R jak Rasiak - Strona 51

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
-rianDo-
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -rianDo- » 12 kwie 2006, 22:06

NIEWIEM dlaczego wy się czepiacie Grzegorza !!
Jestem pewien że żaden z was nie dorownuje mu chociaż by TECHNIKĄ a co dopiero grą głową czy innymi piłkarskimi cechami..
Sam gram w piłke w klubie, wiem jak ciężko osiągnąć dobre efekty.. potrzeba dużo pracować na treningach i przede wszystkim LUBIĆ TO CO SIĘ ROBI.. :D

To że czasami coś mu się nie uda to fakt ale nie znaczy to że należy się nad nim znęcać !!

Pozdro dla was szyderców !

Awatar użytkownika
El Verdugo
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Verdugo » 12 kwie 2006, 22:10

-rianDo- pisze:NIEWIEM dlaczego wy się czepiacie Grzegorza !!
Jestem pewien że żaden z was nie dorownuje mu chociaż by TECHNIKĄ a co dopiero grą głową czy innymi piłkarskimi cechami..
Sam gram w piłke w klubie, wiem jak ciężko osiągnąć dobre efekty.. potrzeba dużo pracować na treningach i przede wszystkim LUBIĆ TO CO SIĘ ROBI.. :D

To że czasami coś mu się nie uda to fakt ale nie znaczy to że należy się nad nim znęcać !!

Pozdro dla was szyderców !
Chłopie ale chyba każdy z nas więcej się porusza się na boisku niż Rasiak,mało widziałem jego meczy ale jak już widziałem to nie biega i nie walczy o piłke na polu karnym.

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 kwie 2006, 22:15

HAHAHA ale ty -rianDO- grasz sobie pewnie w lidze okręgowej i wszyscy jesteśmy z tego zadowoleni (meże w trampkarzach grasz ale nie wiem tego :lol: ) bez obrazy ale Grzesiu RASIAK to nasz wielki REPREZENTANT i wymaga się od niego dużo i nikt sie do niego nie porównuje ale Grzes nie przynosi nam i chyba nie przyniesie CHWAŁY na ARENIE międzynarodowej co najwyzej troche wstydu
Obrazek

Awatar użytkownika
-rianDo-
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -rianDo- » 12 kwie 2006, 22:33

Popatrz na mój wiek.. :shock: -Latifa-

Wiem że moja wypowiedź wzbudziła wiele kontrowersji ale oto chodziło..

Sam Rasiaka zbytnio nie lubie ale szanuje go jako pilkarza.. wiem że dużo potrafi czasami Mu nie wychodzi ale trudno trzeba się z tym pogodzić jak to niektórzy mówią "BENDZIE LEPIEJ"..

Niech sobie odpocznie od reprezentacji to mu nie zaszkodzi..
Jego czas NADEJDZIE..

:arrow: Niech moc będzie z Wami Rasiakami..

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 13 kwie 2006, 7:18

-rianDo- pisze:Jestem pewien że żaden z was nie dorownuje mu chociaż by TECHNIKĄ a co dopiero grą głową czy innymi piłkarskimi cechami..

Facet, my nie porownujemy Rasiaka do siebie tylko do innych pilkarzy. A na ich tle Rasiak wypada conajwyzej przecietnie...Wiec nie pisz ze my nie mamy takiej techniki jak on, a zreszta skad ty to mozesz wiedziec :lol:

-rianDo- pisze:To że czasami coś mu się nie uda to fakt ale nie znaczy to że należy się nad nim znęcać !!

Po pierwsze jemu czesto sie cos nie udaje, a po drugie nikt sie na nim nie zneca tylko wytykamy mu jego slabe strony ktorych jest duzo. Jezeli ty to tak odbierasz to przepraszamy ze Cie urazilismy tak mowiac o Rasiaku.
-rianDo- pisze:Wiem że moja wypowiedź wzbudziła wiele kontrowersji ale oto chodziło..

Mnie rozsmieszyla :lol:

-rianDo- pisze:Jego czas NADEJDZIE..

A wtedy rozstapia sie niebiosa i na ziemie zstapi Mesjasz....

Awatar użytkownika
-rianDo-
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -rianDo- » 15 kwie 2006, 19:42

Bravo Grzesiu :spoko: jak strzelisz jeszcze 10 bramek w tym sezonie to z przyjemnością zobacze twoje powołanie na towarzyski mecz reprezentacji..
:arrow: Narazie strzeliłeś dwa gole w wygranym przez twój zespół meczu z Stoke ale to nie wystarczy.. pracuj dalej a zyskasz "respect".

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 15 kwie 2006, 19:52

-rianDo- pisze:Bravo Grzesiu :spoko: jak strzelisz jeszcze 10 bramek w tym sezonie to z przyjemnością zobacze twoje powołanie na towarzyski mecz reprezentacji..
:arrow: Narazie strzeliłeś dwa gole w wygranym przez twój zespół meczu z Stoke ale to nie wystarczy.. pracuj dalej a zyskasz "respect".
Ty widziałeś kiedyś Rasiaka w akcjii? Niewiem jak on to zrobił ale strzelił jakoś te dwie bramki. Zobaczymy jak będzie grał dalej :roll:
Ja nigdy go nie lubiłem i lubić nie będe :P . Nie lubię drewna na boisku :!: :wink:

Awatar użytkownika
-rianDo-
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -rianDo- » 15 kwie 2006, 23:13

Jey pisze:Ty widziałeś kiedyś Rasiaka w akcjii? Niewiem jak on to zrobił ale strzelił jakoś te dwie bramki
Jakoś tak się stało że się interesuję piłką nożną i mam trochę materiałow o Grzegorzu wiem co potrafi.. niedługo dam na forum coś o Rasiaku
<może zyska w waszych czarnych oczach>

Jey pisze:Niewiem jak on to zrobił ale strzelił jakoś te dwie bramki
- Umiejętności to umiejętności 8)
Grzesiu potrafi !

Jey pisze:. Nie lubię drewna na boisku
Znasz może rodzaje tego surowca ?

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 16 kwie 2006, 0:45

Jey pisze:Nie lubię drewna na boisku
Nie lubię napinaczy na forum. :roftl3: :angry2:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8756
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 0:50

kama_reda - koles ma w podpisie :
Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
i wszystko jasne :rotfl2:

ciekawe czy za to bedzie wp :think:

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 16 kwie 2006, 11:09

hrabi pisze:Grzesiu tak potrafi, ale przekonac ludzi ze nie umiejac grac mozna robic kariere(kariere-jak na polskie warunki;P)
a strzelic 2 bramki to zadna sztuka, bramka jest duza a kopnac przed siebie kazdy potrafi:P uznanie nalezy raczej sie kolegom z druzyny za odwage ze zaryzykowali sie mu podac ;p
Naprawdę żal mi Ciebie koleś... Widzę że jesteś jednym z tych niewyżytych małolatów którzy piłkę widzą tylko przed telewizorem i odreagowywują na takich portalach jak onet czy interia... Myślałem że przynajmniej na pilka.pl tego nie ma ale jak widać jest wszędzie. Z tego wynika że głupota ludzka (może zazdrość?) sięga wszędzie :?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8756
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2006, 12:24

hrabi - obawiam sie, ze kolege oburzyl caloksztalt Twoich wypowiedzi :P
wszystko sie kumulowalo, i nastapilo booom :lol:
bramka duza i trafic w nia to nie sztuka ?
chyba jednak sztuka, tymbardziej, ze niejaki Frankowski ma z tym problemy od ... grudnia :rotfl2:
z Rasiaka taki pilkarz jak ze mnie astrofizyk
dobry jestes z astrofizyki :?:
hmm, moge przyjsc na korepetycje :?: :rotfl2:

pozdro "dziecko-neostrady"

Awatar użytkownika
madrid_fan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 16 kwie 2006, 14:31

hrabi pisze:nie potrzebuje wspolczucia, ale moze chociaz napiszesz czemu tak Ci zal?
Żal mi Cię za głupotę którą zaprezentowałeś pisząc post który skomentowałem... Każdy chyba by się domyślił :roll: ale są tez ludzie którym trzeba tłumaczyć każde słowa... smutne :lol:
hrabi pisze:proponuje wizyte u okulisty;p
Ehhh... odpowiedź pierwszoklasisty... nie wiem czy twoim zamiarem było bycie dowcipnym czy to była jedyna odpowiedź którą potrafiłeś napisać
hrabi pisze:p.s przy okazji mozesz napisac tez co Cie najbardziej ooburzylo w moim poscie ze postanowiles sie "wyzyc" i mnie "zjechac"?Razz to ze z Rasiaka taki pilkarz jak ze mnie astrofizyk czy to ze bramka duza i trafic w nia to nie sztuka ?Razz
Niestety źle się czuję widząc jak jakiś niedowartościowany "znawca piłki" wypisuje głupoty o których nawet nie ma zielonego pojęcia. Pozatym też zapisałbym się do ciebie na korki z astrofizyki :lol:

Proponuję wrócić do tematu :roll: //maestro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”