Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 14 wrz 2010, 0:25
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 wrz 2010, 0:28
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 wrz 2010, 0:41
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 wrz 2010, 0:54
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 wrz 2010, 9:00
Drugi lokal? Jak podczas kręcenia Rewolucji nie mieli na polędwicę, to mieli potem aby lokal otworzyć? Dla mnie to jakieś dziwne. Nie płacili pracownikom, nie wprowadzili zmian, nie mieli kasy na produkty, a tu otwierają jeszcze jeden lokal? Po obejrzeniu programu, gdzie właściciele położyli laskę na zmiany, wydałem wyrok - zrobili to dla reklamy, bo na pewno nikt nie strzela sobie w taki sposób bez przyczyny.Mentor pisze:Aż się będę musiał przejść do tej knajpy i wypytać barmanów o sytuację Wydaje mnie się, że skoro mieli jeden lokal a potem dołożyli drugi w bardzo dobrym (i na pewno bardzo drogim) miejscu to musiało im się nieźle powodzić, czyli ludzie jedli.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 wrz 2010, 10:51
W programie pokazany był ten drugi lokal właśnie więc trochę Ci się pomyliła chronologia, ale to może ja nieprecyzyjnie się wyraziłem."Pierwszy Jesz Burger powstal na początku stycznia 2008 r. i niezwykle szybko zdobył serca miłośników dobrego jedzenia. Rosnąca popularność
i częste dopytywania o możliwość zamawiania Jesz Burgerów przez telefon zmobilizowała nas do rozszerzenia naszej oferty o dowóz na terenie Lublina.(...)
26 września miało miejsce otwarcie kolejnego JeszBurgera..."
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 wrz 2010, 11:06
Z Twojej wypowiedzi zrozumiałem, że w prezentowano lokal-matkę, więc myślałem, że on jest pierwszy. Pytanie brzmi, czy Jesz Burger, to marka, którą można wynająć, jak np McD, bądź buki, czy Ci dwaj pajace-właściciele (sorry, ale nie wiedzą jak prowadzić restaurację) mają całą sieć.Mentor pisze:W programie pokazany był ten drugi lokal właśnie więc trochę Ci się pomyliła chronologia, ale to może ja nieprecyzyjnie się wyraziłem.
Niestety kiepska fama poszła, co nie przyciągnie na pewno klienta wymagającego, który będzie chciał perfekcji. Lecz nie jest powiedziane, że ludzie będą ten lokal omijać z daleka.Mentor pisze:Jeżeli to wszystko jest elementem kampanii to chyba podziałało patrząc na zainteresowanie tematem. Wcześniej o tej miejscówce było naprawdę cicho a lokalizacje mają taką, że bez choćby odrobiny rozgłosu mogłoby być ciężko im się przebić.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 14 wrz 2010, 13:01
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 14 wrz 2010, 13:42
Były młodzieżowy reprezentant Nigerii Nduka Anyanwu zmarł w wieku 30 lat.
Nduka Anyanwu upadł w czasie meczu swojego SV Giesheim z Queichhambach w ramach rozgrywek niemieckiej Bezirkligi. Pomoc medyczna została udzielona zbyt późno, by ocalić życie Nigeryjczyka. Nie jest jeszcze znana oficjalna przyczyna zgonu, ale najprawdopodobniej był nią zawał serca.
Anyanwu zaczął swoją profesjonalną karierę w 1997 roku jako zawodnik Eintrachtu Frankfurt. Był też piłkarzem m.in. Chemnitzera i Dynama Drezno. Grał w reprezentacjach Nigerii U-18 i U-20. Był obrońcą lub defensywnym pomocnikiem.
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 wrz 2010, 17:20
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 wrz 2010, 18:24
Oczywiście jeszcze tam nie byłem i nie wiem kiedy będę, ale na facebooku można znaleźć informację, że jeden z lokali (ten w którym ja byłem a nie ten, który był 'bohaterem' programu) przeszedł dziś bez problemu kontrolę sanepidu.bellus pisze:Dzięki za informacje, jak się czegoś więcej dowiesz to napisz. Chętnie się dowiemy jak to od kuchni wygląda.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 15 wrz 2010, 0:28
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbc ... /698682913Mentor pisze:Oczywiście jeszcze tam nie byłem i nie wiem kiedy będę, ale na facebooku można znaleźć informację, że jeden z lokali (ten w którym ja byłem a nie ten, który był 'bohaterem' programu) przeszedł dziś bez problemu kontrolę sanepidu.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 15 wrz 2010, 2:03
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 wrz 2010, 17:06

Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 15 wrz 2010, 21:52
Trudno. Nie czytaj.Marco_Van_Basten pisze:mnie interesuje kontrola sanepidu w Jeszburgerze czy jak tam ta gówniana restauracja się nazywa.
7 opinii to trochę mało. Fakt najgorsze nie są. Nie są najnowsze więc chyba można zaufać. 3,5 to tyle samo co ma np. Pod Papugami we Wrocławiu. A Pod Papugami jest fantastyczne, moim zdaniem najlepsze jedzenie we Wrocławiu. Tak czy inaczej nie do końca przekonują mnie opinie na tym portalu.bartbuks pisze:Na stronie gastronauci.pl opinie są dobre.
bellus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio