jeszcze raz przepraszam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 sie 2005, 8:57
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 23 sie 2005, 10:45
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 sie 2005, 10:51
Niestety nie mogę Ci pomóc. Natomiast ja mam prośbę. Czy posiada ktoś utworek Codplay - amsterdam... coś w tym stylu. Podobno bardzo fajne, a ja tego nie posiadam.Anka pisze:A ja ostatnimi czasy szukam piosenki Green Day... nie wiem, jak się nazywa, więc zdaję się na Was. Otóż teledysk jest taki, że chłopak idzie do wojska (czy na wojnę? ja się nie orientuję w tych sprawach, nie widzę różnicy), dziewczyna za nim płacze... mniej więcej taka akcja jest.Jak ktoś ma, to będę wielce zobowiązana.
I jeszcze jedno - COLDPALY - ONE I LOVE.Już kiedyś prosiłam, widocznie nikt nie zauważył...
Pozdrawiam, z góry dzięki.
Mefiu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 23 sie 2005, 10:54
jackieboy

[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 23 sie 2005, 10:56
Narazie jedna mp3 reszta dam jak wróce . Pozdrowazi pisze:Ma ktoś moze album Ziggy X lub jego piosenki (mam juz This Rox) ...
Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 sie 2005, 11:09
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 23 sie 2005, 11:17
Kurczę, mam ten kawałek na płycie... niestety na kompie nieManumef pisze:Czy posiada ktoś utworek Codplay - amsterdam... coś w tym stylu. Podobno bardzo fajne, a ja tego nie posiadam.
Wielkie dzięki.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 23 sie 2005, 11:45
Ziggy X - X Rulez : http://rapidshare.de/files/4278346/Zigg ... z.mp3.htmlwazi pisze:Ma ktoś moze album Ziggy X lub jego piosenki (mam juz This Rox) ...
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 23 sie 2005, 11:57
FUDŻIN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 sie 2005, 12:05
Dzięki bardzo. Mam tylko dylemat czy te mp3 są nieodpłatne? Wydaje mi się, że nie. Ale upewnić się chcęAnka pisze:Kurczę, mam ten kawałek na płycie... niestety na kompie nieManumef pisze:Czy posiada ktoś utworek Codplay - amsterdam... coś w tym stylu. Podobno bardzo fajne, a ja tego nie posiadam.Poszukaj sobie na www.mp3shits.com , tam powinno być.
Wielkie dzięki.
Pozdrawiam.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 23 sie 2005, 17:47
Oczywiście, że są bezpłatne...Manumef pisze:Dzięki bardzo. Mam tylko dylemat czy te mp3 są nieodpłatne? Wydaje mi się, że nie. Ale upewnić się chcę
To raczej jest Goy(j?)a, ale pewna nie jestem... polska muzyka mi nie leży.FUDŻIN pisze:nie znam ani wykonawcy ani tytu (moze goja??) po polsku babka tak cicho spiewa moze ktus ma??
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 23 sie 2005, 18:13
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Niklos » 23 sie 2005, 18:59
Kod: Zaznacz cały
http://dl4.rapidshare.de/files/4035655/52650917/Pawel_Kukiz___Piersi-Nie_Gniewaj_sie_Janek.mp3Niklos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 sie 2005, 12:32
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio