AC Milan (zbiorczy) - Strona 53

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 17 lip 2005, 23:43

Ja Zaza tez dawno się nie odzywałem bo zmieniłem nicka z Rossoneri...i teraz i tak głownie się udzielam na forum o FM 2005 8) ...a co do spraw piłkarskich to powiem jedno PARYŻ czeka, mam nadzieje ze nasi piłkarze spiszą się lepiej w finale, jezeli do niego dojdą ...ale i tak jestem dumny mimo ze FcL wyciągnał na 3-3 to od tego czasu znowu mielismy przewage ale i pecha;/ ale dobra koncze temat finału bo mi się smutno robi jak sobie o nim pomysle :( ...Juz jutro GILA ma być w Milanie :)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 lip 2005, 23:44

_*For_zaza_Milan*_ pisze:
Bogi pisze:Bardziej bym się załamał, że Tfe Juve nie może dojść nawet do finału.
hehe to Ci wyszło Bogi :!; Witam Cie kolego bo jeszcze sie nie witaliśmy :lol: Teraz cel Paryż i wszystko :!: trzeba osiagnąć kolejny finał a czy wygramy to sie okaże 8) Tylko kibice Juve chyba nie wiedzaile Milan już wtygrał pucharów LM a ile mógł wygrać to jak piłka ale jak by wygrali wszyski możliwe to Juventus był by beniaminkiem w Lm :)

Witam Zazek, dawnośmy sie nie widzieli ; ].Jak widzisz Lakier też wrócił 8) .Czyli stara ekipa jest.No dokładnie, ale wiesz, Juve powinno mieć trochę komplex LM, bo wszyscy pamiętają lata 90-te i ilość ichnych finałów, a przegranych bodajże 5/7 czy coś tędy.Nasz cel, to jak zwykle PODWÓJNA KORONA.Tylko ten Gila chce jeszcze narobić nadzieje innych klubom, że go pozyskają.Albo już może potajemnie trenuje z drużyną ? :wink: Głównym rywale do Scudetto będzie jak zwykle Juve.Może Inter, ale to drużyna dziwna.Równie dobrze może wystrzelić z formą w górę, lub poprostu być bublem sezonu.W Ojropie jest Barca, Chelsea, Real, Bayern i Juve.Milan zawsze lubiał walczyć długo na 2 fronty, ale ostatnio to im nie wyszło.Uważam, że odpadnięcie szybsze z LM postawi nas w glorii główych faworytów do Scudetto.Wkońcu już w tamtym sezonie było z Juve :!:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lip 2005, 23:47

Ibrahimović18 pisze:Nie chce usprawiedliwiac porażki Juventusu ,ale rzuty karne to taka mała loteria :?

Ja sie ciesze ,ze Juventus z Milanem w sezonie 2002/2003 przegral z twarza 8) Bo jakby przegrali w sposób taki jak Milan z Liverpoolem to bym sie kompletnie załamał :(

3 bramki w 6 minut :?: :roll:
Ty jestes jakis chory czy co?? rzuty karne to taka mała loteria , wiec milan mogł przegrac tez w tej loteri, ty sam sie mieszasz w zeznaniach, wiec pomysl 2 razy zanim cos powiesz. Teraz na pewno wygra Juve lm, bo ma 2 zajebistych ofensywnych pomocników, Najmocniejsi na swiecie

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lip 2005, 23:47

i widzisz tomsunc jak ibrahimovic krytykował klub niedałeś mu ostrzeżnia jak mi puściły nerwy bo obraża mój ukochany klub dajesz mi 2 wp to chyba niesprawiedliwe???????? ale coż

Od kiedy nie można krytykowac? A ty obraziles usera. No i zły temat, do rozwazania o WP. Swoją drogą jestem ciekaw, czy kiedykolwiek jakieś WP było sprawiedliwe?
P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lip 2005, 23:50

kulekfcb pisze:
Ibrahimović18 pisze:Nie chce usprawiedliwiac porażki Juventusu ,ale rzuty karne to taka mała loteria :?

Ja sie ciesze ,ze Juventus z Milanem w sezonie 2002/2003 przegral z twarza 8) Bo jakby przegrali w sposób taki jak Milan z Liverpoolem to bym sie kompletnie załamał :(

Ty jestes jakis chory czy co?? rzuty karne to taka mała loteria , wiec milan mogł przegrac tez w tej loteri, ty sam sie mieszasz w zeznaniach, wiec pomysl 2 razy zanim cos powiesz. Teraz na pewno wygra Juve lm, bo ma 2 zajebistych ofensywnych pomocników, Najmocniejsi na swiecie
Dla twojej wiadomości Vieira i Emerson są defensywnymi pomocnikami. Pomyśl 2 razy zanim coś powiesz...
gilardino11 pisze:i widzisz tomsunc jak ibrahimovic krytykował klub niedałeś mu ostrzeżnia jak mi puściły nerwy bo obraża mój ukochany klub dajesz mi 2 wp to chyba niesprawiedliwe???????? ale coż
Pokaż mi gdzie Ibrahimovic cię zbluzgał to też mu dam WP. Nie wszystko widzę co się tu dzieje bo nie wszystko czytam. Teraz jestem w trakcie rozmowy z wami i widzę, że co po niektórzy się za bardzo denerwują...
Ostatnio zmieniony 17 lip 2005, 23:51 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 23:50

Tomus co Ty piszesz ?? Jaka terażnijszość ?? To Chelsea była by najlepszym klubem świata. W życiu tak nie jest. Ja uważam że Bayern jest mocniejszy niż Juve co potwierdzil w Europie. 4 razy ...

Policz ostatnie 20 lat finałów LM ile razy wygrał Juventus ?? Ile Milan a ile te kluby były w finale. Ty sobie chyba wmawiasz ze w piłce nie gra historia bo tym momecie nie ma Real 9 pucharów ??

No i jeszcze jedno Liverpool był lepszy i tu nie ma teraz znaczenia ile wygrali czy co grali ale gdzie ty porównujesz Juve do Milanu ?? Ty chyba z Historia europejskich pucharów jestes na bakier

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 17 lip 2005, 23:52

kulekfcb pisze:

[

Dlaczego mnie obrazasz?? Prawda w oczy kole :?: Bardzo szybko mozna cie zdenerwowac widze :!: Popracuj nad panowaniem nad sobą ,przyda ci sie to w przyszłości :roll:

A czy ja powiedzialem ,ze nie mogl przegrac :?: Mógł przegrac i wtedy wygral by LM , z Liverpoolem tez mogł wygrac :wink: Karne to loteria :!: :(
Ostatnio zmieniony 17 lip 2005, 23:54 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lip 2005, 23:54

dobra tomsunc zamknijmy temat o wp widze ze sie nie dogadamy

no nie wiem czy mowisz do wlasciwej osoby :lol:. ale jak juz wspomnialem, odrobine zly temat na takie refleksje :lol:.dziekuje, ze laskawie skonczyles ten temat 8).
P

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 17 lip 2005, 23:57

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Tomus co Ty piszesz ?? Jaka terażnijszość ?? To Chelsea była by najlepszym klubem świata. W życiu tak nie jest. Ja uważam że Bayern jest mocniejszy niż Juve co potwierdzil w Europie. 4 razy ...

Policz ostatnie 20 lat finałów LM ile razy wygrał Juventus ?? Ile Milan a ile te kluby były w finale. Ty sobie chyba wmawiasz ze w piłce nie gra historia bo tym momecie nie ma Real 9 pucharów ??

No i jeszcze jedno Liverpool był lepszy i tu nie ma teraz znaczenia ile wygrali czy co grali ale gdzie ty porównujesz Juve do Milanu ?? Ty chyba z Historia europejskich pucharów jestes na bakier
Powiedz mi co z tego, że mają te 6 pucharów, które zdobyli kiedyś skoro teraz przegrywają? a to, że byli w finale ma bardzo małe znaczenie bo niewiele osób pamięta kto grał ze zwycięscami LM.

Weźmy za przykład Real. Niby najbardziej zasłużony klub w Europie, a ostatnio dwa razy trafił na Juve i dwa razy odpadł. To samo Bayern. Jest lepszy? w bezpośrednich spotkaniach nie dał rady ekipie Bianconerich. Historia daje tylko tyle, że klub mniej zasłużony czuje wiekszy respekt przed przeciwnikiem. Jakby tak się patrzyło na piłkę to co roku musiałby być finał Real - Milan bo przecież te zespoły mają najwięcej pucharów tak? :roll:

p.s. Gilardino - nie Tomsunc tylko Tomusmc

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 17 lip 2005, 23:59

Tomusmc pisze:
kulekfcb pisze:

Dla twojej wiadomości Vieira i Emerson są defensywnymi pomocnikami. Pomyśl 2 razy zanim coś powiesz...
gilardino11 pisze:i widzisz tomsunc jak ibrahimovic krytykował klub niedałeś mu ostrzeżnia jak mi puściły nerwy bo obraża mój ukochany klub dajesz mi 2 wp to chyba niesprawiedliwe???????? ale coż
Pokaż mi gdzie Ibrahimovic cię zbluzgał to też mu dam WP. Nie wszystko widzę co się tu dzieje bo nie wszystko czytam. Teraz jestem w trakcie rozmowy z wami i widzę, że co po niektórzy się za bardzo denerwują...
To myslisz ze nie wiem ze Vieira i Emerson sa defensywni?? Własnie sie smieje z Ciebie ze macie kozackich ofensywnych pomocnikoów pod swoja bramka :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 lip 2005, 0:03

Fajnie rozumujesz piłke :roll: co Ty myślisz, że defensywni pomocnicy siedzą cały czas pod swoją bramką? oo ludzie z kim ja tu muszę gadać :shock: Zaraz pewnie powiesz, że zartowałeś, ale co zrobić. A i jeszcze jedno, niewiem czemu się ze mnie śmiejesz, że Juve ma dwóch defensywnych pomocników :lol: a co ja mam do tego? :roll: chyba już śpiący jesteś...

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 18 lip 2005, 0:08

Nie mówie ze siedza dosłownie , ale powiedz mi teraz jedno. Kto bedzie kreował gre juve?? emerson, vieira ?? słuchaj wszystko byloby ok jezeli by milei jednego z nich a przed nim by grał pomocnik typu. Lampard lub Ronaldinho. Powiedz mi kot bedzie to kreował

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 18 lip 2005, 0:12

Tomusmc pisze:Powiedz mi co z tego, że mają te 6 pucharów, które zdobyli kiedyś skoro teraz przegrywają? a to, że byli w finale ma bardzo małe znaczenie bo niewiele osób pamięta kto grał ze zwycięscami LM.

Weźmy za przykład Real. Niby najbardziej zasłużony klub w Europie, a ostatnio dwa razy trafił na Juve i dwa razy odpadł. To samo Bayern. Jest lepszy? w bezpośrednich spotkaniach nie dał rady ekipie Bianconerich. Historia daje tylko tyle, że klub mniej zasłużony czuje wiekszy respekt przed przeciwnikiem. Jakby tak się patrzyło na piłkę to co roku musiałby być finał Real - Milan bo przecież te zespoły mają najwięcej pucharów tak? :roll:
No ale Ty chyba nie rozumiesz że w 1994 roku tez grał Milan w 1967 tez grał Milan w 1956 też .... tu chodzi o to ze wygrawali dla Milanu Real czy Bayernu i nawet nie ma co pisać o aktualnym stanie formy w momecie gry nie ma histori na kozyść klubu który reprezentujesz. Po to się gra w piłke przez tyle lat i kluby maja taka historie by móc czymś sie pochwalić w nie oceniac klase klubu na podstawie jednego sezonu...

Dam Ci inny przyklad :!: Viola Mistrzem Włoch :!: I co już scudetto Milanu, Juve, Romy czy Inter sie nie licza ?? Bo Viola mistrza czyli najlepsze w histori Włoch ?? Chyba ktos grał na te puchary Reali i Milanu w barwach tego klubu ?? A jak wygrali ich 9 6 czy 4 to tylko potwierdzili swoja klase.

Albo inaczej Gracy potenga europejskiej piłki :?: :roll: Tak po mistrzowie ?? Włosi sie nie licza Hiszpanie i Niemcy tez :?: tylko Gracy ...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 lip 2005, 0:15

Widziałeś mecze Juve? Emerson jest defensywnym pomocnikiem, ale w każdej akcji jest pod bramką przeciwnika, to samo Vieira. Pozatym lecimy skrzydłami, a dobiega jeszcze Zambrotta. O Juventus Ty się bać nie musisz. Mieli Blasiego, który potykał się o własne nogi i wygrali Serie A więc teraz będzie jeszcze lepiej 8)

Zaza można to tak ciagnąć w nieskończoność bo albo ja Cie nie rozumiem albo Ty mnie.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 18 lip 2005, 0:22

NIe no to super, jak Tobie to pasuje to nie ma o czym gadac, ale mam nadzieje ze chociaz rozumiesz o co mi chodziło, o moje uwagi. No chce zobaczyc jak bedzie grał Emerson z Vieirą, fakt ze Vieira to kozacki chlop ale nie wiem czy byl tak potrzebny Juvenstusovi, jak dobry prawy lub srodkowy ofensywny pomocnik :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”