Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 lis 2013, 13:43
cloner
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lis 2013, 16:56
A czemu wstawiasz to akurat w tym temacie, Rekin ?rekinho pisze:http://www.101greatgoals.com/blog/crist ... lub-video/
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 21 lis 2013, 16:58
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 lis 2013, 16:59
bo nie wiedziałem gdzie wrzucić a tutaj pare osób usilnie udowadniało niedawno, że ronaldo jest taki grzeczny i odwiedza szpitale a łatke bufona mu media przypięły bezpodstawnie.Dr.Football1 pisze:A czemu wstawiasz to akurat w tym temacie, Rekin ?rekinho pisze:http://www.101greatgoals.com/blog/crist ... lub-video/
źródło masz podane, w dodatku jest filmik, więc nie jest to wyssane z palca, nie kompromituj się.Dobry news. Pewnie z pudelka
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 21 lis 2013, 17:02
Szukanie taniej sensacji. Jeśli Ciebie interesują takie tanie sensacje to ok. Powiedział "fuck off" łojezusmaria.rekinho pisze:źródło masz podane, w dodatku jest filmik, więc nie jest to wyssane z palca, nie kompromtuj się
sigane pepe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lis 2013, 17:04
I ten filmik ma niby pokazac, ze CR to cham i prostak ? Ciekawe czy Ty ciagle bys sie szczerzyl jak glupi do sera gdyby 24h na dobe lazily za Toba pismaki z aparatami i kamerami, ze nawet wysrac bys sie spokojnie nie mogl.bo nie wiedziałem gdzie wrzucić a tutaj pare osób wypisywało usilnie udowadniało niedawno, że ronaldo jest taki grzeczny i odwiedza szpitale a łatke bufona mu media przypięły bezpodstawnie.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 lis 2013, 17:06
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 21 lis 2013, 17:12
Kanye West nie takie rzeczy z Paparazzim robił a wielu ma go za boga muzyki i co?rekinho pisze:za innymi piłkarzami tez chodza a jakoś nie pojawiają sie filmiki kiedy ci każą wypierdalać dziennikarzom.
tak tylko wrzuciłem jako ciekawostkę a wy zaraz pękniecie z oburzenia, uspokójcie sie
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 lis 2013, 17:17
nie zrozumiałeś ale wybaczamKanye West nie takie rzeczy z Paparazzim robił a wielu ma go za boga muzyki i co?
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fan_R10 » 21 lis 2013, 17:51
fuck off nie znaczy "wypie.rdalaj" tylko " odpie.rdol się"rekinho pisze:za innymi piłkarzami tez chodza a jakoś nie pojawiają sie filmiki kiedy ci każą wypierdalać dziennikarzom.
fan_R10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 21 lis 2013, 19:57
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 22 lis 2013, 23:51
FRYDERYK SZOPEN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 23 lis 2013, 0:09
Idźcie i obstawcie na Messiego. Wg Mnie jest faworytem.cruel pisze:Smieszna sprawa - praktycznie u wszystkich bukow to samo: kurs na zwyciestwo Ronaldo juz w okolicach 1.36 - 1.48, drugi Ribery 3.2 - 3.75. Messi od 6.5 do 9, czwarty Zlatan z kosmicznymi kursami.
Co w tym złegorekinho pisze:http://www.101greatgoals.com/blog/crist ... lub-video/
Jedzie na kilometr Drewniany Sraczem lub Helderem, ale masz trochę w tym racji. Jednak dane sytuacje też potrzeba wykorzystać i mając nawet te kilka zalet jak szybkość, granie obiema nogami na w miarę równym poziomie oraz strzał z dystansu to można wiele osiągnąć w piłce. Ja rekordy strzeleckie Messiego oraz Ronaldo w La Liga traktuje z przymrużeniem oka. Mam wrażenie, że przynajmniej 15 ekip jedzie na SB oraz CN bez jakiś wielkich nadziei w dobry wynik co za tym idzie ma się mniejsze chęci do gry i powoduje to, że rywal ma wiele miejsca w ofensywie i pada wiele goli.FRYDERYK SZOPEN pisze:ps. blagam pokazcie mi 5 slownie PIEC akcji CR7 gdzie mija powiedzmy 3 pilkarzy (takj jak przystalo na majstersztka) i strzela gola w Hiszpanii. blagam, tylko pięc. 5. piac. a przeciez strzelil tak 200 goli. blagam z tych 200 dajcie mi 5 z taka akcją.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Amaru » 23 lis 2013, 0:21
hehe niektórzy trzymają poziom... widać złota piłka bedzie od dzisiaj przyznawana najlepiej dryblującemu zawodnikowips. blagam pokazcie mi 5 slownie PIEC akcji CR7 gdzie mija powiedzmy 3 pilkarzy (takj jak przystalo na majstersztka) i strzela gola w Hiszpanii. blagam, tylko pięc. 5. piac. a przeciez strzelil tak 200 goli. blagam z tych 200 dajcie mi 5 z taka akcją.
wszystkie gole CR7 to sa sam na sam, dobijaki na pusta, karne lub 4 wolne. nic wiecej. Doslownie nic wiecej, Chyba ze znajdzei sie ktos kto pokaze jugadony 5 sztuk wielkiego Cr7. jak to sie ma do Messiego ktory niemal kazda bramka to sa mega akcje indywidualne?
Amaru
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio