Real Madryt (zbiorczy) - Strona 59

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
mathiasek12
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 kwie 2005, 10:33

magus pisze:Beckhs powiedział, że wyprzedzenie Barcy to prościzna... :lol: :lol: :lol: Podobno Bwrca musi przegrać parę meczy pod rząd(możliwe... :shock: )a Real wszysto wygrać. David jak zwykle jest wielkim optymistą...
ja kibicuje realowi ale realnie patrzac to niemozliwe a beckham moze se gadac co chce i ile chce bo i tak nikt go nie slucha

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 05 kwie 2005, 14:37

hahahahahahaahaha

beckham ze strachu juz zaczyna bredzic!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

real przescignie barce???? juz predzej Polska bedzie miszczem swiata ;)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 14:46

Kuchar pisze:hahahahahahaahaha

beckham ze strachu juz zaczyna bredzic!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

real przescignie barce???? juz predzej Polska bedzie miszczem swiata ;)

miszczem to moze nie :twisted: :twisted: mistrzem juz predzej, co do wywiadu becksa zostal totalnie lipnie przetlumaczony, nie ma co sie na nim opierac :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 05 kwie 2005, 19:14

wg Sacchiego(?) Real wyprzedzi Barce do konca maja...poprzednio bylo do swiat;]

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 05 kwie 2005, 19:31

Mazi pisze:wg Sacchiego(?) Real wyprzedzi Barce do konca maja...poprzednio bylo do swiat;]

pozyjemy zobaczymy, co do slow wlocha, zawsze musi byc gra slowna :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 kwie 2005, 19:34

Huh. Co za emocje panują w Madrycie - takie plany robią... ;) Sacchi chce wyprzedzić Barcelonę pod koniec maja - wraz z finiszem ligi? Ja się nie czepiam, ale wydaje mi się, że oni (działacze i piłkarze Realu) chcą za wszelką cenę wciskać kibicom obłudę, że niby jeszcze Barcę dogonią. A szanse mają nikłe - największe mieli kilka miesięcy temu, a tego nie wykorzystali i teraz raczej tak nie będzie. A co do wypowiedzi Beckhama to nie skomentuję, bo jego słowa są trochę... dziwne. :?

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 05 kwie 2005, 20:04

dokładnie..na koniec sezonu będa płakac za punktami straconymi w remisach czy przegranych ze 'słabeuszami'...a niech nie jęczą, że im źle bo prędzej spadną na 3 miejsce niz mistrzostwo wygrają;]

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 kwie 2005, 16:07

Robinho wczoraj strzelil 2 bramki dla Santosu :lol: ...cieszy mnie to zwłaszcza, że ten mlodzieńec być moze w krótce będzie biegal w białym trykocie 8)

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 20:56

Mazi pisze:dokładnie..na koniec sezonu będa płakac za punktami straconymi w remisach czy przegranych ze 'słabeuszami'...a niech nie jęczą, że im źle bo prędzej spadną na 3 miejsce niz mistrzostwo wygrają;]
no nie sadze mazi 2 jest mozliwe ale 3 watpie

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 21:00

Figo11 pisze:Robinho wczoraj strzelil 2 bramki dla Santosu :lol: ...cieszy mnie to zwłaszcza, że ten mlodzieńec być moze w krótce będzie biegal w białym trykocie 8)
To jeszcze nie jest przesądzone, Robinho dementuje te wypowiedzi, Real mówi, że już ich, a Santos ponoć nic nie wie o tym transferze.... Phi!
Na moje oko to im bardziej obrońca jest potrzebny niz ...nasty napastnik.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:06

Myśle ze przydadzą im się wszyscy zawodnicy(oczywiście jacyś dobrzy) grający na wszystkich pozycjach... Na ataku kto jest niby taki dobry? Ronaldo? Owen?? Raul??? Moim zdaniem najlepszy z nich jest właśnie Owen...

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 21:06

Corinthians pisze:
Figo11 pisze:Robinho wczoraj strzelil 2 bramki dla Santosu :lol: ...cieszy mnie to zwłaszcza, że ten mlodzieńec być moze w krótce będzie biegal w białym trykocie 8)
To jeszcze nie jest przesądzone, Robinho dementuje te wypowiedzi, Real mówi, że już ich, a Santos ponoć nic nie wie o tym transferze.... Phi!
Na moje oko to im bardziej obrońca jest potrzebny niz ...nasty napastnik.
no niby masz racje ale o transferach niestety decyduje perez

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 07 kwie 2005, 21:09

metol pisze:Myśle ze przydadzą im się wszyscy zawodnicy(oczywiście jacyś dobrzy) grający na wszystkich pozycjach... Na ataku kto jest niby taki dobry? Ronaldo? Owen?? Raul??? Moim zdaniem najlepszy z nich jest właśnie Owen...
Skoro z wymienionej przez Ciebie trójki najlepszy jest Owen, to dlaczego Perez nie pozbędzie się Raula i Ronaldo, którzy od dłuższego czasu są wielcy tylko z nazwiska? Zamiast sprowadzać kolejnego napastnika, powinien trener zmienić taktykę, ponieważ obecnie wszystko opiera się na napastnikach. To jest dla mnie dość dziwne - sprawadzają non-stop wielu atakujących, a obrońców prawie wcale (a obrona potrzebuje wzmocnień ;) ).

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 21:15

Zgadzam się. Ale chodzi mi o to ze ich atak wcale nie jest jakiś "galaktyczny". A obrone to najlepiej jakby całą wymienili. Ewentualnie zostwaili Samuela , bo on może zacząć grać troszke lepiej- w końcu niedawno wymiatał w Italii. :wink:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 21:24

Perez nie pozbędzie się Raula i Ronaldo, bo żaden inny klub nie da im tak wysokiej pensji jak Real jedyna nadzieja jest taka, że Raul sie poświęci, co juz kiedys deklarował. Wszyscy naciskają n Pereza, aby ten zmieniał obrońców na nowych podobnie z napastnikami, a ja myślę, że najlepszym rozwiązaniem było by zmienienie Pereza...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”