Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 18 sty 2008, 17:26
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 19 sty 2008, 2:52
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Giggsy King » 19 sty 2008, 23:48
Giggsy King
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 sty 2008, 0:03
Valencia zagrała aż tak żałośnie jak wskazuje na to wynik?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 20 sty 2008, 0:27
Jarzinho pisze:Valencia zagrała na 0-7 w plecy, tylko Villarreal mial problem ze skutecznościa.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 29 sty 2008, 21:25
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 mar 2008, 19:19
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 13 mar 2008, 19:27
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 mar 2008, 19:43
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 13 mar 2008, 19:48
O ile sie nie myle to ten pan był w opozycji wobec Solera i domagał się jego dymisji.RealFan pisze:W sumie Morera dotychczas byl wiceprezesem, wiec czy az tak duzo sie zmieni to trudno powiedziec. Chyba, ze Soler nie za czesto sluchal doradcow![]()
Ps. Ciekawe czy ten pan pozostanie na stale, czy bedzie pelnil funkcje tymczasowo i latem zrobia wybory
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 mar 2008, 19:50
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 13 mar 2008, 21:06
Kubańczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 14 mar 2008, 12:59
W opozycji do Solera był (i wciąż jest) Vicente Soriano.Morera o ile mi wiadomo uchodzi za zwolennika byłego już el Presidente.Asteniu pisze:O ile sie nie myle to ten pan był w opozycji wobec Solera i domagał się jego dymisji.RealFan pisze:W sumie Morera dotychczas byl wiceprezesem, wiec czy az tak duzo sie zmieni to trudno powiedziec. Chyba, ze Soler nie za czesto sluchal doradcow![]()
Ps. Ciekawe czy ten pan pozostanie na stale, czy bedzie pelnil funkcje tymczasowo i latem zrobia wybory
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 mar 2008, 14:47
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 mar 2008, 16:25
Ja się modlę o to codziennie... Myślę, że Marcelo może poukładać to wszystko... Szanuj go za sukcesy z kadrą Włoch i Juve (mam sentyment do tego klubu).lisek_chz pisze:Teraz tylko czekam na odejście Koemana i przyjście Lippiego (Pray).
Valencianista pisze:póki co nie ma czego świętować.Samo odejście Solera nic nie przesądza.Bo może być to tylko zmiana kosmetyczna.
lisek_chz pisze:Soler odszedł, a na jego miejsce przyszedł jego przyjaciel, który i tak będzie kierował klubem tak jak Soler
o cichutku liczę na toValencianista pisze:lokalna prasa spekuluje,że Soler odsprzeda swoje akcje Villalondze i Soriano.Oznaczałoby to,że dni Koemana w VCF są policzone.Soriano już w grudniu ogłosił co się stanie z holendrem jeśli tylko zostanie najważniejszą osobą w Valencii.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio