Złota Piłka - Strona 57

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto zasłużył na Złotą Piłkę?

Messi
10
21%
Ribery
22
47%
Ronaldo
15
32%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8755
Kontakt:

Re: Złota Piłka - France Football

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lis 2013, 13:43

Jeszcze 2-3 tygodnie temu był kurs na CR7 3.00, czemu wtedy nie zagrałem :suicide:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lis 2013, 16:56

A czemu wstawiasz to akurat w tym temacie, Rekin ?

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 21 lis 2013, 16:58

Dobry news. Pewnie z pudelka. Przynajmniej się nie kryje jak szczur po kątach i nie kłamie w żywe oczy, że sukces opijał mlekiem. A paparazzi to gorsze śmiecie niż kanary czy straż miejska.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 lis 2013, 16:59

Dr.Football1 pisze:
A czemu wstawiasz to akurat w tym temacie, Rekin ?
bo nie wiedziałem gdzie wrzucić a tutaj pare osób usilnie udowadniało niedawno, że ronaldo jest taki grzeczny i odwiedza szpitale a łatke bufona mu media przypięły bezpodstawnie.
Dobry news. Pewnie z pudelka
źródło masz podane, w dodatku jest filmik, więc nie jest to wyssane z palca, nie kompromituj się.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 21 lis 2013, 17:02

rekinho pisze:źródło masz podane, w dodatku jest filmik, więc nie jest to wyssane z palca, nie kompromtuj się
Szukanie taniej sensacji. Jeśli Ciebie interesują takie tanie sensacje to ok. Powiedział "fuck off" łojezusmaria.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lis 2013, 17:04

bo nie wiedziałem gdzie wrzucić a tutaj pare osób wypisywało usilnie udowadniało niedawno, że ronaldo jest taki grzeczny i odwiedza szpitale a łatke bufona mu media przypięły bezpodstawnie.
I ten filmik ma niby pokazac, ze CR to cham i prostak ? Ciekawe czy Ty ciagle bys sie szczerzyl jak glupi do sera gdyby 24h na dobe lazily za Toba pismaki z aparatami i kamerami, ze nawet wysrac bys sie spokojnie nie mogl.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 lis 2013, 17:06

za innymi piłkarzami tez chodza a jakoś nie pojawiają sie filmiki kiedy ci każą wypierdalać dziennikarzom.

tak tylko wrzuciłem jako ciekawostkę a wy zaraz pękniecie z oburzenia, uspokójcie sie ;)

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2464

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 21 lis 2013, 17:12

rekinho pisze:za innymi piłkarzami tez chodza a jakoś nie pojawiają sie filmiki kiedy ci każą wypierdalać dziennikarzom.

tak tylko wrzuciłem jako ciekawostkę a wy zaraz pękniecie z oburzenia, uspokójcie sie ;)
Kanye West nie takie rzeczy z Paparazzim robił a wielu ma go za boga muzyki i co?
To ma być dowód że CR jest niegrzeczny? bądźmy poważni

edit. zrozumiałem. jak zawsze bronisz wszystkich z barcelony jak się da :D
Ostatnio zmieniony 21 lis 2013, 17:43 przez League, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 lis 2013, 17:17

Kanye West nie takie rzeczy z Paparazzim robił a wielu ma go za boga muzyki i co?
nie zrozumiałeś ale wybaczam

Awatar użytkownika
fan_R10
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 34

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fan_R10 » 21 lis 2013, 17:51

rekinho pisze:za innymi piłkarzami tez chodza a jakoś nie pojawiają sie filmiki kiedy ci każą wypierdalać dziennikarzom.
fuck off nie znaczy "wypie.rdalaj" tylko " odpie.rdol się"

8)

poza tym filmik naprawdę sensacyjny :chill:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 lis 2013, 19:57

Jestem przekonany ze gdyby tak sie odezwal Messi to ww. uzytkownicy by innaczej spiewali a hejty Barcelony mialyby powod zeby nazywac Messiego chamem. No ale Messi ma taki sprytny PR ze woli siedziec w domu i grac na PS :lol:

http://begforcristiano.com/

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 22 lis 2013, 23:51

AS Roma 39 karny w ostatnich 5 sezonach
AC Milan 39 karnych w ostatnich 5 sezonach
CR7(11metrow) 38 karnych w ostatnich 5 sezonach.

cos wiecej?

ps. blagam pokazcie mi 5 slownie PIEC akcji CR7 gdzie mija powiedzmy 3 pilkarzy (takj jak przystalo na majstersztka) i strzela gola w Hiszpanii. blagam, tylko pięc. 5. piac. a przeciez strzelil tak 200 goli. blagam z tych 200 dajcie mi 5 z taka akcją.
wszystkie gole CR7 to sa sam na sam, dobijaki na pusta, karne lub 4 wolne. nic wiecej. Doslownie nic wiecej, Chyba ze znajdzei sie ktos kto pokaze jugadony 5 sztuk wielkiego Cr7. jak to sie ma do Messiego ktory niemal kazda bramka to sa mega akcje indywidualne?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 23 lis 2013, 0:09

cruel pisze:Smieszna sprawa - praktycznie u wszystkich bukow to samo: kurs na zwyciestwo Ronaldo juz w okolicach 1.36 - 1.48, drugi Ribery 3.2 - 3.75. Messi od 6.5 do 9, czwarty Zlatan z kosmicznymi kursami.
Idźcie i obstawcie na Messiego. Wg Mnie jest faworytem.
rekinho pisze:http://www.101greatgoals.com/blog/crist ... lub-video/
Co w tym złego :?: Jestem ciekaw jakbyście zareagowali gdyby popaprańcy(paparazzi) chodzili za wami i was nagrywali. Zero prywatności.
FRYDERYK SZOPEN pisze:ps. blagam pokazcie mi 5 slownie PIEC akcji CR7 gdzie mija powiedzmy 3 pilkarzy (takj jak przystalo na majstersztka) i strzela gola w Hiszpanii. blagam, tylko pięc. 5. piac. a przeciez strzelil tak 200 goli. blagam z tych 200 dajcie mi 5 z taka akcją.
Jedzie na kilometr Drewniany Sraczem lub Helderem, ale masz trochę w tym racji. Jednak dane sytuacje też potrzeba wykorzystać i mając nawet te kilka zalet jak szybkość, granie obiema nogami na w miarę równym poziomie oraz strzał z dystansu to można wiele osiągnąć w piłce. Ja rekordy strzeleckie Messiego oraz Ronaldo w La Liga traktuje z przymrużeniem oka. Mam wrażenie, że przynajmniej 15 ekip jedzie na SB oraz CN bez jakiś wielkich nadziei w dobry wynik co za tym idzie ma się mniejsze chęci do gry i powoduje to, że rywal ma wiele miejsca w ofensywie i pada wiele goli.

Amaru
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 23 lis 2013, 0:21

ps. blagam pokazcie mi 5 slownie PIEC akcji CR7 gdzie mija powiedzmy 3 pilkarzy (takj jak przystalo na majstersztka) i strzela gola w Hiszpanii. blagam, tylko pięc. 5. piac. a przeciez strzelil tak 200 goli. blagam z tych 200 dajcie mi 5 z taka akcją.
wszystkie gole CR7 to sa sam na sam, dobijaki na pusta, karne lub 4 wolne. nic wiecej. Doslownie nic wiecej, Chyba ze znajdzei sie ktos kto pokaze jugadony 5 sztuk wielkiego Cr7. jak to sie ma do Messiego ktory niemal kazda bramka to sa mega akcje indywidualne?
hehe niektórzy trzymają poziom... widać złota piłka bedzie od dzisiaj przyznawana najlepiej dryblującemu zawodnikowi :afro:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”