Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 maja 2011, 17:21
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 maja 2011, 17:32
My płacimy klauzulę, zarobki też go pewnie zadowolą, rozchodzi się tylko o wolę zawodnika i tu jego miłość do Atletico nie ma nic do rzeczy bo jeśli szczytem jego marzeń jest gra w Atleti to nikt go stamtąd nie wygoni.
Nie wiem co siedzi w jego glowie,ale na pewno sytuacja go troche przerasta. To spokojny,cichy i skromny chlopak. Jeszcze dwa lata tem grajac w rezerwach Atleti przez mysl by mu nie przeszlo,ze taki ambaras zrobi sie wokol niego.No ok tylko czemu nie jest stanowczy i nie zaprzeczył? Wtedy bym widział faceta który wie czego chce a na razie widze Mikela
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 maja 2011, 19:02
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 maja 2011, 20:36
Bo wszystko wskazuje na to, że jest opcją zastępczą.emdżej pisze:Tyle zamieszania z tym De Geą, a tymczasem wicemistrz świata Marten Stekelenburg w kółko powtarza, że jeśli tylko dostanie ofertę z Manchesteru to nie będzie zastanawiał się nawet przez chwilę. Tylko tej oferty jakoś nie może się doczekać.
Cris7
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 29 maja 2011, 12:02
Frosty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 29 maja 2011, 12:08
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 maja 2011, 12:10
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 29 maja 2011, 12:18
Frosty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 maja 2011, 12:39
Ferguson coś chyba mówił o tym, że na ławce miał przygotowane jedno miejsce dla napastnika i wybór Owena a nie Berby był dla niego bardzo trudny. Coś w stylu, że jeśli będziemy musieli w końcówce gonić wynik to Owen bardziej pasuje do takiego zadania. Ciekawy koncept. Tak czy inaczej Bułgar i tak by pewnie wczoraj za wiele United nie pomógł.Pawel875 pisze:Skoro nie było żadnego urazu przed finałem to wszystko jasne - konflikt.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 12:44
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 maja 2011, 12:51
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 12:56
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 29 maja 2011, 15:42
Mich77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 15:58
Na to właśnie liczę, mam nadzieję, że ta poraża zrewiduje plany Fergusona również transferowe i sprawi, że spróbuje stworzyć zespół zdolny do rzucenia wyzwania Barcelonie.Od czasu, gdy jestem trenerem, to najlepszy zespół, z którym przyszło się nam mierzyć. To będzie wyzwanie, którego nie można się bać - mówił o formie rywali i swoich planach przebudowania zespołu. - Myślę, że mamy kilku bardzo dobrych zawodników. Tego lata będziemy jednak musieli zrobić trochę przetasowań - dodał tajemniczo.
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio