UEFA Champions League Fantasy Football ... - Strona 54

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lut 2007, 23:04

Zdobylem 40 punktow, co jak zauwazylem jest chyba 6 lub 7 wynikiem, czyli calkiem niezle 8) Odrabiam straty i awansowalem juz na ... 46 miejsce :lol:

:mike:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 21 lut 2007, 23:09

31 oczek, ale o dziwo awans na piąte miejsce 8) Roszady w składzie przed kolejnymi meczami są niezbędne żeby zaatakować wyższe lokaty.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lut 2007, 23:09

Ja dzisiaj 40 [']. Inter mnie zajechal. :? Dobrze, ze Maicon strzelil bramke, chociaz on z Interu mi zapunktowal. Marco-1, Cesar-3, Ibra-2 :? Lampard tez nie zachwycił, ale na SB mysle, ze zawojuje. :wink:
cloner pisze:drabiam straty i awansowalem juz na ... 46 miejsce Laughing
Ja na 40 :glass:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 lut 2007, 23:16

Ja 39 oczek :? Jak zwykle powiem że mogło być lepiej bo nie zawiódł mnie tylko Van der Sar, Vidić oraz Silva :spoko: Resztę mógłbym wywalić ale poleci jeden może dwóch zawodników czyli na pewno Saha (bo ma znów zacząć mecz na ławce) oraz być może/z pewnością Henry. Celem nr uno będzie Villa bo wydaje mi się że będzie kąsał Inter 8) a żeby go pozyskać sprzedając Sahę brakuje mi 0,1 mln (zaoszczędziłem 0,5 :P ). Jak nikt mi nie pożyczy to poleci i Henry... Reszta ma szansę odzyskać moje zaufanie więc pewnie zostaną 8)

Aha awans na 15 pozycję z 20 :chill:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 mar 2007, 16:18

Czy powrót w meczu ligowym do składu Valencii Vicente oznacza że także w LM ujrzymy jego a nie Silvę :?: Pewne :?:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 mar 2007, 0:52

Yukasz pewnie tak, zwłaszcza że Valencia może kąsac z kontry, a Vincente bedzie "jak znalazł" - i co ważne wystep lewoskrzydłowiego Nietoperzy nie wyklucza wystepu Silvy, ba nawet to nie mozliwe, wtedy młody zagra albo za napadem albo na prawej. W zależnosci od decyzji odnoscie Joaquina lub Angulo. Uniwersalny Nietoperz :twisted:

Ciekawe czy ostatnio odpoczynek Henia to zbieranie sił na PSV ? Oby ! Chyba kawą sie nie leczy :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 05 mar 2007, 1:23

Ja mam w składzie Silvę i nie wiem co mam zrobić. W Mediolanie byłem zadowolony z jego występu i nie chciałbym go sprzedawać. Wczoraj Silva zmienił Angulo a później Joaquin Vicente który raczej przeciwko Interowi znowu nie wytrzyma pełnych 90'. No i jeszcze planuję zakup Villi, już odbyły się wstępne rozmowy z managerem zawodnika. Ech te uniwersalne Nietoperze... :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 mar 2007, 1:34

Yukasz dla Ciebie :wink:

Vincente - „ Nie jestem w stanie rozegrać całego meczu. Jak na razie mogę grać na „pełnych obrotach” przez jedną część gry. Będę się starał o to, abym mógł powrócić do dobrej dyspozycji, a zarazem kondycji.”

http://vcf.pl :wink:

Ja sądze że występ Vincente od początku nie "zatrzyma" Silvy, bo albo zagrają od początku w pomocy z przodu [nie liczac pivotów] tercetem Vincente - Silva - Angulo i po 60 minutach Joaquin zmienia Vincenta ale nie gra na jego stronie a wtedy zmiana nastepuje w ustawianiu Silva - Angulo - Joaquin :twisted: Albo Joaquin zmieni Vincente i pójdzie na prawa a Angulo na lewa i Silva w środku, obaj piłkarze - Angulo, Silva sa uniwersalni, juz w tym sezonie grali na 4 pozycjach - Angulo nawet na flance defensywy :P

Choc jest jeszcze inna opcja, że Valecnja zagra nominalnie Moro na szpicy a Villa za nim i wtedy 4-2-3-1 i od lewej Vincente - Villa - Silva :] Wątpie w to by zagrali duetem napadów w lini [4-4-2] tym bardzie ze gra dwójka pivotów daje im bezpieczeństwo a dwójka skrzydłowych mozliwośc kąsania z kontry :twisted:

Tez mnie Villa kusił ale nadal stawiam na "czołg" :twisted:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 mar 2007, 2:43

A Toure w LM tez nie może grac z powodu tej czerwonej kartki?

Występ Henrego nie jest pewny. Mam go w drużynie i chyba zamienię go na pewnego zioma. :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 mar 2007, 9:46

guru pisze:A Toure w LM tez nie może grac z powodu tej czerwonej kartki?
przecież bana dostał od Football Association - jeszcze tego by brakowało, zeby kary FA w Lidze Mistrzów obowiązywały :badziewie:

Henry może nie zagrac, na pewno nie zagra Rosicky. Reszta jest gotowa do walki.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 mar 2007, 17:19

2 transfery:

VDS za Cruza
Gilardino za Tottiego

1 zmiana:

Gilberto za Carricka.

Liczę na jakiegoś karniaczka dla Arsenalu :)

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 05 mar 2007, 18:23

Ja dokonalem paru zmian. Na obronie Oddo ktory jest w gazie :twisted: . Jeszcze zastanawiam sie nad kupnem Marka na druga flanke bo ostatnuo hulaja ze hola hola :P . A Walcott majaies szanse na wystep od 1 minuty?. I jeszcze interesuje mnie Drogba nie ma info o zadnej kontuzji?.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 mar 2007, 19:13

Kendo pisze:A Walcott majaies szanse na wystep od 1 minuty?.
Raczej nie ma takiej możliwości. Na skrzydłach z PSV powinni zagrać Ljungberg i Hleb. Walcott ostatnio grał sporo więc pewnie Wenger da mu odpocząć.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 mar 2007, 19:40

Mógłby zagrać jeszcze w ataku, ale tu mamy Bestię, Aliadiere i Ade [albo przed wszystkim jego] może się zdarzyc tak, że Theo nawet na ławce nie usiądzie.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 05 mar 2007, 21:09

fieldy pisze:przecież bana dostał od Football Association - jeszcze tego by brakowało, zeby kary FA w Lidze Mistrzów obowiązywały Badziewie

Dzięki fieldy. Tak mi sie wydawało, ale nie bylem pewien na 100%. :P

W tej fantasy, Walcott jest zapisany jako napastnik. Przeważnie gra na skrzydle i jak do tej pory strzelił tylko jedna bramkę w Arsenalu. kupno Walcotta wydaje mi sie nieopłacalne. :?

W tej kolejce liczę na piłkarzy United. :wink: Mam nadzieje, ze nie stracą bramki, no i Ronaldo niech coś strzeli. 8)

Zrobiłem 6 transferów za co odjęli mi 10 punktów. :? Mam jeszcze zamiar kopić sobie VdS lub Coupet'a, bo wątpię by któryś z dwójki Boruc i Julio Cesar zachował czyste konto. :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”