Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 25 gru 2006, 17:38
Don Juan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 gru 2006, 19:45
Dlaetgo swoje obliczenia zlecam lepszym w matematyce. Warto sie niekiedy upoewnic, bo jakos nie wierzylem w srednia zdobytych goli, wiec i tu wolalem sie upewnic. Jeszcze poczekam na ten link Asa "setek" i moge dyskusje, jesli taka miala miejsce uznac za zakonczona.Krzychu212 przy swoich obliczeniach uwzględniał dwa ostatnie sezony dlatego wyszedł różny wynik, ale nie rozumiem dlaczego, Asteniu, wyszło tam po 32,5% u Eto'o i Torresa.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 25 gru 2006, 21:11
matip7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 25 gru 2006, 22:06
dziwie sie ze kibic atletico obraza swoj wlasny klub nazywajac go glupcami. ale co kto lubi. nie wnikamNa pochybel glupcom Atletico Madryt !!!
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 03 sty 2007, 18:50
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 03 sty 2007, 22:01
Ale odkryłeś...Atletico wkońcu 'coś' gra, i nareszcie powolutku, dołączają do 'elity' w LaLiga. Ostatnie sezony mówiono że Atletico liczy na LM czy coś tam jeszcze, ale nigdy nie grano tam na miarę możliwośći i na 'miarę apetytów' czy to kibiców, czy też sztabu szkoleniowego.
Maxi i Petrov grali już w poprzednim sezonie, a Maniche i Costinha nie grają wcale najlepiej. Poza tym Maxi i Petrov są kontuzjowani i Atleti bez nich też sobie jakoś radzi więc ja myślę, że 4 miejsce jest zasługą Agguire.Dopiero teraz kiedy grają tam tacy gracze jak Maxi Rodrguez, Petrov, Maniche czy Costinha mogą na poważnie zaleść za skórę 'starym wyjadaczom'.
RojiblancosRojliblancos (czy jakoś tak, poprawcie mnie)
Don Juan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 sty 2007, 22:31
Moofasa pisze:o do Aguero to nie sądze aby był to dobry zakup, bo wątpie aby Argentyńczyk 'zwrócił' wydane za niego pieniądze, a nawet jeśli bedzie się wspaniale rozwijał, to nie sądze aby ktoś dał za niego więcej niz te 23 mln Po ostatnich meczach Atletio zajmóje 4 miejsce, i jeśli będą grać druga połowę sezonu, przyzwoicie to powinni utrzymać to miejsce.
Tak jak napisął poprzednik polowa z wymienionych przez ciebie zawodnikow ma sezon prawie stracony, MAniche gra dobrze, Costinha no nie wiem, napewno gra malo.Moofasa pisze:Co prawda strzela on regularnie parę goli na sezon, ale to nic nie daje. Dopiero teraz kiedy grają tam tacy gracze jak Maxi Rodrguez, Petrov, Maniche czy Costinha mogą na poważnie zaleść za skórę 'starym wyjadaczom'. Atletico mimo że nie zawsze grało jak już mówiłem dobrze, to jakoś osttnio zawsze 'szło' im przeciwko Barci
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 04 sty 2007, 8:06
To dawali 23 bańki za gracza rezerwowegoJarzinho pisze:przed sezonem raczje to Aguero nie mial byc podstawowym zawodnikiem
Ale mi chodzi ogólnie o skład, o drużyneJarzinho pisze:k jak napisął poprzednik polowa z wymienionych przez ciebie zawodnikow ma sezon prawie stracony
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 9:12
Moofasa pisze: Co prawda strzela on regularnie parę goli na sezon, ale to nic nie daje. Dopiero teraz kiedy grają tam tacy gracze jak Maxi Rodrguez, Petrov, Maniche czy Costinha mogą na poważnie zaleść za skórę 'starym wyjadaczom'.
Powaznie piszesz, czy nie pamietasz, albo nie chcesz. Musisz sie zdecydowac, czy Atletico gra tak dobrze, bo graja wymienieni przez ciebie zawodnicy, czy dlatego, ze oni nie graja a graja inni.Moofasa pisze:Ale mi chodzi ogólnie o skład, o drużyne
Moofasa pisze:Jarzinho napisał:
przed sezonem raczje to Aguero nie mial byc podstawowym zawodnikiem
To dawali 23 bańki za gracza rezerwowego Nieźli z nich ryzykanci
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 04 sty 2007, 12:52
No chyba wypisałem podstawowych graczy zespołu nie? No to o kogo mi chodziło? Wypisałem najlepsze ogniwa zespołuJarzinho pisze:Powaznie piszesz, czy nie pamietasz
sam się chłopcze plączeszJarzinho pisze:Udajesz czy naprawde nie wiesz...
