"..." - Kolejka Calcio - Strona 7

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Podsumowanie kolejki Calcio reaktywacja?

Tak
32
82%
Nie
7
18%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 wrz 2005, 15:30

Serek ale nie warto robić sciągi z goal,com bo co to za wybór by był wtedy ??

On sugerują się tylko wynikiem i bramką/asysta. Zauważ ze nie ma Cambisso to mądre zastawianie ??????? Naprawde lipe robia juz to zauwazyłe kiedys ba nawet ich sprawdziłem po notach :lol:

Tak jak napisałem wczesnie trzeba wybierac w 48 godzin po kolejce bo co za wybór jak za tydzien . :roll:

Wieczorem sie podliczy.

RoRo jak dasz rade zrobic bajer to napisz :!: Dzieki

FORZA CALCIO

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 wrz 2005, 12:06

NO TO PODLICZMY :twisted: Diablo, Hunter i Chłopaczek jak sie łaskawie zdecyduja to pisać ewentuale poprawki komisja przyjmuje do 19:00 potem okregi wyborcze zamkniete :!: :lol: :wink:

:arrow: Jedenastka - 3 Kolejki Calcio :!: [ znów ofensywa 4-3-3]

:arrow: Antonioli (Sampdoria) chyba każdy przyzna że te parady w końcówce zasługuja na wyróżnienie. Dostał 3 głosy.

:arrow: Massimo Oddo (Lazio) - za cały mecz i bramke.
:arrow: Tomas Ujfalusi (Viola) ja Go stawialem na prawej ale widze że Wy na srodku a naprawej Oddo czyli zrobimy zamienke. :wink:
:arrow: Marco Materrazi (Inter) Pewnie grał i nie dopuszczał do strzałów. Wygrał rywalizajce z kolega klubowym Ivanem Cordoba który tez grał dobrze.
:arrow: Paolo Maldini (Milan) po raz 800 w barwach Milanu, Rekord Zoff 570 spotkań ligowych wyrównany.. i to w jednych barwach. Porażka Milanu ale wyczyn nie spotykany.

:arrow: Stefano Fiore (Za powrót w klimaty Calcio i za to że jest motorem Violi tak świetnie sobie radzacej)
:arrow: Esteban Cambiasso (Za to ze znów pokazał co znaczy Real Madryt :roll: ... i za to ze znów pokazał co znaczy walka) + kapitalne uliczka na 1;0 ObaOba
:arrow: Aimo Diana (Sampdoria) (forma i dobry mecz z Milanem pokazuja ze Lippi sie nie mylił, robił Kaladze fajnie)

:arrow: Obafemi Matrins - Ładny gol - trudna podcinką i dobra gra.
:arrow: Luca Toni (Viola) po raz kolejny. Luca Toni Show
:arrow: Alex Del Piero (Juve) za dwie bramki [przedniej klasy wolny] i mimo braku ciągłości gry, forme)

:arrow: Gracz Paolo Maldini - 800 razy w jednym barwach.

:arrow: Sensacje Samproia - Milan 2;1

:arrow: Drużyna kolejki - Viola

:arrow: Bramka kolejki - Luca Toni - Lewa noga - bomba pod poprzeczke po kapitalnym zastawianiu sie i przepuszczeniu piłki miedzy nogali

P.S. W głosowaniu wzieły udział głosy - Zazy, Serka, Bagga, Zico, Lakiera.

Ewentualne głosy trójki wymienionejna poczatku posta bedą uwzglednione. :lol:

P.S.2 PROSZE ŁASKAWIE TYCH CO NIE MAJĄ GŁOSU I NIE WNOSZĄ NIC DO TEMATU ABY NIE PISALI BO ROBICE BURDEL I ŚMIETNIK Z TEGO TEMATU. I POTEM JEST ON MAŁO CZYTELNY :!: DZIEKUJE :!:

RoRo nie odezwał sie ale na nastepne podsumowanie bedzie niespodzinka :lol: :twisted: Lista wyborcza numer 4 rusza juz o 20:30 :twisted:

GRANDE CALCIO

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 22 wrz 2005, 9:50

*_For_zaza_Milan_* pisze:NO TO PODLICZMY :twisted: Diablo, Hunter i Chłopaczek jak sie łaskawie zdecyduja to pisać ewentuale poprawki komisja przyjmuje do 19:00 potem okregi wyborcze zamkniete

To chyba, delikatnie mówiąc, spóźniłem się sekundkę :lol: . Niestety ostatnio brak czasu :x . Ale co do wyborów, nie mam zastrzeżeń, więc nic wielkiego bym nie wniósł. Większość, by się pokrywała.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 wrz 2005, 10:03

hehe przed chwilą napisałem w tamecie Romy :roll: No trudno okregi zamkniete. Ale dobrze że podpisujesz sie pod naszym wyborem :)

Ale dziś głosujemy na liste wyborcza nr. 4 :twisted: Trzeba dziś wybrać wszystko.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 wrz 2005, 14:34

No to pora na podsumowania :twisted:

Fontana - na czym polegał jego fenomen podczas meczu :?: ano na tym , że chciał pokazać Manciniemu jak wielki popełnił bład skreślając go z Interu. Koncertowy mecz
Panucci - typuje go już drugi raz pod rząd. Ostatnio jest w formie
Samuel - niezły mecz i gol choć mógł strzelić drugiego ... do własnej bramki :lol:
Ujfalussi - jak zawsze solidny Czech
Terlizzi - zagrał bardzo ofiarnie :!: do tego bramka
Fiore - po woli wyrasta dla mnie na gracza miesiąca ... znów bramka i bardzo dobry mecz. Widać czuje klimat Italii 8)
Viera - rozpracowywał ataki Udine. Choć w drugiej połowie zagrał bardzo przeciętnie.
Totti - lider Romy nie zawiódł. Bramka na 1-0
Tavano - wejście smoka :!: Wszedł w 40 minucie i zdołał strzelić 2 bramki. U mnie z konieczności na lewej pomocy
Bonazzoli - dwie bramki. Więc wykonał swój plan w 200% zapewniając zwycięstwo Sampie
Nonda - podobnie jak u Emiliano. 2 bramki napastnika ...

Gracz kolejki. Chyba postawie na Fiore. Wyrasta na lidera drugiej lini Violi. Z taką formą powinien powrócić do Squadrra Azzura
Niespodzianka kolejki - w zasadzie ciężko się doszukać. Niech będzie wysoka porażka Parmy z Romą. Choć wiem , że to marny argument ... :lol:
Drużya kolejki - Viola. Za podniesienie się z wyniku 0-1 na 3-1. Świetna druga połowa

FORZA CALCIO teraz Wasza kolej na podsumowanie :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 wrz 2005, 16:14

No Serek super ze zaczełeś :)- :wink:

[1-4-3-1-2]

Fontana dzień konia ostatnio zaczyna szokować z meczu z Juve też wymiatał... do mometu urazu. :roll:

Panucci nic dodać strzela jak snajper w ciagu 3 gole. 2 młodośc.

Samuel solidny występ nie grał ostro i gol głową przy którym sie fajnie złożył tak dziwnie do tej wrzuty :)

Nesta zaczynał akcje Milanu kończył Lazio. Świetny wystep.

Terlizzi odkyrcie tego sezonu jak narazie w obronie 4 kolejki 4 gol tym teraz noga a nie głową co tez wazna.

Fiore - patrz serek. (Fajnie sie cieszy jak by te lata banicji liczył na palcach) :lol:

Vieria destrukcja na swoim poziome i gol. On chyba zacza ta akcje i potem fajnie poszedł w pole czekając na granie.

Ambrosini kolejny max mecz Ambro widać opaska po Paolo zobowiązuje. Był wszedzie a druga lini Lazio nie istniała dzieki niemu.

Totti - Bramka piekna i nawet jak był rykoszet to i tak klasa. Generła poprowadził Roma.

Shevchenko gol nawet ładny i cały czas szukanie kolegów. Świetny mecz Andriya.

Bonazzoli za dwie bramki ale przede wsystkim ze tego woleja za obrońcy. I za to że jak obrońcy kryją Flacchiego to ten go wyręncza.

Gracz kolejki ? Terlizzi należy mu sie. Palermo dużo mu zawdziecza.

Bramka ? Totti na 1;0 nawet z rykoszetem lub Bonazzoli tego woleja za obrońcy. Luca Toni też ładnie sie złżył do głowy ale jego dziś "skreślam"

Sensacja ? hmm? Prawde mówiąc nie było. Może Serek wstrzymamy sie bo na sile to nie ma sensu szukac sensacji. :lol: My nie Marca hehehe :lol:

Drużyna ?? Znów Viola bo nalezy im sie :!:

P.S. Serek a Czech z Violi nie spowodował karnego ?? reką nie zagrał on :>?? :lol:

FORZA CALCIO - Czas na następnego :!:
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2005, 9:27 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 22 wrz 2005, 16:32

no tak widze ze juz zaczeliscie oceniac wiec ja sie nie wyroznie bo tych co podaliscie to w zupełnosci sie z wami zagadza ale...
Sheva no nie wiem niby ocene ma wysoka ale miał okazje strzelic jeszcze jedna takze zamiast jego Nonda

Fontana
Panucci
Samuel
Nesta
Terlizi
Ambrosini
Viera
Fiore
Totti
Bonazzoli
Nonda

jak widac praktycznie ci sami piłkarze no ale coz zrobic jak zagrali b.dobrze opisywac nie bede bo kazdy widział jak graja a pozatym po co mam powtarzac :D
Bramka Bonazzoli z woleja 8)
Piłkarz: Terlizi za 4 bramke z 4 wystepie i ogolnie za to ze trzyma dobra forme.(postawił bym na Fiore ale musi zagrac cały mecz bo on tak gra do 70 minuty potem zmiane tak jakby nie miał sił jeszcze na pełne 90 )

Druzyna :think: moze Empoli w koncu wygrali 3-1 z Cagliari a moze Chievo bo przegrali tylko 0-1 :lol: Viola podniesli sie dopiero w 2 połowie 1 przespana.
Stawiam na Milan po przegranej z Sampa wygrali z Lazio i to zdecydowanie mogli by wyzej no ale i tak wszyscy zagrali b.dobrze.

PS:Zaza a to przypadkiem nie Pasqual zagrał reka w polu?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 22 wrz 2005, 17:06

Hunter mówisz Pasqual spowodował karnego ? hmmm ? może masz racje wydawało mi sie że Cech. Choc to nie jego strona boiska była :roll:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 22 wrz 2005, 20:55

CZas na mnie:

:arrow: Fontana - świetny mecz. Gdyby nie on Chievo przegrałoby dużo wyżej.

:arrow: Terlizzi: dobra gra i kolejna bramka
:arrow: Walter Samuel: jw
:arrow: Nesta

:arrow: Fiore: Po powrocie do Włoch gra bardzo dobrze. Motor napędowy Violi - bramka
:arrow: Vieira: Bramka dająca 3 punkty.
:arrow: Totti
:arrow: Tavano

:arrow: Shevchenko
:arrow: Nonda
:arrow: Bonazzoli

Gracz kolejki - Terlizzi
Drużyna - Roma
Niespodzianka - takowej brak :wink:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 wrz 2005, 21:00

*_For_zaza_Milan_* pisze:No Serek super ze zaczełaś
Czy ja o czymś nie wiem?
*_For_zaza_Milan_* pisze:wydawało mi sie że Cech.
Oczywiście wiadomo, że Viola wśród swoich wzmocnień wymienić moze także byłego bramkarza Chelsea. Poza tym co w tym dziwnego, że bramkarz gra ręką w polu karnym? :x

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 wrz 2005, 9:25

O ludzie ... aleś ty spostrzegawczy. Szkoda że czego innego Snipp_
nie widziesz :) hehe

4 "11" wybrane dziś podsumuje kolejka nr. 4. I po weekendzie zrobi sie małe podsumowanie bo to bedzie już 5 odsłona rozgrywek Grande Calcio :twisted:

Serek i Zico napisicie jeszcze jaką bramke wybraliście jako numero uno tej kolejki. :!: :roll:

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 23 wrz 2005, 15:43

"11 kolejki":

Amelia
Panucci, Terlizzi, Samuel, Grosso
Fiore, Totti, Vieira
Bonazzoli, Nonda, Tavano

Bramka kolejki: Mimo wszystko Totti
Niespodzianka: Brak Iaquinty w składzie Udinese
Drużyna: Roma - za wysokie zwycięstwo 4:1 (a powinno być z 6-1), pierwsze zwycięstwo u siebie od kilku miesięcy (ostatnie to bodajże mecz z Livorno) :shock:
Gracz kolejki: Terlizzi - on mnie chyba nie przestanie zadziwiać, 4 mecz i czwarty z rzędu gol, w obronie pewny, kwestią czasu jest powołanie go do Azzurrich

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 23 wrz 2005, 16:33

Snipp_ pisze:
*_For_zaza_Milan_* pisze:No Serek super ze zaczełaś
Czy ja o czymś nie wiem?
O tym , że zacząłem :?: zwykła literówka Zazy :lol:

Fakt Zaza nie napisałem bramki. Więc chyba Totti. I wiesz Zaza dziś wieczorem trzeba podsumowanie pyknąć bo jutro kolejna kolejka Calcio :twisted: 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 wrz 2005, 17:39

No racja serek trzeba już zrobić policzenie. Okręgi wyborcze zamknietej juz teraz :!:

A wiec wychodzi tak :arrow: 8)

"11" - 4 kolejki Grande Calcio. [1-4-3-3]

:arrow: Fontana

:arrow: Panucci
:arrow: Nesta
:arrow: Samuel
:arrow: Terlizzi

:arrow: Fiore
:arrow: Vieria
:arrow: Totti

:arrow: Nonda
:arrow: Bonazolli
:arrow: Sheva/ Tavano*

* Sheva i Tavano zgromadzili po 2 głosy. Reszta napastników Nonda - 4 a Bonazzzolli - 5. Związku z tym napisalem w ten sposób. Inne pozycje miały "zwyciesców odrazu - bez dogrywki :wink: "

:arrow: Bramka kolejki - Franscesco Totti :!: Mimo wszystko bo nawet rykoszet był przedni :wink: (jednym głosem :wink: )

:arrow: Gracz kolejki - Christian Terlizzi - stutecznośc w defensywie i ofensywie zadziwiająca. Calcio potrzebuje wiecej takich obronców.

:arrow: Drużyna kolejki - Roma / Viola - pewne zwysięstwa. Choć Roma w wiekszym stylu. :wink:

A wiec to tylko nastepna kolejka juz jutro. Tylko dwa mecze co prawda a wiec w niedziele poniedziałek piszeny znów i podliczemy.

FORZA GRANDE CALCIO

:arrow: Komisja wyborcza uprzejmie unformuje ze z dniem 26 (poniedziałem) zostanie zrobione małe podsumowanie po 5 kolekach i podliczymy głosy kazdemu zawodnikowy by był uwzgledniany w "11' sezonu a moze i miesiaca. :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 wrz 2005, 10:53

No to zaczynamy zbierać głosy z 5 kolejke Calcio.

Dziś także zrobi sie podsumowanie 5 kolejek (mam nadzieje) Serek jak bedzie pisz do mnie to zaczniemy liczyć.

:arrow: "11" piątej kolejki Calcio - [ 1-3-4-1-2]

:arrow: Julio Cesar - co prawda całego meczu minuta po minucie nie widziałem ale wiekszośc :p on zasłużył chyba najbardziej tymi paradami przy strzałach Toniego i reszty. Choć Frey pokazal też klase ale on stracił na 1:0 (dzięki obronie) Wysoko bym ocenił też bramkarza Cagliary (Interu Cariniego :wink: ) bo też zatrzymał Rome kilka razy. Sam Inter :) hehe

:arrow: Walter Samuel chyba zasłużyn na to "powołanie" bo nie stracili gola a kilka razy dobrze interweniował.

:arrow: Paolo Maldini - wieloletni rekord Zoffa poszedł w nie pamięc. 571 meczy w serie A El Capitano. Mecz na poziomie - zero straconych.

:arrow: hmm?? faworytów na ta pozycje mam kilku dla tego wstrzymam sie od głosu.

:arrow: hmmmm ? Massimo Oddo - Ale jako pomocnik :!: co prawda Lazio stracił 2 bramki ale nie z winny Massimo a potem on dał sygnał i on zaczynał akcje bramkowe. Dzis jako skrzydłowy.

:arrow: Patrick Vieria - chyba był najbardzie skupiony z gracz Juve. Zacza akcje bramkowa i ja skończył. Kilka razy przerywał akcje w swoim stylu.

:arrow: hmm nie jest łatwo Andrea Pirlo - jak ktoś kiedyś powiedział drygent. A ja wole chirurg :) zawsze na nos/ Lub Tomas Lucatelli ze Sieny. Tylko gracz Bianconerich grał w tym wczorajszym meczu troche bardzie z przodu. Ale chyba wiadomo dla czego tu jest. Zwłaszcza na 1;0 = klasa :)

:arrow: Dejan Stanković - Zagrał super mecz. Ale już przyzwyczaja że gra na wysokim poziomie. Ostatnio gol wczoraj mecz na wysokich obrotach.

:arrow: Kaka' - Ricky jest w max formie. mija miesza zwodzi obrońców. Nie kiedy aż za dużo :roll: ale asyst sie od niego wymaga a to mu wychodzi jak mało komu. Nie strzelił wczoraj bramki ale zagrał dobrze.

:arrow: Tomasso Rocchi - za walke - bramki i zimną krew do konca.

:arrow: Enrico Chiesa - poprowadził Siene do zwycięstwa. Piękna bramka ta co posłał piłke wychodzacego w powietrze obok bramkarza (trudne to było) i forma mimo wieku. AC Chiesa.

Drużyna kolejki Calcio :?: Lazio Rzym :!: 0:2 i chyba nikt nie sądził ze sie podniosa tym bardzie ze Terlizzi i spółka grają dobrze w obronie a tu masz 4;2 :)

Piłkarz :?: Mam dwóch - Paolo Maldini i wszystko jasne. I mimo ze zagrał słabo to nie za gre go ocenie a za zachowanie :!: Simone Inzaghi :!:

Bodajże rok 1997 mecz West Ham United z Paolo Di Canio w składzie kontra hmmm Fulham [?] mecz o mega znaczeniu dla West Ham. 78 minuta kontratak Młotów ich napastnik zchodzi do boku - wychodzi bramkarz i jeszcze bardzie go wypycha w kąt ten go mija jednocześnie bramkarz nabawie sie urazu i nie podnosi sie. Gracz West Ham wrzuca piłke na głowe Di Canio ten mógł nawet nosem uderzyć [bo był prawie sam przed bramką rywala] ale ten ja łapie w rece ... :!: :!:

Byli tacy co mieli mu to zazłe bo jak sie nie myle ten mecz przegrali 1;0.. ALE TYM ZACHOWANIEM NA ZAWSZE MI ZAIMPONOWAŁ.

A wczoraj Inzaghi zrobił tak samo - nie tak ważnym mecz ale gdy obrońca (chyba) zerwał mięsień nie strzelił na bramke a wybił piłka za boisko ... chodz mógł iśc na bramke i za pewne strzelić (wtedy chyba jeszcze na 4;2) BRAWO

Bramka kolejki :?: - Albo okno Franscesco Cozzy z Regginy albo debiutanta w serie A Nigeryjczyka Obinny z Chievo bo tych trzech obrońców zrobił jak dzieci :!" a i strzał wzorowy.

Sensacja :?: Chyba Cagliary - Roma i 0:0 bo nie ukrywał ze przed meczem dopisałem 3 pkt Romie :roll:

Teraz Czas na Was :!: FORZA CALCIO - GRANDE CALCIO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”