Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 55

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 25 sie 2005, 11:46

Rossi pisze:Cygan ho ho juz wam nie trzeba nowego stopera
chyba snajpera :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 sie 2005, 11:53

Trzecia i czwarta bramka dla Arsenalu to po prostu sam miód!

Dobrze do drużyny wprowadził się Hleb. Wczoraj widać go było i w obronie i w ataku. Pare ciekawych zagrań. Zresztą on już Henremu pokazuje gdzie ten ma mu zagrać piłkę :lol: .

Coś wszyscy głaskają tego Reyesa. Co prawda wczoraj był nie do powstrzymania i był z pewnością graczem meczu, ale nawet jak fatalnie skiksował to mu Henry bił brawo za sam pomysł :shock: . Pewnie boją się jego przebąkiwania o transferze do Realu...

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 25 sie 2005, 12:02

Pisakk pisze:Pewnie boją się jego przebąkiwania o transferze do Realu...
eeee... tam on juz powiedzial ze sie przystosowal do anglii i chce zostać :wink: a to klaskanie swiadczy o dobrej atmosferze w drużynie :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 12:03

Pisakk ale to wynika że jak Dennis zagrał w tępo a Henry nie trafił głowa i zacza klaskac potem Cesc i tez Henry dziekuje to co boi sie że jeden wróci do Ajaxu a drugi do Barcy ?? Chyba nie :D

To cały Henry on teraz jako kapitan Kanonierów musi budować klimat w sezpole. Widziałeś jak na 3:1 zagrywał Flamini to Henry'ego strzelił podcinka i odrazu podzienkował i ta litera "T"

Reyes juz nie odejdzie szybko jak zwiazał sie do 2011 roku umową to albo Arsenal dostanie za niego z 40 milionów albo bedzie grał coraz lepiej. Choc jak patrze co nie kiedy wyprawie w Primership to sie zastanawiam co by robił w Primera Division. Teraz jak by wrócił :twisted:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 sie 2005, 12:13

Nie no Zaza - ja to rozumiem. Klimat i te sprawy. Ale zauważyłem jakby wszyscy za wszelką cenę chcieli ugłaskać tylko Reyesa. Kiks Reyesa - od razu Henry bije brawo. Henry strzela swojego pierwszego gola po asyście Reyesa - wszyscy bardziej gratulują Reyesowi niż Henremu :shock: . Może to tylko moje wrażenie, ale wydaje mi się, jakby wszyscy chcieli żeby Jose poczuł się lepiej w drużynie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 12:20

No może cos w tym jest. Nie patrzyłam na to z takie punktu. Ale nadrobie ta lekcje :wink:

Wiesz on ma potencjał bardzo duży i ta druzyna go potrzebuje. Tylko chyba bym nie szukał w tych klimatach podtekstów a bardzie dla tego że to był jego pierwszy mecz w sezonie. Nawet sciągniecie Reyesa a potem Hleba było taka mało zagrywką Wengera by mogli ich pożegnać ich kibice na stojąco i wiedzieli jak ich "kochają"

Bo wiesz równie dobrze Henry strzela bramka a gracze leca do Piresa na ławke bo też zamierzał odejśc i chciali by poczuł sie dobrze. :lol: a Pires tez potrzebny

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2005, 15:31

Wypadałoby opisać choć trochę naszą grupę w CL

Grupa B
Arsenal, Ajax, Sparta Praga, FC Thun

Z Ajaxem zapowiadają się ciekawe mecze, oczywiście z dobrym rezultatem dla nas. Jak wiadomo, Ajax nie jest tak mocny jak jeszcze 2-3 sezony temu, ale myślę, że emocje będą.

Sparta Praga - ciekawy zespół [chyba nawet w zesżłej edycji zremisowali z ManU - jeśli mnie pamięć nie myli chyba 0:0 było] więc potrafią się zmobilizować, ale przegrać też potrafią - bo w drugim meczu już dostali :lol:

FC Thun - wielka niewiadoma - debiutant, nie powinno być problemów [choć widziałem ładne bramki w eliminacjach, wrzucana piłka za kołnierz - a bramkarze Arsenalu lubią tak tracić gole]

Podsumowując : liczę na komplet zwycięstw [jednym remisem eż nie pogardze] :lol:

P.S ZAZA u fotografa byłeś ? zdjęcie do paszportu ??

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 26 sie 2005, 19:10

fieldy pisze:Podsumowując : liczę na komplet zwycięstw [jednym remisem eż nie pogardze]
Żebyś sie nie przeliczył :lol: U siebie pokonacie wszystkich no może poza Ajaxsem ale na wyjazdach nie jesy juz tak kolorowo. Thun napewno bedzie chicał w każdym meczu sie pokazać a zazwyczaj z takim drużynami ciężko sie gra 8) Wiec licze że nie wyjdziecie z grupy :lol: :twisted:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 26 sie 2005, 21:25

Na początku chciałbym powiedzieć, że transfer Hleb'a jak dla mnie jest chyba najlepszym zakupem w tym sezonie w Premiership. Myśle, że jest wart tych 15 mln euro, które wydał na niego Arsenal. Zresztą Białorusin bardzo pasuje do kombinacyjnej gry "Kanonierów"

Co do Waszej grupy to wiadomo, że najgroźniejszy będzie Ajax, problemy może też sprawić Sparta, a Thun to spacerek 8)
Rossi pisze:Wiec licze że nie wyjdziecie z grupy
Ty to jesteś :!: Fieldy na bank Wam tego nie życzy :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sie 2005, 23:35

Rossi pisze:Żebyś sie nie przeliczył
wiem, że Arsenalowi ciężko idzie w CL ale kiedyś musi przyjść sukces.

Rossi pisze:Thun napewno bedzie chicał w każdym meczu sie pokazać
wiadomo, Wisła też by się chciała pokazać

Rossi pisze:z takim drużynami ciężko sie gra
Manchesterowi chyba :lol:

Rossi pisze: Wiec licze że nie wyjdziecie z grupy
przyjmę to jako żart z Twojej strony - nie umiem tego inaczej wytłumaczyć :twisted:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2005, 21:09

Minęły 2 dni to sobie pozwolę napisać posta [darujcie mi życie , robie to ostatni raz :angry2: ]

Jak wiadomo, Jens Lehmann nie może zagrać w dwóch pierwszych meczach LM bo oblał wodą sędziego w meczu z Bayernem [kiedy to odpadliśmy :cry: ]
Więć Wenger szuka jakiegoś dobrego zastępcy. Pojawiła się możliwość wypożyczenia na rok bramkarza beniaminka- Sunderlandu Martina Pooma, w zamian miałby tarfić do Sunderlandu Justin Hoyte [który jeszcze się nie mieści w składzie Kanonierów]

Myślę, że to bardzo dobry pomysł - Justin nabrałby doświadczenia, pograłby kilkanaście meczy i wróciłby za rok jednak już trochę lepszy a i bramkarz się przyda

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 sie 2005, 21:13

Czy mzoecie podac mi wyniki Arsenalu w tym sezonie? oraz strzelcow bramek . z gory dziekuje :)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 30 sie 2005, 12:41

Arsenal-Newcastle 2:0 ( Henry, Van Persie)
Cheslea -Arsenal 1:0
Arsenal- Fulham 4:1 ( Henry x2, Cygan x2)

Tarcza Społeczność Asrenal -Chelsea 1:2 ( Fabregas)

8) A po co ci ich wyniki :?:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 30 sie 2005, 16:04

chcialem zobaczyc jaka maja forme. myslalem ze bedzie gorzej :( ale niestety maja az 2 zwyciestwa, o dwa za duzo... :D

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 30 sie 2005, 16:19

Albo chciałes miec dwa posty wiecej...

tak bardzo mi na tym zalezy, zeby miec dwa posty wiecej. sadzac po tym poscie, to chyba Tobie na tym zalezy. jeszcze jeden taki post i WP za nabijanie :D Twoj ostatni post, to jawne nabijanie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”