Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 17 lip 2005, 23:43
shevcento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 lip 2005, 23:44
_*For_zaza_Milan*_ pisze:hehe to Ci wyszło Bogi :!; Witam Cie kolego bo jeszcze sie nie witaliśmyBogi pisze:Bardziej bym się załamał, że Tfe Juve nie może dojść nawet do finału.Teraz cel Paryż i wszystko
trzeba osiagnąć kolejny finał a czy wygramy to sie okaże
Tylko kibice Juve chyba nie wiedzaile Milan już wtygrał pucharów LM a ile mógł wygrać to jak piłka ale jak by wygrali wszyski możliwe to Juventus był by beniaminkiem w Lm
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lip 2005, 23:47
Ty jestes jakis chory czy co?? rzuty karne to taka mała loteria , wiec milan mogł przegrac tez w tej loteri, ty sam sie mieszasz w zeznaniach, wiec pomysl 2 razy zanim cos powiesz. Teraz na pewno wygra Juve lm, bo ma 2 zajebistych ofensywnych pomocników, Najmocniejsi na swiecieIbrahimović18 pisze:Nie chce usprawiedliwiac porażki Juventusu ,ale rzuty karne to taka mała loteria![]()
Ja sie ciesze ,ze Juventus z Milanem w sezonie 2002/2003 przegral z twarzaBo jakby przegrali w sposób taki jak Milan z Liverpoolem to bym sie kompletnie załamał
3 bramki w 6 minut![]()
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lip 2005, 23:47
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lip 2005, 23:50
Dla twojej wiadomości Vieira i Emerson są defensywnymi pomocnikami. Pomyśl 2 razy zanim coś powiesz...kulekfcb pisze:Ty jestes jakis chory czy co?? rzuty karne to taka mała loteria , wiec milan mogł przegrac tez w tej loteri, ty sam sie mieszasz w zeznaniach, wiec pomysl 2 razy zanim cos powiesz. Teraz na pewno wygra Juve lm, bo ma 2 zajebistych ofensywnych pomocników, Najmocniejsi na swiecieIbrahimović18 pisze:Nie chce usprawiedliwiac porażki Juventusu ,ale rzuty karne to taka mała loteria![]()
Ja sie ciesze ,ze Juventus z Milanem w sezonie 2002/2003 przegral z twarzaBo jakby przegrali w sposób taki jak Milan z Liverpoolem to bym sie kompletnie załamał
3 bramki w 6 minut![]()
Pokaż mi gdzie Ibrahimovic cię zbluzgał to też mu dam WP. Nie wszystko widzę co się tu dzieje bo nie wszystko czytam. Teraz jestem w trakcie rozmowy z wami i widzę, że co po niektórzy się za bardzo denerwują...gilardino11 pisze:i widzisz tomsunc jak ibrahimovic krytykował klub niedałeś mu ostrzeżnia jak mi puściły nerwy bo obraża mój ukochany klub dajesz mi 2 wp to chyba niesprawiedliwe???????? ale coż
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 23:50
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 23:52
[kulekfcb pisze:Ibrahimović18 pisze:Nie chce usprawiedliwiac porażki Juventusu ,ale rzuty karne to taka mała loteria![]()
3 bramki w 6 minut
Ty jestes jakis chory czy co?? rzuty karne to taka mała loteria , wiec milan mogł przegrac tez w tej loteri, ty sam sie mieszasz w zeznaniach, wiec pomysl 2 razy zanim cos powiesz. Teraz na pewno wygra Juve lm, bo ma 2 zajebistych ofensywnych pomocników, Najmocniejsi na swiecie
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lip 2005, 23:54
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lip 2005, 23:57
Powiedz mi co z tego, że mają te 6 pucharów, które zdobyli kiedyś skoro teraz przegrywają? a to, że byli w finale ma bardzo małe znaczenie bo niewiele osób pamięta kto grał ze zwycięscami LM._*For_zaza_Milan*_ pisze:Tomus co Ty piszesz ?? Jaka terażnijszość ?? To Chelsea była by najlepszym klubem świata. W życiu tak nie jest. Ja uważam że Bayern jest mocniejszy niż Juve co potwierdzil w Europie. 4 razy ...
Policz ostatnie 20 lat finałów LM ile razy wygrał Juventus ?? Ile Milan a ile te kluby były w finale. Ty sobie chyba wmawiasz ze w piłce nie gra historia bo tym momecie nie ma Real 9 pucharów ??
No i jeszcze jedno Liverpool był lepszy i tu nie ma teraz znaczenia ile wygrali czy co grali ale gdzie ty porównujesz Juve do Milanu ?? Ty chyba z Historia europejskich pucharów jestes na bakier
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lip 2005, 23:59
To myslisz ze nie wiem ze Vieira i Emerson sa defensywni?? Własnie sie smieje z Ciebie ze macie kozackich ofensywnych pomocnikoów pod swoja bramkaTomusmc pisze:Dla twojej wiadomości Vieira i Emerson są defensywnymi pomocnikami. Pomyśl 2 razy zanim coś powiesz...kulekfcb pisze:Ty jestes jakis chory czy co?? rzuty karne to taka mała loteria , wiec milan mogł przegrac tez w tej loteri, ty sam sie mieszasz w zeznaniach, wiec pomysl 2 razy zanim cos powiesz. Teraz na pewno wygra Juve lm, bo ma 2 zajebistych ofensywnych pomocników, Najmocniejsi na swiecieIbrahimović18 pisze:Nie chce usprawiedliwiac porażki Juventusu ,ale rzuty karne to taka mała loteria![]()
3 bramki w 6 minut![]()
Pokaż mi gdzie Ibrahimovic cię zbluzgał to też mu dam WP. Nie wszystko widzę co się tu dzieje bo nie wszystko czytam. Teraz jestem w trakcie rozmowy z wami i widzę, że co po niektórzy się za bardzo denerwują...gilardino11 pisze:i widzisz tomsunc jak ibrahimovic krytykował klub niedałeś mu ostrzeżnia jak mi puściły nerwy bo obraża mój ukochany klub dajesz mi 2 wp to chyba niesprawiedliwe???????? ale coż
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 lip 2005, 0:03
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 18 lip 2005, 0:08
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 0:12
No ale Ty chyba nie rozumiesz że w 1994 roku tez grał Milan w 1967 tez grał Milan w 1956 też .... tu chodzi o to ze wygrawali dla Milanu Real czy Bayernu i nawet nie ma co pisać o aktualnym stanie formy w momecie gry nie ma histori na kozyść klubu który reprezentujesz. Po to się gra w piłke przez tyle lat i kluby maja taka historie by móc czymś sie pochwalić w nie oceniac klase klubu na podstawie jednego sezonu...Tomusmc pisze:Powiedz mi co z tego, że mają te 6 pucharów, które zdobyli kiedyś skoro teraz przegrywają? a to, że byli w finale ma bardzo małe znaczenie bo niewiele osób pamięta kto grał ze zwycięscami LM.
Weźmy za przykład Real. Niby najbardziej zasłużony klub w Europie, a ostatnio dwa razy trafił na Juve i dwa razy odpadł. To samo Bayern. Jest lepszy? w bezpośrednich spotkaniach nie dał rady ekipie Bianconerich. Historia daje tylko tyle, że klub mniej zasłużony czuje wiekszy respekt przed przeciwnikiem. Jakby tak się patrzyło na piłkę to co roku musiałby być finał Real - Milan bo przecież te zespoły mają najwięcej pucharów tak?
_*For_zaza_Milan*_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 lip 2005, 0:15
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 18 lip 2005, 0:22
kulekfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio