Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lut 2006, 20:13
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 20 lut 2006, 14:44
Co do reveliera zgodze sie co do abidala nie ze wzgledu na to ze jednak w tym sezonie czesciej gral berthod. Z Nantes wygrali nareszcie , co prawda na stadionie philipsa pewnie padnie remis no ale co tamTo może miec znaczenie że Abidal i Reveiller nie grają i duet 'skrzydłowych" - Malouda i Govou nie moga grac swojego. Nauczeni do gry w tymi partnerami w lini. Współpraca Reveiller Govou układała sie swietnie podobnie jak po drugiej stronie duet Malouda - Abidal.
Pozdro
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 22 lut 2006, 19:45
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 23 lut 2006, 9:55
Wiesz mimo wszystko wydaje mi sie ze warunki dyktowalo psv jakos nie moglismy zakonczyc tych akcji, Carew sie troszke gubił i wynik jest lepszy niz gra fakt fatem ze lyon to jest jedyny zespol ktory z eindhoven wywiozl punkty w tej edycji lmCałe spotkanie pod dyktando OL (po za końcówką gdy graliśmy w 10)
w pierwszej połowie PSV zagroziło Naszej bramce zaledwie dwukrotnie:
poprzeczka po strzale Alexa z rzutu wolnego i głowka Hesselinka.
Lyon mógł kilka razy ukąsić, ale zabrakło skuteczności i celnosci podań.
W drugiej połowie ogromna przewaga Olympique, która została udokumentowana bramką (szmata Gomesa) Juninho z wolnego.
Po zcerwonej kartce dla Govou PSV mogł wyrównac, ale Kone nietrafił do pustej bramki (piłka trafiła w słupek).
Wynik 0-1 cieszy i napawa dużym optymizmem prze rewanżem.
pozdrawiam
Allez Lyon !
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 23 lut 2006, 12:53
To, że niemogliśmy zdobyć bramki nieświadczy, że niekontrolowaliśmy meczu. Ataki PSV były szybko rozbijane, a w akcjach ofensywnych piłka chodziła jak po sznurku. Gdy był duży pressing z Naszej strony to obrona holendrów robiła dużo błedów (w tym niecelne wyrzuty Gomesa). Były równeż często takie momenty, że PSV wogóle sobie nieradziło.j1mmy pisze:Wiesz mimo wszystko wydaje mi sie ze warunki dyktowalo psv jakos nie moglismy zakonczyc tych akcji
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 lut 2006, 8:51
Moze moze ale ja odnioslem troszke inne wrażenie, napewno nie bylo takiej plynnosci w grze, torche sie tam zacieli , a niektore sytuacje w polu karnym wolaja o pomste do nieba, dobrze ze wszedl wiltord bo uspokoil troszkę grę z przodu, zastanawiam sie czy nie lepiej bylo by pograc kobinacyjnie z przoud np Benzema Fred Wiltord. I moglby raz na jakis czas houlier ben arfę wpuscic.To, że niemogliśmy zdobyć bramki nieświadczy, że niekontrolowaliśmy meczu. Ataki PSV były szybko rozbijane, a w akcjach ofensywnych piłka chodziła jak po sznurku. Gdy był duży pressing z Naszej strony to obrona holendrów robiła dużo błedów (w tym niecelne wyrzuty Gomesa). Były równeż często takie momenty, że PSV wogóle sobie nieradziło.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 mar 2006, 11:58
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 mar 2006, 12:11
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 mar 2006, 15:59
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 mar 2006, 16:23
Już tam mam ze musze z duże pisac jak trzebaj1mmy pisze:Zaza nie pisz do mnie z duzej litery bo nie wiem o kogo chodzi :PPPP
j1mmy pisze:Ciekawie zapowiada się Mercato we Francji
Co Ty na toAdriano Galliani pisze:Adriano Galliani po wczorajszym spotkaniu z Empoli nie tylko zapewnił, że w przyszłym sezonie formacja ataku Milanu nie ulegnie zmianie, ale również potwierdził konieczność dokonania wzmocnień w defensywie. "Musimy wpierw wiedzieć kto odejdzie, a kto zostanie, dopiero później podejmiemy odpowiednie kroki. Jedynym pewnym ubytkiem jest póki co odejście Jaapa Stama. Na pewno będziemy potrzebowali ośmiu obrońców w kadrze. Nie wybiegajmy jednak zbyt daleko w przyszłość, teraz skupiamy się na spotkaniach z Bayernem i Juventusem, na mercato przyjdzie jeszcze czas. Cris i Diarra z Lyonu? To prawda, że Ariedo Braida regularnie obserwuje spotkania tego klubu, nie oznacza to jednak, że ma tam narzeczoną. Lyon należy już do największych i najważniejszych klubów europejskich, a te rzadko pozbywają się swoich gwiazd. Mam nadzieję, że pomylę się w tym miejscu."
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 05 mar 2006, 17:49
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 05 mar 2006, 19:12
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 mar 2006, 19:17
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 05 mar 2006, 22:54
Chyba od kilku lat już jest tak, że strasznie mało bramek pada i ogóle mało efektowna jest ta liga, żadko zdarzają sie ciekawe mecze...berik pisze:W tym sezonie tych bramek na boiskach Ligue 1 wpada bardzo malo i jestem ciekaw jaka jest tego przyczyna. Jesli juz obejrza sobie jakis mecz to umieram z nudy bo na boisku nie dzieje sie nic!Niech mi ktos powie co tu jest grane...i od lat jeden zespol :Lyon, ktory wygrywa wszystko i wszedzie we Francji.
Skład OM : Carrasso - Bocaly, Civelli, Andre Luis, Pradié, Cantareil (cap.) - Dennoun (Flachi 55', Ngom 80'), Gastine (Diop 63'), Delfim, M. N'diaye - GimenezRumeczek pisze:ma ktoś może składy? najlepiej z datami urodzenia bo chciałbym zobaczyć jak młoda była ta druzyna, którą nazwali bardzo młodą na C+
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 mar 2006, 23:03
OM wystawilo amatorow z IV ligi! a czemu? bo dostali 1000 biletow dla kibicow zamiast regulaminowych 5% co w tym wypadku daje 2000. PSG nawet z rezerwami nie wygralo...mlody_10 pisze:Skład OM : Carrasso - Bocaly, Civelli, Andre Luis, Pradié, Cantareil (cap.) - Dennoun (Flachi 55', Ngom 80'), Gastine (Diop 63'), Delfim, M. N'diaye - Gimenez
Berik
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio