Ostrzeżenia - komentarze - Strona 52

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 21 kwie 2005, 21:19

hmm... mam pytanie. po ilu dniach znikają ostrzeżenia??? a jeśli nie to ile trwa ban za 10 WP??? tzreba byc przygotowanym na wszytko (mam juz 9):D:D:D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 kwie 2005, 21:21

Kuchar pisze:hmm... mam pytanie. po ilu dniach znikają ostrzeżenia??? a jeśli nie to ile trwa ban za 10 WP??? tzreba byc przygotowanym na wszytko (mam juz 9):D:D:D
Ban znika po 21 dniach i to samo tyczy się ostrzeżeń.

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 21 kwie 2005, 21:24

Tomusmc pisze:
Kuchar pisze:hmm... mam pytanie. po ilu dniach znikają ostrzeżenia??? a jeśli nie to ile trwa ban za 10 WP??? tzreba byc przygotowanym na wszytko (mam juz 9):D:D:D
ale 21 dni od otrzymania ostatniego??? i przez ten czas nie mozna dostac zadnego bo sie bedzie liczyc od nowa 21 dni tak?? dobrze to zrozumiałem??

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 kwie 2005, 21:26

Kuchar pisze:
Tomusmc pisze:
ale 21 dni od otrzymania ostatniego??? i przez ten czas nie mozna dostac zadnego bo sie bedzie liczyc od nowa 21 dni tak?? dobrze to zrozumiałem??
Dokładnie tak. 21 dni od ostatniego ostrzeżenia i tak to leci dopóki nie dostaniesz bana. Tobie zostało jeszcze 20 dni więc bądź grzeczny :)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 13:54

a co ci do tego czy on bedzie grzeczny czy tez nie ? !?! :twisted:

wolny kraj ! a jak przecholuje to aloha tyle masz do powiedzenia, nie madruj sie tak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 26 kwie 2005, 15:17

smitu pisze:a co ci do tego czy on bedzie grzeczny czy tez nie ? !?! :twisted:

wolny kraj ! a jak przecholuje to aloha tyle masz do powiedzenia, nie madruj sie tak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Coś mi się zdaje Smitu że ty chcesz miec kolejnego bana bo sam się mądrzysz

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 15:21

yyy a co ci do tego ?? cos ci nie w serek ??

juz mam 3 wp oczywiscie za nic

ehhh nawet sie nie bede pytal za co bo i tak uzyskam wymijajacej odpowiedzi :twisted: :twisted:

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 26 kwie 2005, 15:25

powiem ci za co za to że napisałeś dziś koło 60 postów i zakładasz beznadziejne tematy

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 15:27

co z tego ile napisalem postow :? ?!?!?!!?!?!??!?!?!?!?! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 26 kwie 2005, 15:58

Hmmm, a wiec pisanie ponad 60 postów dziennie i zakładanie bezsensownych tematów(jedyny z sensem to ten o Casillasie :wink: ) nazywa sie nie inaczej jak:
NABIJANIE

Za nabijanie dostaje sie WP, wiec nie zdziw sie jesli wieczorem, będziesz miał ok. 10 WP :?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 16:11

jakos mathiasek, bunch czy inni za nabijanie bezsensownych postow nie dostaja wp :? a to ze zakladam nowe tematy to sory jak ktos inny zalozy to wp nie dostaje :? przyklad ronnaldinho czy zidane :? a nabijanie sie dopiero zacznie moi mili :P 60 to jeszcze malo :D :twisted:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 kwie 2005, 19:38

smitu pisze:jakos mathiasek, bunch czy inni za nabijanie bezsensownych postow nie dostaja wp :? a to ze zakladam nowe tematy to sory jak ktos inny zalozy to wp nie dostaje :? przyklad ronnaldinho czy zidane :? a nabijanie sie dopiero zacznie moi mili :P 60 to jeszcze malo :D :twisted:
jak to nie ja dostalem juz ostatnio 2 razy po 1wp a pisze ze 4 razy mniej dziennie

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 19:56

dodatkowo nie tyle mniej postow co znacznie mniej tresci !!! wez sie chlopiwe bardziej za siebie !!! :twisted: :twisted: :twisted:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 kwie 2005, 19:58

smitu pisze:dodatkowo nie tyle mniej postow co znacznie mniej tresci !!! wez sie chlopiwe bardziej za siebie !!! :twisted: :twisted: :twisted:
jasne popatrz na siebie ja pisze napewno mniej i bardziej jakosciowo 8)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 26 kwie 2005, 19:59

mathiasek12 pisze:
smitu pisze:jakos mathiasek, bunch czy inni za nabijanie bezsensownych postow nie dostaja wp :? a to ze zakladam nowe tematy to sory jak ktos inny zalozy to wp nie dostaje :? przyklad ronnaldinho czy zidane :? a nabijanie sie dopiero zacznie moi mili :P 60 to jeszcze malo :D :twisted:
jak to nie ja dostalem juz ostatnio 2 razy po 1wp a pisze ze 4 razy mniej dziennie
No wlasnie, dostales tylko 2 WP, za twoje nabijanie to powienienes juz dawno BANA dostac :lol: :lol: :lol:

2 WP to najmniejszy wymiar kary. Dopiero ostatnio moderatorzy Cie skarali za nabijanie a wg mnie tego bedzie wiecej bo nie zaprzestaniesz tego :P:P:P

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”