Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 424

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 mar 2007, 1:37

Robson ładnie zamknoł akcje i zdobyl gola, strzelił by rowniez piękną bramke wkręcił obrońce uderzył z 17 m ale słupek stanoł na przeszkodzie. Ładnie też przyłożył z dystansu gdy Gonzalo dobijał...troszke mu to nie wyszło. Marcelo ma dobry strzał, oby dostawał częsciej szanse. Rozśmieszył mnie Raul...przy samobujczym golu piłkarza Nastic całował pierścien, chyba myslał ze piłka po dotknieciu jego tłustych włosów wpadła do bramki...to już nie pierwszy raz takie coś widze...Robinho najlepszy na placu w drugiej polowie. w oko wpadl mi tez wolny Gonzalo ciekawie uderzył piłkę...jak narazie Gonzalo mnie zadziwia myślałem że będzie wiekszym niewypałem :lol:

Awatar użytkownika
assurbanipal
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 19 mar 2007, 13:49

Pierwsza połowa nie była padaczna ......była galaktyczniepadaczna :)
Nie mam już siły przyglądać się technicznym sztuczkom drewnianego RvN. Jedyny pozytek z niego wczoraj to piłka, która mu zeszła i wyszło dobre podanie do Robinho. Co do Higuaina, to chciałbym, aby grał w miejsce drewniaka na szpicy. Może też nie jest skuteczny, ale to środkowy napastnik a nie cofnięty i w odróżnieniu od sosny, gdy piłka/podanie przez niego przechodzi, to nie ma straty lub spowolnienia akcji jak przez RvN. Cassano wczoraj również zagrał padaczkowato. No ale Fabio dalej uparcie trzyma Robsona jako rezerwowego :(

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 19 mar 2007, 15:43

Nie martwcie sie, Fabio dzisiaj powiedzial, ze nadejdzie jeszcze czas Emersona w Realu :D

Ja tez nie rozumie dlaczego Robinho ciagle siedzi na lawce. Jesli dalej tak bedzie to nie jestem pewien czy bedzie chcial zostac na SB.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 19 mar 2007, 17:06

Mimo iż w obronie gra "najlepszy piłkarz świata", młody Torres, Ivan który miał odejść, siedział na trybunach przez większośc część sezonu nie był brany pod uwage, to stojący za ich plecami człowiek trzyma klase. W tym sezonie jest najlepszym bramkarzem La Liga o czym mówią statystyki.
Casillas na 27 spotkań stracił 24 bramki co daje średnia 0,89 gola na mecz :)
Drugi jest VV z 25 wpuszczonymi bramkami średnia 0.93. Wychwalany przez rkoemana Pinto jest 6 38 goli wpuszczonych srednia 1.41 Nasz portero ma szanse zdobyc ten tytuł, z całą pewnością zasluguje na ten tytuł, choć moim zdaniem Casillas nie broni najlepiej w tym sezonie moze być jeszcze lepszy co mnie bardzo cieszy.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 19 mar 2007, 17:35

mistyk pisze:Nie martwcie sie, Fabio dzisiaj powiedzial, ze nadejdzie jeszcze czas Emersona w Realu

nie moge sie doczekać :?

assurbanipal pisze:Nie mam już siły przyglądać się technicznym sztuczkom drewnianego RvN. Jedyny pozytek z niego wczoraj to piłka, która mu zeszła i wyszło dobre podanie do Robinho. Co do Higuaina, to chciałbym, aby grał w miejsce drewniaka na szpicy
wg przesadzasz, z nazwywaniem tak holendra

jeśli masz coś do jego techniki to przypomij sobie jego gola ze Steaua w Bukareszcie w tej edycji LM

nie jest wina holendra to na jakiej pozycji gra, a uwierz mi w swojej pozycji i w tej taktyce jak gra Capello RVN jest najlepszym graczem na świecie

mistyk pisze:Ja tez nie rozumie dlaczego Robinho ciagle siedzi na lawce
60% decyzji Capello jest niezrozumiałych także cieżko o dobra odpowiedz

Jesli dalej tak bedzie to nie jestem pewien czy bedzie chcial zostac na SB.

jak Capello zostanie - Robson odejdzie to jest jasne i sam zawodnik o tym mówił

Sedzia wczoraj :roll:

Capello jak zwykle błysną :arrow: mecz był wygrany po 10 min ( po tym jak wyleciał obrońca Nastic) a mimo to upracie do konca grał Diarra ( co mu niezle szło) zaś Salgado grał kosztem Marcelo który zamiast sie ogrywać w takich meczach jak ten siedzał na łąwce

zamiast też choc odrobine dać radości kibicom na SB i zagrać dwoma napstnikami dalej grał jednym

Guti myśle ze limit świetnych meczy w tym sezonie wyczerpał a i motywacja Jose Marii była wczoraj 1% procentowa

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 20 mar 2007, 14:59

Wg Marki Real ma zamiar sprowadzic latem dwoch pilkarzy Sevilli - Daniela Alvesa i Jesusa Navasa. Pilkarze Ci maja stanowic o sile prawego skrzydla Krolewskich w obliczu odejscia Becks'a do LAG. Jesli wierzyc gazecie, Baldini zaczal juz dzialac w tej sprawie. Coz, letnie mercato powoli sie zbliza, wiec mozemy sie spodziewac coraz wiekszego natezenia roznego rodzaju plotek. Z Sevilla akurat mamy dobre stosunki po transferach Ramosa i Baptisty, ale mimo wszystko uwazam, ze to tylko kaczka dziennikarska, a przyjazd tych panow na SB jest malo prawdopodobny. We will see :wink:

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 20 mar 2007, 15:05

makis pisze:Wg Marki Real ma zamiar sprowadzic latem dwoch pilkarzy Sevilli - Daniela Alvesa i Jesusa Navasa.

obaj sa swietni ale po co dani skora jest cicinho.dla mnie to jest wydawanie kasy w bloto bo mamy takiego samego albo lepszego pilkarza

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 mar 2007, 15:34

TS borys IFC pisze:
makis pisze:Wg Marki Real ma zamiar sprowadzic latem dwoch pilkarzy Sevilli - Daniela Alvesa i Jesusa Navasa.

obaj sa swietni ale po co dani skora jest cicinho.dla mnie to jest wydawanie kasy w bloto bo mamy takiego samego albo lepszego pilkarza

Cicinho lepszy ale coanjmniej taki jak Alves?? Ojoj, chyba coś tu nie gra...

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 20 mar 2007, 15:37

kulekfcb pisze:TS borys IFC napisał:
makis napisał:
Wg Marki Real ma zamiar sprowadzic latem dwoch pilkarzy Sevilli - Daniela Alvesa i Jesusa Navasa.

Cicinho lepszy ale coanjmniej taki jak Alves?? Ojoj, chyba coś tu nie gra...

a co nie gra no chyba nie powiesz mi ze jest slabszy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2007, 16:08

Jeżeli on nie powie to ja powiem. Uwaga!

Cicinho jest słabszy od Daniela Alvesa.

Ewentualnie mogę jeszcze przedstawić wersję lajtową coby mnie frustraci nie pożarli --->
Cicinho nie pokazał jeszcze niczego co mogłoby wskazywać, że jest zawodnikiem o klasie przynajmniej zbliżonej do klasy Alvesa.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 mar 2007, 16:10

Trudno mi osobiscie znalezc choc jeden argument przemawiajacy za Cicinho w porownaniu go z Alvesem. Dani to chyba zawodnik kompletny i całkowicie przystosowany do obecnych wymogow bocznego obroncy. Świetny zarowno w ofensywie i defensywie. Nie wiem czy Cici zagra czy zagrał jeden sezon tak dobry jak Alves. Do tego Alves moze grac takze z powodzeniem na środku defensywy, bije świetnie stałe fragmenty gry itp..

Jesli chodzi o Cicinho to radzi on sobie dobrze jedynie w ofensywie, ale i tak znacznie słabiej niz Alves.

Co do samego ewentualnego transfery, to mozna śmiało postawić, ze byłyby to wzmocnienie i to powazne, ale i Real musi sie liczyc z kosztami ok 40-50 mln za duet.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2007, 16:12

Jarzinho pisze:Do tego Alves moze grac takze z powodzeniem na środku defensywy
Nie przesadzaj. Jeżeli Alves może grać na środku defensywy to chyba Deco również :lol: Jedyny mankament w grze Alvesa to nadmierna agresja. Łapie mnóstwo kartek, ale i tak jest zajebisty.

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: TS borys IFC » 20 mar 2007, 16:13

dobra mowcie co chcecie ja zostane przy swoim.na pewno macie duzo racji ale ja tez i tyle.jak dla mnie to sa to pilkarze tego samego kalibru

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2007, 16:17

Po czym wnosisz, że są to piłkarze tego samego kalibru? Czy Cicinho udowodnił to na boisku? Jeżeli tak to kiedy?

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 20 mar 2007, 16:24

Cicinho to miał może jakieś przeblyski, a Alves od dłuższego czasu jest w fanatastycznej dyspozycji. Jest motorem napędowym Sevilli, prawa strona jest cała jego, bez dwóch zdań najlepszy prawy obrońca La Liga.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”