Potem dziwota, że przeciwko nerazurrim nie podyktowano karnego od 2 lat. Przyzwyczaili się już
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 17 wrz 2009, 12:19
Slipknot83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 wrz 2009, 12:22
Zagrozenie to chyba oni sami sobie stwarzali podajac pilke do graczy Barcelony czy Muntariego.orzeu pisze:Przesadzasz. Pomiędzy tak 15 a 30, 35 minutą to Inter częściej atakowal i utrzymywał się przy piłce - i taki Inter chciałbym widzieć przez cały mecz. Niestety w drugiej połowie Barca już dominowała, jednak świetnie grający w defensywie Inter nie dopuszczał do większego zagrożenia.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 wrz 2009, 13:00
Zmiana Eto na Ibre byla tlumaczona rowiez tym ze nasz Czarnuch nie umial grac przeciwko tzw autobusom. Zageszczona linia obrony powodowala u niego niemoc. Ibra ponoc jest lekartswem i potrafi niczym czolg pokonac zasieki przeciwnika.Maciek (interista) pisze:Zupelnie nie wiem co masz na mysli piszac o Ibrze robiacym roznice w takich meczach.Bienias pisze:Ja sie troche zawiodlem bo wlasnie w takich meczach Ibra mial robic roznice. mam nadzieje ze w nastepnych sie wykaze.
Chodzi o to, ze Szwed w zadnym meczu rundy pucharowej (Ajax, Juve i Inter) nie zdoby ani jedenej bramki, jezeli chodzi o taka roznice to ok![]()
Zlatan nie potrafi grac przeciwko silnym fizycznie obroncom pokroju Lucio, Samuela, Chielliniego czy defensywy MU.
Gdyby wczoraj Ibra gral w Interze zamiast E2 nie byloby zadnej roznicy (poza brakiem dodatkowych 50 mln w kasie klubu). Szwed moze robic roznice przeciwko Chievo czy przecietnej Romie. Kamerunczyk zreszta pokazuje, ze w takich spotkaniach rowniez mozna na niego liczyc.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 wrz 2009, 13:34
Jeśli tak jest naprawdę, to szacunek dla osób ze sztabu Guardioli, które dojrzały w Szwedzie coś, czego on nigdy nie pokazywał.Zmiana Eto na Ibre byla tlumaczona rowiez tym ze nasz Czarnuch nie umial grac przeciwko tzw autobusom.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 17 wrz 2009, 13:38
Jak słusznie JM zauważyłJeszce jedno z mala napinka. Jezeli niekwestionowany mistrz Wloch z aspiracjami na tytul mistrza Europy gra na remis u siebie z innym kandydatem do tego trofeum to nie mam pytan. Znowu pewnie odpadniecie na klasowym przeciwniku w pucharach no chyba ze poprawiecie gre ale to jest malo realne.
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slipknot83 » 17 wrz 2009, 13:51
Mourinho powinien powiedzieć raczej:orzeu pisze: Jak słusznie JM zauważyłale mają oni dziewięciu piłkarzy, którzy grają ze sobą z zamkniętymi oczami, my mamy pięciu, którzy dopiero, co nauczyli się imion swoich kolegów z drużyny.
ale mają oni dziewięciu piłkarzy, którzy grają ze sobą z zamkniętymi oczami, my mieliśmy dziewięciu we własnym polu karnym
Slipknot83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 17 wrz 2009, 14:08
Był taki moment, że na boisku byli 4 obrońcy, Zanetti i Santon który zmienił Sneijdere, ale dwaj ostatni biegali jednak mimo wszystko w pomocy. Włoch nawet fajny rajdzik środkiem boiska zaprezentowałfieldy pisze:Słyszałem opinie, że Inter grał wczoraj w końcówce 5 obrońców, prawda to ?
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 17 wrz 2009, 14:33
Balotelli moglby wejsc w miejsce pomocnika, wowczas ta zmiana mialaby wiekszy sens. Plan byl taki zeby grac dluga pilka wiec wieksza dziura w pomocy kolosalnego znaczenia by nie miala, poza tym Mario cofa sie dosyc gleboko po pilke. Coz Mou mial inne pomysly, ale jednoznacznym bledem bylo tylko wystawienie Muntariego. Zreszta chyba nikt sie po nim obecnie nie spodziewal dobrego wystepu.No i kolejny błą JM to zbyt późne wprowadzenie Balotelliego który co by nie mówić na pewno wniósłby w grę ożywienie.
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 17 wrz 2009, 14:48
Ja szczerze powiem to sie dziwie, ze nawet bez Iniesty tak zdominowalismy srodek boiska. Strach pomyslec co by sie dzialo, gdyby Andres gral zamiast Keity, nawet gdyby obecny byl Cambiasso.orzeu pisze:
Szkoda też że Cambiasso nie był zdrowy, wtedy zamiast bezproduktywnego Motty mielibyśmy wyczyszczony środek pola, za Muntariego Stanković i jestem przekonany, że Barcelona w środkowej strefie boiska nie panowałaby w takim stopniu jak to było wczoraj.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 17 wrz 2009, 15:35
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 17 wrz 2009, 15:51
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 wrz 2009, 17:22
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 17 wrz 2009, 19:13
Przed ostatnia kolejka LMorzeu pisze:a kiedy właściwie jest rewanżowe spotkanie ?
El-Polacco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 18 wrz 2009, 11:12
nie jesteś fanem Juve a w temacie o Juve wypowiadasz się inaczej.Czemu??Slipknot83 pisze:Ani to ani to.Sammyy pisze:Slipknot83 Ty jesteś fanem Juve czy antyfanem Interu ?
aldoraine
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 18 wrz 2009, 11:16
To jest wspólne konto braci Kaczyńskich i tylko jeden kibicuje JUVE.aldoraine pisze:nie jesteś fanem Juve a w temacie o Juve wypowiadasz się inaczej.Czemu??Slipknot83 pisze:Ani to ani to.Sammyy pisze:Slipknot83 Ty jesteś fanem Juve czy antyfanem Interu ?
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio