Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 480

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lis 2010, 21:35

Coś z kolanem, jak jego stracimy to będzie tragedia.
Co do meczu- beznadzieja , tylko scholes cos gra

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 02 lis 2010, 21:41

Jak stracimy zawodnika który jako chyba jedyny trzyma dość wysoką formę przez większość sezonu ... Już sobie wyobrażam bez niego nasze skrzydła : Park-Obertan/Bebe/Giggs :?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 lis 2010, 21:47

majer jak juz wróciłeś to oddaj typy na BPU :D
-----------edit

Wlasnie przeczytalem ze byles w szpitalu.
Mam nadzieję że wszystko już w porządku i prędko tam nie wrócisz :spoko:

pozdro EOT

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lis 2010, 22:49

Fergie please buy Bale...za każde pieniądze :wink:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lis 2010, 22:50

Nie wiem jak ta ekipa zdobyła mistrza Turcji, przeciez to poziom nizej od 2 ligi w Angli czy Hiszpani.
Cieszą gole Obertana i Bebe oraz genialna gra Scholsa, martwi uraz/kontuzja Naniego i Fletchera. Mam nadzieje ze to nic powaznego.

Mam nadzieje ze SAF porozmawia z Evra bo nie poznaje faceta, tragiczny bład przez ktory tyrcy mieli setke, 2-3 razy nie wracał za swoim(jako obranca!).
Berbatow po swietnym poczatku sezonu znowu udaje ze gra.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 02 lis 2010, 23:32

Niewiarygodne. Niewiarygodne jakiego nosa do transferów ma ten staruszek z Old Trafford. Smalling kolejny raz wygląda jak kopia Rio - spokojny, dobrze czytał grę, a do tego ładnie potrafił wyprowadzić piłkę. Te 10 mln, które jeszcze niedawno wydawało się mocno przepłaconą kwotą teraz wygląda jak promocja. Niewiarygodne jak ten facet się szybko uczy. Podobnie można zresztą powiedzieć o Rafaelu, czy Bebe. Brawa.

Nie można również zapomnieć o postawie Carricka, Scholesa czy nawet Parka. Wielkie słowa uznania za występ. Mnie oczywiście przede wszytskim cieszy postawa tego pierwszego, bo jego postawa w dalszej części sezonu uważam, że będzie dla nas kluczowa. Nie ma moim zdaniem przypadku w tym, że gdy Michael gra na swoim poziomie to w obronie wyglądamy znacznie bardziej solidnie.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 03 lis 2010, 0:05

red85 pisze: Wielkie słowa uznania za występ. Mnie oczywiście przede wszytskim cieszy postawa tego pierwszego, bo jego postawa w dalszej części sezonu uważam, że będzie dla nas kluczowa. Nie ma moim zdaniem przypadku w tym, że gdy Michael gra na swoim poziomie to w obronie wyglądamy znacznie bardziej solidnie.
Zgadzam się z tym. W tym roku Carrick w formie będzie nam niezbędny jeśli myślimy o sukcesach.

Póki co jednak nie ma się czym jarać. To tylko Bursaspor, drużyna, która jeszcze nie zdobyła w tej LM bramki, nie mówiąc już o punktach. Dlatego żałuje, że szansy od pierwszych minut nie dostali Kuszczak czy Fabio, IMO powinni wystąpic w takim meczu. Szczególnie, że zarówno Edwin jak i Evra nie zawsze ostatnio grają na swoim poziomie. Świetny mecz Scholesa, Obertana i Smallinga. Cieszy przede wszystkim postawa tych dwóch ostatnich. Obertana nie skreślałem przedwcześnie tak jak Naniego i czasem ma błyski, może coś z niego będzie. Smalling kolejny dobry mecz i w tej chwili odsuwa Evansa na dalszy plan. Pierwsza połowa słaba, w drugiej bramka szybko ustawiła grę, mecz bez historii ale dobrze, że wygrywamy i to w miarę spokojnie. I to kolejny raz bez Rooneya. Bebe, 2 mecze, 2 bramki. Rafael wyrasta na naszego podstawowego prawego obrońcę, cieszy mnie to niezmiernie. :)

Martwi bardzo kontuzja Naniego, oby to nie było nic poważnego, to nasz motor w ostatnim czasie a za tydzień czekają nas ważne derby z City, dobrze gdyby był w pełni sił. Poza tym Berbatov, po kapitalnym początku sezonu kolejny słabszy mecz. Dzisiaj najgorszy w naszych szeregach IMO.

Teraz nie przegrać w Glasgow żeby nie utrudnić sobie życia i żeby nie było nerwowego meczu z Valencią na OT i jesteśmy w domu :)

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 05 lis 2010, 11:12

Wracając jeszcze do Carricka.
Michael Carrick pisze: "I should have got something done about my Achilles sooner because I was carrying it for a while," he reflected. "It is easier to say that now I have got rid of it because I feel great. But it is probably only how I feel now that I realise how bad it was. I feel good now and am happy with my game."
To chyba może sporo wyjaśniać.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 lis 2010, 15:25

o k.....

Man Utd: van der Sar - Brown, Vidić, Ferdinand, O'Shea - Park, Fletcher, Hargreaves :boje się: , Evra - Obertan - Hernandez.

niezly skladzik ale wiemy ze gramy w srode z City. Owen :jupi: :jupi: :jupi:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 lis 2010, 16:11

Szkoda kolesia. NIe rozpoczął meczu w 1 składzie od ponad 2 lat (równo 777 dni), wrócił w końcu i wytrzymał ... 6 minut.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 lis 2010, 16:13

Nawet mi go szkoda. Koniec kariery piłkarskiej Owena zbliża się wielkimi krokami.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lis 2010, 16:18

Tyle czekałem aż wróci, a tutaj tylko 6 minut...dlaczego musiał zejść? Ktoś go przekosił czy tak sam z siebie pokazał, że musi być zmiana?

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 06 lis 2010, 16:25

Akarin pisze:Ktoś go przekosił czy tak sam z siebie pokazał, że musi być zmiana?
Nawet nie pokazywał że musi być zmiana. Po prostu zdał sobie chyba sprawę że to juz nie ma sensu i zszedł z murawy prosto do szatni ...

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 06 lis 2010, 16:26

Niedobrze...miesiące przygotowań na nic.. To już raczej, niestety, koniec kariery. A tak bardzo go lubiłem, bo chłop miał naprawdę talent.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 lis 2010, 16:51

cholernie szkoda Owena. Mecz do dupy ale w tym skladzie ważne są tylko 3 punkty

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”