Opisz poprzednika - Strona 45

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 10 wrz 2005, 11:00

bagg - jak zauważyłem kibic starej damy i jej zawodników przede wszystkim Ibrahimovicia oraz Nedveda. Kibicuje Świtowi Nowy Dwór Mazowiecki czyli klubowi ze swojego miasta :) Interesuje się Włoską Serie A oraz ma jakąś laske w swoim avatarze ;)

PS. Moim idolem jest Owen, lecz ulubionym klubem Real a jak już wiesz to Owen juz tam nie gra niestety :( a za Śląskiem to tak sobie ale fajnie byłoby jakby awansował ;)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 10 wrz 2005, 11:17

Roomeczek. Kibic "Galacticos". Jest juz na forum 1,5 miesiaca. Przewbywa czesto w tematach Primiera Divison. Nie zauwazyłem zeby sie z kims pokłocil, ogólnie spokojny. Miły user...

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 10 wrz 2005, 11:30

Wazi - Fan Bayernu Monachium najlepzesgo (trzeba to przyznać) klubu niemieckiego. Również spokojny forumowicz. Nie ma żadnych ostrzeżeń ani bonusów w stylu " Żenujący nabijacz" :P Pomógł mi bodajże z moim wcześniejszym Sigiem o Owenie ;) pozdrawiam go serdecznie :!: :!:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 wrz 2005, 12:52

Roomeczek. Fan Realu i wszystko jasne ;]. Kibicuje Realowi, lubi Zidane'a więc ja go lubie :D. Pochodzi z Wrocławia więc zapewne sympatyzuje ze Śląskiem lub Polarem ;]. Nie mam zastrzeżeń do jego postów. Nie nabija, pisze kiedy musi. Pozrawiam serdecznie ;)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 wrz 2005, 13:31

Bonso fan dumnej i slawnej Legii Warszawa i pewnie lokalnego klubu KS Raszyn(?). Niestety kibicuje mierdom co dyskredytuje go w moich oczach :twisted: :wink: :P W temacie PD juz nie wypowiada sie tak czesto jak kiedys ale jego posty dalej sa na poziomie i konkretne.
PS: mam nadzieje ze bedziesz mial ochote zagrac w wawie przed GD mecz Barcelona(BO) kontra Real(Rm.pl)??

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 10 wrz 2005, 13:36

Bienias, szczerze nawet nie wiem kiedy napisał te przeszlo 300 postów. Pewnie dlatego ze on zadko siedzi tam gdzie ja i na odwrót. Ale po opisie widze ze kibic Barcy. Nie ma ostrzezen wiec mozna sie domyslic ze spokojny. Wiecej nie powiem o nim...

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 wrz 2005, 13:42

Bienias pisze: PS: mam nadzieje ze bedziesz mial ochote zagrac w wawie przed GD mecz Barcelona(BO) kontra Real(Rm.pl)??
Miałem juz tą propozycję i po raz kolejny mówię, że jak tylko znajde czas to postaram sie zagrać, ale nic nie obiecuje ;)

waiego już opisywałem, więc opisze Bieniasa :D

Fan Legii, więc ma w moich oczach wiele szacunku, który jednak zdecydowanie maleje...ponieważ jest jedną z Putek ;]. Głównie pisze w tematach o Barcelonie i Legii i zawsze pisze mądrze ;]. Wielu forumowiczów mogło by bt\rać z niego przykład. Tylko ta Barcelona :roll: ....

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 wrz 2005, 13:45

wazi - strasznie lubi być opisywanym przez innych dlatego często się wypowiada w tym temacie. Fan Bayernu którego najbardziej nie lubie z całej Bundensligi. Użytkownik raczej spokojny może czasem za spokojny :lol: . Ma skończonych 16 lat.

Bonso - Legionista i Ralowiec. Osobiście Legie przełkne , ale Realu nie trawie. 15- letni znawca Hiszpańskiej La Liga. Niestety słabo kojarzy Włoską Serie A :twisted:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 wrz 2005, 14:43

Sero

Mialem przyjamnosc zrobic mu siga :wink: Wierny Fan Interu (podobnie jak ja :wink:). Obeznany w teamcie, pisze madre posty, przesadza z ostrzezeniami, ale to zadna wada. Poprostu walczy jak lew o reputacje na forum swojego ukochanego klubu :D

POZDRO

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 10 wrz 2005, 14:50

RoRo - spoko ziom, ale
Ragazzo Interista
Jak widać ma wiele wad, niestety nieusuwalnych. Najbardziej pomocny forumowicz, bo nikt inny nie zrobił tyle sigów. Z tego co wiem, był nabijaczem, a jak wiadomo do końca nie da się tego wyleczyć.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 wrz 2005, 14:58

Snipp_ - oddany kibic Juve ;) Dzięki rozdrabnianiu postów potrafi zrobić z każdego idiotę(z małymi wyjątkami ;) ) Ma ciekawe poczucie humoru często bardzo ironicznie. Pozatym zawsze w temacie gotowy bronić swojego klubu do ostaniego przycisku na klawiaturze :P :lol: Lubię Go dla mnie postać jak najbardziej pozytywna i ciekawa

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2225
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 wrz 2005, 22:29

bagg - przede wszystkim fan Juve [za co mu chwała]. W sigu ma Zlatana i Niedźwiedzia - ja osobiście wolę Del Piero i [głównie] Trezegueta, ale ciii ;)
Ma ładny avatar. Mój kolega prowadzi stronę o tej babce ;) Całkiem przyjemna 8)
Jak zauważyłam kolega bagg ma małe problemy ze wzrokiem, albo jest wielkim żartownisiem ;) Cokolwiek by to nie było, muszę mu wybaczyć, bo jest bardzo sympatyczny i wypowiada się bardzo inteligentnie :)

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 11 wrz 2005, 11:54

Futbolowa malo ja znam ale widac ze bardzo lubi legendarnego Cantone no i chyba Man. Utd

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 wrz 2005, 12:02

artur.makaveli - kibic tragicznie zmarłego Marca, kocha Internazionale, płacze po wczorajszej porażce, pochodzi z Gdyni - czyli pewni kibicuje Arce [zapewne Lech też mu nie jest obojętny ] :D
ma 2 Wp i range specjalną, na którą sam sobie zapracował swoimi postami.

A i jeszcze chyba lubi Tupac'a
ogólnie chyba szanuje ludzi umarłych :pogrzeb:

Awatar użytkownika
kozak12
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kozak12 » 11 wrz 2005, 12:15

fieldy
zdaje mi sie ze to ulubiony forumowicz,chyba lubi highburgy jest tu dlugo i jest znany

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”