Liverpool (zbiorczy) - Strona 627

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8663
Kontakt:

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lut 2014, 15:12

fieldy pisze:Liverpool od lat nie gra już w Lidze Mistrzów. Może nie jest aż tak atrakcyjny dla piłkarzy, jakby się kibicom wydawało?
Oczywiście że nie jest atrakcyjny. W Anglii tylko "wielka czwórka" się liczy dla najlepszych zawodników obecnie. Tottenham, Everton czy Liverpool to obecnie kluby drugiego sortu.

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 01 lut 2014, 15:18

Wiadomo, że historią klubu nikogo nie ściągną. Gra w Lidze Mistrzów to podstawa żeby przedstawić jakieś perspektywy dla nowych graczy. Oby ten sezon okazał się powrotem do LM i TOP4. Jak będziemy grali w LM to i w lecie może uda się kilku dobrych graczy ściągnąć żeby powalczyć w kolejnym sezonie nie tylko na jednym froncie.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 01 lut 2014, 15:38

fieldy pisze:Liverpool od lat nie gra już w Lidze Mistrzów. Może nie jest aż tak atrakcyjny dla piłkarzy, jakby się kibicom wydawało?
Liverpool przede wszystkim nie będzie płacił piłkarzykom i agentom piłkarzyków jakiś absurdalnie wygórowany kwot, stąd te niepowodzenia. Nic na siłę.
A po przeczytaniu posta Sergiusza miałem face demolation. Co za pokolenie, wychowane na transferowym rynku. Coś z konsumpcjonizmem musi to byc związane chyba. Kupic, kupic, nieważne za ile, nieważne co byleby kupic, bo jak nie kupic to tragetion.
Ja sie ciesze, że nie zrealizowaliśmy wszystkich planów transferowych, bo wtedy Flanagan ze Sterlingiem pewnie pogrywaliby sobie w FIFE na playstation, a nie w Premier League. A w kolejce jest świetny Jordon Ibe. Wole takie transfery niż sciągac za 20 grubych baniek jakiegoś ruska co moze skonczyc jak Arszawin gwiazdka jednego sezonu.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 01 lut 2014, 16:43

Pewnie i tak :wink: Jestem po prostu trochę rozgoryczony naszymi kolejnymi porażkami na rynku transferowym. Mogłoby się nam coś w końcu udać. Ode mnie dość na temat okna. Jutro ważniejsza sprawa.

I wyniki idealne. Jakby takie coś się utrzymało to byłoby pięknie.

Awatar użytkownika
edmundo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 01 lut 2014, 18:07

I w tej kolejce nasi bezpośredni rywale mają dość trudne mecze. Nie pogardziłbym jakby któryś stracił punkty. Może zadziała legendarna noga Charliego Adama? Ostatnio to przewidziałem. Oby teraz też.
Ależ mecz Adam strzela dwie bramki i prowadzi Stoke do zwycięstwa nad Manchesterem United 2:1.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2014, 19:25 przez edmundo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lut 2014, 18:24

ejże, to nie moje cytaty

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 02 lut 2014, 14:02

Liverpool: Mignolet, Flanagan, Cissokho, Toure, Skrtel, Gerrard, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez, Sturridge

Tak jak się można było spodziewać skład z meczu z Evertonem pozostał bez zmian. 3 punkty dzisiaj to konieczność, nie będzie lepszej okazji żeby uciec bezpośrednim rywalom w walce o top4.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 lut 2014, 17:41

Najgorszy wyjazd w sezonie... :?
na boisku prawie trawy nie było, mecz nudny, na trybunach cisza (tylko wkurwiające bębny jakiegos pajaca było słychać.)... Więcej do West Brom nie jade...
Jedyne co mi sie podobało to jak trzech kolesi uciszyło gupke pajaców z [ch**] wie skąd jak zaczeli srututut Suarez spiewac... Nie ma na wyjazdach o mendzie spiewania

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 lut 2014, 17:52

Kolo Toure :peace:

Widzie masacra, że wyjazdy zaliczasz. Jak tam u was ekipa 'sportowa' ? :P
I o co chodzi z Suarezem.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 lut 2014, 17:56

Na wyjazdach byłem wiecej razy w zyciu niz na Anfield, bo tam za duzo rzeczy mnie wkurwia zwyczajnie. Ekipa wyjazdowa jest zgrana, na wiekszość meczów jeżdzą ci sami ludzie tylko czasem, jak dzisiaj np jest sporo nowych cholera wie skąd i jakim cudem bilety dostali, bo w autokarach chłopaków ze Spirit of Shankly ich nie było...
Suarez to urugwajska menda i tyle....

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 02 lut 2014, 19:53

masacra pisze:Suarez to urugwajska menda i tyle....
Ciągle tylko psioczenie na Suareza ciekawe kto by nastrzelał tyle bramek i asyst jak by go nie było i znowu byśmy jebali w połowie tabeli. Mecz do zapomnienia, nudny w [ch**] i tyle.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 lut 2014, 19:55

a czy ja cos pisze o jego formie sportowej?

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 02 lut 2014, 19:59

Mnie jebie jakim jest człowiekiem. Ważne jest to co zostawia na boisku, a w tym sezonie zostawia tam krew pot i serce. Za taką grę kibice powinni mu być wdzięczni, a nie jeszcze go jechać. No ale co ja mogę wiedzieć przecież nie jeżdżę na wyjazdy tylko w domu przed TV oglądam mecze.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 02 lut 2014, 20:23

Okazywaliśmy mu wsparcie za każdym razem jak odpieprzył jakąś szopkę, przymykaliśmy oko na jego małpie machanie łapskami no ale sorka, jak ktoś nie chce grać w Liverpoolu i robi taki burdel wokół siebie okazując kompletny brak szacunku dla trenera, kolegów z drużyny, władz klubu i kibiców, że juz o jakiejkolwiek dawce profesjonalizmu nie wspominając no to przegina pałe. Liverpool to nie jest jakieś Wigan tu na szacunek i wsparcie trzeba sobie zasłużyć, a dobra gra to jego obowiązek, a nie przysługa.Szczególnie teraz gdy ma iście królewski kontrakt rozkapryszona gwiazdka.

Jeszcze 10 lat temu, za same plotki nigdzie i przez nikogo nie potwierdzone Gerrard miał przed chatą całodobowy koncert epitetów, a Benitez biedny sobie firme ochroniarską wynajął by go eskortowała z domu do Melwood, bo przed jego willą tez sie chłopaki zbierali za tą niejasna postawę w tej kwestii. Niech się Luis cieszy, że sie czasy zmieniły bo w latach 90-tych po takiej akcji jak w lecie by miał w Liverpoolu przesrane. Zresztą i tak spodziewam sie jego wytransferowania w lecie.

.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6246
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 02 lut 2014, 21:39

A ogólnie to co Suarez znowu zrobił ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”