Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 48

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 23 sty 2006, 20:54

Ramos po ostatniej czerwonej kartce gra na bardzo wysokim poziomie...a złapal ja juz dawien dawno Laughing
Chodziło o Robsona :wink:
Widizal ktoś moze z was brameczke łaczonego z Realm Raula Garci Question koleś ma 19 lat a jak narazie robi furore w tym sezonie...moze pojdzie sladami Sergio Ramosa bardzo bym sie cieszył.
Jego gola pokazywali w TV, na TVP chyba. No chłopak robi tam karierę, trzeba przyznać. Ma talent. Rozsądna moim zdaniem byłaby wymiana Pablo Garcia za Raula Garcię. Chociaż trzeba, by dopłacić jeszcze.

welcome - zauważyłem, że wypowiadasz się częściej w tym temacie niż o Barcelonie :roll:
Czytając Twoje teksy typu: "Real wygrał fuksem, Jesli sie porównuje Robinho z Messim (...). Dzieli te porównanie niemal przepaść." To myślę, że lepiej by było, gdyby internet był dostępny tylko dla osób powyżej pewnego progu IQ.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 23 sty 2006, 20:57

A ja gdy czytam Twoj opis/podpis rowniez dochodze do takiego wniosku.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sty 2006, 21:24

welcome pisze:bramka Zidana była z EWIDENTNEGO spalonego(Zizu był przynajmniej pół metra przed linia obrony)
:lol:
welcome pisze:Co do karnego widziałem JEDNA powtórkę, bo tyle zaprazetował C+. Trudno tam orzec cokolwiek.
Wiesz dlaczego? Bo to Robinho byl faulowany i karny mial byc dla Realu. Gdyby to dotyczylo Messiego to widzialbys tego karnego nawet w radiu. No ale mniejsza z tym...
welcome pisze:to ze Orłowski i Roncero twierdz inaczej to nic nie oznacza
welcome pisze:A że Marca i AS tak piszą, to nie znaczy że był karny.
Za to to, ze welcome uwaza ze nie bylo karnego oznacza baaaardzo wiele :lol: Mistrzu, dziekujemy :lol:
welcome pisze:Przy okazji "Real rozbił w puch", szkoda tylko że 3 gole ze spalonego i niepodyktowany karny dla Bilbao przy 0-0. Ale sedziowie sprzyjaja Barcelonie
Dzieki, ze dostrzegles tylko 3 bramki ze spalonego :lol: Juz myslalem ze widziales tam z 5 bramek ze spalonego, 3 razy reke no i Krystyne z gazowni na trybunach... Welcome - nie pal :lol:

A poza tym uklony w strone Niggaza... Gdybys nam kiedys zbanowal welcome'a to bym Ci chyba nie wybaczyl... To tak jakby zabrac Waldusia z Kiepskich :roll: :lol:

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 23 sty 2006, 21:27

welcome pisze: A ja gdy czytam Twoj opis/podpis rowniez dochodze do takiego wniosku.

Nie pyskuj bo Chuck Norris już wziął zamach..

Jeśli chodzi o środowy mecz z Betisem , myśle że nasze gwiazdeczki czeka ciężka przeprawa. Napewno Betis sie odkryje , będzie atakował co pozwoli na kontry które ostatnio wychodzą nam całkiem przyzwoicie. Na zero z tyłu ciężko liczyć , choć o defensywe nie martwie sie już jak dawniej. Ramos jest geniuszem . Mejia bardzo dobrze wywiązuje się ze swojego zadania i wykorzystuje daną mu szanse. Cieszy powrót do zdrowia Woodiego , choć zobaczymy na jak długo mu go starczy ;) O Cinho nie będe sie rozpisywał bo brak mi określeń na jego rajdy po skrzydle których Carlos mu najwyraźniej zazdrości , bo w ostatnich meczach wypluwał płuca. Nie wiem co w każdym meczu w wyjściowej 11-stce robi Baptysta . Dać mu z 3 mecze przerwy , może przyłoży się wreszcie do gry i ustrzeli hattricka ;) Licze że Cassano ukłuje jakiegoś pięknego gola , Robinho dołoży swoje dwa grosze , a mecz ostatecznie wygramy 3:1 . Dramaturgia gwarantowana 8)

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 23 sty 2006, 23:06

Krzysztof Jarzyna pisze:
welcome pisze:to ze Orłowski i Roncero twierdz inaczej to nic nie oznacza
welcome pisze:A że Marca i AS tak piszą, to nie znaczy że był karny.
a Za to to, ze welcome uwaza ze nie bylo karnego oznacza baaaardzo wiele :lol: Mistrzu, dziekujemy :lol:
b A poza tym uklony w strone Niggaza... Gdybys nam kiedys zbanowal welcome'a to bym Ci chyba nie wybaczyl... To tak jakby zabrac Waldusia z Kiepskich :roll: :lol:
Komentowanie pełnych wypocin jarzyny nie ma sensu, wiec odniose sie tylko do dwoch watkow.
a. zdanie Marki i ASa ma dokladnie takie samo znaczenia jak moje, bo gazety te widzialy juz Robinho lepszego niz Pele, a AS pisal m.in. o tym, że Puyol kocha Real Madryt. Wiec ta prasa jest wybitnie malowiarygodna jesli chodzi o mecze Realu. Katalonskie gazety, rowniez malowiarygodne pisaly wylacznie o tym, ze Bernabeu sugerowalo karnego.
b.A niby za co ban? Real gra nędzę i będę o tym pisał bo jest to niezwykle zabawne a ty będziesz to czytał i będziesz sie dalej frustrował.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 sty 2006, 23:23

Napisał bym coś, ale jeszcze nie wróciłem do normalnej egzystencji a z drugiej strony szkoda by było nie nabić posta :roll:
W ramach delikatnej napinki czekam na pojedynek Barca - Real w Copa Del Rey. To tak w ramach ukrócenia euforii po bądź co bądź wreszcie lepszych niż bardzo słabe meczach w wykonaniu Realu :twisted:
Odnośnie presji ciążącej na mnie w związku z brakiem działań podejmowanych w kierunku użytkownika welcome pragnę stwierdzić, że moja postawa nie ulegnie zmianie. Tolerancja to podstawa nie mówiąc już o pozytywnym wpływie humoru (nie zawsze dobrego) przekazywanego w postach tegoż użytkownika a także prawdy którą czasem też udaje mu się napisać (poważnie). Jego wypowiedzi radzę traktować jako pewnego rodzaju odskocznię od poważnych dyskusji. Poza tym sędzia był z Barcelony a hiszpańska federacja i Real Madryt to to samo.

Nie mniej jednak, aby atmosfera nie przypominała za bardzo świąt ostrzegam, że w każdej sekundzie mogę wykonać KzP i nie będzie już tak fajniutko.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 sty 2006, 23:35

welcome pisze:Real gra nędzę i będę o tym pisał bo jest to niezwykle zabawne a ty będziesz to czytał i będziesz sie dalej frustrował.
Ehhh a mówicie że to ja się ostatnio ośmieszałem :lol: :twisted:

Mimo że nie jestem fanem Realu to muszę powiedzieć, że mi ten mecz się podobał. Może dopiero po strzeleniu pierwszej bramki zaczeło im się układać to i tak rozegrali dobry mecz.

A temu panu dam tam taka radę jaką jeszcze niedawno ja dotałem---> ZANIM COŚ NAPISZESZ- POMYŚL :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 24 sty 2006, 0:19

przepraszam, ale jak tu widze, to welcome ma najwieksza wiedze o pilce hiszpanskiej ze wszystkich tu dyskutujacych. jego wypowiedzi moze nie sa do konca obiektywne, ale blizej im do obiektywizmu niz jakiejkolwiej innej opini w tym temacie...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 sty 2006, 0:23

Komentowanie pełnych wypocin jarzyny nie ma sensu
No to mamy cos ze soba wspolnego :lol:
welcome pisze:wiec odniose sie tylko do dwoch watkow
Chyba dzisiaj nie zasne :roll:
welcome pisze:A niby za co ban?
Za niewinnosc.
welcome pisze:Real gra nędzę i będę o tym pisał bo jest to niezwykle zabawne
Alez prosze Cie bardzo. Pisz ile chcesz :lol: Zawsze jest dobrze zobaczyc zdanie drugiej strony. Nawet jezeli ma ona klapki na oczach i widzi tylko to co chce zobaczyc :roll:
welcome pisze:a ty będziesz to czytał
Mysle, ze nie moglbym sobie odmowic odrobiny rozrywki po calym dniu :lol: Tak wiec pewnie bede to czytal, bo smiech to zdrowie :lol:

A teraz drobny przyklad werbalnego samookaleczenia:
welcome pisze:zdanie Marki i ASa ma dokladnie takie samo znaczenia jak moje
welcome pisze:ta prasa jest wybitnie malowiarygodna
:brawo: :lol:

Edit:
HB pisze:ego wypowiedzi moze nie sa do konca obiektywne, ale blizej im do obiektywizmu niz jakiejkolwiej innej opini w tym temacie...
:shock: :lol:

Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 24 sty 2006, 0:45

Krzysztof Jarzyna pisze:
Komentowanie pełnych wypocin jarzyny nie ma sensu
No to mamy cos ze soba wspolnego :lol:
tez nie lubisz komentowac swoich wypocin?? :lol:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 sty 2006, 0:26

UUUUuuuu starciliśmy piękną napinke welcome...

No i jesteśmy w 1/2 Cop'a Del Rey. Robinho poraz kolejny ukuł brameczke, ladna bramka. Na brawa zasluguje Ikier Casillas który znakomicie uruchomil kontre, szybko rozpoczoł nasza kacje która była blyskawiczna i jak się okazała zabójcza.

Mecz Valenci przerwany sędzia łepek rozcięty zaczyna sie robić jak w Itali.

Ciekawe kogo los przydzieli nam w połfinale...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 sty 2006, 0:31

Meczu jeszcze nie widzialem, ale bramka faktycznie bardzo ladna. Generalnie w ogole kontra ciekwie rozprowadzona przez Ikera, Zizou i Becksa (ktory podobno zagral dobry mecz :shock: ) no i Robinho - efektowny zwod, polozenie obroncy i spokojne umieszczenie pilki w dlugim rogu bramki Doblasa. Widac, ze chlopak zaczyna sie czuc coraz lepiej i oby tak dalej ;)

Toudinho pisze:Ciekawe kogo los przydzieli nam w połfinale...
Mysle, ze Saragosse :P

A co do utraconych postow to [']... Miejmy nadzieje, ze cos sie z tym da zrobic, ale watpie zeby ktokolwiek mogl cokolwiek obiecac (bo to nie parlament :lol: ).

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 26 sty 2006, 0:40

Krzysztof Jarzyna pisze:Mysle, ze Saragosse
Co by nie bylo zapowiadają się ciekawe półfinaly. Jednak tez mam cichą nadzieje ze zagramy z Saragossą, bracia Milito jutro sprawia niespodzianke :wink:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 26 sty 2006, 10:44

Cieszy mnie zwycieztwo Realu z Betisem. :)
Bardziej jednak mnie cieszy ze Real zaczyna juz grac tak jak sie od nich oczekuje. Robinho zkonczyl wczoraj 22 lata :) i dal sobie ladny prezent. Zagral dobry mecz. Byl najlepszym zawodnikiem na boisku i strzelil ladnego gola. :) Zidane tez dobrze zagral. Casillas nie mial zbyt wiele do roboty bo obrona grala bardzo dobrze. :)
Hay que seguir así. A ganar todo :!:

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 26 sty 2006, 11:05

Kolejna wygrana. Dobra gra Królewskich, brakowało tylko skuteczności :)
Kolejny bardzo dobry mecz Robinho, który sprawił sobie prezent w swoje urodziny. Jego słabsza gra w poprzedniej części sezonu, to była sprawa aklimatyzacji. Pewnie w obronie zagrał Ramos. Pochwalić trzeba także Cicinho i Beckhama. Całkiem niezle zagrał też Cassano, choć raz nie wykorzystał 100% sytuacji :(. Występ Baptisty pozostawię bez komentarza.
Z taką grą można optymistycznie patrzeć w przyszłość.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”