Liga Haxball - Strona 56

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Re: Liga Haxball

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 20 lut 2012, 18:45

Pewnie, że tak.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 lut 2012, 18:47

sbQ pisze:Damy radę gramy dziś? Bo ja wieczorem będę.
Mirek15 pisze:Pewnie, że tak.
To co zbierzecie się na 22:30 i zagramy spotkanie? :) Kapitan Arwin pasuje?

Awatar użytkownika
strunin
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: strunin » 20 lut 2012, 19:05

Por Que dzisiaj około 22 powinno być w komplecie, więc możemy pograć z każdym kto tego zechce :lol:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 20 lut 2012, 19:28

Dzisiaj około północy powinienem być przy kompie, także jeżeli zbiorą się jeszcze 2 osoby z mojej ekipy śmiało możemy zagrać :) .

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 lut 2012, 19:31

ddemon pisze:
Baq jest?

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 20 lut 2012, 19:32

Pasuje.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 lut 2012, 19:50

maciek_88 pisze:
ddemon pisze:
Baq jest?
Pisałem że BaQ będzie w środe wczoraj był na Camp Nou :) Czy będzie grał? To już będzie zależeć od naszych dotychczasowych wyników :lol: A nie ukrywajmy nie są one najlepsze :/
Czas w końcu na jakiś pkt-zwycięstwo :) Wczoraj pierwsza bramka co prawda samobójcza także progres z każdym meczem jest :D

Arwin to jesteśmy ugadani :spoko: VeB!!

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 lut 2012, 19:51

Czyli dzisiaj z nami nie zagracie w takim razie.
Czy ktoś z zespołu Lubię od tyłu ma informacje na temat Waszej dostępności?

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 20 lut 2012, 19:57

Z nami nie ma szans dzisiaj na gre,dopiero za tydzien jak frida bedzie miala wiecej czasu to zagramy.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 lut 2012, 19:58

Na cienkiej krawędzi stąpacie, ale to nie mój problem a Wasz... i demona :)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 lut 2012, 20:25

Ja juz uprzedzam Barcelone, ze nie bedzie tak, ze zglosicie sie na koniec miesiaca i bedziemy grali z Wami mecz, poniewaz ja nie bede dostepny. Mysle, ze wystarczajaco czesto jestesmy obecni, ba niemalze kazdego dnia. Z innymi spotkania rozgrywacie, z nami mimo usilnych prosb nie chcecie. Nie wiem z czego to wynika, dlaczego z GPE zagraliscie bez BAQa, a z nami nie chcecie.
Kiedy graliscie z Alpaka, a my chcielismy z Wami zagrac, tlumaczyliscie sie, ze z nami chcecie zagrac na koncu. Pozniej tlumaczenia, ze chcecie grac w optymalnym skladzie.
Badzcie powazni, bo nie bedziemy za kazdym razem dostosowywac sie do Was.
Jest to nieuczciwe przede wszystkim wobec nas, poniewaz jako jedna z nielicznych druzyn, mimo ze jest nas tylko 3 wyrazamy ciagla gotowosc do gry. Was jest az 5, konczy sie termin na rozegranie rundy, a nie mozecie sie zebrac. Rozmumialbym jeszcze gdybyscie walczyli o zwyciestwo w lidze, ale jak do tej pory Wasze wyniki na to nie wskazuja.
Szanujmy sie, gramy 3 sezon, a caly czas ta sama sytuacja, cierpia zespoly, ktore graja regularnie. Odwaze sie nawet stwierdzic, ze najbardziej cierpimy na tym my, Juventus. Rozumiem, ze kazdy chce z nami wygrac, ale nie moze byc tak, ze za kazdym razem musimy sie dostosowac do przeciwnikow, to raczej oni z uwagi na swoja ograniczona dostepnosc powinni dostosowac sie do nas.

Z Lubie od Tylu ta sama sytuacja. Jedyny bez winy jest Smashing, bo on za kazdym razem wyrazal gotowosc do gry z nami, ale Frida chciala grac na koncu...

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 20 lut 2012, 20:55

Ja też uprzedzam, że najprawdopodobniej w godzinach wieczornych będę dostępny tylko do soboty wieczora.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 lut 2012, 21:20

arek_ahig
Tak wy jesteście zawsze poszkodawani - skonczcie robić z siebie ofiary :/
Rozumiem że może to dziwić że wczoraj było GPE a nie Juve - wyszło jak wyszło...Tak wiem że Juve gra o majstra a my o nic mało tego wiem że jak wy tego majstra nie zdobędziecie to i tak będziecie najlepsi :P
Wspomniałeś że macie 3 zawodników - hm...przypominam że regulamin został tak stworzony aby zagrał petr :P Bo tak mielibyście dwóch ;] Mogę dalej kontynuować ale po co :/ Tak trudno zrozumieć że z Wami zagra BaQ-u który wróci w środe !! Rozumiem że jesteście niemalże( ah jak te słowo robi różnice) codziennie to możemy zagrać w każdym dniu chyba że będziesz chciał coś udowodnić na przekór - bo rozumiem gdy coś człowiekowi wypadnie ale piszesz o jakimś spisku,próbie zrobienia mi na złość? :/

O ile drużynę LOT można jakoś rozgrzeszyć - Frida pisała o narazie braku wolnego czasu to mam nadzieję że Frida nie zrobi nas wszystkich w bambuko i napisze za tydzień czy dwa że zrezygnuje z ligi :shock: Także radzę ekipie LOT już teraz szukać mimo wszystko jeszcze jednego rezerwowego gracza :)
Mnie martwi obecnie tylko jedna drużyna i jest to Little Britain :bicz: Pojawili się raz - z tego co widzę ich próby dogadania się są ujmijmy że skomplikowane bądź żadne :/
Drużyna Arwina widzę że już powoli ogarnia także dla nich +... Choć teraz widzę że mogą mieć problemy cóż również radzę szukać zawodnika bądź kombinować,znaleźć jakiś rozsądny termin dla każdego by zagrać chociaż 1-2 mecze by to szło do przodu - porozmawiajcie między sobą..
Por Que widze że też coś chce dzisiaj ogarnąć i będzie ok...

Zacznijmy od tego że chce widzieć starania wszystkich ekip liga ma zakończyć się w marcu ale jeśli starań nie będzie to zarówno drużyny mogą przedwcześnie wylecieć jak i może ten termin przedłużyć ale napewno nie będę utrudniał zespołom którzy byli prawie zawsze dla zespołów którzy mieli ligę przez miesiąc w d.

Mam nadzieję ba jestem pewien że liga dotrwa do końca choćby z 1 drużyną by poznać zwycięzcę i uwierz mi Arek nie będę drugim petrem który rzuci to w cholerę :P A to czy będziecie pierwsi zdecyduje postawa na boisku-ilość spotkań=pkt... I taką deklarację mogę Wam wszystkim złożyć :)

PS. Jeśli Arek lub ktokolwiek czytając post chce coś udowodnić czyt. ma coś proszę o napisanie o PW...Nie rozmywajmy tematu do marnej napinki :)

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 20 lut 2012, 21:45

Ostatni raz odnosze sie do Twoich postow, tylko dlatego, ze poziom Twojej argumentacji a raczej jej braku przeraza mnie. Jestes rzekomo organizatorem ligi, a wprowadzasz co rusz zamet w organizacji ligi. Najpierw sam nawolujesz inne zespoly do gry, straszysz, grozisz wykluczeniem, malo tego kierujesz epitety w strone poszczegolnych uzytkownikow, ze nie maja prawa zabierac glosu, poniewaz pojawiaja sie okazjonalnie, a Wasza druzyna co robi?

Trzymajmy sie faktow. W terminie kiedy graliscie z Alpaka proponowalismy Wam mecz z nami, nie zgodziliscie sie, poniewaz rzekomo zostawialiscie sobie nas na sam koniec. Wczoraj rowniez chcielismy z Wami zagrac, stwierdziliscie, ze nie gracie bez BaQa, niemniej jednak nie przeszkodzilo Wam to rozegrac spotkania z GPE. To nie sa wcale przypadki losowe, poniewaz za kazdym razem mieliscie dostepnych do gry 3 zawodnikow. Jedyna determinanta nierozgrywania spotkania z nami bylo Wasze widzismisie, poniewaz w tym samym czasie potrafiliscie grac z innymi zespolami.
Argument z petrem jest juz nudny. Raz ze regulamin w sposob jednoznaczny okresla, ze uczestnikiem ligi moze byc kazdy zarejestrowany uzytkownik forum, a takowym jest petr, wiec najpierw radzilbym zapoznac sie z regulaminem, ktory sam tworzyles. Dwa ze z cala pewnoscia nie Ty decydowalbys o akceptacji jego uczestnictwa, lecz przede wszystkim reszta chlopakow.

Ja staram sie byc wieczorami jak chlopaki ustawiaja mecz z innymi zespolami, niemniej jednak robie to kosztem snu, poniewaz pracuje, wiec nie mam mozliwosci przesiadywania nocami, jak to bylo mozliwe kiedys.
Jako ze w przeciwienstwie do Was rozgrywamy swoje spotkania regularnie, bedac dostepnymi zdecydowanie duzo czesciej niz wy, a dodatkowa ja bede mial teraz troche mniej wolnego czasu, bedziecie musieli sie do nas dostosowac i wybrac termin, ktory tym razem bedzie nam odpowiadal.
I tak, jestesmy wiecznie poszkodowani, poniewaz we wszystkich edycjach ligi, jestesmy jedynym zespolem, ktory rozgrywal swoje mecze regularnie, nie majac zadnych zaleglosci.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 20 lut 2012, 21:55

Obrazek

Wiedziałem, że to się znów powtórzy... Ale się spinacie chłopaki, przecież to tylko gra, do tego gramy między sobą, z czym macie problemy? Jakieś terminy, oskarżenia, wykluczenia i inne bzdety sprawiają, że ludziom odechciewa się gra, a poprzednie edycje były rozgrywane z tak wielkim trudem. Zluzujcie, jak ktoś pisze, że nie da rady to przyjmijcie to do wiadomości i wrzućcie na luz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”