Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 582

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 26 maja 2011, 17:21

Nie wiem na ile Corriere dello Sport to rzetelne źródło ale wg nich Sneijder zadeklarował, że zostaje w Interze. To uszczupliłoby listę naszych potencjalnych celów.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 maja 2011, 17:32

My płacimy klauzulę, zarobki też go pewnie zadowolą, rozchodzi się tylko o wolę zawodnika i tu jego miłość do Atletico nie ma nic do rzeczy bo jeśli szczytem jego marzeń jest gra w Atleti to nikt go stamtąd nie wygoni.
No ok tylko czemu nie jest stanowczy i nie zaprzeczył? Wtedy bym widział faceta który wie czego chce a na razie widze Mikela
Nie wiem co siedzi w jego glowie,ale na pewno sytuacja go troche przerasta. To spokojny,cichy i skromny chlopak. Jeszcze dwa lata tem grajac w rezerwach Atleti przez mysl by mu nie przeszlo,ze taki ambaras zrobi sie wokol niego.

Jedni reaguja tak,a drudzy inaczej. Proste :wink:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 maja 2011, 19:02

Tyle zamieszania z tym De Geą, a tymczasem wicemistrz świata Marten Stekelenburg w kółko powtarza, że jeśli tylko dostanie ofertę z Manchesteru to nie będzie zastanawiał się nawet przez chwilę. Tylko tej oferty jakoś nie może się doczekać.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 26 maja 2011, 20:36

emdżej pisze:Tyle zamieszania z tym De Geą, a tymczasem wicemistrz świata Marten Stekelenburg w kółko powtarza, że jeśli tylko dostanie ofertę z Manchesteru to nie będzie zastanawiał się nawet przez chwilę. Tylko tej oferty jakoś nie może się doczekać.
Bo wszystko wskazuje na to, że jest opcją zastępczą.

Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 29 maja 2011, 12:02

No i Berba podobno chce odejść. Info daje goal.com, więc średnie źródło, ale nie ma co im nie wierzyć. Bułgar został upokorzony - król strzelców PL nie siedzi nawet na ławce. Zamiast niego jest wypalony i zniszczony przez kontuzje Owen. To musiało przesądzić. Tott składa ofertę na 10mln funtów, zobaczymy co z tego będzie i kto na jego miejsce. Jak myślicie, jeśli rzeczywiście dopnie swego, postawi Szkot na jakiegoś młodzika czy poszuka kogoś na rynku?

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 29 maja 2011, 12:08

Skoro nie było żadnego urazu przed finałem to wszystko jasne - konflikt. Nie wiem, co będzie trzymało teraz Bułgara na Old Trafford

Co by nie mówić, był kosztownym nabytkiem, teraz odejdzie za wiele mniejszą kasę, w zasadzie wyszedł mu chyba tylko ten sezon, bo poprzednie były średnio udane jak na takiego zawodnika w takim klubie
Ostatnio zmieniony 29 maja 2011, 12:10 przez Pawel875, łącznie zmieniany 1 raz.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 maja 2011, 12:10

Na rynku nikogo o charakterystyce Barbatova raczej nie znajdzie, a kolejnego gracza podobnego do Rooney'a czy Hernandeza raczej kupować nie będzie. Podejrzewam, że wróci Welbeck i może ten Diouf (chociaż nie mam pojęcia, jak on grał w tym sezonie) i na tym się skończy wzmacnianie ataku.

Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 29 maja 2011, 12:18

Welbecka to bym widział w miejsce Owena tymczasowo, nie Berby. Nie będę zresztą spekulować, zakładam że Fergi sobie poradzi - jak zawsze. Może nawet przekonać Bułgara żeby jednak został, takie wyjście by mi pasowało najbardziej.
A jeszcze co do Berby, to ten finał przelał czarę goryczy. Jeszcze około około tygodnia temu zapowiadał że zostanie w United.

- wiem że było, cicho 8)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 29 maja 2011, 12:39

Pawel875 pisze:Skoro nie było żadnego urazu przed finałem to wszystko jasne - konflikt.
Ferguson coś chyba mówił o tym, że na ławce miał przygotowane jedno miejsce dla napastnika i wybór Owena a nie Berby był dla niego bardzo trudny. Coś w stylu, że jeśli będziemy musieli w końcówce gonić wynik to Owen bardziej pasuje do takiego zadania. Ciekawy koncept. Tak czy inaczej Bułgar i tak by pewnie wczoraj za wiele United nie pomógł.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 12:44

Za to Owen by pomogl,facet co sie potykal o wlasne nogi w tym sezonie a nie krol strzelcow PRem :mrgreen:

berba jak ma jaja to odejdzie,niech idzie nawet do Arsenalu(pasuje technicznie idealnie) zlego slowa nie powiem, jest za dobry na takie traktowanie.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 maja 2011, 12:51

no ja własnie się nad tym zastanawiam. Potrzebujemy 2 napastnika do Robina - wyobrażacie sobie taki duet ? :) Jak obniżycie cenę to Nicklasa za darmo dorzucimy :lol:

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 29 maja 2011, 12:56

Berba jest kapitalny technicznie i idealnie by pasowal do Nasriego Robina czy Fabregas(jak zostanie).Nastawial sie na zostanie ale po wczorajszym odejdzie, niech idzie do Was i walnie waznego gola bo SAF zrobil mu swinstwo, facet zapewnil MU majstra swoimi golami i dostal nagrode,czyli trybunu, podczas pofinalow tez nie zagral minuty :evil: .Oferta ok 15 mln ojra i pewnie Berba poprosi o transfer,naprawde łakomy kąsek dla wszystkich ekip grajacych dobra pilke.

Mich77
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 29 maja 2011, 15:42

http://mufc.pl/aktualnosci/16389/nieofi ... iach-w-mu/

a to czytaliście ? :)

Może przyszedł czas na poważne wzmacnianie składu bez wynalazków typu Bebe/Obertain :)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 maja 2011, 15:58

Od czasu, gdy jestem trenerem, to najlepszy zespół, z którym przyszło się nam mierzyć. To będzie wyzwanie, którego nie można się bać - mówił o formie rywali i swoich planach przebudowania zespołu. - Myślę, że mamy kilku bardzo dobrych zawodników. Tego lata będziemy jednak musieli zrobić trochę przetasowań - dodał tajemniczo.
Na to właśnie liczę, mam nadzieję, że ta poraża zrewiduje plany Fergusona również transferowe i sprawi, że spróbuje stworzyć zespół zdolny do rzucenia wyzwania Barcelonie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”