Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 maja 2006, 12:59
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 maja 2006, 13:17
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 maja 2006, 13:48
Chcieli wszyscy mecze MŚ w TVP? Chcieli. Mówili jakie? Nie.Lukaz pisze:TVP i wszystko jasne
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 19 maja 2006, 14:02
Wiesz mistrzostwa maja to do siebie, ze sie oglada kazdy mecz jesli jest to tylko mozliwe...tylko mistrzostwa Europy maja jeszcze taka atmosfere.Lukaz pisze:Kogo obchodzi reprezentacja Angoli, Arabii Saudyjskiej, Togo, Iranu (prócz Clonera), czy nawet Australii Question
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 maja 2006, 14:11
Możesz rozwinąć swoją myślCorinthians pisze:Chcieli wszyscy mecze MŚ w TVP? Chcieli. Mówili jakie? Nie.Lukaz pisze:TVP i wszystko jasne
Po ch** się plujecie?
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 19 maja 2006, 14:15
Martinho pisze:Mecze w TVP komentowac beda Dariusz Szpakowski, Tomasz Jasina, Maciej Iwański i Jacek Jońca. Jako eksperci wystąpią: Grzegorz Mielcarski, Mirosław Trzeciak i Włodzimierz Lubański.
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 maja 2006, 14:18
Mogę.Lukaz pisze:Możesz rozwinąć swoją myślCorinthians pisze:Chcieli wszyscy mecze MŚ w TVP? Chcieli. Mówili jakie? Nie.Lukaz pisze:TVP i wszystko jasne
Po ch** się plujecie?
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 maja 2006, 14:22
Corinthians pisze:Mogę.
Dziwne wydaje mi się krytykowanie TVP tylko za to, że pokaże słabsze mecze MŚ. Tak jak napisał Berik, wszystkie mecze MŚ mają swoją niepowtarzalną atmosferę. Więc trzeba oglądać to co jest.
TVP wykupiła połowę meczy. To i tak dużo, biorąc pod uwagę to, miała wykupić tylko mecze Polski i finał. Więc nie ma co wybrzydzać.
Kiedyś była plota, że pokaże wszystkie mecze, ale mie ma sensu wracać do plotek sprzed dwóch lat. Trzeba zadowolić się tym, co jest.
Może mam inne nastawienie co do TVP dlatego, że posiadam cyfrowy polsat Wink.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 19 maja 2006, 14:28
Np ja nie oglądam MŚ i ME za atmosferę tylko za grające tam państwa i możliwość stworzenia przez nie donbrego widowiska. A atmosferę MŚ to w pełni poczuć można będzie tylko w Niemczech.Berik pisze:Wiesz mistrzostwa maja to do siebie, ze sie oglada kazdy mecz jesli jest to tylko mozliwe...tylko mistrzostwa Europy maja jeszcze taka atmosfere.
Jak napisał LakierCorinthians pisze:Dziwne wydaje mi się krytykowanie TVP tylko za to, że pokaże słabsze mecze MŚ.
Na przyszłość postaraj się kontrolować grypsCorinthians pisze:Po ch** się plujecie?
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 maja 2006, 15:10
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 19 maja 2006, 16:00
Bastian16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 maja 2006, 16:03
Bastian16 pisze:a na zwyklem polsacie (ogólnodostępnym) nie będzie zadnych meczów?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 19 maja 2006, 16:08
Bastian16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 maja 2006, 16:12
Bastian16 pisze:No ale bez kablówki to chyba nie pooglądam.
Bastian16 pisze:Ja myślałem, że Polsat daje polowę z tych z meczów co daje TVP1, ale nie na żywo, tylko transmitowany z kilku - godzinnym poślizgiem.
Bastian16 pisze:A zresztą teraz ten Polsta Extra wrzucają już nawet do kablówek, bo nikt nie kupuje tych dekoderów.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 19 maja 2006, 16:15
Bastian16
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio