Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 11 sie 2005, 22:15
zazul

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 sie 2005, 23:04
Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie,że są o niebo lepsze.zazul pisze:nie dzięki piotrek256 zostane przy swojim sigu, ale twoje nie są o wiele gorsze jak jeszcze troche dopracujesz swoj warsztat możesz je spokojnie klepać seryjnie
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 11 sie 2005, 23:12
Dosmen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 sie 2005, 23:17
wszyscy równi.Dosmen pisze:. Każdy jest inny
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 11 sie 2005, 23:22
To jak miałem to odebrać? DZIWADŁA - nie mów, że mówisz tak na każdego.piotrek256 pisze:A sigi seryjnie to sobie mogą klepać jakieś rora, dosmeny czy inne dziwadła, mnie to nie przystoji.
- jak pewnie Ci wiadomo KTOŚ bradzo mądry powiedział - "SĄ RÓWNI I RÓWNIEJSCI". Skończmy z tym offtopem.piotrek256 pisze:wszyscy równy
Dosmen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 11 sie 2005, 23:23
wszyscy równi.
A moją ostatni wypowiedz musiałeś zle odczytać. Wyrażałem w niej pewnie podziw tego co robisz, nie wiem skąd u ciebie negatywne emocje
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 sie 2005, 23:29
Ależ skąd, tylko do dziwadeł. Tyleż ,że akurat owe dziwadła które padają z moich ust są jak najbardziej pozytywnymi dziwadłami i nie powinieneś ich zle odbierać. Wszak w moim odczuciu czlowiek-dziwadło to osoba zakręcona,pełna pasji i pozytywnej energi ,więc naprawde nie ma się o co obrażac a nawet powinien pojawić się uśmiech na twojej twarzy.Dosmen pisze:To jak miałem to odebrać? DZIWADŁA - nie mów, że mówisz tak na każdego.
ŻycieDosmen pisze:jak pewnie Ci wiadomo KTOŚ bradzo mądry powiedział - "SĄ RÓWNI I RÓWNIEJSCI".
Raczej Bolek, Lolek to mój przyjacielMiko77 pisze:co TY jestes jakis lolek

Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 12 sie 2005, 1:03
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 12 sie 2005, 9:04
harni7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 9:51
Ci to nie przystio deklu bo sie na tym nie znasz i nie potrafisz docenic pracy innych ludzi. Myslisz ze kim ty jestes ?? Zrob sobie swoj temat i zamieszczaj tam swoje sigi. Ludzie przyjda ponabija posty i napisza ze fajne sigi robisz, posmieja sie troche i wyjda i juz nie wroca ...piotrek256 pisze:Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie,że są o niebo lepsze.zazul pisze:nie dzięki piotrek256 zostane przy swojim sigu, ale twoje nie są o wiele gorsze jak jeszcze troche dopracujesz swoj warsztat możesz je spokojnie klepać seryjnie
A sigi seryjnie to sobie mogą klepać jakieś rora, dosmeny czy inne dziwadła, mnie to nie przystoji.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 9:56

RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cinek » 12 sie 2005, 10:54
Cinek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 12 sie 2005, 11:09
Przykro mi, ze nie potrafisz przeprowadzić normalnej dyskusji na merytorycznie wysokim pozoiomie ,tylko odrazu nazywasz mnie deklemRoRo pisze:Ci to nie przystio deklu bo sie na tym nie znasz i nie potrafisz docenic pracy innych ludzi. Myslisz ze kim ty jestes ?? Zrob sobie swoj temat i zamieszczaj tam swoje sigi. Ludzie przyjda ponabija posty i napisza ze fajne sigi robisz, posmieja sie troche i wyjda i juz nie wroca ...
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 11:18

Nie zapomnialem, widocznie mam troche czasu czyli bez pospiechuCinek pisze:RoRo mam nadzieje że nie zapomniałeś o mojej prośbie oczywiście jeśli będziesz miał czas bo nie chce się narzucaćprosiłem o siga i avatara z Adriano i Martinsem (najlepiej żeby byli razem na jednym) i moją ksywką "Cinek-Rychu"
mnie teraz kilka dni nie będzie bo wyjeżdżam dzisiaj na kilka dni więc nie musisz się spieszyć
![]()
z góry dzięki
pozdro
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 11:29
Nie ze nie potrafie a nie chce rozmawiac z toba na wysokim poziomie bo rozmawiajac z toba i abys zrozumial co do ciebie pisze musze niestety znizyc sie do zenujacego poziomu jaki prezentujesz.piotrek256 pisze:Przykro mi, ze nie potrafisz przeprowadzić normalnej dyskusji na merytorycznie wysokim pozoiomie ,tylko odrazu nazywasz mnie deklemRoRo pisze:Ci to nie przystio deklu bo sie na tym nie znasz i nie potrafisz docenic pracy innych ludzi. Myslisz ze kim ty jestes ?? Zrob sobie swoj temat i zamieszczaj tam swoje sigi. Ludzie przyjda ponabija posty i napisza ze fajne sigi robisz, posmieja sie troche i wyjda i juz nie wroca .... Nie ładnie. Zaraz zresztą zostaniesz za to odpowiednio wynagrodzony.
Osobnego tematu na swoje sigi nie będe zakładał,bo po co? Jest jeden do tego przeznaczony i to wystarcza. Pomyśl co by było jakby każdy zaczoł zakładać osobne tematy. Straszny bałagan by się zrobił.Poza tym narazie jak już wcześnie pisałem zaprzestaje robienia sigów,na czas blizej nie określony.
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio