Mercato Nerrazzurich! - Strona 52

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sie 2006, 12:54

Goofii dla Interu to też dziwne rozwiązanie bo on nie ma 21 lat :roll: Także nawet chyba Roma na tym by lepiej wyszła bo co z tego że sie odrodzi - Inter dał za niego przeszło 10 milionów euro - A ewentualne wspłówłaności to zawsze loteria kopert [no nie zawsze ale przeważnie]

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 19 sie 2006, 13:03

No nie jest mlody ale to chyba nie ma za duzego znaczenia jak naprawde bedzie wymiatal ... jak Inter go zechce po roku to jest ogromne prawdopodobienstwo ze w kopercie zaoferuje wiecej niz Roma ... i wyjdzie tak ze Roma wyda 5-6 mln zeby miec zawodnika na jeden sezon :?

Chyba ze jest taka opcja jak w FMie ze kiedy jedna ze stron odklada decyzje o wspolwlasnosci na kolejny sezon to wtedy wszytsko pozostake tak jak bylo a wlasnie wspolwlasnosc miala byc na dwa sezony ... to sa tylko moje domysly bo nie wiem jak to jest naprawde :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sie 2006, 13:09

Goofii ale nawet jak "obudzi" się na dobre to za rok bedzie miał 30 lat [?] i np. Inter nie da w kopercie wiecej niż 5 milionów - pamietajmy że dał rok temu 10 - teraz by to się zwróciło w małym stopniu jak oddadzą Romie 50% - patrz na Viole - wiekszośc skłądu na wspłówłasnościach - ale to przede wszystkim młodzi gracze.

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 19 sie 2006, 13:18

David to 79 rocznik wiec za rok mialby 28 wiec nie tak zle ... ale poczekajny narazie jak ta telenowela sie zakonczy ... narazie mam niesmak od chilijczyk i wole Diarre 8) ... bedzie mnie musial David mocno przekonywac do siebie w czasie sezonu jak dojdzie do transferu ... najlepiej jakby zaczal juz w meczu o Superpuchar :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sie 2006, 14:07

Goofii chyba nie ma co już spekulować :roll:
Ufficiale, Pizarro alla Roma :twisted: Chyba juz się przekonałeś do Chilijczyka :wink:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 19 sie 2006, 14:13

Zaza pisze:Ufficiale, Pizarro alla Roma Twisted Evil Chyba juz się przekonałeś do Chilijczyka Wink

Ja juz tego nie ogarniam. Kolejny sezon bedzie w plecy.

Dzięki David za poprzedni sezon. Szkoda, ze juz nie bedziesz miał okazji do udowodnienia swojej klasy w Interze.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 sie 2006, 14:17

Babel pisze:
Zaza pisze:Ufficiale, Pizarro alla Roma Twisted Evil Chyba juz się przekonałeś do Chilijczyka Wink

Ja juz tego nie ogarniam. Kolejny sezon bedzie w plecy.

Dzięki David za poprzedni sezon. Szkoda, ze juz nie bedziesz miał okazji do udowodnienia swojej klasy w Interze.
Nie nie, Rossi juz o to zadba :lol:

Moim zdaniem Pizzaro tymi wypowiedziami z wczoraj i przedwczoraj wyzsza pensje w Romie :>

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 sie 2006, 14:19

W co on gra ?

Bardzo dziwne zachowanie Chilijczyka.

Jeśli odejdzie to trzeba będzie kogoś sprowadzić na ławke :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sie 2006, 14:28

Lakier różnica w zarobiach Inter Roma jest dla niego pewnie duże - ale w Udinese nie zarabiał wiecej niz 1 milion :roll: Może wczoraj obją taktyke na przetrzymanie :P ale Diarra też był blisko i uświadomił sobie że nie warto ryzykować. Choć dziwne to zwłaszcza po newsach z Mancio i jego darem przrkonywania :wink:
Sero pisze:Jeśli odejdzie to trzeba będzie kogoś sprowadzić na ławke

No juz odszedł. :roll: Na ławke ? okno trwa - zobaczymy

Ciekawe jak Mancini temu wszystkiemu podoła - bo ustawinie drużyny moze być trundiejsze niż scudetto :roll: - gre 4-4-2 skreśla kilka napastników [Crespo ławka ? Ibra ? Oba Oba ?] - ale gra 4-3-3 skreśla np. Stanković'a, Figo czy nawet Cesara. Zresztą to i tak nie miało by sensu teraz bo jak gra 3 w pomocy - dwóch DM obok siebie a Figo jeden skrzydłowy ? Co innego dyrygent i wtedy Vieira - pan X - Cambiasso ale teraz nie ustawi ani Figo ani Dejana w lini 4-3-3 na środku.

siata111
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: siata111 » 19 sie 2006, 15:58

A czemu nie 3-4-3 :D Cordoba, Matrix, Grosso , Figo ,Dejan ,Cambiasso, Vieira, Ibra ,Adi, Crespo dla mnie sklad idealny tylko czy dala by sobie rade obrona?;]

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 sie 2006, 19:35

Siata nie bądźmy śmieszni, kto dziś tak gra ? Szczerze powątpiewam w Twoją taktykę.

Zaza Pizarro jeszcze nie odszedł. Przynajmniej nie ma oficjalnego, ani na stronie Interu, ani Romy. Póki co jest info o powrocie Davida do Włoch. Szczerze się na nim zawiodłem :? Okno trwa, ale kto mógłby zasilić klub ?

Ps. oglądałeś Auxerre-Marsylia :lol: Nie popisali się gospodarze. Kaboul jak cała drużyna - marnie. Szkoda, że Irek nie zagrał. Niang 3 asysty :] Ribery też ładnie błyszczał.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 sie 2006, 20:03

Ja osobiscie nie jestem przekonany do potencjalnej uzytecznosci sprowadzonych napastnikow. Obydwaj, i Crespo i Ibrahimovic wydaja mi sie typami piłkarskich gwiazd, które nigdy nie zgodza sie na to zeby byc jedynie pomocnymi partnerami innych napastników. I Ibra i Crespo beda zapewnie uwazac, ze to oni sa lekarstwem na cale zlo i to pod nich ustawiona bedzie gra. Linia ataku Crespo - Adriano - Ibrahimovic ? A kto w takim razie bedzie potrafił cofnac sie po pilke tylko po to aby obsluzyc podaniem kolege z napadu ? Watpie zeby Adriano badz Crespo "ponizali" sie do tego stopnia. Moze pisze pierdoly ale widze to tak, a nie inaczej.

Byc moze jestem niepoprawnym fane talentu Recoby, ale czemu nie zatrzymac forse i w ataku ustawic Recoba - Adriano - Figo ? Wzorujac sie na dawnej taktyce Barcelony z błyskotliwymi, bardzo ofensywnymi skrzydlowymi, którzy dryblowaliby i harlowali po obu flankach tylko po to aby centrowac pilke do tarana Adriano, ktory wykozystujac swoje sile potrafilby zastawic sie, i zerwac siatke poteznym strzałem.

Moim zdaniem zaproponowana przeze mnie taktyka moglaby zdac egzamin. Oczywiscie wiele zalezaloby od powrotu Adriano do formy i niewiadomej dyspozycji Chino, który umiejetnosci ma nadal ogromne.

Lepiej widzialbym atak w stylu :

----------Recoba---------------------Adriano---------------------Figo----------

Anizeli ciagle eksperymentowanie z nowymi dwoma napastnikami. Ktory lepszy, ktory skuteczniejszy, ktory zgra sie z Adriano ....

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 sie 2006, 20:16

RoRo pisze:----------Recoba---------------------Adriano---------------------Figo----------

Chyba faktycznie jesteś niepoprawnym fanem Chino ;) zresztą nie po to Mancini z Morattim sprowadzili dwójkę nowych napastników, aby obaj teraz mieli siedzieć na ławce. Nie sądze byśmy wogóle grali systemami z trójką napastników. Mancio pewnie zostanie przy starej taktyce z dwójką napadziorów. Problem w tym, że i Zlatan i Adriano to napastnicy bardzo podobni do siebie, więc chyba jeden z nich byłby rezerwowym. No chyba, że Mancini wie jak ich razem ustawić. Zresztą nie są to typowe lisy pola karnego, więc nie było by obaw o to kto ma się wrócić. Dajmy szanse nowym, zobaczymy jak to będzie wyglądać.

RoRo pisze:Crespo beda zapewnie uwazac, ze to oni sa lekarstwem na cale zlo i to pod nich ustawiona bedzie gra

Hernan to gwarancja przynajmniej 15 goli w sezonie, nawet jeśli będzie tylko rezerwowym.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 sie 2006, 20:27

Sero pisze:Hernan to gwarancja przynajmniej 15 goli w sezonie, nawet jeśli będzie tylko rezerwowym.

Tylko ze aby byc rezerwowym to mogl sobie zostac w Chelsea, po raz kolejny zdobyc mistrzostwo Ligi, zarabiac grube funty u Abramovicha i cieszyc sie z zycia :wink: Tylko ze on wrocil do SerieA, aby grac w PODSTAWOWYM SKŁADZIE naszego Interu Mediolan. I gdyby przeczytał twoje słowa o żekomej ławce rezerwowych to chyba uwiesiłby sie Romkowi na nogawce i błagał o powrót na ławeczke The Blues :wink: TAk mi sie przynajmniej wydaje :P
Sero pisze:Chyba faktycznie jesteś niepoprawnym fanem Chino zresztą nie po to Mancini z Morattim sprowadzili dwójkę nowych napastników, aby obaj teraz mieli siedzieć na ławce. Nie sądze byśmy wogóle grali systemami z trójką napastników. Mancio pewnie zostanie przy starej taktyce z dwójką napadziorów. Problem w tym, że i Zlatan i Adriano to napastnicy bardzo podobni do siebie, więc chyba jeden z nich byłby rezerwowym. No chyba, że Mancini wie jak ich razem ustawić. Zresztą nie są to typowe lisy pola karnego, więc nie było by obaw o to kto ma się wrócić. Dajmy szanse nowym, zobaczymy jak to będzie wyglądać.
Wlasnie tylko wyrazilem swoje dezaprobate w stosunku do pozyskanych az dwoch nowych napastnikow i jednoczesnie podalem ustawienie w jakim osobiscie widziałbym formacje atakującą NerAzzurrich. Cos w stylu co by bylo gdyby :wink:

----

Nie Recoba ? Inter miał w zasiegu nosa kilku klasowych skrzydłowych, a nie wiem czy perspektywa gry u boku idola nie skusiłąby CR17 do wstapienia w nasze szeregi. Najwyzej daloby sie tego Adriano i wtedy jeden nowy napastnik i po klopocie. Crespo i wszystko zalatwione. Oczywiscie ze co do Portugalczyka to wymagane byloby nauczyc go podawac pilke, ale wyglada na bystrego chłopaka i moze daloby mu sie conieco przetlumaczyc :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 sie 2006, 20:36

RoRo pisze:Tylko ze aby byc rezerwowym to mogl sobie zostac w Chelsea, po raz kolejny zdobyc mistrzostwo Ligi, zarabiac grube funty u Abramovicha i cieszyc sie z zycia Tylko ze on wrocil do SerieA, aby grac w PODSTAWOWYM SKŁADZIE naszego Interu Mediolan. I gdyby przeczytał twoje słowa o żekomej ławce rezerwowych to chyba uwiesiłby sie Romkowi na nogawce i błagał o powrót na ławeczke The Blues TAk mi sie przynajmniej wydaje

Nie no nie przesadzajmy, przecież Hernan wie na co stać pozostałych napastników, a on nigdy nie był tym złym w drużynie. Pozatym sezon jest długi, kontuzje, kartki, przemęczenia to nas nie ominie. Zobaczmy ile np. w poprzednim sezonie grał rezerwowy Cruz ;) Crespo chciał za wszelką cene wrócić do Włoch i to uczynił, a na miejscu wiedział co go czeka. Powinien Massimo po rekach całować, że go z powrotem przyjął.

Cristiano ? jakoś mi się nie widzi. Zresztą Sir Alex chyba pod niego i Rooneya będzie układał gre Diabłów, więc nie wiem czy pozyskanie go było by łatwe. Pozatym po co robić kolejną wielką rewolucje kadrową :roll: niech odejdzie jeden\dwóch napastników i w razie czego przyjdzie jakiś rezerwowy na środek pomocy - choć nie koniecznie.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”