Wasze prywatne typy - Strona 428

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 07 kwie 2007, 20:48

Pozyczylem od Mentora 1 [slownie: jeden] typ, Liberec- Slovacko, i oczywiscie nie wszedl. Reszta weszla :roll:.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 07 kwie 2007, 21:03

czecherowski mnie Wisła w podobny sposób pozbawiła kasy (mecze kolejno z: Arką i Wisłą Płock) i dodałem ją do "czarnej listy"...
Grają w tym sezonie totalny piach, najlepszym zawodnikiem jest Błaszczykowski, który po sezonie odchodzi...
na jutro polecam grać Real-Osasuna X lub x2 8) 8) 8)
Osasuna na fali (0-3 w meczu z Bayerem), choć pewnie podmęczona.
Real jak to Real w tym sezonie - słaby.... IMO będzie remis, a dla tych co mniej ryzykują polecam x2 8)
oczywiście nie grajcie za dużą kase - zbyt duże ryzyko 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2007, 21:16

Olson to dlatego, że pożyczyłeś bez pytania :lol2: A tak na serio to przykra sprawa. Mi tam już wszystko padło chyba [']

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 07 kwie 2007, 21:23

A tyle mialem do wyboru, akurat musialem wziac ten jeden :P. Jeszcze kilka kuponow w grze, ale i tak za tydzien bedzie lepiej :lol2:.

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 07 kwie 2007, 21:38

Detroit Red Wings - Chicago 1 7:2 :smoke:
Washington - Buffalo 2 0:2 :smoke:

Przynajmniej 40 zł... :roll:

EDIT:

Boston - Ottawa 2
Waalwijk - Ajax 2

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 kwie 2007, 0:55

Yukasz pisze:Air Avellino - Benetton Treviso 2.65 16.36 1.46, 07.04.2007 - 20:30, typ: 2. :arrow: 78:84 :smile2:

Do niedawna Benetton Treviso zajmował czwarte miejsce w lidze i po wygraniu Pucharu Włoch był jednym z faworytów do mistrzostwa. Jednak po otrzymaniu kary 15 ujemnych punktów aktualny mistrz Włoch spadł na szesnaste miejsce w lidze na osiemnaście drużyn. Z dnia na dzień drużyna, która do niedawna grała w fazie TOP 16 Euroligi teraz walczy o byt w Lega A. Benetton to dość specyficzny team, który dużo lepiej gra na wyjazdach i z bilansem spotkań 8-5 pod tym względem zajmuje drugie miejsce w lidze. U siebie koszykarze z Treviso także legitymują się bilansem 8-5, ale daje im to dopiero czternastą pozycję. Dzisiejszy przeciwnik Benettonu - Air Avellino zajmuje piętnastą lokatę i zaledwie o jeden punkt wyprzedza swoich rywali. U siebie Air AV gra słabo bo na trzynaście meczów wygrali siedem (16 miejsce) a na wyjeździe wręcz tragicznie 2-11. W tym sezonie Benetton pokonał u siebie Air AV 92:70. W poprzednim sezonie dwa razy wygrywali gospodarze ale AV pokonało u siebie późniejszych mistrzów Włoch zaledwie 81:78. Teraz każdy mecz dla Benettonu jest bardzo ważny. Na ostatnie sześć meczów podopieczni Dawida Blatt’a na wyjeździe wygrali pięć razy a przerali zaledwie jednym punktem. Mimo że AV wygrało ostatnie dwa mecze u siebie z Legea Scafati i Napoli to jednak te drużyny nie należą do ścisłej czołówki ligi jak Benetton. Obie rywalizujące dziś drużyny przegrały ostatnie swoje mecze: Avellino na wyjeździe z Teramo Basket (14 miejsce) a Benetton u siebie z Lottomatica Roma (3 pozycja). Wydaje mi się że wyższe koszykarskie umiejętność drużyny z Treviso, jak i ich determinacja wezmą dzisiejszego wieczoru górę i drużyna ta dzisiejszym zwycięstwem wyprzedzi swoich rywali w tabeli awansując na piętnaste miejsce.

TAU Ceramica Vitoria -Winterthur FC Barcelona 1.43 16.48 2.76, 08.04.2007 - 18:00, typ: 1.

Hit w koszykarskiej lidze ACB, w którym lider podejmuje, po słabym początku ostatnio bardzo dobrze spisującą się trzecią w tabeli FC Barcelonę. Oba kluby w tabeli dzielą zaledwie trzy punkty. Powiecie zatem, że coś mi się pokiełbasiło, taki mecz i taki kurs :roll: Może i macie rację, ale wg mnie ten typ wejdzie :P TAU wygrało ostatnie osiem meczów z Barceloną, a ta w Vitorii ostatni raz odniosła zwycięstwo 21.11.2004. W tym sezonie obie drużyny spotkały się w Katalonii i górą byli goście – 99:86. Ale co najważniejsze obie drużyny grają w tym sezonie w ćwierćfinale Euroligi. Z tym, że TAU po dwóch łatwych zwycięstwach nad drugą siłą ligi greckiej Olympiakosem Pireus awansowało już do turnieju Final Four rozgrywanego w Atenach, a Barcelona decydujący o awansie mecz rozegra w Maladze z tamtejszą Unicają 12 kwietnia. Jak na razie w pojedynku Unicaja – Barcelona jest remis 1-1. Mimo, że niedzielny mecz jest bardzo prestiżowy dla obu drużyn to jednak wydaje się, że aktualnie dużo ważniejsza dla Katalończyków jest Euroliga. W pierwszym meczu Euroligi Barcelona zagrała słabo i wyraźnie przegrała na wyjeździe z koszykarzami z Malagi. Tym samym wniosek może się nasuwać jeden – Barca nie powinna bić się za wszelką cenę o zwycięstwo w Vitorii, nieco oszczędzając swoich zawodników gdyż o wygraną nie będzie łątwo. Koszykarze obu drużyn mogą być zmęczeni ostatnim natłokiem meczów gdyż ostatnią kolejkę ligową rozegrały 31 marca a już 3 i 5 kwietnia odbyły się ćwierćfinały Euroligi. Barcelonę najważniejszy mecz w sezonie czeka już cztery dni po ligowej potyczce z TAU, więc natłok meczów w ostatnim czasie dla tej drużyny jest bardzo duży. TAU nie przegrało u siebie ostatnich pięciu meczów w lidze, a wcześniej musieli uznać wyższość Realu Madryt. Ostatnie trzy mecze to wygrane minimum szesnastoma punktami, w tym 85:56 z Unicaja Malaga. TAU u siebie na trzynaście meczów zanotowało zaledwie jedną porażkę, co stawia ich na równi z wiceliderem klasyfikacji generalnej Realem Madryt. Koszykarze ze stolicy w tej kolejce odnieśli zwycięstwo i tym samym przy porażce TAU obie drużyny zrównają się punktami. Barcelona notuje na swoim koncie passę trzech wyjazdowych zwycięstw z rzędu a poza domem legitymuje się bilansem 7-6 (czwarty wynik w lidze). Wydaje mi się, że Barcelona postąpi podobnie jak Real Madryt, który podczas ligowego meczu nieco oszczędzał swoje największe gwiazdy, gdyż już we wtorek rozgrywają finałowy mecz w Pucharze ULEB. Mimo, że kurs nie jest najwyższy to jednak bardzo silni kadrowo podopieczni Bozidara Maljkovic’a powinni sobie poradzić w dzisiejszym meczu, a co za tym idzie kurs jest warty ryzyka.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 kwie 2007, 9:15

Moze mi ktos powiedziec czy moze jednak STS dzisiaj jest czynny :?: Albo inny buk :?: bo na necie srodki wyczerpane :evil:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 kwie 2007, 9:57

Corinthians pisze:Lazio - Messina :)
Mons - Lierse :evil:
Sporting Cristal - Total Clean :)
Pachuca - Jaguares
Dyn. Zagrzeb - NK Osijek :)
Głupie Mons :evil: Grali z outsiderem przez godzine w przewadze i 1:1. Co za idiotyzm :roll:
Na dziś:
Slavia - Siad
Twente - Heracles
Colo Colo - Puerto Montt
TAU - Winterthur (Yukasz, liczę na Ciebie :twisted: )
Waalwijk - Ajax
Greuther Furth - CZ Jena

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 kwie 2007, 10:09

Corinthians pisze:TAU - Winterthur
Ale czemu grasz mecz w ktorym kazdy wynik nie bedzie nawet najmniejsza niespodzianka? Dla mnie ten mecz jest no bet.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 kwie 2007, 10:17

Tau Vitoria - Winterthur F.C. Barcelona 1 (liczę na TAU, liczę na siebie :roll: )
RKC Waalwijk - Ajax Amsterdam 2 (Mentor liczę na Ciebie :glass: )
FC Sevilla - Racing de Santander 1 (Mentor liczę na Ciebie :glass: )

Przy stanie 102-101 na kilka sekund przed końcem Mikki Moore wykonywał dwa rzuty osobiste jednak żaden z nich nie znalazł drogi do kosza. Szczęśliwie piłkę zebrał Carter i został natychmiast sfaulowany. VC nie pomylił się i powiększył prowadzenie gospodarzy do 3 punktów. Wizards mieli tylko 4,4 s. czasu na rozegranie akcji. Piłkę otrzymał Antawn Jamison i trafił zza linii 7,24 m. na nieco ponad sekundę przed końcem. Podanie Jasona Kidda do Cartera na alley-oop równo z syreną okazało się niedokładne i doszło do dogrywki.
Wczoraj wszystko ładnie weszło a dziś :angry2: :suicide: :hardkor2:

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 08 kwie 2007, 14:34

Dallas Stars - Chicago Blackhawks 1
Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 2

Za 3 dychy.

:think:

Edit:
Panie Yukasz, jakieś NBA pan dziś stawia :?:

Awatar użytkownika
olson
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 08 kwie 2007, 16:28

Hannover- Bayern 2 :D
Reading- Liverpool 2 :D
Anderlecht- St. Liege 1 :D
Freiburg- Augsburg 1 :D
Waalwijk- Ajax 2 [']

Duisburg- Offenbach 1 :D
Gr. Fürth- CZ Jena 1 :D
Liberec- Slovacko 1 [']
Lazio- Messina 1 :D
Korona- Pogon 1 :D

Zalamalem sie :roll:.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 kwie 2007, 19:54

Barça_Hincha pisze:Panie Yukasz, jakieś NBA pan dziś stawia Question
Na razie nic nie obstawiłem ale dość ciekawy jest tym Sacramento - Houston 2. T-Mac mógł już grać w ostatnim meczu ale trener dał mu jeszcze odpocząć. Oba dwa mecze w tym sezonie wygrało Houston, jednak u siebie i na wyjeździe wygrali dopiero po dogrywce. Od czasu gry McGrady opuścił kilka meczów Rakiety bardzo obniżyły loty przegrywając u siebie dwa z trzech meczów. Jednak Kings to w ogóle porażka w tym sezonie i ostatnio u siebie wygrywają co któryś mecz. Typ bardzo ryzykowny ale jak wróci T-Mac to ma szansę wejść a kurs niczego sobie bo 1.76 na '1' i 2.13 na '2'. Więc można zaryzykować singla jednak spodziewałbym się wyrównanego meczu, w którym każdy może wygrać. Początkowo chciałem postawić na gospodarzy ale myślałem że McGrady nie zagra a jest na to szansa. Niestety mam wpłacone pieniądze u coraz bardziej denerwującego mnie buka - BAH - oni chyba sobie w kulki lecą bo często nawet trochę później do typowania są dostępne tylko niektóre mecze. Może później dorzucą ten mecz :roll: Do tego jeszcze są tak wspaniali że nie można u nich typować handicapów w europejskiej koszykówce :zgon:

Do tego meczu chyba można dorzucić Miami - Charlotte 1 (1,30 - 3,40) choć tu też mam obawy. Jednak w Heat wszyscy oprócz Wade'a o ile przed meczem nic nieoczekiwanego się nie wydarzy, to zagrają w tym meczu. W ostatnich dziesięciu meczach goście dzisiejszego meczu prezentują się nieco lepiej ale w historii to gospodarze są lepsi - wygrali ostatnie 7 meczów. W sumie żaden wynik mnie tu nie zdziwi :warrior:
Tau Vitoria - Winterthur F.C. Barcelona 1 (liczę na TAU, liczę na siebie Rolling Eyes ) :arrow: 76:77 :evil:
RKC Waalwijk - Ajax Amsterdam 2 (Mentor liczę na Ciebie Okularki ) :evil:
FC Sevilla - Racing de Santander 1 (Mentor liczę na Ciebie Okularki ) :evil:
:haha: :olaboga: :suicide: Też mi święta :roll: W ostatnich sek Lakovic rzutem za trzy zapewnił zwycięstwo gościom mimo że przez ok 95% czasu gry to gospodarze wygrywali. Przed zwycięskim rzutem Scola trafił jeden z dwóch rzutów osobistych :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 kwie 2007, 20:03

Yukasz czyli wychodzi na to, iz mozna grac na wygrana Barcelony w Eurolidze :think: kurs z 1,90 pewnie 8) chociaz tam bedzie masakra :twisted:

Wlasnie mysle nad takim czyms
MU - Roma 1 (tu sie zastanowie czy aby awans nie bedzie sie lepiej oplacac)
Bayern - Milan (aw) 1 - zalezy od kursu jeszcze :twisted:
CSKA - Maccabi 1
Unicaja - Barca 2

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 kwie 2007, 20:38

czeher pisze:Yukasz czyli wychodzi na to, iz mozna grac na wygrana Barcelony w Eurolidze Think kurs z 1,90 pewnie Cool chociaz tam bedzie masakra Twisted Evil
tam bedzie masakra Twisted Evil
W necie faworytem choć nieznacznym jest Unicaja. Kurs 1,75 - 1,85. Dziś zadecydowała skuteczność TAU za trzy i z osobistych, odpowiednio 3/13 - 23%, 17/26 - 65%. Jednak nie zmienia to faktu że TAU przegrało dopiero drugi mecz u siebie w tym sezonie we wszystkich rozgrywkach. W Barcelonie prawie cały mecz grał Navarro (25pkt), długo grał też inny bardzo ważny gracz Lakovic. Widać że dla nich liczył się dzisiejszy mecz co jest trochę dziwne bo nie mają az tak długiej ławki jak choćby TAU. A co do meczu z Malagą to przecież pisałem że wygra Barca i pewnie na nich postawie, ale nie za jakieś duże pieniądze bo tu może paść każdy wynik. Dziś Unicaja przegrała z jedną ze słabszych drużyn ligi :roll: Ale Unicaja u siebie łatwo wygrała z Barcą, a ta później chyba jeszcze wyżej pokonała swojego rywala. W lidze wygrała Unicaja a w Maladze w Pucharze Hiszpanii w tej samej hali zdecydowanie wygrali goście. Do czwartku jest jeszcze trochę czasu więc Barca powinna odpocząć. Zresztą Unicaja grała tyle samo meczów. Wg mnie silniejsza jest Barcelona i to ona jest faworytem.
czeher pisze:MU - Roma 1 (tu sie zastanowie czy aby awans nie bedzie sie lepiej oplacac)
Żebyś później nie żałował jak wszyscy stawiający przeciw Romie :twisted:
czeher pisze:CSKA - Maccabi 1
NA BAH kurs na CSKA 1,05 :roll: Wydaje mi się że Maccabi nie dostanie takiego lania jak w pierwszym meczu mimo że dużo słabiej grają na wyjazdach. Jednak jest to decydujący mecz a w Izraelu zdecydowanie lepsi byli gospodarze. Pewnie Rosjanie rzucą się na Macabi od pierwszych minut i nie wyobrażam sobie aby nie wygrali ale czy mimo zdecydowanie lepszego składu wygrają kilkunastoma punktami żeby grać na handi z przyzwoitym kursem :think: Pewnie można zaryzykować ale może być ciężko. Ale jak się nie ryzykuje to się nie wygrywa, przegrywa zresztą też :P

edit:

Sacramento Kings - Houston Rockets 09-04-07 02:00 2,20 1,65 czyli T-Mac jednak zagra 8) Spryciarze :won:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”