Szybkie wyrównanie w II połowie, bardzo ładne zgranie Kaki do Pato i remis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BERGKAMP » 11 sty 2009, 21:41
BERGKAMP
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 sty 2009, 22:27
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sty 2009, 22:31
Refleksem?mete pisze:mysle ze bramkarz z lepszym refleksem mialby duze szanse obronic strzal Mirko na 2-2
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 sty 2009, 22:45
Odniosłem podobne wrażenie, Milan wyszedł ustawieniem jakby przyszło mu się zmierzyć z Romą ale nie na boisku a w grze FIFA LIVE. W takim przypadku z pewnością by rozklepali Romę, na szczęście życie to nie gra.(L)oczkerson pisze:Po pierwszej wygrywa Roma. I szczerze mówiąc jak zobaczyłem zestawienie defensywne Milanu to mnie to nie dziwi. Na środku Maldini, Favialli i jakby tego było mało Carlo zamiast wystawić choćby 1 defensywnego pomocnika, woli 5 superkreatorów, którzy nie stworzyli choćby 1 okazji. Kaki i Ronaldinho kompletnie nie widać w tym meczu.
Dokładnie tak było, Carlo jednak tym razem nie skorzystał. Spall krejzol jakich mało(L)oczkerson pisze:PS: Przywitanie Spalla z Carlo przed meczem MistrzowskieJuż nie wspominając o tym, że z tego co przyuważyłem Luciano zaprosił Ancelottiego na ławkę Romy
Chciałbym zobaczyć Twoją paradę jak stojąc przy jednym słupku wyciągasz piłkę lecącą przy drugim. Jedziesz WilmoreWilmore pisze:Człowieku, takie bramki bronią juniorzy w Polsce. Jeśli się ruszą. Bo jak się nie ruszy, to Cech, Casillas, czy nawet, psia krew, Schmeichel nic nie zdziała.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sty 2009, 22:49
Słowo klucz - stojąc. Bramkarz powinien się ruszać. Piłka była w 101% możliwa do obronienia, wręcz całkiem prosta - powoli lecąca, bramkarz był gotowy do wyskoku, nieatakowany, słowem - wystarczyło, by wyskoczył, a był w odpowiednią stronę przechylony i mógł naprawdę spokojnie piłkę odbić, i by było nadal 1:2.Yukasz pisze:Chciałbym zobaczyć Twoją paradę jak stojąc przy jednym słupku wyciągasz piłkę lecącą przy drugim. Jedziesz Wilmore
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 sty 2009, 22:59
Błąd w ustawieniu ale masz racjęYukasz pisze:Chciałbym zobaczyć Twoją paradę jak stojąc przy jednym słupku wyciągasz piłkę lecącą przy drugim. Jedziesz WilmoreWilmore pisze:Człowieku, takie bramki bronią juniorzy w Polsce. Jeśli się ruszą. Bo jak się nie ruszy, to Cech, Casillas, czy nawet, psia krew, Schmeichel nic nie zdziała.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 11 sty 2009, 23:07
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sty 2009, 23:09
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sty 2009, 23:10
Dobrze się ustawił. Bronił krótki słupek, w który należało się spodziewać, że zostanie uderzona piłka, a także trzymając się na nogach utrzymał możliwość wybicia piłki po rzuceniu się w kierunku dłuższego słupka.Rezus pisze:Błąd w ustawieniu ale masz rację
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 sty 2009, 23:16
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 sty 2009, 23:17
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 sty 2009, 23:19
Od ja wiem 3 sezonów tak, wcześnie to Dida był uznawany za jednego z najlepszych bramkarzy na świecie.Wilmore pisze: Ale zdążyłem się przyzwyczaić do tego, że bramkarzy w Milanie mamy co najwyżej przeciętnych.
Wilmore tu masz odpowiedź, chociaż ja bardziej będę krytykować Christiana "wypluwam prawie każdą piłkę" Abiattiego i powiem, że mógł lepiej się ustawić ale cholera akcja co by nie mówić była szybka i no w sumie tyle wystarczy.Łukasz_ pisze:2 gol winą Abbiatiego ? Bzdura. Poszedł do piłki, ona poleciała w 2 stronę zanim bramkarz zdąży zareagować i odbić z prawej na lewą stronę to już jest za późno.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 sty 2009, 23:24
Był uznawany na tych samych zasadach, co teraz Boruc - bo miał zaprzyjaźnionych dziennikarzy.Od ja wiem 3 sezonów tak, wcześnie to Dida był uznawany za jednego z najlepszych bramkarzy na świecie.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 sty 2009, 23:29
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 11 sty 2009, 23:31
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio