Marsz Niepodległości - Strona 6

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Marsz Niepodległości

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 13 lis 2011, 0:49

cloner pisze:
Wilmore pisze:Nie byłoby Marszu Niepodległości - burd nie byłoby wcale.
Obawiam się ty kurwo pierdolona, że normalnych ludzi było więcej. MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI wybrało ok 25 tys. a marz kolorowych pedałów ok 4 tys. Na szczęście patriotów w Polsce więcej od pedałów, i z tego się cieszmy. Kolorowe debile przegrały, dostały delikatnie po ryju, niech się cieszą że policja ich broniła, bo tylko tyle im zostało. Żałosne frajery, muszą wołać o pomoc niemieckich debili, bo sami sobie rady nie dają, żal mi takich skończonych idiotów.

Niech żyje POLSKA!! Tyle mam do powiedzenia i żadna niemiecka, czy inna lewacka [k****] mi tego nie zabroni. A jak zgłosi sprzeciw to dostanie w ryja. Jak komuś coś sie [k****] nie podoba, z tych jebanych lewaków, to niech wypierdala, z dala od naszego kraju! Nikt tu nikogo na siłę nie trzyma!

Cześć i chwała bohaterom!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 lis 2011, 0:53

Chętnie się dowiem ktory mądry zmienil mi range.Oczywiscie mam swój typ moda ktory to mogl zrobić ale mam nadzieje ze będzie miał troche odwagi i honoru i sam się przyzna.Myslalem ze niesmaczne komentarze na Haxie były ostatneczne ale widze ze się mylilem.

Co do tematu- od tragedi w Smolensku mamy kraj podzielony, 11.11 tylko to potwierdzilł.

Coz post Clonera nawet sie nie nadaje do komentowania.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8772
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2011, 0:58

MGiggs pisze:Co do tematu- od tragedi w Smolensku mamy kraj podzielony, 11.11 tylko to potwierdzilł.
Wiadomo, jedni są pedałami, drudzy PATRIOTAMI. Dla mnie wybór prosty.
Na marszu niestety nie byłem, ale... jak czytam i widzę filmiki, gdzie starsze osoby dziękują kibolom ("walczcie o wolność"), to aż się łezka w oku kręci. Bo my mamy wartości w sercu, a nie tylko pieniądze, jak te lewackie dno.

Sam mieszkam na Górnym Śląsku, pochodzę ze śląskiej rodziny, w Bytomiu mówi się również po śląsku, ale... jestem POLAKIEM! Tak się wychowałem i tyle ode mnie. Ave Górny Śląsk, AVE WIELKA POLSKA!!!
Ostatnio zmieniony 13 lis 2011, 0:58 przez cloner, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 lis 2011, 0:58

Chętnie się dowiem ktory mądry zmienil mi range.Oczywiscie mam swój typ moda ktory to mogl zrobić ale mam nadzieje ze będzie miał troche odwagi i honoru i sam się przyzna.Myslalem ze niesmaczne komentarze na Haxie były ostatneczne ale widze ze się mylilem.
Teraz się kapnąłeś? Z 2 tyg. już to masz jak nie dłużej.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2011, 0:59 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
brzycho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 13 lis 2011, 0:59

MGiggs pisze:Coz post Clonera nawet sie nie nadaje do komentowania.
Tylko do podbicia. :beer:

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 lis 2011, 1:02

Natomiast bodajże 19 X w Poznaniu odbędzie się parada równości, :lol: na która odpowiedzą w kontrmanifestacji faszyści tacy jak ja, będą bronić naszych faszystowskich zasad normalnej, tfu, faszystowskiej rodziny :rotfl:
Chłopak i dziewczyna normalna rodzina :beer:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 lis 2011, 1:04

Nie zauwazyłem Kamilu. mam tylko nadzieje ze ten ktory to zmienil będzie mial jaja chociaz to napisać w formie posta.Dobrze wiem ze Ty chciales zmienie mojej rangi potem x mod mnie debilnie zaczepial podczas meczow na Haxie.Mam nadzieje ze macie choc odrobine z faceta i sie przyznacie bo musze przyznac ze takiego poziomu gowniarstwa dawno nie widzialem.

Tez jestem Clonerze ze sląska i dla mnie to co piszesz jest wprost niesamowite.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2011, 1:10

brzycho pisze:Tylko do podbicia
Okazuje się jednak, że takich "wariatów" jest więcej 8)
MGiggs pisze:Tez jestem Clonerze ze sląska i dla mnie to co piszesz jest wprost niesamowite.
Moja to wina, że ty jesteś przedstawicielem "ynteligencji"?

http://www.youtube.com/watch?v=F0bKpjGFv7c

"Niech żyje Polska i naród ten, bo być Polakiem, to zaszczyt jest"

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 lis 2011, 1:11

.Dobrze wiem ze Ty chciales zmienie mojej rangi potem x mod mnie debilnie zaczepial podczas meczow na Haxie.Mam nadzieje ze macie choc odrobine z faceta i sie przyznacie bo musze przyznac ze takiego poziomu gowniarstwa dawno nie widzialem.
Ja chciałem? Ja do niczego nie nawoływałem, właśnie wteyd jak napisałem, coś w tym stylu "kto mu dał ten podpis pod nickiem" to Ci to zmieninio. Ja w tym palców nie maczałem i nie mam z tym nic wspólnego także proszę mnie nie oskarżać. A gdybym maczał w tym palce to bym się do tego przyznał, a nawet chętnie wziął to na siebie, bo kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada :wink:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 13 lis 2011, 1:15

Wiem ze Ty nie masz mozliwosci i mimo wszystko czuje ze Ty bys sie przyznał. Na 99% Piwus,w sumie po jego akcjach na Haxie jestem tego pewny.

Clonerze- w tym co piszesz niczym nie nie odbiegasz od pogladow Nazistow z 33 roku :wink: Patriota od 7 bolesci :lol:

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 lis 2011, 1:21

Nazi nazi :!: nazi cloner :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3357

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 lis 2011, 1:23

Zalosne. To co sie dzieje tutaj na forum i co sie dzialo w stolicy.

Na forum tak zwani patrioci lza wszystkich ktorzy maja inne poglady niz oni. Znalezli sie tacy ktorzy zaluja ze "pedaly i inny wynalazki" nie dostaly wczoraj po prostu wpierdol. Dlaczego tacy ludzie osoby ktore daja upust agresji na forum mieliby zachowywac sie pokojowo gdyby szli w tlumie i spotkali przedstawicieli grup ktorych tak nienawidza? Jak w piatek. Moze faktycznie niech lepiej siedza w domu i uzewnetrzniaja sie wylacznie w Internecie. Za cichym przyzwoleniem modow ktorzy zamiast zrobic porzadek to jeszcze wlepiaja osmieszajace rangi userom ktorzy sa po przeciwnej stronie barykady niz oni (wiadomo kto dal range MGiggsowi).

To co dzialo sie w Warszawie jest jeszcze gorsze. Swieto niepodleglosci swieto wszystkich Polakow stalo sie ktorys raz z kolei pretekstem do bitki. Prawicowe i lewicowe oszolomy nawalaja sie w imie tak zwanych idealow. Do tego dochodza kibole i zwykli chuligani ktorzy czuja pismo nosem i nie przepuszcza zadnej okazji zeby wszczac rozrobe. Porzucac kamieniami w policje i spalic pare samochodow - nieprzewidziany bonus. Polacy bija sie z Polakami co daje preteks do kolejnych zapewne wielotygodniowych starc na linii prawica-lewica w Internecie i kolejnej porcji pogardy oraz nienawisci.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2011, 1:25 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 lis 2011, 1:31

Chlopaczek pisze:Polacy bija sie z Polakami co daje preteks do kolejnych zapewne wielotygodniowych starc na linii prawica-lewica w Internecie i kolejnej porcji pogardy oraz nienawisci.
Dodam na koniec od siebie, że jako pierwsi... zaatakowali niemcy zaproszeni przez lewackie kurwy. Na szczęście przyjechały same cioty, dostały wpierdol, a później psy ich zgarnęły :lol:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3357

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 lis 2011, 1:37

Mam nadzieje ze faktycznie dodales to "na koniec". Powinienes dostac bana. Jestem zdziwiony ze mod ktory przed chwila sprzatal spam w tym temacie tego nie zrobil.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 13 lis 2011, 1:38

Ochłońcie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”