Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 maja 2009, 19:25
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 maja 2009, 19:32
Jakby Niedzielan grał w Wisle tyle co wiosną gra Ćwielong to Wisła dzisiaj pewnie nie walczyła by o mistrzostwo.Vianuch pisze:Gdyby zamiast takiego Ćwielonga grał np. Niedzielan to nie doszłoby do takich kłopotów.
Górnik wygrywający na wyjeździeVianuch pisze:Troche jestem rozczarowany Górnikiem, byłem zdania że potrafią wygrać z Craksą i oddalić się od strefy spadkowej.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 maja 2009, 19:39
A Lechia to z kim walczy? z zespolem walczacym o zlote majtki? pewniak roku 2 na Lechie. A poza tym lepiej wyglada na papierze vicemsitrzostwo anizeli 3mscJarzinho pisze:Lech o nic nie bedzie grał w ostatniej kolejce, wiec sporo pracy przed druzynami, ktore walcza z Cracovia o utrzymanie.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 maja 2009, 19:56
Nie sprawdzałem rozpiski, jednak Lechia jest za Cracovia na dzień dzisiejszy i zwyciestwo daje Krakowianom utrzymanie. Wiem jak Lech wyglada w ostatnich spotkaniach, gdy niby o coś jeszcze walczy, ale szanse na to sa takie jak w poprzednim roku. Dobrze to wyglada mistrzostwo.czeher pisze:A Lechia to z kim walczy? z zespolem walczacym o zlote majtki? pewniak roku 2 na Lechie. A poza tym lepiej wyglada na papierze vicemsitrzostwo anizeli 3msc
Nie śmieje sie z postawy Gornika na wyjeździe, ale nie trawie ich gry. Kiedy widze kompletny brak kreatywności, pomysłu itp. Szczot na środku napaduczeher pisze:Smiejesz sie z gry Gornika na wyjezdzie a Craxa to orzel jesli chodzi o ta kategorie? Sprawy kibicowskie to jedno a realia bosikowe drugie
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 maja 2009, 20:02
ale to jest bardzo umowna sprawaJarzinho pisze:jednak Lechia jest za Cracovia na dzień dzisiejszy i zwyciestwo daje Krakowianom utrzymanie.
a szkoda jak sie pisze cos to warto to sprawdzicJarzinho pisze:Nie sprawdzałem rozpiski
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 maja 2009, 20:50
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 23 maja 2009, 21:29
sudden

wroclawianie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2009, 9:31

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 maja 2009, 19:52
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 maja 2009, 19:54
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 maja 2009, 22:27
Uciekł z klubu, chyba w maju, gdy było wiadomo, że mogą być problemy z licencją. Tani cwaniaczek, idzie tam, gdzie dają największą kasę i niczym się nie przejmuje. Do dziś nie powiedział, dlaczego odszedł z klubu.Kamil232 pisze:Cloner o jakiego judasza chodzi? O Probierza? Trans do niego skierowany? Z jakich powodów? Dostał lepszą ofertę to odszedł? Obiecywał wierność po grób?
http://www.sportslaski.pl/W-Bytomiu-im- ... ,info.html"Nigdy nie spadnie, Polonia nigdy nie spadnie". Tak skandowali bytomscy kibice podczas sobotniego spotkania z Jagiellonią Białystok, kiedy to ich pupile zapewnili sobie utrzymanie.
Przynajmniej do kolejnego sezonu fani zespołu mogą być spokojni, ale czy może być on uzasadniony? Co roku "Poloniści" borykają się z problemami organizacyjnymi, ale radzą sobie z nimi jak mało kto. - Ten klub jest jedyny w swoim rodzaju - mówi Jerzy Brzęczek, pomocnik "Niebiesko-Czerwonych”. - Gdy trafiłem na Olimpijską poznałem panującą tu atmosferę. To jest niesamowite. Czym większe kłopoty, tym zespół bardziej się scala - przyznaje.
W czym tkwi niewyjaśniona siła bytomian? - Przez cały sezon wszyscy dają z siebie maksimum możliwości. Mimo wiejącego wiatru w oczy, potrafimy się zmobilizować. Wychodząc na murawę, zapominamy o przeciwnościach i walczymy do upadłego - wyjaśnia kapitan, Jacek Trzeciak. - Chylę czoło przed chłopakami - dodaje pełen podziwu Brzęczek. Nawet strata kluczowych zawodników nie jest dla bytomian straszna. - Jak tylko ktoś się wybije, to odchodzi. Na szczęście mamy kolejnych zawodników, którzy wkładają całe swoje serce w pracę, jaką tutaj wykonują - mówi Trzeciak.
W corocznym boju o ligowy byt, bytomianie nie są osamotnieni. Zawsze mogą liczyć, że dwunasty zawodnik - jakim są kibice - przybędzie na stadion i wesprze ich w trudnym momencie. - Oni są wspaniali. Dzięki nim naprawdę chce się grać. Pomagają nam w każdej ciężkiej chwili - chwali fanów kapitan Polonii. - Ten zespół ma wielki charakter. Takie drużyny powinny grać w ekstraklasie. Bytom w pełni zasługuje, aby występować w najwyższej klasie rozgrywkowej - kończy Brzęczek.
-treneiro czyta transparent
- treneiro przeczytał transparent
- treneiro śmieje się z transparentu cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 maja 2009, 1:47
Stanowczo za wcześniecloner pisze:Wiśle gratuluje majstra.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 25 maja 2009, 10:06
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 maja 2009, 18:13
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio