Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 07 kwie 2007, 20:48
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 07 kwie 2007, 21:03
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2007, 21:16
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 07 kwie 2007, 21:23
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 07 kwie 2007, 21:38
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 kwie 2007, 0:55
Yukasz pisze:Air Avellino - Benetton Treviso 2.65 16.36 1.46, 07.04.2007 - 20:30, typ: 2.78:84
![]()
Do niedawna Benetton Treviso zajmował czwarte miejsce w lidze i po wygraniu Pucharu Włoch był jednym z faworytów do mistrzostwa. Jednak po otrzymaniu kary 15 ujemnych punktów aktualny mistrz Włoch spadł na szesnaste miejsce w lidze na osiemnaście drużyn. Z dnia na dzień drużyna, która do niedawna grała w fazie TOP 16 Euroligi teraz walczy o byt w Lega A. Benetton to dość specyficzny team, który dużo lepiej gra na wyjazdach i z bilansem spotkań 8-5 pod tym względem zajmuje drugie miejsce w lidze. U siebie koszykarze z Treviso także legitymują się bilansem 8-5, ale daje im to dopiero czternastą pozycję. Dzisiejszy przeciwnik Benettonu - Air Avellino zajmuje piętnastą lokatę i zaledwie o jeden punkt wyprzedza swoich rywali. U siebie Air AV gra słabo bo na trzynaście meczów wygrali siedem (16 miejsce) a na wyjeździe wręcz tragicznie 2-11. W tym sezonie Benetton pokonał u siebie Air AV 92:70. W poprzednim sezonie dwa razy wygrywali gospodarze ale AV pokonało u siebie późniejszych mistrzów Włoch zaledwie 81:78. Teraz każdy mecz dla Benettonu jest bardzo ważny. Na ostatnie sześć meczów podopieczni Dawida Blatt’a na wyjeździe wygrali pięć razy a przerali zaledwie jednym punktem. Mimo że AV wygrało ostatnie dwa mecze u siebie z Legea Scafati i Napoli to jednak te drużyny nie należą do ścisłej czołówki ligi jak Benetton. Obie rywalizujące dziś drużyny przegrały ostatnie swoje mecze: Avellino na wyjeździe z Teramo Basket (14 miejsce) a Benetton u siebie z Lottomatica Roma (3 pozycja). Wydaje mi się że wyższe koszykarskie umiejętność drużyny z Treviso, jak i ich determinacja wezmą dzisiejszego wieczoru górę i drużyna ta dzisiejszym zwycięstwem wyprzedzi swoich rywali w tabeli awansując na piętnaste miejsce.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 kwie 2007, 9:15
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 kwie 2007, 9:57
Głupie MonsCorinthians pisze:Lazio - Messina![]()
Mons - Lierse![]()
Sporting Cristal - Total Clean![]()
Pachuca - Jaguares
Dyn. Zagrzeb - NK Osijek![]()
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 kwie 2007, 10:09
Ale czemu grasz mecz w ktorym kazdy wynik nie bedzie nawet najmniejsza niespodzianka? Dla mnie ten mecz jest no bet.Corinthians pisze:TAU - Winterthur
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 kwie 2007, 10:17
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 08 kwie 2007, 14:34
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 08 kwie 2007, 16:28
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 kwie 2007, 19:54
Na razie nic nie obstawiłem ale dość ciekawy jest tym Sacramento - Houston 2. T-Mac mógł już grać w ostatnim meczu ale trener dał mu jeszcze odpocząć. Oba dwa mecze w tym sezonie wygrało Houston, jednak u siebie i na wyjeździe wygrali dopiero po dogrywce. Od czasu gry McGrady opuścił kilka meczów Rakiety bardzo obniżyły loty przegrywając u siebie dwa z trzech meczów. Jednak Kings to w ogóle porażka w tym sezonie i ostatnio u siebie wygrywają co któryś mecz. Typ bardzo ryzykowny ale jak wróci T-Mac to ma szansę wejść a kurs niczego sobie bo 1.76 na '1' i 2.13 na '2'. Więc można zaryzykować singla jednak spodziewałbym się wyrównanego meczu, w którym każdy może wygrać. Początkowo chciałem postawić na gospodarzy ale myślałem że McGrady nie zagra a jest na to szansa. Niestety mam wpłacone pieniądze u coraz bardziej denerwującego mnie buka - BAH - oni chyba sobie w kulki lecą bo często nawet trochę później do typowania są dostępne tylko niektóre mecze. Może później dorzucą ten meczBarça_Hincha pisze:Panie Yukasz, jakieś NBA pan dziś stawia Question
Tau Vitoria - Winterthur F.C. Barcelona 1 (liczę na TAU, liczę na siebie Rolling Eyes )76:77
![]()
RKC Waalwijk - Ajax Amsterdam 2 (Mentor liczę na Ciebie Okularki )
FC Sevilla - Racing de Santander 1 (Mentor liczę na Ciebie Okularki )
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 kwie 2007, 20:03
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 kwie 2007, 20:38
czeher pisze:Yukasz czyli wychodzi na to, iz mozna grac na wygrana Barcelony w Eurolidze Think kurs z 1,90 pewnie Cool chociaz tam bedzie masakra Twisted Evil
W necie faworytem choć nieznacznym jest Unicaja. Kurs 1,75 - 1,85. Dziś zadecydowała skuteczność TAU za trzy i z osobistych, odpowiednio 3/13 - 23%, 17/26 - 65%. Jednak nie zmienia to faktu że TAU przegrało dopiero drugi mecz u siebie w tym sezonie we wszystkich rozgrywkach. W Barcelonie prawie cały mecz grał Navarro (25pkt), długo grał też inny bardzo ważny gracz Lakovic. Widać że dla nich liczył się dzisiejszy mecz co jest trochę dziwne bo nie mają az tak długiej ławki jak choćby TAU. A co do meczu z Malagą to przecież pisałem że wygra Barca i pewnie na nich postawie, ale nie za jakieś duże pieniądze bo tu może paść każdy wynik. Dziś Unicaja przegrała z jedną ze słabszych drużyn ligitam bedzie masakra Twisted Evil
Żebyś później nie żałował jak wszyscy stawiający przeciw Romieczeher pisze:MU - Roma 1 (tu sie zastanowie czy aby awans nie bedzie sie lepiej oplacac)
NA BAH kurs na CSKA 1,05czeher pisze:CSKA - Maccabi 1
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio