Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 03 kwie 2009, 19:53
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 03 kwie 2009, 20:21
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 kwie 2009, 20:53
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 03 kwie 2009, 22:34
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 03 kwie 2009, 23:15
Polsat nic nie mówi o walce o lm, tvn oficjalnie sie deklaruje. Nie można powiedzież, że na kanałach filmowych zależy tvn bardziej niż na sportowych, bo po co tworzyliby kanał sportowy. Muszą w nim coś pokazywać.BarcaQzYN pisze:Na kanałach filmowych zależy ITI znacznie bardziej. Polsat na pewno nie odpuścił EURO, bo cały czas podkreślali, że to dla nich priorytet. Co do komentatorów na N-ce to akurat Sergiusz daje radę. Jeżeli C+ kupi Primera Division ( a wszystko na to wskazuje), N-ka nadal będzie miała LM, to Polsatowi zostanie Puchar Europy, a Solorz od dawna zapowiadał walkę o coś pożądnego (głównie Euro). Moim zdaniem nic nie jest w tym momencie rozstrzygnięte, i mam nadzieję, że ktoś wykradnie Cyfrze La Ligę.
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 03 kwie 2009, 23:24
Cały czas utrzymywali, że zrobią wszystko by wygrać przetarg o Euro, ale że jeżeli to się nie uda, to dołożą wszelkich starań by zdobyć LM. Jakoś sobie nie wyobrażam, żeby Polsat został tylko z jakimiś ligami szkockimi czy greckimi... Rozumiem, że N-ka nie da łatwo sobie wydrzeć praw do LM, ale przetarg to przetarg, i jeżeli Polsatowi będzie zależało to ten przetarg wygra.rbortniczuk pisze: Polsat nic nie mówi o walce o lm, tvn oficjalnie sie deklaruje.\
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 04 kwie 2009, 6:09
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 05 kwie 2009, 15:31
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2009, 15:44
Dzięki, po godzinnych poszukiwaniach, w końcu się wkurzyłem. Usunąłem tą częstotliwość z pamięci odbiornika i wbiłem ją na nowo. Wtedy wyszukał mi wreszcie Canal+ Sport. pozdro!BarcaQzYN pisze:10.892 GHz V, 27500, 3/4 - chyba coś takiego
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 06 kwie 2009, 21:58
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 kwie 2009, 22:12
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 06 kwie 2009, 22:38
Tak jak napisałem Manchester-Porto będziesz mógł zobaczyć na AIT International. Słabą jakoś obrazu na tym kanale rekompensuje przyjemny angielski komentarz. Przeszukaj listę, może już tam być (np na N-ce jest), ale jeżeli nie znajdziesz to tutaj masz jego parametry:emdżej pisze:Nie wiecie czy któryś z wtorkowych meczów będzie można zobaczyć na jakimkolwiek kanale dostępnym w Polsacie Cyfrowym? Może być nawet tak egzotyczny jak TV Sri Lanka
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 08 kwie 2009, 23:22
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 kwie 2009, 23:31
Ciekawe czy znów Hirka Wronę zaproszą do studia.FCB keres pisze:15 kwietnia; 20:45
Porto - Man Utd w TVP2
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 08 kwie 2009, 23:42
BarcaQzYN
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio