FMy - Strona 575

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 paź 2011, 20:03

Aker pisze:"Weszło oficjalnym partnerem Football Managera 2012 na Polskę. To nasze logo zobaczycie w grze, między innymi na bannerach wokół boiska."
Przypomnę logo:

Obrazek

:rotfl:
No nie do końca. To logo nie jest logiem serwisu, ale klubu. Zresztą tu masz fotki jak to będzie wyglądać http://www.weszlo.com/news/8061-Weszlo_ ... ego_w_grze

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 22 paź 2011, 17:43

Kupił już ktoś 12? Jak wrażenia? Czy czekacie aż będzie w sieci :lol:

Awatar użytkownika
Puzon93
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Puzon93 » 23 paź 2011, 11:38

W sieci to już jest od dwóch dni, tylko problemy z crackiem są ;)

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 paź 2011, 11:22

ajnowsze dziecko Sports Interactive spotkało się z bardzo dobrym przyjęciem, czasem wręcz można było usłyszeć opinie, że jest to najlepszy manager od lat. Głównym powodem takiego stanu rzeczy było to, że od czasu wydania dema oraz od premiery głównego produktu nie został znaleziony żaden bug, który wpływałby jakoś niekorzystnie na rozgrywkę. Aż do teraz.

Przed premierą SI zapowiedziało, że atrybut Ustawianie się/Positioning nie jest umiejętnością stricte bramkarską i przenoszą go do treningu dla graczy z pola. Pokłosiem tej decyzji jest taka sytuacja, że bramkarze w grze nie trenują w ogóle tego atrybutu, jeśli są przypisani do domyślnego reżimu treningowego i w przeciągu sezonu poziom tej umiejętności znacząco spada, co w dłuższej mierze może zaważyć na wynikach rozgrywanych meczów, a w dalszej perspektywie spowoduje znaczący spadek realizmu FM 2012.

Gracze mogą zaradzić temu błędowi poprzez zlecenie bramkarzom treningów indywidualnych skoncentrowanych na ustawianiu się. Zła wiadomość jest taka, że AI komputera w ten sposób sobie poradzić nie może i cała rzesza golkiperów - poza tymi z drużyny prowadzonej przez użytkownika - będzie ustawicznie pogarszać swoje umiejętności w tym zakresie.

Programiści SI zaczęli już szukać rozwiązania, jednak okazuje się, że nie jest to błahy problem, więc niestety nie możemy spodziewać się szybko łatki, która usunęłaby problem.
:lol:

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8402

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 paź 2011, 11:30

A ja dziś stanę się właścicielem gry :lol:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 paź 2011, 15:53

Chyba od długiego czasu nie pogram w nowego managera. Ściągnąłem demo i nie mogłem przejść okresu przygotowawczego w kilku podejściach. Jakoś mnie nie wciąga ta nowa gra.

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 paź 2011, 17:41

Łał, pograłem chwilę w nowe wydanie FIFA MANAGER 12 i jest o wiele lepiej niż w tamtym roku, wszystkie irytujące do tej pory rzeczy poprawiono zdecydowanie na plus. FM 12 ma w tym roku sporego rywala o miano najlepszego managera.

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 paź 2011, 18:49

Właśnie instaluję :wink: Niedługo podzielę się opinią :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 24 paź 2011, 18:55

Po co teraz kupowac FM-a jak i tak bedzie grywalny zapewne po pierwszej albo drugiej latce :roll:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 24 paź 2011, 18:59

Podzielam zdanie Doktorka. Niestety wciąż nie ma cracka. Ale błąd o którym pisał Arwin wydaje się poważny...

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 paź 2011, 19:24

Dr.Football1 pisze:Po co teraz kupowac FM-a jak i tak bedzie grywalny zapewne po pierwszej albo drugiej latce :roll:
Miałem tak zrobić, ale się nudzę ostatnio, więc postanowiłem pograć. Gra jest podobno w tym roku bardzo dobrze zrobiona oprócz jednego poważnego błędu, ale myślę, że łatkę wydadzą, mam nadzieję, na dniach i będzie dobrze :wink:
BarcaQzYN pisze:Niestety wciąż nie ma cracka.
W tym roku jest nowa opcja z rejestracją w steamie, rok temu na luzie się instalowało, teraz żąda klucza, więc może przez to...

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 24 paź 2011, 20:48

Za pisanie o crackach powinniście mieć perm bany, bo to jest zwykłe złodziejstwo.
Kupiłem nowego FMa. Pograłem jeden dzień i już opchnąłem konto na allegro ze stratą 20 zł.
Dla mnie ta gra jest co roku identyczna i jak gram w menadżery od 10 lat to mam wrażenie, że już się wypaliłem, dlatego żałuję zakupu.
Nawet te same taktyki w nowym FMie działają co rok temu.

Oczywiście gra jest świetna i po tak krótkiej grze nie wiele mogę jej zarzucić poza tym, że mnie już to chyba przestało bawić z czego zdałem sobie sprawę.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 24 paź 2011, 20:51

Pytanie z innej beczki. Jestem wielkim fanem FM 2009 i chciałbym sobie pograć na najnowszych składach od tego sezonu. Pamiętam, że jakiś czas temu grałem w CM 2001/2001 z nowymi składami. Jest coś takiego do wersji 2009 ?

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 24 paź 2011, 20:53

Na cmrev powinien być taki patch.

Awatar użytkownika
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 paź 2011, 21:14

Marq pisze:Za pisanie o crackach powinniście mieć perm bany, bo to jest zwykłe złodziejstwo.
Kupiłem nowego FMa. Pograłem jeden dzień i już opchnąłem konto na allegro ze stratą 20 zł.
Dla mnie ta gra jest co roku identyczna i jak gram w menadżery od 10 lat to mam wrażenie, że już się wypaliłem, dlatego żałuję zakupu.
Nawet te same taktyki w nowym FMie działają co rok temu.

Oczywiście gra jest świetna i po tak krótkiej grze nie wiele mogę jej zarzucić poza tym, że mnie już to chyba przestało bawić z czego zdałem sobie sprawę.
Mam nadzieję, że mnie to nie dopadnie :wink: Wersja 2011 była w moim odczuciu genialna, ta zapowiada się jeszcze lepiej, zmiany są drobne, ale wszystkie na plus IMO. Co do taktyk, które działają na kolejnych wersjach, to chyba dobrze, bo świadczy to o tym, że silnik meczowy został ustabilizowany. W końcu nie może być tak, żeby recepty na dobrą grę z roku na rok były inne, bo wyjdzie na to, że silnik rok wcześniej był niedopracowany (lub na odwrót) :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”