Liverpool (zbiorczy) - Strona 46

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 25 maja 2005, 1:23

W dzisiejszym finale jestem calym duchem za Liverpoolem i mam nadzieje ze im sie uda. Liverpool na to zasluguje w koncu pakonal takiego mistrza jak Bayer :P

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 25 maja 2005, 8:00

Morientes jest w bardzo słabej formie, na 2-, jak na takiego snajpera. Cisse, po złamaniu nogi-widać, że się odradza, może nawet w finale nam coś strzeli.

Jestem calym sercem za Liverpoolem, mam nadzieję, wygra ten mecz i będzie mógł świętować zwycięstwo w LM z naszym Polakiem-Jerzym Dudkiem.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 25 maja 2005, 9:59

Moim faworytem w tym spotkaniu jest Liverpool i mysle ze to oni zdobeda puchar. Mialn jest juz troche podlamany i widac to w spotkaniach Serie A, jak wiadomo Liverpool potrafi wygrywac z druzynami wloskimi cop niestety udowodnil w meczu z Juventusem. Mam nadzieje ze Dudek zagra swoj mecz zycia i udowodni wszystkim ze jest swietnym bramkarzem :) Trzymajmy kciuki za naszego rodaka :)

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 25 maja 2005, 11:07

ja też jestem całym sercem za Liverpoolem ale niestety mam przeczucie że to Milan może wygrać... to byłaby klęska pięknego futbolu nad futbolem defensywnym

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 25 maja 2005, 12:26

Oby Milan już nigdy nic nie wygrał. W pełni na to zasługują :twisted: .

A ja Ci Fieldy przypominam, ze Bergkamp już nie młody, a Reyes raczej do Realu.

Rooney - Ruud abo Owen/ TO BĘDZIE ATAK MARZEŃ Z OLD TRAFFORD

POZDRO!!!!!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 maja 2005, 13:13

radekutd pisze:Oby Milan już nigdy nic nie wygrał. W pełni na to zasługują :twisted: .

A ja Ci Fieldy przypominam, ze Bergkamp już nie młody, a Reyes raczej do Realu.

Rooney - Ruud abo Owen/ TO BĘDZIE ATAK MARZEŃ Z OLD TRAFFORD

POZDRO!!!!!
może Dennis młody już nie jest ale grać jeszcze potrafi i Owen co najwyżej buty może mu nosić i piłki podawać (Owen nigdy nie dojdzie do takich umiejętności jakie Dennis reprezentuje)
pozdro

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 25 maja 2005, 13:16

Bunch mówi:
L'pool! Dość Włoskiej, nudnej, defensywnej piłki, dość gry na czas w wykonaniu Milanu, pokażcie im prawdziwy rześki futbol, You'll never walk alone. A wy?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 maja 2005, 13:28

BUNCH pisze:Bunch mówi:
L'pool! Dość Włoskiej, nudnej, defensywnej piłki, dość gry na czas w wykonaniu Milanu, pokażcie im prawdziwy rześki futbol, You'll never walk alone. A wy?
zgadzam się, Liverpool powinien dziś wygrać, bo w przeciwieństwie do Milanu - zasłużył na to, wspaniałą grą w 1/4 i 1/2 finału
Poza tym (nie oszukujmy się) chciałoby się aby Polak triumfował w finale najważniejszego pucharu w europie.
Marzy mi się aby, Jurek wyciągnął kilka setek (ostatecznie może obronić kilka karnych w seriach na końcu)
Do karnych może dojść, gdyż obie drużyny umieją się bronić - osobiście wolałbym, aby padły jakieś bramki z gry
25.V.2005 - zapamiętajcię tę datę jako historyczny sukces polskiego piłkrza :wink:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 25 maja 2005, 15:08

Ja naturalnie będę kibicowała Liverpoolowi. Grają o wiele lepiej od Milanu (w LM oczywiście... ;) ). Poza tym Włosi nie powinni zagrać w finale - PSV było lepsze w 1/2.

Benitez twierdzi, iż spotkanie przeciwko Milanowi będzie bardzo zaciętę, Ancelotti zaś uważa, że będzie to spektakl jednego aktora - zespołu z Mediolanu. Cóż, nie ma to jak skromność. :P

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 25 maja 2005, 16:19

No cóż, pan Ancelotti niestety się dzisiaj zawiedzie, bo LFC nie odposci :twisted: . Zaszlismy tak daleko majac takie braki w zespole wiec teraz maja sklad bez kontuzji (nie liczac Kirklanada) nie widzie powodu, dla ktorego Milan mialby byc jedynyk aktorem na boisku. Nie zapominajmy: pilka jest jedna, ale bramk dwie :twisted: . Do meczu juz tylko troche ponad 4 godziny. Mam nadzieje, ze za 6 godzin bede mogla z dumą powiedziec, ze Liverpool zdobył najcennniejsze europejskie trofeum klubowe i patrzec do znudzenia na Gerrarda wznoszacego Puchar LM. Ale wszystko sie moze zdarzyc... :roll:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 25 maja 2005, 16:31

Ja mimo to nie bylbym takim superoptymistom, nie wiem jak to sie dzieje ale te farciaze Milan zawsze wyjda obronna reka z opresji i to nie przez umiejetnosci tylko łud szczescia. Mam nadzieje ze dzisiaj L'pool pokaze ładna (angielska :twisted: ) pilka i lekko uszkodzi Milan. Bede za zespolem Rafy Beniteza. Mam nadzieje ze L.Garcia bedzie gral :roll:

POZDRO

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 maja 2005, 16:37

Dzisiejszy mecz, bedzie najwarzniejszym meczem LFC w XXI w. Liverpool, praktycznie niema juz szans na wystep w przyszlorocznej edycjii LM ( mówi sie coś o barażu z Walijskim klubem :P ), wiec zawodnicy chca skończyć sezon w pięnym stylu. Jest to również najwarzniejszy mecz w Liverpoolu dla Jerzego Dudka, który moze nie zostac w The Reds. W lepszej chwili do formy nie mógł dojść Djibrill Cisse, zawodnik który praktycznie mial cały sezon stracony, cudownie zdrowieje, kilka tygodni przed finalem LM, a w odtatnim meczu sezonu Premiership strzela dwa gole. MIejmy nadzieje, że odegra kluczową role w dzisiejszym meczu.

Liverpool, to głównie świetnie zgrany zespół, ale również znakomite osobistości. Jeden z najlepszym pomocników, na swojej pozycjii, Norweg John Arne Risse, niedoceniany w Barcelonie Luis Garcia, czy Fińska zapora Sami Hyppia. Mam również nadzieje, że wkońcu odblokuje się król sterzelców EURO2004, Milan Baros który juz dawno nic nie strzelil.
Jednak, główną siłą "The Reds" jest geniusz, najlepszy środkowy pomocnik na świecie ( wg. mnie) Steaven Gerrard. Zawodnik, który ma oczy wszędzie, widzi wszystko i nie ma rzadnych problemów z podaniami do napastników. O Gerrarda biją sie najwieksze kluby świata, Chelsea, Manchester i Real Madryt. Jesli Liverpool nie wygra zawopdnik odejdzie, jesi wygra powinien zostac :)

Jesli ktos by powiedzial przed tym sezonem, że Liverpool, bedzie gral w finale, pewnie popukali byscie sie w czolo. Tym bardziej, kiedy w połowie sezonu w Champion League, LFC mial tylko jednego napastnika, Barosa, bo Cisse, Mellor i Sinama-Pongole złapali kontuzje. Ale dzieki świetnej pracy Liverpool, pokonał w drodze do Stambułu Bayer Leverkusen, mimo starań najlepszego lewego pomocnika CL Jacka Krzynówka, potem Juventus ze świetnym Buffonem, a na końcu Chelsea, która dzieki pieniądzom Abramowicza i zawodnikom grającym tam przed erą Rosjanina ( Terry i Lampard ) z 4-6 druzyny Premiership, stali się jedną z najlepszych drużyn Europy i mistrzem Anglii.

Ja mam nadzieję, że dzisiaj będzie podwójna victoria litery L ( o 18 DERBY WARSZAWY !!!! (L) ), ponieważ Liverpool zasługuje na zwycięstwo, piękną grą i zaciętą walką w Champions League 2004/2005.

Czyż ja niemam talentu do pisania tekstów :wink: :lol: :wink:

Awatar użytkownika
J4[3k
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: J4[3k » 25 maja 2005, 18:59

Całkowicie zgadzam sie z toba i bradzo bym sie ucieszyl ze zwyciestwa LFC dzisiaj a takze Legii w Derbach Warszawy

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 25 maja 2005, 19:55

Wady Liverpoolu które mogą wyjść w czasie tego spotkania:
:arrow: Świtna taktyka Milanu i Liverpool z kwitkiem jedzie do domu.
:arrow: Ślaba gra Liverpolu w całym spotkaniu.
Pozytywy:
:arrow: Cudowne powrócenie do formy Djibrila Cisse i załadowanie bramki(ek)do siatki Didy.
:arrow: Dobra gra Stevena Gerrarda. Po jeśli Steven gra dobrze, to dobrze gra Liverpool.
Negatywy Milanu:
:arrow: Słaba gra Szewy.
:arrow: Taktyka Liverpoolu i bezradnośc Carlo Anchellotiego.
Pozytywy:
:arrow: Znakomita współpraca Szewy z Kaką.
:arrow: Dobra gra obrony Milanistów.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 25 maja 2005, 20:39

zobaczymy Milan ma słabą końcówke sezonu.... albo się zmęczyli albo... nie wiem co :lol: ale to drużynka, która nawet grając słabo zwycięża. Liverpool musi wznieść się na wyżyny swoich umiejętności..... taka szansa może się już dłuuuuugo nie powtórzyć :roll: mam nadzieje, że się chłopaki nie spalą i zobaczymy piękne widowisko

powodzenia życzę!!!! :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”