Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 gru 2010, 21:18
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 gru 2010, 23:45
Właśnie, że nie. Park w kilku ostatnich wypowiedziach podkreślał, że bardzo żałuje, że musi opuszczać zespół w tak ważnym momencie sezonu. Oczywiście dodawał za każdym razem, że występy dla kraju są dla niego powodem do dumy itd. Ale mimo to na pewno wolałby być z drużyną teraz. Zwłaszcza, że w tym sezonie jest bardzo istotnym elementem zespołu.Magnum pisze:myslę, że Park nie byłby zadowolony z tego jak określasz ten pucharPark jedzie na smieszny puchar azjii![]()
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 gru 2010, 10:36
Tu muszę się z tobą zgodzić, ja też uważam że takiego drewna jak Gibsona nie było już dawno w United, jedyne czym dysponuje to mocnym strzałem i niczym innym, cieszyłbym się gdyby go sprzedali, przynajmniej nie dali by mu złudnej nadziei.MGiggs pisze:Uprzedzony to Ty jestes do teveza a nie ja do Gibsona.
Mekeda grał na lewej pomocy, 2 raz w zyciu. Groszek wszedł na 5 minut a Ty o mało istotnym fakcie musiałem napisać , ze Gibon był najlepszy z rezerwowych, zapytam tylko jaka była konkurencja ... Wszedł, miał jeden dobrzy przerzut do Rooneya, jeden dobry strzał, 2 razy nie wrocił się za pozycje przez co dostał zjebke od Rio bo zostawił fajną dziure w środku(świetnie to wyglądało zza bramki jak Carrick majacy dalej biegnie a Gibson sobie idzie), zanotował pare głupich strat, gra po jego wejsciu wyraznie siadła, kiedy był Andi w środku gnietliśmy. No tak, tylko Ty napiszesz że miał dobry strzal i gitara. Koleś skończy w jakimś Wigan za rok bo takiego drewniaka w środku nie było od czasu Djemby-Djemby.
Smitha sobie daruje bo facet był napastnikiem.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 27 gru 2010, 15:13
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 gru 2010, 20:47
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 27 gru 2010, 22:03
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 gru 2010, 21:48
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 gru 2010, 21:56
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 gru 2010, 22:30
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 gru 2010, 22:50
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 gru 2010, 22:56
Ja nie mówiłem, ale mała różnica, która pewnie dla znawców piłki trzymających kciuki za AFC nie ma najmniejszego znaczenia - dzisiaj staneliśmy w szranki z drużyną, która nie miała w nogach meczu 2 dni temu. A i tak byliśmy lepsi, i tak powinniśmy wygrać i - zapachnie teraz kanonierskim podejściem do futbolu - gdyby arbiter zobaczył rękę Zigica to pewnie zgarnelibyśmy 3 pkt. Mówi się trudno, brakło znowu trochę szczęścia.Magnum pisze:ktoś tu mówil że z Chelsea byście na pewno 3 pkty mieli? Mysle ze bylby konkurs kto jest bardziej niepelnosprawny
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 gru 2010, 23:01
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 gru 2010, 23:02
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 28 gru 2010, 23:03
Co racja to racja jednak. Musze przyznac zeby miec czyste sumienie że ręka była i was trochę okradziono. przynajmniej tak to wygladalo z mojej perspektywyi - zapachnie teraz kanonierskim podejściem do futbolu - gdyby arbiter zobaczył rękę Zigica to pewnie zgarnelibyśmy 3 pkt. Mówi się trudno, brakło znowu trochę szczęścia.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 28 gru 2010, 23:04
niente
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio