Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 438

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 26 sie 2010, 22:43

Kilka spostrzeżeń po meczu:

:arrow: dobra gra w 2 połowie, w 1 były 2 sytuacje dla Juventusu i też gdzieś tyle dla Austriaków
:arrow: Martinez gra lepiej w ataku niż na skrzydle, więc jeżeli Treze odejdzie to on powinien zając jego miejsce a Marotta sprowadzic jeszcze jednego skrzydłowego (co oczywiście się nie stanie)
:arrow: Melo - BESTIA, kapitalny mecz
:arrow: Del Piero przypomniał sobie jak zakręcił Salgado i Hierro w 2003 roku i zrobił to samo tylko, że jeszcze lepsze wykończenie
:arrow: Pepe jest bardzo aktywny na skrzydle, dobrze wrzuca, ale jak przychodzi do strzału to [']
:arrow: Lanzafame niech lepiej nie strzela i robi z siebie pośmiewisko tylko skupi się na posyłanie prostopadłych piłek takie jak dzisiaj posłał
:arrow: De Ceglie - baaardzo dobry mecz, gdyby tak grał zawsze to nie trzeba byłoby sprowadzac innego obrońcy
:arrow: Aquilani ma piękną kobietę...
:arrow: ... a Krasic wielofunkcyjną komórkę

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2842

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 26 sie 2010, 22:49

Kruca bomba, oglądałem pierwszy cały nasz mecz w tym sezonie. Chyba wolałem pazia Secco, bo w końcu wydawał nie moje pieniądze ale przynajmniej jakiś koloryt wprowadzali nasi nowi piłkarze( żółty, czerwony, ale zawsze jakiś) a Ci teraz jacyś tacy szarzy. Na Diego zeszmaciliśmy się jak nie wiem. Germańskie nasienie nasrało nam na głowy z Bośniakiem, a my teraz oferujemy im najlepszego piłkarza za darmo. Szkoda Go. Zapewne za 2 lata trafi za 30 baniek do Interu, wygra Złotą Piłkę, za 4 lata Inter sprzeda go za 80 baniek do Barcy, a tam...znowu wygra Złotą Pyłkę. Nie wiem, obym to odszczekał ale...''Szalonooki ty kruca bomba penisie". Nie jestem zadowolony pomimo awansu, no chyba że trafimy na Lecha to można(trzeba) będzie jechać
aha jeszcze chciałem wypoziomować złe sytuacje:
gówniana-> oddanie Gio
gówniańsza-> Trezeguła
najgówniańsza -> Ribas
pozdr

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6611

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 sie 2010, 22:54

maciek_88 pisze:Kilka spostrzeżeń po meczu:
Dodałbym jeszcze, że Amauri naprawdę potrafi grać w piłkę. Ciekawe, czy to coś poważnego.

O Diego się nie wypowiadam, zrobię to po zamknięciu okienka, bo na razie tego nie ogarniam. Może jakiś transfer rozjaśni więcej ale jak dla mnie jest to kompletna zagadka.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 26 sie 2010, 23:13

maciek_88 pisze:Aquilani ma piękną kobietę...
Obrazek

:love:

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 26 sie 2010, 23:15

Szczerze mowiac wyglada jak jego siostra ,co nie zmienia faktu ze wyglada bardzoooo :bicz:

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 26 sie 2010, 23:19

Większość piłkarzy ma u swego boku boginie :) Niektórym nawet przychodzi do głowy je zdradzać :roll:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 sie 2010, 23:24

Kobiety leca na sławe i kase i nie ma się co czarować ze jest inaczej,wystarczy zobaczyc partnerki kopaczy.Polecam zone Karembeu,tutaj widac ze facet moze wygladac jak m.. by miec swoją boginie :mrgreen: No ale to rozmowa do innego działu.

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 26 sie 2010, 23:34

Ostatni raz offtop:)
MGiggs pisze:Kobiety leca na sławe i kase i nie ma się co czarować ze jest inaczej,wystarczy zobaczyc partnerki kopaczy.Polecam zone Karembeu,tutaj widac ze facet moze wygladac jak m.. by miec swoją boginie :mrgreen: No ale to rozmowa do innego działu.
Prawda, hehe.. ta kasa to wiadomo - "poczucie bezpieczeństwa", chociaż to dziwne bo takie modelki przecież też biedne nie są. Kopacze to w większości proste chłopaki, nie mówię, że głupki itd, ale to są raczej nieskomplikowani ludzie. A, że sportowiec, wyrzeźbiony, atrakcyjny, kasiasty i o jako takim statusie to potem takie pupeczki z nimi chadzają. Ta od Aquilaniego to mój typ, brunetka i czarne oczy (mam taką samą:D).
Fajną laskę miał kiedyś Cassilas. Ale zmienił. Kto widział pofinałowy wywiad wie na jaką :)

ps.
Quagliarella, wg mnie dobry transfer(wypożyczenie)

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2884

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 26 sie 2010, 23:57

MaUser_FCI pisze:Kopacze to w większości proste chłopaki, nie mówię, że głupki itd, ale to są raczej nieskomplikowani ludzie.
Ale bądźmy szczerzy, modelki to naukowcy też nie są. :wink: :lol:

Awatar użytkownika
BadBoy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 822

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 26 sie 2010, 23:59

MGiggs pisze: ps.
Quagliarella, wg mnie dobry transfer(wypożyczenie)
taaaaa, tylko gdzie Quagliarella, a gdzie Diego :evil: nie ta liga na ten moment :cry:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 sie 2010, 1:27

BadBoy pisze:nie ta liga na ten moment :cry:
Moze sie jeszcze spotkaja w jednej lidze :P

Cieszy mnie ten transfer. Sami sobie podcinacie skrzydla. Tak trzymac.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 sie 2010, 1:31

Quagliarella oficjalne w Juventusie czy to wciąż spekulacje mediów?

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 27 sie 2010, 1:54

Jutro ma miec badania medyczne.

Awatar użytkownika
Maciek (interista)
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 27 sie 2010, 10:59

sci pisze:Zapewne za 2 lata trafi za 30 baniek do Interu, wygra Złotą Piłkę, za 4 lata Inter sprzeda go za 80 baniek do Barcy, a tam...znowu wygra Złotą Pyłkę.r
Nie sadze aby kiedykolwiek trafil do Interu. Natomiast Milan hmmm, oni moga poszukiwac mlodszych pomocnikow w miejsce Seedorfa czy Pirlo.

Oficjalnie Diego odszedl za 15,5mln czyli jak sie nie myle cale 9mln jestescie w plecy.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 27 sie 2010, 12:53

Coby nie było zbyt smutno po odejściu Diego, to warto przytoczyc ciekawą informację na temat Krasicia.

W niedzielę zawodnik był w Moskwie skąd udał się do Belgradu. W poniedziałek miał zjawic się w Turynie, ale ambasada włoska miała remont i Milos nie był w stanie zdobyc koniecznych papierków by udac się do Włoch. Dzięki interwencji Juventusu papiery te udało się zdobyc, ale samolot, którym miał udac się do Turynu już odleciał. Krasic jednak chciał odbyc trening ze swoim nowym klubem i wynajął z własnej kasy samolot za 10 tysięcy euro, którym przyleciał do Turynu i zdązył na trening. A potem jak wiemy biegał sobie i rozdawał autografy kibicom podczas meczu seniorów i primavery Juventusu.

:beer:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”