lepiej się nie rozpisuj bo nie chcę czytać takiego steku bzdurJarzinho pisze:bo nie wiem czy sie rozpisywac
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 13:37
To tak jak powiedziec, ze w zeszłym seoznie Barcelona wygrała PD, bo w pomocy miala Xaviego...[*] Rozumiem, ze mozna sie pomysli, ale ty podałes zawodnikow, ktorzy nei graja bo maja kontuzje, albo tych (Costinha) conajwyzej graja ogony... Jak mozna w ich kontekscie napisac, ze dlatego Atletico gra dobrze ze oni graja, pozniej piszesz cos kompletnie innego, bo dwie osoby zwrocily ci uwage...Jarzinho pisze:No chyba wypisałem podstawowych graczy zespołu nie? No to o kogo mi chodziło? Wypisałem najlepsze ogniwa zespołu Nie jestem ich fanem, więc wypisałem te bardziej znane nazwiska
epiej się nie rozpisuj bo nie chcę czytać takiego steku bzdur Zresztą nie raz to pokazałeś
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 04 sty 2007, 17:37
Wbrew twoim domysłom o Aguerro słyszałem wcześniej, i to nie z Google tylko z kanałów sportowych, czy też z internetuJarzinho pisze:Widocznie wpisałes w google Aguero zobaczyles 23 mln i oszalałes
dzieki za cynkJarzinho pisze:No wiec wiedz, ze Aguero to zawodnik, mlody i to abrdzo mlody
Dawaj przyklady....dalej, dalej....
Prześłij mi na PW co Ci nie pasuje w temacie o NBA, bo jak według Ciebie sklad sixers nie jest młody, to nie masz pojęcia o koszykówcew temacie NBA, Chelsea
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 17:50
Moofasa pisze:Nie chciałem się zniżać do twojego poziomu, ale wiedz, że nie odwiedzam forum od kiedy jestem tu zalogowany, a od dawien danwa. Nie chce mi isę teraz szukać, ale pamiętam że nie raz IMHO największy fan Barcy jakim jest Niggaz (Mentor) prosił cię abyś już nie pisał swoich głupot, i kierował do ciebie jakże trafną 'ikone' a mianowicie- ['] (świeczkę)
No to musizsz im to powiedizec jaki i kilkunastu innym klubom.Moofasa pisze:Aczkolwiek, IMHO wydawanie na nastolatka 23 mln to niezbyt przemyślany ruch.
Widac, ze nei jestes w teamcie, bo bys wiedzial jaki jest stosunek zarzadu, a tym bardziej kibicow. Ukształtowani zawodnicy juz byli i nic wielkiego nie zrobili.Moofasa pisze:Według mnie zarząd Atletico jak i kibice tego transferu nigdy nie będą mogli nazwać 'strzałem w 10' bo za 23 bańki mogliby kupić conajmniej 2 w pełni ukształotwanych i ogranych graczy Już nie jeden nazywany był 'nowym Pele' czy 'nowym Maradoną', który grał dobrze w swojej rodzimej lidze a w Europie nie dał sobie rady.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 04 sty 2007, 18:09
No wiesz, nie każdy klub wydaje na młodych graczy po 23 bańki. Zazwyczaj kupują po duużo niższych cenachJarzinho pisze:No to musizsz im to powiedizec jaki i kilkunastu innym klubom.
No spoko. W sumie to kibice jak w każdym klubie są podzileni na 'anty' i tych którzy są zadowoleni z przyjścia Aguerro. Jak w każdym klubie, są kibice normalni i normalniejsiJarzinho pisze:bo bys wiedzial jaki jest stosunek zarzadu, a tym bardziej kibicow
No ale to nie powód aby się zrarzać do starszych piłkarzyJarzinho pisze:kształtowani zawodnicy juz byli i nic wielkiego nie zrobili.
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 18:45
Moofasa pisze:No wiesz, nie każdy klub wydaje na młodych graczy po 23 bańki. Zazwyczaj kupują po duużo niższych cenach Tylko Ream z Madrytu jest jeszcze w stanie dać więcej kasy za niedoświadczonego gracza
Jednak maja ku temu podstawy, strzeal bramki asystuje, nalezy do grona najelpszych po tej czesci sezonuMoofasa pisze:No spoko. W sumie to kibice jak w każdym klubie są podzileni na 'anty' i tych którzy są zadowoleni z przyjścia Aguerro. Jak w każdym klubie, są kibice normalni i normalniejsi
Co do zarządu, to oni są super optymistami, i nie liczą się z ewentualnymi stratami od tego transferu. Jak lubią, niech wyrzucają kasę w błoto.
Czy to sa stari zaowdnicy, a raczej te 23 mln to mogłyby straczyc na Elano, na nikogo wiecej. Sam Elano czy jest taki sprawdzony i z takim talentem... Nie twierdzilbym tak.No ale to nie powód aby się zrarzać do starszych piłkarzy No ale jakoś w dalszym ciągu zarząd chciałby widzieć w swoich szeregach, min. Quaresme, Simao, Elano czy Xabiego Alonso ( ).
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio