Liverpool (zbiorczy) - Strona 502

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 wrz 2012, 17:04

Borini ponoć nie wszedł na drugą połowę z powodu jakiegoś urazu...

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 23 wrz 2012, 17:06

Rodgers na konferencji ponoć mówił, że u Daniela obawia się o więzadła.

Zabijcie mnie.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 wrz 2012, 17:08

Jakie więzadła?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 23 wrz 2012, 17:20

Oliver Kay Times
Brendan Rodgers says Daniel Agger has a problem with his medial ligament. Being assessed by medical staff. Borini swollen ankle #LFC

:roll:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 wrz 2012, 17:22

Czyli więzadło przyśrodkowe w stopie. Kilka miesięcy pauzy w najgorszym wypadku. :cry:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 23 wrz 2012, 19:02

Mozaika przed dzisiejszym meczem. :brawo:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 wrz 2012, 21:55

Obrazek

Jakby ktoś nie widział tej sytuacji z udziałem Shelvey'a i Evansa.

Suso będzie kapitalnym zawodnikiem za kilka lat, to pewne. Doktor jeszcze powiesi sobie jego zdjęcie nad łóżkiem.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 wrz 2012, 23:36

Hehehe. Wy w Liverpoolu jeszcze musi się sporo nauczyć, że nie z każdego świetnie zapowiadającego się młodzika wyrasta kapitalny zawodnik. Rozumiem jednak ten zachwyt, bo w ostatnich latach tych pierwszych u was było tylu co w Strumyku Malawa.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 wrz 2012, 1:13

Już kiedyś miałeś jakieś "ale", kiedy wychwalałem Sterlinga czy Suso. Wczoraj pierwszy z nich zagrał lepiej niż Kagawa, Nani i Valencia razem wzięci.

Rzadko kiedy wychwalam młodych graczy Liverpoolu. Jak już to robię, to mam ku temu podstawy, co taki Sterling pokazuje na każdym kroku w ostatnim czasie.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 24 wrz 2012, 8:07

Już nawet nie chce mi się polemizować z tym czy Sterling zagrał tak fenomenalnie, szczególnie w obliczu tego, że ot taki Valencia zaliczył asystę. Dużo było zawodników, którzy zaliczyli fenomenalny sezon, a potem zgaśli, a jeszcze więcej takich co zaliczyli fantastyczny debiut, a potem nigdy nie sprostali oczekiwaniom. Głupotą jest mówienie, że jakiś 17/18sto latek na bank zostanie fantastycznym zawodnikiem i przekonasz się o tym wcześniej czy później. Zapewniam.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 wrz 2012, 12:47

Ktoś gdzieś pisał, że dziś ma być wiadomo co z Waszymi kontuzjowanymi. Kontuzja Aggera wydaje się poważniejsza, zresztą chyba to potwierdził ostrożnie Rodgers. Borini ponoć ma mocno spuchniętą kostkę. Dochodzi jeszcze chyba Kelly. Ciekawe co by było, gdyby Wam powypadali na dłuższy czas, zwłaszcza pierwsza dwójka - Agger, bo wiadomo że jest kluczowym piłkarzem i filarem defensywy, a Borini bo to jeden z dwóch napastników stworzonych do gry na szpicy...

Będzie ciekawie. Następny mecz w Capiral One Cup z katem Liverpoolu z początku sezonu, czyli WBA. Ciekawe jak potraktujecie ten puchar w tym roku, bo wydaje mi się, że WBA podejdzie do tego meczu na poważnie.

Poza tym czytając wypowiedzi kibiców LFC na innych forach można zauważyć, że pomimo miejsca w tabeli jesteście pełni optymizmu, a niektórzy nawet piszą o walce o pierwszą czwórkę. :P

A co do Sterlinga to gość wygląda na razie bardzo dobrze i wszystko wskazuje na to, że będzie świetnym skrzydłowym. Ale czasami tak bywa, że piłkarz gdzieś gaśnie, trafiają mu się kontuzję, albo odbija mu szajba. Przychodzi mi na myśl przykład Rodwella, który zapowiadał się na czołowego pomocnika ligi i reprezentacji Anglii, a w ostatnich dwóch latach jakoś wyhamował i przestał błyszczeć. Ale jego też nie wolno jeszcze skreślać i zobaczmy ile mu da przejście do City. A Sterling jak dla mnie jest nadal grubo za chudy. :P

EDIT:
Kelly na twitterze pisze:What I can say is its not the worst injury I've had, and for sure ill be fighting for my place next year when I'm back fitter and stronger!
EDIT 2:
http://www1.skysports.com/football/news ... ter-United :whistle:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 wrz 2012, 13:37

metol pisze:Będzie ciekawie. Następny mecz w Capiral One Cup z katem Liverpoolu z początku sezonu, czyli WBA. Ciekawe jak potraktujecie ten puchar w tym roku, bo wydaje mi się, że WBA podejdzie do tego meczu na poważnie.
Raczej potraktujemy ten puchar po macoszemu. Można się spodziewać wielu młodych zawodników w składzie.
metol pisze:Przychodzi mi na myśl przykład Rodwella, który zapowiadał się na czołowego pomocnika ligi i reprezentacji Anglii, a w ostatnich dwóch latach jakoś wyhamował i przestał błyszczeć. Ale jego też nie wolno jeszcze skreślać i zobaczmy ile mu da przejście do City.
Rodwell to chyba miał jeszcze trochę kontuzji po drodze, które go wyhamowały, nie?
metol pisze:A Sterling jak dla mnie jest nadal grubo za chudy.
Do nadrobienia.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 wrz 2012, 13:43

Daaaamian pisze:
metol pisze:Przychodzi mi na myśl przykład Rodwella, który zapowiadał się na czołowego pomocnika ligi i reprezentacji Anglii, a w ostatnich dwóch latach jakoś wyhamował i przestał błyszczeć. Ale jego też nie wolno jeszcze skreślać i zobaczmy ile mu da przejście do City.
Rodwell to chyba miał jeszcze trochę kontuzji po drodze, które go wyhamowały, nie?
No to właśnie piszę, że nie jest powiedziane, że coś mu się nie przytrafi. Dokładnie to stało się z Jackiem, ale pewnie to nie wyłączna wina kontuzji. Rodwell niby chłop jak dąb, a przez jakiś czas nie mógł na dłużej dojść do pełni zdrowia. A jak doszedł to po prostu stracił błysk, gra mniej odważnie, mniej przebojowo, po prostu tylko poprawnie. Sterling jest mały i chudy, a w dodatku gra na takiej pozycji i takim stylem, że pewnie prędzej czy później dostanie solidnie po nogach. Poza tym często tak bywa z piłkarzami nadmiernie eksploatowanymi za młodu, że na starość często się łamią.
Daaaamian pisze:
metol pisze:A Sterling jak dla mnie jest nadal grubo za chudy.
Do nadrobienia.
Niby tak, ale Fellaini też jakoś nie potrafi przytyć. :P
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2012, 13:47 przez metol, łącznie zmieniany 1 raz.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 wrz 2012, 13:44

To chyba dobrze w jego przypadku. :P

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 24 wrz 2012, 13:57

metol pisze: A Sterling jak dla mnie jest nadal grubo za chudy. :P
Który siedemnastolatek jest przypakowany, trzeba mieć odpowiedni typ budowy ciała, aby w tym wieku być "przypakowanym". Chłopak jeszcze pewnie trochę rośnie, więc nie rozsądnie by było już jakby zaczął masówke na siłce.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”