Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 621

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 sie 2007, 15:21

RealFan pisze:Nie mam pojęcia jak gra w defensywie
słabo, nie wiem po co on przychodzi. Schuster z niego mistrza defensywy nie zrobi. A ma przyjść Robben i młody zasiądzie na ławie. Poza tym jeszcze Robinho może grać na lewym skrzydle.
To można rzec taka trochę lepsza wersja Marcelo jeśli chodzi o defensywę, o ofensywę to w miarę to samo. Wychodzi, że zostaniecie ze średnim Torresem na caly sezon, zapędzającym sie Marcelo oraz Drenthe, ktory siebie postrzega jako skrzydlowy a pewnie będzie wystawiany jako obrońca. Fajnie, lepiej było by dać mniej za lepszego obrońcę- Heinze, zwłaszcza, że on chce odejść z ManU.
Krzysztof Jarzyna pisze:ielkie kluby moglby pojsc do jakiegos Bayernu za 5 baniek
Bo my mamy Uliego Hoennesa, a wy Pedie :wink: :P Pedia móglby nosić i czyścić buty Uliemu.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 sie 2007, 15:29

Akarin pisze:Pedia móglby nosić i czyścić buty Uliemu.
A oboje razem wzięci zlizywać błoto z butów Moggiego.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 sie 2007, 15:32

Jakby tylko dostali przepustkę do więzienia.

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 09 sie 2007, 15:44

Krzysztof Jarzyna pisze:sam Drenthe gdyby nim sie nie interesowaly wielkie kluby moglby pojsc do jakiegos Bayernu za 5 baniek,
Po co nam jakiś Drenthe, skoro na tej samej pozycji mamy Philippa Lahma i Marcella Jansena :?: Trzech zawodników na lewą obronę chyba nikt nie potrzebuje? :]

Niech sobie idzie do "wielkiego" Realu :P

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 09 sie 2007, 16:12

Witam po dłuższej przerwie. ;)

Transfery Drenthe i Robbena o ile sie orientuje nie zostały oficjalnie potwierdzone, a Marca nie jest zbyt wiarygodnym źródłem ;)

Nie wiem jak Wy, ale ja nie jestem optymistą przed meczem z Sevillą, nie mówiąc już o meczu z Depor, jednak go mam w głebokim poważaniu. Miałem okazje obejrzec oba 'rosyjskie' sparingi w całości i nie jestem zadowolony jak narazie z pracy Schustera. Z Lokomotivem zagrali jako tako, choc gdyby nie Guti to by było 2-0 :roll: a z PSV juz nawet on nie pomogl. Nie przegralismy zasluzenie, ale strzelic 2 gole takiemu zespolowi to nie jest sztuka imo. Jedyne pozytywne zaskoczenie dla mnie to jak narazie Balboa, który wyrasta na naszego najlepszego dryblera 8)

dobra, koniec narzekań :P

ps. czemu w ankiecie nie ma Ramosa?? już zeszcie go dali na skrzydło? :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 sie 2007, 16:44

Vianuch pisze:ps. czemu w ankiecie nie ma Ramosa?? już zeszcie go dali na skrzydło?
Przecież to pewne, że będzie na prawej obronie w zdecydowanej większości spotkań.
Akarin pisze:Poza tym jeszcze Robinho może grać na lewym skrzydle.
Robinho będzie grał na prawym.
Vianuch pisze:Jedyne pozytywne zaskoczenie dla mnie to jak narazie Balboa, który wyrasta na naszego najlepszego dryblera
Owszech, chociaż wczoraj nieźle zagrał tylko w pierwszej połowie, w drugiej go nie było. Robinho nawet parę razy sztuczki wyszły :o

Jak Drenthe przejdzie to też dobrze, choć znaczy to, iż lewa obrona będzie prawdopodobnie najsłabszym punktem tej drużyny :roll:

Michał - Od przybytku głowa nie boli :]

Piotrek_0011
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotrek_0011 » 09 sie 2007, 20:09

No i koniec jednej telenoweli ... Drenthe oficjalnie w Realu :wink:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 sie 2007, 20:38

pilkarz ktory nie chce grac na lewej obronie za tyle ile kosztowal abidal...

ocene pozostawiam wam. nie przecze - ma talent. wyglada efektownie. na youtube mozna zobaczyc jak robi flip-flapa...

... ale 14 baniek :o przeciez to kosmos. to ile bedzie kosztowal robben? ktory tez gra na lewym skrzydle?

ps - nie chodzi o napinke. nie oceniam goscia bo jest na tyle mldy ze albo moze bedzie kiedys swietny albo nie

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 09 sie 2007, 20:50

Akarin pisze:Bo my mamy Uliego Hoennesa
tego Uliego którego polityka trasferowa doprowadziłą do tego ze dziś
Bayern Monachium nie gra w LM i wydał najwiecej z wszyskich klubów europy na transfery w obawie żeby znów nie być 4 punkty za Werderem Schlake i Stuttgartem :?:

niby czemu ma mu Pedija buty czyścić :?: dlatego ze w pierwszym roku swej pracy na Bernabeu jego pomysły dały Realowi mistrzostwo

czy dlatego ze Hoeness nie potrafił przekonać RVN do przejscia do niemiec bojąc sie mu zaproponować rozsądne dla jego klasy pieniadze

Akarin pisze:Heinze, zwłaszcza, że on chce odejść z ManU.
ale nie chce opuszczać Anglii i chce grać w Liverpoolu

Piotrek_0011 pisze:Drenthe oficjalnie w Realu
1 :arrow: fajnie bo mamy piłkarza na lewa strone
2 :arrow: beznadziejnie bo nie jest to nawet pół-obrońcy

Akarin pisze:słabo, nie wiem po co on przychodzi. Schuster z niego mistrza defensywy nie zrobi. A ma przyjść Robben i młody zasiądzie na ławie.
mylisz sie ,bedzie grał na lewej obornie

dziś mecz z Deportivo całkiem realne mi sie wydaje widmo porażki (w karnych) i panika transferowa w Realu :wink:

ciekawe czy Dudek zagra :?:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 sie 2007, 21:03

vakabayashi pisze:ciekawe czy Dudek zagra
Dudek; Salgado, Ramos, Agus, Marcelo; Cicinho, Gago, De la Red, Adrián, Baptista i Soldado

Oszczędzamy niektórych graczy na Sevillę.

Transferu Drenthe nie oceniam. Widzałem go bardzo mało i poczekam, aż się zaprezentuje.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 sie 2007, 21:04

kto to agus? bom ciekaw

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 sie 2007, 21:09

Gracz Castilli, środkowy obrońca, ale nie jestem w stanie zbyt wiele o nim powiedzieć.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 09 sie 2007, 21:24

rkoeman pisze:kto to agus? bom ciekaw

ha :!: nawet rkoemana da sie zaskoczyc :wink:

Agustín García Íniguez AGUS środkowy obrońca gracz Castlilli od 2 sezonów wcześniej grał w Albacete kiedy przychodził mówiono o nim jako o utalentowanym graczu miał średi sezon za sobą w Castilli ale był ważnym punktem oborony ma 22 lata.

ja bym powiedział ze gracz na miare występów własnie w Deportivo,Celcie czy Murcii taki nowy Meija warunki fizyczne też nie imponujące

dla De La Reda to na pewno b.ważna szansa jak narazie kiepsko sie prezentuje w pierwszej drużynie

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 sie 2007, 23:13

Wreszcie choc jeden transfer zostal potwierdzony. Czekam teraz na drugi :wink: Nie ma co po kazdym zakupie biadolic, ze zaplacilismy duzo, czy przeplacilismy. Tak juz bedzie, trzeba przywyknac :wink: Podobnie jak dla reszty, dla mnie rowniez Holender jest niewiadoma, ale jak kazdy nowy pilkarz, Drenthe ma u mnie kredyt zaufania. Zobaczymy co z niego bedzie :wink: Oby Robbena potwierdzili na dniach...
Po skladzie, ktory zaczal dzisiaj final, widac wyraznie kto zagra w sobote. Tak jak przewidywalem - drugi garnitur (nie liczac Ramosa).
Ostatnio zmieniony 09 sie 2007, 23:15 przez Makis, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 sie 2007, 23:13

vakabayashi pisze:tego Uliego którego polityka trasferowa doprowadziłą do tego ze dziś
Bayern Monachium nie gra w LM i wydał najwiecej z wszyskich klubów europy na transfery w obawie żeby znów nie być 4 punkty za Werderem Schlake i Stuttgartem
nie chodzi mi tutaj o politykę transferową, bo taka prawda, że kluby z Bl mają mniej kasy i naprawdę nie są w stanie konkurować z innymi na równym poziomie. Ale to się powoli zmienia.
vakabayashi pisze:czy dlatego ze Hoeness nie potrafił przekonać RVN do przejscia do niemiec bojąc sie mu zaproponować rozsądne dla jego klasy pieniadze
lol, dawał mu kasę, ale Ruud powiedział, że wybrał ofertę realu dlatego, że byli pierwsi, poza tym cieżko było się dogadać z ManU, które w tym czasie chciało Owena w zamian za Ruuda. Nie dogadali się co do ceny, z zawodnikiem mieli ustalone. Real też był w grze, dał ile chcieli i dostał Ruuda. Więc nie gadaj takich głupot, że nie chciał Uli dac odowpiedniej kasy jemu :/
vakabayashi pisze:niby czemu ma mu Pedija buty czyścić dlatego ze w pierwszym roku swej pracy na Bernabeu jego pomysły dały Realowi mistrzostwo
ba, mistrzostwo jak mistrzostwo. Tytuł to załuga Capello i cieżko będzie Ci zaprzeczyć. Transfery były takie jak chciał Capello, Pedia tylko dawał ile chcieli managerowie Juve, ManU itp.
vakabayashi pisze:niby czemu ma mu Pedija buty czyścić
z powodu doświadczenia choćby, Pedia jest też słabym negocjatorem daje kasę niemal bez negocjacji, bo jak można nazwać inaczej kupno Drenthe za 14 baniek i Pepe za 30? Wiem, że dla Realu i Chelsea są ceny specjalne, ale nikt przy zdrowych zmysłach nie dałby za tych zawodników tyle kasy.
vakabayashi pisze:tego Uliego którego polityka trasferowa doprowadziłą do tego ze dziś
Uli Hoeness to specyficzny manager, często chował kase, ale przez to stawialiśmy na wychowanków i zawodników młodych. Czy Real stawia na wychowanków? Nie za bardzo.
mylisz sie ,bedzie grał na lewej obornie
przeczytaj co napisałem zaraz pod tym zdaniem które zacytowałeś. Drenthe woli grać jako skrzydłowy, w defensywie nie jest za dobry, oczywiście może się podszkolić, jego główne walory to gra w ofensywie, świetne dośrodkowanie oraz szybkość. Z resztą jest przeciętnie, ale ma szanse stać sie naprawdę dobrym graczem. Ale powinien grać na skrzydle. Tam zaprezentowałby pełnię możliwości, w obronie będzie z nim czasami jak z Marcelo :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”