AC Milan (zbiorczy) - Strona 46

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 cze 2005, 14:33

No eksperci :D Marcos - Marcos :!: Dzięki Tardelli :! Masz racje. :wink:

Maju wiesz może byłem w złym stanie. :roll: :twisted:

Tak jak Hunter napisał wczoraj Carlo miał urodziny. :!:

Wszyskiego najlepszego Carlo :!: Czego sobie zapragniesz :!: Zdrowia i pucharów kolejny pucharów :!: Wygraliśmy z Tobą wszystko teraz czas to powtórzyć :!:

**FORZA CARLO ANCELOTTI**

Pozdro Fani Calcio :!:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 cze 2005, 17:38

*_For_zaza_Milan_* pisze:No eksperci :D Marcos - Marcos :!: Dzięki Tardelli :! Masz racje. :wink:

Maju wiesz może byłem w złym stanie. :roll: :twisted:

Tak jak Hunter napisał wczoraj Carlo miał urodziny. :!:

Wszyskiego najlepszego Carlo :!: Czego sobie zapragniesz :!: Zdrowia i pucharów kolejny pucharów :!: Wygraliśmy z Tobą wszystko teraz czas to powtórzyć :!:

**FORZA CARLO ANCELOTTI**

Pozdro Fani Calcio :!:

Dokładnie, mam nadzieję, że chłopcy ładnie to poświętowali :lol:
Forza Duce Carlo :!: :D

Widze od paru dni cisza przed burzą w Mercato :)

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 12 cze 2005, 12:54

Wczoraj oficjalnie kariere zakończył jeden z czołowych graczy w historii Milanu - wielki George Weah. W pokazowym meczu wzięło udział wiele byłych i obecnych gwiazd światowego futbolu - Leonardo, Desailly, Ginola, Lama, Szewczenko, Zidane, Eto'o, Nonda itd. Oprócz tych wspaniałych zawodników kibice mieli okazję zobaczyć nową potencjalną gwiazdę, syna George'a Weah - Juniora. Zagrał on ostatnie kilka minut (zmienił ojca), ale pokazał dobrą szybkość oraz wykończenie akcji, udało mu się strzelić Lamie 2 gole. Trenuje on w drużynie młodzieżowej AC Milan, ma zaledwie 17 lat. Być może w przyszłości Rossoneri będą mieli z niego pociechę.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 13:31

Widziałem mecz i bylem zadowolony ze podaszli z taki luzem i zabawa to tego. Świtnie sie pożegnał George. Same towarzystwo było przednie jak napisałeś. Ale myślalem że bedzie remis. Może by był jak by nie Drogba i jego nie celnośc :D hehe Wogóle ten mecz był na typowym luzaku jak ten bramkarz mogł sie załamać po poszczeniu 9 bamek :D

Fajnie sie bawili. Młody George Weah Junior może pójdzie w ślady ojca. Narazie gra w primaverze rossonerich czy nawet obiero bedzie grał.

Piłkarz który potrafił wszystko. Jego szybkość i technika była klasowa. Jego bramki były piekne i tyle ich strzelił. Tacy gracze zostaja w pamieci.

DZIEKUJEMY GEORGE ZA WSZYSTKO :!: Teraz będzie może prezydentam

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 12 cze 2005, 13:46

Mlody Weah jest naprawde dobry ale jego nazwisko nie będzie mu pomagać w robieni kariery. W primavera to chyba za dużo nie gral przynajmniej w tych meczach które ja widziałem. Ale może ktos wie ile on goli strzelil?
Stary Weah nie był jakimś fenomenem ale fakt że sie wybił z Liberi zasluguje na uwage.Wyszedł mu sezon w 1995 gdy zostal najlepszym pilkarzem świata

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 cze 2005, 14:01

Rossi bramek ile strzelił to Ci nie powiem ale sprawdziłem i on jeszcze nie gra w primaverze. Nastepny sezon bedzie jego debiutem w zapleczu pierwsze kadry.

WEAH George Junior Monrovia (Liberia) 27/8/1987

Nazwisko mu nie pomoże albo własnie pomoże. Wszytsko zalezy jakim jest pilkarzem. Wczoraj pokazał sie z dobrej strony ale to była zabawa na maxa. Może koleś być dobry tylko ze narazie ma przed soba długą droge. Tata zaczynał pod okiem Arsena Wengera i miał ciężko. Widać jak szybko zacza grać na poziomie. Młody ćwiczy w innych czasach teraz ma wszystko co potrzebuje :wink: Ale to sie okaze czy ma talent. Jak wczoraj mówili że nie zawsze jaki tata taki syn ..

Pozdro

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 12 cze 2005, 21:07

Rossi pisze:Stary Weah nie był jakimś fenomenem ale fakt że sie wybił z Liberi zasluguje na uwage.Wyszedł mu sezon w 1995 gdy zostal najlepszym pilkarzem świata
Nie był fenomenem? To chyba go w życiu nie widziałeś! A jak tak to słabo się znasz na piłce. Poszukaj sobie kompilacji o Nim to zobaczysz, że to był po prostu geniusz, piłkarz kompletny. Każdy prawdziwy znawca i miłośnik piłki to potwierdzi.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 16 cze 2005, 18:26

AC Milan jedzie na tourne po USA gdzie zagra dwa razy z Chelsea oraz jedno spotkanie z druzyna CHICAGO FIRE z Major League Soccer,przeczytajcie co napisalem w news:

"Jak podala dzisiaj na swojej stronie internetowej Major League Soccer byly mistrz USA klub Chicago Fire rozegra mecz towarzyski z wloska druzyna AC Milan.Spotkanie odbedzie sie 27 lipca 2005 na stadionie Soldier Field w Chicago.

Dodatkowo podczas tourne po Stanach Zjednoczonych AC Milan zagra dwa razy z angielskim klubem Chelsea Londyn w ramach 2005 WORLD SERIES OF FOOTBALL organizowanym przez Soccer United Marketing firme nalezaca do amerykanskiej ligi MLS.A oto oficjalny program:

2005 WORLD SERIES OF FOOTBALL
Niedziela, Lipiec 24
AC Milan vs. Chelsea FC
Gillette Stadium, Foxborough, MA

Sroda, Lipiec 27
AC Milan vs. Chicago Fire
Soldier Field, Chicago, 9 pm ET

Czwartek, Lipiec 28
Chelsea vs. D.C. United
FedEx Field, Washington D.C. 8:00 pm ET na ESPN2

Niedziela, Lipiec 31
AC Milan vs. Chelsea FC
Giants Stadium, East Rutherford, NJ"

Adam N
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam N » 16 cze 2005, 19:25

Najbardziej mnie wk***a to że mam dużo amerykańskiego badziewia na Cyfrze + a nie mam tych kanałów ESPN ! One są bardzo popularne

Ostatni Sprawiedliwy
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ostatni Sprawiedliwy » 16 cze 2005, 19:29

Adam N pisze:Najbardziej mnie wk***a to że mam dużo amerykańskiego badziewia na Cyfrze + a nie mam tych kanałów ESPN ! One są bardzo popularne
Czy nie możesz inaczej wyrazać swojej złości :? Stłucz talerz, uderz matke w twarz ale nie przeklinaj bo będziesz miał przejebane.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 cze 2005, 19:41

Ostatni Sprawiedliwy pisze:
Adam N pisze:Najbardziej mnie wk***a to że mam dużo amerykańskiego badziewia na Cyfrze + a nie mam tych kanałów ESPN ! One są bardzo popularne
Czy nie możesz inaczej wyrazać swojej złości :? Stłucz talerz, uderz matke w twarz ale nie przeklinaj bo będziesz miał przejebane.
Proszę, proszę, czyżby jakiś nowy prowokator 8) ?

A co do tematu, to ciesze się, że Milaniści jadą do USA.Taka impreza raczej wychodzi na dobre, bo będą mogli sobie pograć, zgrywać się, mieć jakąś okazję do oficjalnej gry no i będe mógł zobaczyć w jakiej formie są Rossoneri :twisted: .Mam nadzieję, że będe mógł po raz pierwszy oficjalnie zobaczyć Marka i Gilę w koszulkach w czerwono-czarne pasy, a także Oddo (oby :twisted: ), Vogela (nie może iść do Sampy).Raczej nie będe przywiązywał wagi do wyniku, ale raczej do gry, a ta nie powinna się zmienić, bo jak mówił nawet Adrianek - "Zrobimy tylko małe korekty w składzie, ale nadal pozostanie ten sam Wielki Milan".Pozdro

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 cze 2005, 9:24

Dziś 37 urodziny obchodzi Paolo "Il Capitano" Malidini.Zdrowia, chęci do gry, dłuuugiej gry, szczęścia i ogólnie czego sobie zamarzysz Paolo :wink: .Obyś jak najdłużej pracował na sukcesy Milanu.

Obrazek

100 lat :! :!:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 26 cze 2005, 11:08

No prosze zupełnie zapomniałem o jego urodzinach :D
Bez watpienia jeden z najlepszych obroncow w dziejach piłki noznej wystarzcy wpomniec jego przebieg kariery trofea wygrane druzynowo jak i indywidualnnie oraz nagroda w 1994 roku na najlepszego piłkarza według France Football (pierszyw raz wygrał ja obronca)
Jek sobie pomysle ze jego juz moge za 2 lata nie zobaczyc w koszylce czarno - czerwonej to sie robi smutno :cry:
Milan bez Maldiniego to jak okno bez szyb :wink:

Bogi cos sie temat nie rozwija :?
pozdro.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 cze 2005, 11:29

Dokładnie, szkoda, bo odejście Zazy jakoś zamarło włoskie calcio na tym forum.Dlatego trzeba przerwać ciszę :

Otóż, PSG nie składa broni i nadal walczy o Vikasha.Hindus, mimo, że mu proponowano 2 letnią umowę, pewne miejsce w składzie, co będzie kluczowe przy powoływaniu kadry na MŚ 2006, powiedział, że chce zostać w Milanie.Dodał, że zostaje, ale tylko pod warunkiem, że Carlo będzie dawał mu więcej szans gry.Sami wiemy, że to słaby piłkarz nie jest, ale w środku Milan ma istny pozytywny ból głowy.Pirlo, Rino, Massimo, Vikash, Vogel i Rui Costa. "Le Parisien" twierdzi, że Jean - Michel Moutier, odpowiedzialny za ruchy transferowe Paris Saint Germain, przebywa w Mediolanie i negocjuje z Milanem ewentualnty transfer. Paryżanie chcieliby zapłacić za Dhorasoo mniej niż trzy miliony euro, tyle wg. doniesień prasowych żadają działacze Rossonerich.W sumie to chciałbym, żeby gdzieś grał, a w Milanie jak narazie Pirlo i Rino są nie podważalini, więc może lepiej żeby odszedł, dla niego samego ?

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 26 cze 2005, 11:38

MLSoccer pisze: 2005 WORLD SERIES OF FOOTBALL
Niedziela, Lipiec 24
AC Milan vs. Chelsea FC
Gillette Stadium, Foxborough, MA

Sroda, Lipiec 27
AC Milan vs. Chicago Fire
Soldier Field, Chicago, 9 pm ET

Czwartek, Lipiec 28
Chelsea vs. D.C. United
FedEx Field, Washington D.C. 8:00 pm ET na ESPN2

Niedziela, Lipiec 31
AC Milan vs. Chelsea FC
Giants Stadium, East Rutherford, NJ"
jakie stacje beda to transmirowały? z Polskich pewnie żadna? ale moze rai? DSF? Eurosport?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”