Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 wrz 2012, 17:04
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 23 wrz 2012, 17:06
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 wrz 2012, 17:08
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 23 wrz 2012, 17:20
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 wrz 2012, 17:22
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 23 wrz 2012, 19:02
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 wrz 2012, 21:55

Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 23 wrz 2012, 23:36
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 wrz 2012, 1:13
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 24 wrz 2012, 8:07
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 wrz 2012, 12:47
EDIT 2:Kelly na twitterze pisze:What I can say is its not the worst injury I've had, and for sure ill be fighting for my place next year when I'm back fitter and stronger!
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 wrz 2012, 13:37
Raczej potraktujemy ten puchar po macoszemu. Można się spodziewać wielu młodych zawodników w składzie.metol pisze:Będzie ciekawie. Następny mecz w Capiral One Cup z katem Liverpoolu z początku sezonu, czyli WBA. Ciekawe jak potraktujecie ten puchar w tym roku, bo wydaje mi się, że WBA podejdzie do tego meczu na poważnie.
Rodwell to chyba miał jeszcze trochę kontuzji po drodze, które go wyhamowały, nie?metol pisze:Przychodzi mi na myśl przykład Rodwella, który zapowiadał się na czołowego pomocnika ligi i reprezentacji Anglii, a w ostatnich dwóch latach jakoś wyhamował i przestał błyszczeć. Ale jego też nie wolno jeszcze skreślać i zobaczmy ile mu da przejście do City.
Do nadrobienia.metol pisze:A Sterling jak dla mnie jest nadal grubo za chudy.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 24 wrz 2012, 13:43
No to właśnie piszę, że nie jest powiedziane, że coś mu się nie przytrafi. Dokładnie to stało się z Jackiem, ale pewnie to nie wyłączna wina kontuzji. Rodwell niby chłop jak dąb, a przez jakiś czas nie mógł na dłużej dojść do pełni zdrowia. A jak doszedł to po prostu stracił błysk, gra mniej odważnie, mniej przebojowo, po prostu tylko poprawnie. Sterling jest mały i chudy, a w dodatku gra na takiej pozycji i takim stylem, że pewnie prędzej czy później dostanie solidnie po nogach. Poza tym często tak bywa z piłkarzami nadmiernie eksploatowanymi za młodu, że na starość często się łamią.Daaaamian pisze:Rodwell to chyba miał jeszcze trochę kontuzji po drodze, które go wyhamowały, nie?metol pisze:Przychodzi mi na myśl przykład Rodwella, który zapowiadał się na czołowego pomocnika ligi i reprezentacji Anglii, a w ostatnich dwóch latach jakoś wyhamował i przestał błyszczeć. Ale jego też nie wolno jeszcze skreślać i zobaczmy ile mu da przejście do City.
Niby tak, ale Fellaini też jakoś nie potrafi przytyć.Daaaamian pisze:Do nadrobienia.metol pisze:A Sterling jak dla mnie jest nadal grubo za chudy.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 24 wrz 2012, 13:44
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 24 wrz 2012, 13:57
Który siedemnastolatek jest przypakowany, trzeba mieć odpowiedni typ budowy ciała, aby w tym wieku być "przypakowanym". Chłopak jeszcze pewnie trochę rośnie, więc nie rozsądnie by było już jakby zaczął masówke na siłce.metol pisze: A Sterling jak dla mnie jest nadal grubo za chudy.
John Travolta
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio