Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 52

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
Ziko
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ziko » 15 kwie 2006, 17:00

Ibrahimović pisze:
No coż 5 punktów przewagi i 4 kolejki do końca..... mam nadzieje ,ze bedzie ok.
A nie 3 kolejki?? :?: Bo mi sie wydaje że trzy...
Ależ sie udało pod koniec :lol: Niezły był Chimenti :lol: ale sie awanturował :lol:
Pozdro

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 kwie 2006, 17:01

Ziko pisze:A nie 3 kolejki?? Question Bo mi sie wydaje że trzy...

źle ci się wydaje :wink: Lazio,Siena,Palermo,Reggina - 4 :wink:

Awatar użytkownika
Ziko
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ziko » 15 kwie 2006, 17:11

Oki zwracam honor :wink:
Cztery drużyny, cztery mecze, 12pkt. do zdobycia, a tu w Juve mamy problem :(

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 692
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 15 kwie 2006, 17:28

No fakt...karnego być nie powinno...ale jak przeczytałem sobie opis na onecie to mnie zamurowało....jak można tak słabo grać:( chyba najwyższy czas sie podnieśc bo nam jeszcze mistrza zabiorą spod nosa...i jeszcze Alex karnego nie strzelił...ehh... :zgon:

Awatar użytkownika
mamba
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 15 kwie 2006, 19:45

Juz naprawde sie robi nieciekawie... :/ I jeszcze ten karny Alexa... Wie ktos czy Chimenti go obronil czy Alex przestrzelil? A i jak wypadl Zlatan?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 15 kwie 2006, 19:47

mamba pisze:jak wypadl Zlatan?

Pierwszą połową miał dobrą, ładnie dogrywał (Nedved,DP), ale gorzej ze strzałami, brak celności. Ogołnie zagrał lepiej niż jakiś czas temu, ale przeciez stać go na duzzzooooo więcej.

Chimenti obronił nogami, strzał Alexa w środek bramki :roll:

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 15 kwie 2006, 19:56

Jak tak dalej pójdzie i będziemy remisować z ostatnimi drużynami tabeli to czarno to widzę :roll: . Może się jeszcze okazać, że Milan odbierze nam w ostatnich kolejkach Mistrzostwo a to byłaby katastrofa. Mam nadzieję, że Juve do tego nie dopuści i się zmobilizuje na te ostatnie mecze ;)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 kwie 2006, 20:15

No, ale Ibrahimović twierdzi, że jest super... tu potrzeba zmian bo widać, że drużyna ma sój wiek i nie dadzą rady grać przez cały sezon na pełnyh obrotach. 6 ostatnich meczy bez zwycięstwa mówi samo za siebie. Przecież to jest Juventus, a nie Pszczółki Wielkie w V lidze polskiej do cholery! Gdzie napastnicy? Co się stało z bramkostrzelnym Trezeguet'em! Nie zdziwie się jak ten sezon spiszemy na straty bo Milan pędzie jak torpeda pokonując kolejnych przeciwników. Poza tym niech niektórzy się przejdą do psychologa bo widać, że zbyt nerwowi są! Która to już kartka w ostatnich sześciu meczach? jeśli dobrze kojarze to czwarta, ale mogę się mylić. Trzeba czekać do następnego sezonu bo gra Juve w Lidze Mistrzów i w ostatnich miesiącach w Serie A woła o pomste do nieba.

Zdania co do Capello nie zmienie, niech niszczy inny zespół...

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 15 kwie 2006, 20:43

Najpierw trzeba zmienić trenera a potem przebudować drużynę! Obrona zaczyna ''kuleć''. Chyba wszyscy obrońcy mają już 30 lat i wyżej. Pomoc : Vieira, Emerson, Nedved, Camoranesi (dwaj ostatni są już dosyć starzy i przydało by się zakupić ich zmięnników (mam nadzieje, że zdoła im się pozyskać Joaquin'a z Betisu ;)). Atak wygląda całkiem nieźle (jeśli chodzi o nazwiska) Ibrahimovic i Trezeguet (Alex może grać za jednego z nich). Podsumowując : Kupić przynajmniej dwóch młodych, dobrych obrońców... Przynajmniej jednego skrzydłowego oraz zmięnników oraz atak jeszcze jednego zdolnego napastnika. Na przebudowe potrzeba przynajmniej 2-3 lat bo wszystkich teraz nie kupią ;) ale mam nadzieję, że zobaczymy odmłodzony i w świetnej formie Juventus :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 kwie 2006, 20:49

Jey pisze:Chyba wszyscy obrońcy mają już 30 lat i wyżej

Tak, Zambrotta i Chellini w szczególności.

Jey pisze:Pomoc : Vieira, Emerson, Nedved, Camoranesi (dwaj ostatni są już dosyć starzy i przydało by się zakupić ich zmięnników

Szczególnie, że Mauro jest chyba młodszy od obydwu naszych śr. pomocników. Poza tym po co zawodnik Betisu jesli ma przyjść Marchionni?

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 15 kwie 2006, 20:57

bagg pisze:Tak, Zambrotta i Chellini w szczególności.
No to Ci dwaj a reszta ?
bagg pisze:Szczególnie, że Mauro jest chyba młodszy od obydwu naszych śr. pomocników.
Nie pamiętam ale wszyscy trzej mają chyba(!) około 30 lat. A Emersonowi i Vieirze też przydali by się zmięnnicy.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 kwie 2006, 21:02

bagg pisze:Tak, Zambrotta i Chellini w szczególności.
Balzaretti i Zebina też mają poniżej 30-tki :wink:

Ja bym przestał brać zawodników na prawie bosmana (chociaż Mutu jest dobrym 'zakupem') i tak jak powiedział Jey szukać zastępców dla Nedveda, Vieiry, Emersona, Thurama i Cannavaro dlatego, że chłopaki nie dają rady grać cały sezon. Fakt, że zmienników mamy, ale nam potrzeba kogoś z wyższej półki i do tego piłkarza młodego. Pomoc na zmianę to m.in. Giannichedda i Blasi, którzy formą nie powalają na kolana. Obronę na zmianę też mamy kiepską bo jedynie Kovac coś tam gra. W ataku lipa bo mamy tylko Trezeguet'a i Del Piero, którzy potrafią coś strzelić. Ibra stracił formę totalnie, obrona (podstawowa) troszeczkę za stara (szczególnie środek) i pomoc już też gra cieniutko. Dziwi mnie to, że każdy grał świetnie, a nagle stracił formę :? przykładem jest Ibra, który grał przepięknie i Vieira, który początek sezonu miał wyśmienity. Czyżby Capello to psuł? nie chcę na niego zrzucać winy, ale forma zespołu jest problemem trener, a w tym przypadku jakoś kiepdko to rozwiązuje...

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 15 kwie 2006, 21:07

Kolejna nowość podobno Sol Campbell ma trafić do Turynu w letnim oknie transferowym! Brawo nie mówie, że Sol jest słaby, ale gdyby doszło do transferu miałby 33 lata czy to się opłaca? Zamiast przystarzałego Sola wolałbym kupić młodego Vicenta Kompanego z Anderlechtu ;)

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2865

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 15 kwie 2006, 21:42

już miał w zeszłym sezonie do nas przyjść.Oglądałem ten mecz na polsacie sport,troche tak lewym okiem bo grałem na kompie.Średnio widze to scudetto.Karny zasłużony,bramka dla nas tez jak najbardziej prawidlowo zdobyta.tylko nie wiem czemu sie Antonio tak denerwował.Może było mu facardo :) czy faganto;]

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 15 kwie 2006, 22:30

Jey pisze:Vicenta Kompanego z Anderlechtu
Adu kupimy. Weź się chłopcze ogarnij, bzdur nie wypisuj.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”