Zrobisz jak zechcesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 paź 2005, 10:46
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 paź 2005, 10:54
Ja to widze wrecz odwrotnie, Everton jest bardzo slaby a poza tym nie wszyscy zdrowikama_reda pisze:Tottenham - Everton 2
Czlowieku Piast na wyjazdach jest niepokonany i gral z lepszymi teamami niz heko np. Jaga czy Widzew i ma tylko jedna porazke na koncie i to u siebie, poza tym zaczeli grac ladny football dla oka ze az milo patrzeckama_reda pisze:Heko - Piast 1
watpie zeby Arka ktora ostatnio wtapia mecz za meczem poradzila sobie z badz co badz czolowka naszej ligi, dla mnie pewne 2x ale stawialbym raczej na sama 2kama_reda pisze:Arka Gdynia - Amica 1
tutaj stawialbym bardziej na Gladbe, to co gra stuttgart jest zalosne!!! a gladbach pokazala swoj potencjal, maja niezly sklad i mysle ze utrza nosa trapatowikama_reda pisze:Stuttgart - Gladbach 1
dla mnie 1 lub jak kogos nie przekonuje to 1x, watpie zeby Udine tam wygralo, Siena to konktetny team a 3 mlodosc przezywa Chiesa!!!kama_reda pisze:Siena - Udinese 2
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 paź 2005, 11:00
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 paź 2005, 11:35
Kiedyś Everton wreszcie wygra, ja licze ze to bedzie wlasnie dzisiaj. Był mecz Middlesbrough - Sunderland tez dalem 2 a wszysycy mi tego odradzali, skończyło się 0:1.czeher pisze:Ja to widze wrecz odwrotnie, Everton jest bardzo slaby a poza tym nie wszyscy zdrowikama_reda pisze:Tottenham - Everton 2
Po mojemu 1czeher pisze:Subiektywniekama_reda pisze:Heko - Piast 12,
Obiektywniex
Nowy trener, nowe nadzieje. A Amica jest do ogrania na wlasnym boisku przez Arkę.czeher pisze:watpie zeby Arka ktora ostatnio wtapia mecz za meczem poradzila sobie z badz co badz czolowka naszej ligi, dla mnie pewne 2x ale stawialbym raczej na sama 2kama_reda pisze:Arka Gdynia - Amica 1
Stuttgart tez ma niezly sklad, wprawdzie nie zagra Tomasson, ale i tak sądze, ze wygrają.czeher pisze:tutaj stawialbym bardziej na Gladbe, to co gra stuttgart jest zalosne!!! a gladbach pokazala swoj potencjal, maja niezly sklad i mysle ze utrza nosa trapatowikama_reda pisze:Stuttgart - Gladbach 12x
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 paź 2005, 11:44
ten sklad maja juz od poczatku sezonu, a jak narazie nic nie graja, poza tym to Tomasson w wiekszosci jest autorem bramek, wprawdzie stuttgart malo ich strzela ale taki juz styl Trapakama_reda pisze:Stuttgart tez ma niezly sklad, wprawdzie nie zagra Tomasson, ale i tak sądze, ze wygrają.
Nowy trener ale nie wierze ze on odrazu przemebluje tak druzyne ze bedzie wygrywac ja mysle ze to dodatkowy aspekt za Amicakama_reda pisze:Nowy trener, nowe nadzieje. A Amica jest do ogrania na wlasnym boisku przez Arkę.
kama_reda pisze:Zobaczymy jak to będzie, moze masz racje a ja sie po prostu nie znam
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 paź 2005, 11:53
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 15 paź 2005, 12:31
Maateusz_JuveFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 15 paź 2005, 12:44
infernus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 15 paź 2005, 12:57
Maateusz_JuveFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 15 paź 2005, 13:00
Dla mnie też ten wynik jest bardzo realny i jak będę szukał niespodzianki to napewno wezmę go pod uwagę .kama_reda pisze:Tottenham - Everton 2
fala

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 paź 2005, 13:07
fala pisze:Liverpool - Blackburn 1 handicap 2.85
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: oleander » 15 paź 2005, 17:59
oleander

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 15 paź 2005, 20:00
O co chodzi w zakładach z handicapem ?fala pisze:Liverpool - Blackburn 1 handicap 2.85
Hamburg - Wolfsburg 1 handicap 2.25
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 16 paź 2005, 1:41
infernus pisze:O co chodzi w zakładach z handicapem ?
wygrana danej druzyny plus to że pierwsi strzelą bramke ?
No, no byleś bardzo bliskokaczy pisze:Kupon 1
Łęczna - Lech X
Legia - Wisla Pł 1
Arka - Amica X
Belchatów - Polonia 1
Cracovia - Odra 1
Zabrze - Kolporter X
Groclin - Pogoń 2
Zagłębie - Wisla K. X
Stawka: 2 zł
Kurs: 2678.50
PMW: 4821.63 pln