Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 61

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 26 paź 2005, 23:54

ja się zastanawiam, dlaczego w takim klubie jak Chelsea, gra tak beznadziejny zawodnik jak Robert Huth. Co oglądam mecz w jego wykonaniu, to totalna klapa. Dzisiaj zawalił gola i nie wykorzystał karnego...naprawde nie wiem dlaczego Mourinho daje mu grać :roll:
Ale nispodzianka ogromna, Chelsea odpadła, Liverpool odpadł...ciekawie, ciekawie :D

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 27 paź 2005, 9:59

Bonso pisze:gra tak beznadziejny zawodnik jak Robert Huth
Może ulubieniec Mourinho? Nie jest on jednak taki zły, chociaż na pewno do pierwszego składu The Blues jeszcze nie dojrzał i wcale nie gra tak często. To, że zagrał w Curling Cup to nic dziwnego w końcu większość trenerów daje odpocząć w takich spotkaniach graczom z pierwszego składu. Kolejne powinięcie się nogi Chelsea nie wróży dobrze, ale jednak należy pamiętać jak ta drużyna gra w Premiership (nie licząc meczu z Evertonem) i spojrzeć na tabelę, nawet jak przyjdzie kryzys, który moim zdaniem jeszcze nie przyszedł to mają bezpieczną przewagę i może im się przytrafić kilka wpadek bez konsekwencji.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 27 paź 2005, 10:14

Co do Hutha to się mogę zgodzić z Wami. Swoimi meczami nie zabardzo przekonuje mnie wg mnie jest nwaet troche drewniany ale mogą to być tlyko moje odczucia :D .

Zdziwiłem się bardzo czytając newsa na Onecie, ze Chelsea odpadła w III rundzie p anglii. Szkoda, że Liverpool odpadł no ale najwyraźniej był gorszy...

AVE

Awatar użytkownika
astyczek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: astyczek » 27 paź 2005, 11:11

Huth rzeczywiście nie jest najlepszym piłkarzem, ale nie wiemy jak spisuje się na treningach. To ma jednak decydujące znaczenie. Widać to choćby po tym jak Rasiak z Derby, gdzie strzelał bramki, w Tottenhamie zagrał jeden mecz i później ze 3 minuty.
Jeśli chodzi o Chelsea - Czy oni naprawdę są tak dobrzy, jak wskazują na to wyniki? Ze słabym Wigan wymęczone 1-0, po golu w 90 minucie. Ten mecz równie dobrze mógł się zakończyć remisem. Z Arsenalem podobnie, dopiero później wysoka wygrana z WBA. Później znów słabe spotkanie z Aston Villą, która nawet prowadziła. Ostatnie mecze Chelsea pokazują, że piłkarze mają dobrą formę, ale mecz z Evertonem pokazał słabe strony zespołu.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 27 paź 2005, 11:17

astyczek pisze:Huth rzeczywiście nie jest najlepszym piłkarzem, ale nie wiemy jak spisuje się na treningach. To ma jednak decydujące znaczenie.

Treningi to nie wszystko ;). Nie jeden był już taki piłkarz, co na treningach był najlepszy a na meczach przypominał tylko swój cień. A u niektórych jest zupełnie na odwrót, nie przykładają się do treningów a gdy przychodzi stres i adrenalina przed meczem potrafią się skoncentrować i zostawić maksymalnie to, co potrafią na boisku. Ja uważam Hutcha za dobrego piłkarza ale nie aż tak dobrego aby miał grać w Chelsea.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 27 paź 2005, 16:06

Powiem tylko tyle Huth gral bo kontuzjowani sa tacy zawodnicy jak Carvalho, Gallas, Johnosn wiec Mourinho niemial kogo wystawic. Zle mecze zdarzaja sie kazdemu w tym sezone przegrywali juz tacy jak Real, Barcelona, Juve, Inter, Wisła, Liverpool, Arsenal itp. Gdyby takie zespoly jak Chelsea nie przegrywaly to chyba pilkarze byli by robotami. Pozatym Carling Cup nie jest prestizowym pucharem w Angli do zdobycia jest jeszcze Mistrzostwo, Puchar Angli, LM czyli w tym sezonie Mourinho moze jeszcze wywalczyc potrojna korone.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 27 paź 2005, 17:32

-=MiC=- pisze:Gdyby takie zespoly jak Chelsea nie przegrywaly to chyba pilkarze byli by robotami.
Zgaodzę się ale nie tylko. Gdyby klub ciągle wygrywał to by zbankrutował (bez żadnej aluzji).Bo kibice by nie przychodzili na mecze. Ale nawet jeśli na mecze Chelsea nie przychodili by kibice to i tak ten klub by nie zbankrutował...Kiedyś tak było z jakimś Holenderskim klubem chyba z Feeyenordem.
-=MiC=- pisze: Pozatym Carling Cup nie jest prestizowym pucharem
Ale jeśli w lidze ma się takiego konkurenta jakim jest Chelsea to nawet taki puchcar jest wieelkim celem. :wink:

P.S Chciałem dodać że nie jestem żadnym przeciwnikiem "The Blues". Nic nie mam do tego klubu.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 27 paź 2005, 17:43

Dombroś pisze:Gdyby klub ciągle wygrywał to by zbankrutował (bez żadnej aluzji).Bo kibice by nie przychodzili na mecze.

Możesz uzasadnić dlaczego? Po Twoim poście nie dowiedziałem się jaki byłby tego powód. W końcu do niedawna Chelsea wygrywała wszystkie mecze i kibice przychodzili.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 27 paź 2005, 17:50

RadoGol pisze:Dombroś napisał:
Gdyby klub ciągle wygrywał to by zbankrutował (bez żadnej aluzji).Bo kibice by nie przychodzili na mecze.

Możesz uzasadnić dlaczego? Po Twoim poście nie dowiedziałem się jaki byłby tego powód. W końcu do niedawna Chelsea wygrywała wszystkie mecze i kibice przychodzili.

Bo gdyby Chelsea osiągnęła pewną normę i żadnego meczu by nie przegrywała to stało by się to nudne, powiedz sam....
A odniosłem sie do Feyenordu bo w latach 50 przez to prawie klub zbankrutował. Ale Chelsea ma fanów i tak się nie stanie na pewno.

Ps Gdzie żeś wyczytał że powiedziałem że to dotyczy klubu Chelsea??
Powiedzałem że "gdyby klub ciągle wygrywał" a narazie jest początek sezonu..

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 27 paź 2005, 17:56

Dombroś pisze:Gdzie żeś wyczytał że powiedziałem że to dotyczy klubu Chelsea??
Powiedzałem że "gdyby klub ciągle wygrywał" a narazie jest początek sezonu..

Po pierwsze dlatego że jest to temat o Chelsea a po drugie dlatego, że cytowałeś post MiC'a, który pisał o The Blues? :roll:
A poza tym można to było odebrać jako przykład - napisałeś, że jak klub cały czas by wygrywał to kibice by nie przychodzili, więc jak podałem przykład Chelsea, który przeczy Twojej teorii.

Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hawaii 96 » 27 paź 2005, 18:34

Chelsea odpadła to dla mnie najważniejsze 8) Brawo Charlton :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 27 paź 2005, 18:36

Mourinho jest troche rozczarowany, ponieważ w tym roku chciał zdobyc Carling Cup, LM i Premiership. No niestety nie udało sie, Chelsea uległa Charltonowi 4:5 w rzutach karnych.

W lidze idą do przodu i pokonują kolejną druzynę. Właściwie w Premiership, w tym seonie nie maja wielkiego rywala, ponieważ drugi Charlton ma 11 punktów straty do Chelsea, a trzej inni wielcy rywale- zajmują miejsca w srodkowej cześci tabeli.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 27 paź 2005, 19:23

Dombroś pisze:Zgaodzę się ale nie tylko. Gdyby klub ciągle wygrywał to by zbankrutował (bez żadnej aluzji).Bo kibice by nie przychodzili na mecze. Ale nawet jeśli na mecze Chelsea nie przychodili by kibice to i tak ten klub by nie zbankrutował...

Klub by nie zbankrutowal bo jak by wygrywal to by zdobywal wszystkie puchary itp. A co zatym idzie dostawal by zato pieniadze :) Za zdobycie LM jest okolo 40mln Euro. Wiec jesli wyygrywasz to nieda sie zbankrutowac. A pozatym watpie zeby kibice nie chcieli chodzic na mecze :)

Ps pozdrawiam kolege Mukusinskiego ktory ukradl mi kiedys avatar :)

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 27 paź 2005, 19:34

Cieszę się że Chelsea odpadła z pucharu :) Jednak myśle że jeszcze nie ma mowy o kryzysie, zobaczmy miejsce w tabeli champions league i premiership. Ja Chelsea nie lubie ale ją szanuje... Mourinho jest świetny....jednak Chelsea chyba zlekceważyła rywala. Sądząc po zmianach w meczu Mourninho chciał bardzo przejść dalej wprowadził Lamparda, Cole podstawowych zawodników. Jednak nawet najlepsi czasem przegrywają. Ale i tak Chelsea przegra w finale champions league z Barceloną :P :)

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 27 paź 2005, 20:34

o MIkusinski witamy ponownie w szeregach forumowiczow :lol: ciekawe, czy ban w czyms pomogl...

jestem bardzo zadowolony, ze Chelsea w koncu przegrala. nareszcie jakas druzyna utarla nosa zarozumialemu Mourinho! nic tylko swietowac :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”