Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 440

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Bocianuch
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bocianuch » 26 cze 2008, 17:06

dobra , ja spadam z tego forum , i chyba w ogóle przestanę tą stronke odwiedzać bo po pierwsze :

jeśli tylko napisze coś ,co nie zgadza się z waszą opinią od razu zaczyna się na mnie masowy atak.

po drugie :

gdy tylko napiszę jakiegoś newsa i dodam go na stronę , oczywiście pojawia się na niej , dokładnie ta sama treść , wszystko pasuje , tylko ...... podpis pod newsem jest zupełnie inny.

dobra , szkoda słów - narq

Go Go Gunners !

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 cze 2008, 17:07

Bocianuch pisze:Jego sam na sam z LFC w końcowych minutach meczu praktycznie przesądziło o tym , ze Arsenal nie liczył się w walce o mistrza ! On powinien wylecieć pierwszy ze skłądu. Jego umiejętności polegają na tym : kopnij piłkę i biegnij za nią , może się uda.
Nawet nie chce mi się tego komentować :roll: .

Ja natomiast cały czas mam nadzieję, że zarówno Adebayor jak i Hleb w przyszłym sezonie nadal będą grali w koszulkach Arsenalu. Nie ma co ukrywać- ciężko będzie wyrwać kogoś, kto mógłby z miejsca ich zastąpić. Albo inaczej- Wengerowi będzie szkoda pieniędzy na godnych zastępców :| .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 cze 2008, 17:08

Bocianuch pisze:A co do Theo to macie racje , grał lepiej od Eboue na skrzydle , tyle , że jest jeszcze młody i może nie wytrzymać całego sezonu w pierwszym składzie
to może Theo w pierwszym składzie, a Eboue w ramach rotacji [:lol:] za niego czasami ?

O Hlebie już guru napisał. Sasza znakomicie się rozumie na boisku z Tomasem, z Ceskiem, z Flaminim.
ktoś obliczył, że w poprzednim sezonie Robin, Hleb, Cesc i Tomas [chyba oni, choć dokładnie nie pamiętam] grali razem w 10 meczach. A wygraliśmy z tych meczów 9.

Hleb kapitalnie się rozumie z pozostałymi. Eboue sie nie rozumie wcale.,

Bocianuch pisze:gdy tylko napiszę jakiegoś newsa i dodam go na stronę , oczywiście pojawia się na niej , dokładnie ta sama treść , wszystko pasuje , tylko ...... podpis pod newsem jest zupełnie inny.
:shock: :lol: :lol2:
Ostatnio zmieniony 26 cze 2008, 17:09 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 cze 2008, 17:08

Bocianuch pisze:dobra , ja spadam z tego forum , i chyba w ogóle przestanę tą stronke odwiedzać bo po pierwsze :

jeśli tylko napisze coś ,co nie zgadza się z waszą opinią od razu zaczyna się na mnie masowy atak.

Tu nie chodzi o opinię. Piszesz straszne bzdury i dziwisz się, że nikt się z Tobą nie zgadza. :roll:
Bocianuch pisze:dobra , szkoda słów - narq
udanych wakacji

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 27 cze 2008, 0:29

Już dawno tu nie wchodziłem...Sezon ogórkowy...;) Ale teraz zaglądnałem i już baaaardzo dawno tak się nie uśmiałem czytając jakiekolwiek forum...
Eboue> Hleb....:lol: Hleb tylko kopnij i do przodu...:lol: a już ostatni post to mistrzostwo świata...:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2008, 16:08

:lol2:

Dziś Ade podobno stwierdził, ze ma 3 lata kontraktu i chce zostać :lol: Że nie gra dla pieniędzy, tylko dla przyjemności. Ciekawe, czy te słowa sie pojawią na oficjalnej stronie, czy tylko tak piszą.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 cze 2008, 17:28

fieldy pisze:Dziś Ade podobno stwierdził, ze ma 3 lata kontraktu i chce zostać Laughing Że nie gra dla pieniędzy, tylko dla przyjemności. Ciekawe, czy te słowa sie pojawią na oficjalnej stronie, czy tylko tak piszą.

Widziałem to na kilku serwisach i mam nadzieje, że te słowa nie są puste. już nie raz nas zapewniał że zostanie. Cieszę się, bo przynajmniej mamy jeden problem z głowy. Poza tym wydaje mi sie iż odejście Hleba to kwestia kilku tygodni. :roll:

Theo w następnym sezonie będzie grał z numerem 14. 8) Czuje że będzie chodził jak przecinak. :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2008, 17:33

eee Gallas miał rządzić z 10 i zawiódł w kilku momentach. Nie wierzę w to za bardzo.

Ciekawe jak w tym sezonie będzie ustawiał Theo. Na skrzydle, czy w ataku ... no i Vela jeszcze jest, który wg Wengera jest napastnikiem, a w Osasunie grał na lewym skrzydle.
Pewnie będzie grał trochę tu, trochę tu.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 cze 2008, 17:43

Nie chodzi o sam fakt, że będzie grał z 14, chociaż to mu da dodatkowego kopa. Już pod koniec sezonu zaczął grać lepiej, nabrał pewności siebie.

IMO z Theo będzie tak jak z Velą. Będą grali na danej pozycji w zależności od sytuacji.

A ten Ramsey to też hasa po skrzydle?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2008, 17:46

Z tego co wiem to bliżej mu do Cesca, niż do skrzydłowego. Jakieś genialne podania podobno, i takie tam :D ma chłopak 17 lat, więc ma czas.
Inna sprawa, że od nowego sezonu w końcu mamy 7 osobową ławkę i będzie większe pole manewru.

guru pisze:będzie grał z 14, chociaż to mu da dodatkowego kopa
albo mu to przeszkodzi, jak mu media będą cały czas przypominać, po kim ma numer, większa presja etc.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 cze 2008, 17:52

Inna sprawa, że od nowego sezonu w końcu mamy 7 osobową ławkę i będzie większe pole manewru.
Z jednej strony to fajnie to wszystko wygląda na sztuki, ale jak tak patrzę, to my wciąż mamy samych nastolatków. Ramsey, Vela, Walcott, Traore... Zawodnicy pierwszego składu.
fieldy pisze:Z tego co wiem to bliżej mu do Cesca, niż do skrzydłowego.
To dobrze, bo pomimo młodego wieku będzie jakiś zmiennik dla Cesca.

Jak przyjdzie Nasri i nikt nie odejdzie to ofensywnie możemy zakończyć okienko transferowe. Natomiast ja wciąż chcę wysokiego środkowego obrońce (najlepiej jakby mógł grać też na lewej stronie). Szkoda, że Wenger nie zainteresuje sie Shoreyem. Reading spadło z ligi, za 5 baniek byśmy go wyciągnęli. Idealny zmiennik dla Gaela na dodatek potrafi grać na DM.

Awatar użytkownika
Bask
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 27 cze 2008, 19:59

Jeszcze kilka godzin temu brytyjskie portale internetowe informowały o decyzji Togijczyka, który ostatecznie przekreślił możliwość przeprowadzki do innego klubu. W wywiadzie dla BBC Adebayor miał stwierdzić, że pragnie zostać na Emirates Stadium.

Kilka godzin później napastnik najwyraźniej zmienił zdanie. ”Nic nie jest jeszcze przesądzone” - powiedział dziennikarzom „Sky Sports”.

”Jestem piłkarzem, z Arsenalem wiąże mnie umowa ważna jeszcze przez 3 lata, jednak, jak dobrze wiecie, interesuje się mną wiele klubów” - stwierdził Adebayor.

”Póki co mamy zamiar usiąść, porozmawiać i podjąć decyzję. Nic nie jest jeszcze przesądzone. Decyzja zapadnie w przyszłym tygodniu” - zakończył napastnik.
:lol:

Jeszcze sobie poczekamy na rozstrzygniecie tej sprawy :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 cze 2008, 20:16

Bask pisze:Laughing

Jeszcze sobie poczekamy na rozstrzygniecie tej sprawy Wink

Znalazłem jeszcze coś takiego [wypowiedź Seedorfa na temat Ade]:

Seedorf said: "When I spoke with him I said, 'I'm waiting for you'. Let's see what will happen.

"He already said he would come, but it depends now on Arsenal.

"But if he leaves Arsenal, it is a done deal. He comes to Milan."

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: African » 28 cze 2008, 0:13

Czyli jednak Adebayor zostaje w Londynie. Hmm, w sumie to dobrze, bo zwiększają sie szanse, że do Barcelony trafi mój ideał transferowy Berbatov, a i Arsenal sie nie osłabi. Poza tym cena jaką Barcelona proponowała za Togijczyka była wg mnie zbyt wygórowana. Prawie 30 mln za zawodnika, któremu wyszedł jeden bardzo dobry sezon, to troszkę wiele. Ja bym więcej niż 20 mln za niego na chwilę obecną nie dał.
Być może w przyszłym roku Adebayor trafi na Camp Nou, a jeśli mu wyjdzie kolejny tak dobry sezon jak ostatni, to pewnie będzie kosztował gdzieś 50 mln :P :wink:

Jeszcze słów parę o transferze Nasriego.
Jak dla mnie transfer bomba i to w dodatku za bardzo małe pieniądze jak za Francuza. Widziałem go wiele razy w akcji i z całą pewnością przyznaję, że Wenger kupił zawodnika, który już jest wielkiej klasy graczem, a pod okiem takiego fachowca będzie, a przynajmniej powinien być jeszcze lepszy. Naprawdę bardzo mnie cieszy transfer Samira do Arsenalu, bo chłopak potrafi naprawdę dużo i spokojnie może od razu wiele wnieść dobrego do drużyny.

Poza tym transfer Nasriego zwiększa prawdopodobieństwo transferu Hleba do Barcelony ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 cze 2008, 20:36

na stronie Fify pojawiła się informacja, że Wenger nie puści Ade nigdzie.
Niby wiarygodne źródło ... tylko, że :

(...)according to Arsenal manager Arsene Wenger, who claims the Togo striker will be at Highbury next season

:lol2:

jak to było ? żal.pl ? :p

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”