Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 19 lut 2006, 18:42
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 20 lut 2006, 14:35
robo-bvb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lut 2006, 14:48
Ja też, ale są plusy bo ma wolną chateGomez pisze:na meczyk ide do kumpla
Sugerujesz że dla Milanu to obce doświadczenie i się przestrasząGomez pisze:tak wogole 70tys ludzi na meczu
Wydaje mi się że większość piłkarzy w obu teamach była oszczędzana, zwłaszcza Szewa ( 2 mecze i Pirlo ). No ale Lucio i tak mu nie da pograćGomez pisze:Lucio byl oszczedzany w meczu z Hannoverem...Olli raczej zagra
Oki, na wtorek będę gotowy. Ale nie przypominam sobie żebym był umówiony na jakieś ustawki.Gomez pisze:takze kibicos Milanos...przygotujcie sie na ostre lanie
Piszesz to od miesiącaGomez pisze:Roy i Pizza w formie
1:0 dla Bayernu, realny wynik ale wole 2:1Gomez pisze:tak wogole wynik 1:0 bedzie mnie bardzo satysfakcjonowal...bedzie ciekawie, ale jeszcze ciekawiej moze byc na San Siro...
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 20 lut 2006, 15:49
mam w tej kwestii odmienne zdanie...ale coz...nie chce mi sie tego tlumaczycrobo-bvb pisze:kadrowo lepszy jest Milan nawet bez Maldiniego w obronie.
tylko nie mow ze bedziesz pil alokohol...bleeeeŁukasz[ACM] pisze:Ja też, ale są plusy bo ma wolną chateGomez pisze:na meczyk ide do kumpla
moze nie strzelaja bramek, ale widze po ich swobodzie gry i latwosci dochodzenia do sytuacji ze sa w formie...Łukasz[ACM] pisze:Piszesz to od miesiącaGomez pisze:Roy i Pizza w formieOstatnio coś ich skuteczność zawodzi... a z tego są rozliczani.
przypomne tylko ze ostatnie 14 meczu na AA...Bayern wygralŁukasz[ACM] pisze: Przypomne że w tym sezonie jesteśmy u siebie nie pokonani z 2 remisami.
zgadzam sieŁukasz[ACM] pisze:Na zwycięstwo będzie się liczyła dyspozycja dnia jak zawsze w takich meczach ale dodatkowo dużo będzie zależało od przygotowania taktycznego i fizycznego bo to będzie ciężki mecz dla obu ekip.
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lut 2006, 15:51
Wyjasnij, wszyscy czekamyGomez pisze:mam w tej kwestii odmienne zdanie...ale coz...nie chce mi sie tego tlumaczyc
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 20 lut 2006, 16:01
Rense dobry jest...jeszcze ani razu nie przegral meczu w BLwazi pisze:Choć umiejetności ma spore i to nawet bardzo. Kibiców Milanu ostrzegał bym przed dośrodkowaniami Sagnola, ale pewnie piłkarze Mialnu nieźle sie nim zaopiekują, jego dośrodkowania są P E R F E K C Y J N E, istny majstersztyk.
w sumie dobrze zagral w ostatnim meczu, ale wydaje mi sie ze jednak Felix postawi na bardzie renomowanych graczy...Deisler pokazal ze potrafi strzelac bramki Wloskim druzyna...wazi pisze:Karimi, z chęcia bym go zobaczył w tym meczu, jak sobie poradzi...
NapadŁukasz[ACM] pisze:Wyjasnij, wszyscy czekamyGomez pisze:mam w tej kwestii odmienne zdanie...ale coz...nie chce mi sie tego tlumaczycNajlepiej zrób zestawienie zawodników żeby potem nikt nie miał wątpliwości.
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lut 2006, 16:10
Raczej nie, fundusz.Gomez pisze:tylko nie mow ze bedziesz pil alokohol...bleeee
Czegoś nie rozumiem, skoro nie strzelają bramek - sam to napisałeś to jak mogą być w formieGomez pisze:moze nie strzelaja bramek, ale widze po ich swobodzie gry i latwosci dochodzenia do sytuacji ze sa w formie...
Nie uważam że Bayern u siebie nie wygrywa. Milan lubi takie twierdze... już to udowadnialiGomez pisze:przypomne tylko ze ostatnie 14 meczu na AA...Bayern wygral
Na pierwszy rzut oka widać że Milan na papierze ma lepszą kadreGomez pisze:Napad
Milan:Sheva, Gila, Pippo
Bayern:Pizza, Roy, Guerrero
Pomoc
BAYERN:Ze, Balla, Deisler, Bastian S, Demichelis, Scholl, Dos Santos...(nie wszyscy)
Milan:Kaka, Seedorf, Pirlo, Rui, Gattuso, Vogel
Obrona:
BAYERN:Lucio, Ismael, Lahm, Sagnol, Liza...
Milan:Marek, Kaladze, Stam, Nesta, i najlepsze Serginho
jakby nie patrzec Milan nie ma mocniejszej kadry...(nie pisze ze Bayern takowa posiada bo nie chce sie klocic)
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 20 lut 2006, 16:17
Roy strzelil z Nurynberga...moze nie zdobyli goli w meczu z H96, ale nie mieli dogodnych sytuacji...daj Makaayowi lub Pizzaro jakas sam na sam to sie przekonasz...Łukasz[ACM] pisze:Czegoś nie rozumiem, skoro nie strzelają bramek - sam to napisałeś to jak mogą być w formieCo z tego że grają z łatwością z obrońcami z BundesLigi skoro większego pożytku z tego nie ma i Ballack musi ratować wynik
hehe...jakos nie moge tego dostrzec...wysil sie teraz ty i olsnij mnie...Łukasz[ACM] pisze:Na pierwszy rzut oka widać że Milan na papierze ma lepszą kadreCzekam aż porównasz zawodników, może mnie olśnisz
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lut 2006, 16:25
Gomez pisze:Roy strzelil z Nurynberga...
Gomez pisze:daj Makaayowi lub Pizzaro jakas sam na sam to sie przekonasz...
Myśle ze koncentracja będzie do samego końca po obu stronach. Nie martw się Ballack będzie miał opieke, myśle że pod postacią RinoGomez pisze:co do Ballacka to bedzie spal caly mecz a pod koniec moze cos wam chuknac...takze uwazajcie...
Pierwszy to zasugerowałemGomez pisze:hehe...jakis nie moge tego dostrzec...olsnij mnie...
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 20 lut 2006, 16:28
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lut 2006, 16:38
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lut 2006, 16:43
UuuuGomez pisze:Atak: nie widze roznicy...
Ze i Seedorf prezentują podobny poziom, Pirlo i Deisler to całkiem inni piłkarze ( Pirlo jest naszym mózgiem, świetne wolne, podania i dobra gra w odbiorze ) Kaka moim zdaniem jest zdecydowanie lepszy niż Ballack no ale wiadomo że Cie nie przekonam tak jak i Ty mnie.Gomez pisze:Pomoc: Micha-Kaka, Seedorf-Ze, Rino-Demichelis, Pirlo-Deisler...widzisz zeby ktorys z graczy Bayernu ustepowal...ja nie...do tego mamy dluzsza lawke...
Jakość się równiez liczyGomez pisze:do tego mamy dluzsza lawke...
Wystarczy zobaczyć sezon do tyłu jak nasza formacja obronna sobie radziła, jak biła rekordy w LM teraz jest bardzo mocno podziurawiona a i tak radzą sobie bardzo dobrze.Gomez pisze:Obrona Lucio, Ismael vs. Nesta, Stam...gdybym porownywal forme sprzed 3 lat wygrala by formacja Milanu, ale na dzien dzisiejszy zarowno skrzydla w postaci Lahma i Williego i srodek sa lepsze od waszej defensywy...
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 20 lut 2006, 16:47
wiesz o ktorym Pizarro rozmawiamy...o tym co strzelil Mainz 2 bramy i o tym co podczas slabszej dyspozycji Roya ratowal nam co drugi mecz...Łukasz[ACM] pisze:Pamiętam Roya jak strzelał bramki z 30-40 metrów, strzelał na zawołanie z każdej pozycji, potrafił przejść paru zawodników i dużo asystować. Pizzaro nie ma tej skuteczności co sprzed meczu z Chelsea w ubiegłym sezonie.
hehe...nieodbiegaj w czasie...oprzyjmy sie na terazniejszosci...jak sam czesciowo zauwazyles...obrone mamy lepsza...Łukasz[ACM] pisze:Wystarczy zobaczyć sezon do tyłu jak nasza formacja obronna sobie radziła, jak biła rekordy w LM teraz jest bardzo mocno podziurawiona a i tak radzą sobie bardzo dobrze.Gomez pisze:Obrona Lucio, Ismael vs. Nesta, Stam...gdybym porownywal forme sprzed 3 lat wygrala by formacja Milanu, ale na dzien dzisiejszy zarowno skrzydla w postaci Lahma i Williego i srodek sa lepsze od waszej defensywy...
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lut 2006, 16:47
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 20 lut 2006, 16:53
amen...*_Zaza_* pisze:Wygra lepszy i tyleChłopaki mecz już nie bawem
Forma dnie pamietacie ? tego sie trzbe trzymać
To klasyka
![]()
Gomez
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin