Valencia CF (zbiorczy) - Strona 53

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 16:09

RealFan pisze:Ale nie ma juz Koemana.
A ja czytalem na kilku stronach, ze sam najchetniej gralby w Arsenalu, ewentualnie w Liverpoolu Razz O Chelsea z jego ust ani slowa. Zakladajac, ze w ogole odejdzie, a chetnych by sie namnozylo jak szczurow....

Wiesz może już go niema ale jak się ma złe przezycia z danego klubu to chyba się chcę go jak najszybciej opuścić!

Na pewno odejdzie bo Valencia nie będzie grała w przyszłym sezonie CL a po drugie taki zaowdnik jest stworzony do wyższych celów a nie do bronienia się przed spadkiem z ligi :D :D :D :D

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 16:11

el Crack pisze: A ja czytałem, że Villa będzie grał w Manu, Chelsea, Milanie i Arsenalu. Teraz pytanie czy zostanie rozmnożony przez pączkowanie, zostanie sklonowany czy jak św. Wojciech zostanie rozczłonkowany

może zostanie rozczłonkowany jak św. Wojciech :D :D ale Villa to bardzo dobry napastnik wiec niema co się dziwić ze biją się o niego kluby z najwyższej półki...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2008, 16:15

romantyk_emil pisze:Wiesz może już go niema ale jak się ma złe przezycia z danego klubu to chyba się chcę go jak najszybciej opuścić!
Zle przezycia? To byl tylko krotki epizod. Albelda zawsze byl bardzo waznym pilkarzem dla Valencii. Siedzi na Mestalla od wieeeeeeeeeluuuuuuuuuuu lat, a odejsc chcial tylko dlatego, ze odsunieto go od druzyny, ale to juz przeszlosc, bo najwiekszy niewypal od bardzo dawna na trenerskiej lawce Valencii odszedl w sina dal.
romantyk_emil pisze: Na pewno odejdzie bo Valencia nie będzie grała w przyszłym sezonie CL a po drugie taki zaowdnik jest stworzony do wyższych celów a nie do bronienia się przed spadkiem z ligi
Co nie znaczy, ze przesadzone jest do jakiego klubu trafi :wink: A Ches tez pewnie tak latwo nie zrezygnuja i beda sie starac namowic go do pozostania.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 16:25

RealFan pisze:Zle przezycia? To byl tylko krotki epizod. Albelda zawsze byl bardzo waznym pilkarzem dla Valencii. Siedzi na Mestalla od wieeeeeeeeeluuuuuuuuuuu lat, a odejsc chcial tylko dlatego, ze odsunieto go od druzyny, ale to juz przeszlosc, bo najwiekszy niewypal od bardzo dawna na trenerskiej lawce Valencii odszedl w sina dal.

no może nie odjedzie ale wiesz pół roku poszedł w plecy w swojej dużej karierze wiec to tez może mieć wpływ jak przyjdzie jakaś atrakcyjna oferta :D
Co nie znaczy, ze przesadzone jest do jakiego klubu trafi Wink A Ches tez pewnie tak latwo nie zrezygnuja i beda sie starac namowic go do pozostania.

Ale niejedno krotnie powtarzał ze lubi angielską piłkę!A jak wszyscy wiemy Arsenal,Liverpool,Manchester mają już pozycje te obsadzone, a z Chelsea odchodzi Drogba,Pizzaro(który nic nie pokazał) i prawdopodobnie Sheva wiec Chelsea będzie poszukiwała napastnika.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2008, 16:34

romantyk_emil pisze:no może nie odjedzie ale wiesz pół roku poszedł w plecy w swojej dużej karierze wiec to tez może mieć wpływ jak przyjdzie jakaś atrakcyjna oferta
Albelda byl juz z Valencia na drodze sadowej i i tak nie odszedl, a teraz kiedy znow jest traktowany tak jak wczesniej nie ma raczej powodow do odejscia :wink:
romantyk_emil pisze: Ale niejedno krotnie powtarzał ze lubi angielską piłkę!A jak wszyscy wiemy Arsenal,Liverpool,Manchester mają już pozycje te obsadzone, a z Chelsea odchodzi Drogba,Pizzaro(który nic nie pokazał) i prawdopodobnie Sheva wiec Chelsea będzie poszukiwała napastnika.
Wenger zdementowal chec pozyskania Hiszpana, ale to jeszcze niczego nie przesadza. Rozne rzeczy sie juz mowilo. Maja Adebayora, kontuzjowanego Eduardo i czesto kontuzjowanego van Persiego. Bendtner i Walcott to mimo wszystko melodia przyszlosci, a Anglik czesto gra na skrzydle... U nich jednak jak nie bedzie urazow to napastnikow wystarczy. Jaknie bedzie urazow.
Liverpool ma Torresa i Kuyta, no jeszcze ewentualnie Voronina. Pozostali napastnicy sa graczami mniejszego kalibru.
Manchester ma Teveza i Rooneya, ciagle kontuzjowanego Sahe i dlugo nic :P
Takze nie sadze, by te kluby (zwlaszcza Benitez znany z milosci do swych rodakow i Ferguson) odpuscily taka walke, gdyby Villa zostal wystawiony na sprzedaz. A i kluby spoza Wysp swoje by dorzucily :wink:

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 25 kwie 2008, 16:39

RealFan pisze:Liverpool ma Torresa i Kuyta, no jeszcze ewentualnie Voronina. Pozostali napastnicy sa graczami mniejszego kalibru.
Manchester ma Teveza i Rooneya, ciagle kontuzjowanego Sahe i dlugo nic
Nie wiem jak inni, ale ja Croucha cenie wyżej od Voronina ;). Z resztą, od Kuyta też, który jest baardzo przecietnym grajkiem (tylko mi nie piszcie o meczu z Chelsea, jeden mecz to jeden mecz, zobaczcie na cały sezon). Nie zmienia to jednak faktu, że mają jednego zajebistego napastnika. A co do tego, że Rafa lubi swoich, to w sumie nie wiadomo, czy zostanie na Anfield po raczej nieudanym sezonie (bo jakoś nie widze Liverpoolu w finale LM, za dobrze znam Chelsea, jak muszą zagrać na 0-0 to zagrają :wink: ).

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 16:44

RealFan pisze:Albelda byl juz z Valencia na drodze sadowej i i tak nie odszedl, a teraz kiedy znow jest traktowany tak jak wczesniej nie ma raczej powodow do odejscia Wink

może i zostanie trudno wyczuć napisałem tylko moje odczucia na ten temat :D :D
RealFan pisze:Wenger zdementowal chec pozyskania Hiszpana, ale to jeszcze niczego nie przesadza. Rozne rzeczy sie juz mowilo. Maja Adebayora, kontuzjowanego Eduardo i czesto kontuzjowanego van Persiego. Bendtner i Walcott to mimo wszystko melodia przyszlosci, a Anglik czesto gra na skrzydle... U nich jednak jak nie bedzie urazow to napastnikow wystarczy. Jaknie bedzie urazow.
Liverpool ma Torresa i Kuyta, no jeszcze ewentualnie Voronina. Pozostali napastnicy sa graczami mniejszego kalibru.
Manchester ma Teveza i Rooneya, ciagle kontuzjowanego Sahe i dlugo nic Razz
Takze nie sadze, by te kluby (zwlaszcza Benitez znany z milosci do swych rodakow i Ferguson) odpuscily taka walke, gdyby Villa zostal wystawiony na sprzedaz. A i kluby spoza Wysp swoje by dorzucily Wink
Benitez to chcę każdego Hiszpana tylko jakoś w Premiership od 3 sezonów nic nie pokazał oprócz czwartego miejsca o które mu z sezonu na sezon ciężej!A Ferguson poszukuje całkiem innego typu napastnika niż Villa! Więc dlatego jak będzie wystawiony na sprzedaż to pierwsza w kolejce po niego będzie Chelsea

:D :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2008, 16:44

Tylko Crouch nie jest specjalnie ceniony przez Rafe. Zwykle gra ogony. Choc Voronin oczywiscie tez duzo wiecej nie gral :wink:

Gdyby Benitez odszedl to troche zmienialoby to postac rzeczy, ale nie ma co tego przesadzac.

Gdyby Hiszpan byl mozliwy do wyjecia to prawdopodobnie w Manchesterze nie zastanawialiby sie zbyt dlugo i zlozyliby swoja oferte. Kogo oni tam jeszcze chca? Huntera, ktorego tez chce pol Europy i Benzeme, ktory na 99% sie z Lyonu nie ruszy? :P

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 16:49

rdz pisze:Nie wiem jak inni, ale ja Croucha cenie wyżej od Voronina Wink. Z resztą, od Kuyta też, który jest baardzo przecietnym grajkiem (tylko mi nie piszcie o meczu z Chelsea, jeden mecz to jeden mecz, zobaczcie na cały sezon). Nie zmienia to jednak faktu, że mają jednego zajebistego napastnika. A co do tego, że Rafa lubi swoich, to w sumie nie wiadomo, czy zostanie na Anfield po raczej nieudanym sezonie (bo jakoś nie widze Liverpoolu w finale LM, za dobrze znam Chelsea, jak muszą zagrać na 0-0 to zagrają Wink ).

Benitez ma swoje uprzedzenia do niektórych piłkarzy i nic tego nie zmieni,ale poco w angielskich klubie robić jedenastkę składającą się z piłkarzy hiszpańskich?A do finału zapewne nie dotrą bo Chelsea się nie pozwoli trzeci raz ograć i to tym razem u siebie :D więc Benitez powoli może szykować walizki :lol: :lol:

rdz
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 25 kwie 2008, 16:51

romantyk_emil pisze:A Ferguson poszukuje całkiem innego typu napastnika niż Villa!
A skąd ty to możesz wiedzieć ? Teraz w United gra dwóch napastników niemalże identycznych, prezentujących taki sam styl gry, więc watpie, zeby mimo tego, Alex chciał wrocić do starego wyspiarskiego stylu gry 'na Heskeya', gdyż nie ma takiej potrzeby.
RealFan pisze:ktory na 99% sie z Lyonu nie ruszy?
Tego nie byłbym taki pewien. Nie wiem jak teraz jest, ale swego czasu sapał coś, że nie jest ustawiany na jego ulubionej pozycji, bo tam gra Fred, a to już jakiś zalążek konfliktowy :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2008, 16:55

rdz pisze:Tego nie byłbym taki pewien. Nie wiem jak teraz jest, ale swego czasu sapał coś, że nie jest ustawiany na jego ulubionej pozycji, bo tam gra Fred, a to już jakiś zalążek konfliktowy Razz
Podpisal nowa umowe, kilka razy zapewnial, ze przez kilka najblizszych lat nie chce odchodzic. Troche dziwnie by to wygladalo, gdyby teraz sie zbuntowal :lol: Wiec Aulas ma wszystkie karty po swojej stronie i moze zawolac takich pieniedzy jakich bedzie chcial. No jak ManU wylozy na stol 50-60 mln euro to pewnie i Francuzi odpuszcza, ale takiej oferty sie nie spodziewam, a taniej Aulas raczej nie odda swojego asa.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 16:56

rdz pisze:A skąd ty to możesz wiedzieć ? Teraz w United gra dwóch napastników niemalże identycznych, prezentujących taki sam styl gry, więc watpie, zeby mimo tego, Alex chciał wrocić do starego wyspiarskiego stylu gry 'na Heskeya', gdyż nie ma takiej potrzeby.

Villa jest zawodnikiem technicznym podobnie jak Tevez, innym typem jest Rooney który jest bardziej siłowy.Ferguson już nie raz mówił ze przydałby mu się taki napastnik jak Dimitar Berbatov!Więc nie widzę sensu zakupu Villi 8) :D

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 25 kwie 2008, 17:14

Tevez jest technicznym piłkarzem? Ciekawe ;D Posturą to przypomina mi on bardziej kickboksera niż zawodnika grającego w piłkę nożną. Ale cóż, to nie temat o Manchesterze, a o Valencii. Tym czasem do Walencji napływają kolejne wiadomości o ew. pozyskaniu Guizy, który jednak już odpowiedział, że nie ma mowy i że nie chce się przenieść do tak słabego zespołu :lol: Za to Mallorca to zespół szykowany na Ligę Mistrzów :twisted: Marca sugeruje też, że Garay jest może przejdzie, a może i nie. Raczej to 2, bo po co miałby przechodzić z Racingu, który gra w tym sezonie o niebo lepiej od Valencii, do słabszego klubu. Teraz wygląda to tak, że chcemy kupić pół Ligi Hiszpańskiej, nie zważając na to, że jesteśmy 2 punkty nad strefą spadkową. Chyba nikt nie widzi, że zaraz możemy grać w Segunda Division, więc to nie będą żadne atrakcyjne oferty. Zresztą dziwnie grałoby mi się w Fm'ie 2009 Valencią, wybierając ligę Segunda :lol:

Edyta

Wątpię, najwyżej Soler da w łapę, z sentymentu do klubu.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2008, 17:37 przez Lisek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
romantyk_emil
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk_emil » 25 kwie 2008, 17:26

lisek_chz pisze:Chyba nikt nie widzi, że zaraz możemy grać w Segunda Division, więc to nie będą żadne atrakcyjne oferty. Zresztą dziwnie grałoby mi się w Fm'ie 2009 Valencią, wybierając ligę Segunda Laughing

oj chyba będziesz musiał jednak pogodzić się z tym ze rozpoczynając kariere będziesz musiał brać Valencią z 2 ligi :D :D

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 kwie 2008, 17:37

romantyk_emil pisze:chętnie widziałbym Valencię w Segunda Division...heh zapewne wtedy wszyscy wielcy piłkarze by odeszli ale niema co sie dziwić kto by chciał grać w drugiej lidze Very Happy Very Happy po tym sezonie i tak pewnie odejdzie Villa do Chelsea oraz David Albelda który był w tym sezonie bardzo źle traktowany Sad ale takie jest życie... Wink
A ja najchętniej nie czytałbym takich postów
:shock: Mam pytanie do Ciebie?? Od kiedy kibicujesz Chelsea? Od momentu przyjścia Abramowicza???
romantyk_emil pisze:Czytałem gdzieś na jakiejś stronie że prawdopodobnie będzie w Chelsea grał w przyszłym sezonie i dlatego tak napisałem! Ale wiesz jak Albelde męczyli pół sezonu to będzie dziwne jak zostanie przecież musiał grać w rezerwach i itp.
grał, ale tylko na playstation....
romantyk_emil pisze:Na pewno odejdzie bo Valencia nie będzie grała w przyszłym sezonie CL a po drugie taki zaowdnik jest stworzony do wyższych celów a nie do bronienia się przed spadkiem z ligi Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
grają w UEFA i zmieniło się dużo osób w sztabie i klubie, ma przyjść Marcelinio i myślą o transferach wzmacniających, a nie osłabiających kasę klubu...
romantyk_emil pisze:Ale niejedno krotnie powtarzał ze lubi angielską piłkę!A jak wszyscy wiemy Arsenal,Liverpool,Manchester mają już pozycje te obsadzone, a z Chelsea odchodzi Drogba,Pizzaro(który nic nie pokazał) i prawdopodobnie Sheva wiec Chelsea będzie poszukiwała napastnika.

A czytałeś może coś takiego: Podobno jak Mourinho przejmie Inter to Moratti ma mu ściągnąć Lamparda i Drogbę i Chelsea się rozpadnie a Ty zmienisz klub na Inter i będziesz miał herb Interu w avatarku 8)
lisek_chz pisze:Marca sugeruje też, że Garay jest może przejdzie, a może i nie. Raczej to 2, bo po co miałby przechodzić z Racingu, który gra w tym sezonie o niebo lepiej od Valencii, do słabszego klubu. Teraz wygląda to tak, że chcemy kupić pół Ligi Hiszpańskiej, nie zważając na to, że jesteśmy 2 punkty nad strefą spadkową. Chyba nikt nie widzi, że zaraz możemy grać w Segunda Division, więc to nie będą żadne atrakcyjne oferty. Zresztą dziwnie grałoby mi się w Fm'ie 2009 Valencią, wybierając ligę Segunda Laughing

Na czele listy trenerów znajduje się Marcelino. Osobiście nie podjął żadnej decyzji, ale potwierdził, że VCF złożyła mu poważną ofertę. Dodał także, że włodarze Racingu jako pierwsi poznają jego decyzję. Świadom jest tego, że po sezonie z drużyną Santander pożegnają się kluczowi zawodnicy, bo klubu nie stać na realizację pokładanych planów. Mówi się, że w ślad za coachem z RS na Mestalla przeprowadzi się Ezequiel Garay. Wszystko jednak zależy od tego czy Marcelino trafi do klubu z Levantu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”