FMy - Strona 639

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 05 mar 2012, 20:44

Za wygranie 2 Bundesligi Dynamem Drezno dostałem więcej pieniędzy niż za zajęcie 3 miejsca Athleticiem Bilbao...

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 05 mar 2012, 20:49

Poczekaj do wygrania pierwszej ligi. Wtedy ile za to dostajesz kasy. Chyba więcej niż za wygranie Premier League.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8412

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 mar 2012, 20:10

Nowy patch został wydany :D
Nie wiem jeszcze, jak się sprawuje, bo dopiero steam mi go pobrał, ale Legia już czeka na zwolnienie Skorży :D

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6305
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 mar 2012, 22:52

Właśnie zakończył się sezon 2023/24.
Z Premiership spadł Manchester United, na 19 miejscu. W ogole już od ładnych paru lat nie grali w pucharach.
Wicemistrzem Włoch zostało Ascoli.
W Hiszapnii 3 drużyny wymieniają się 3 czołowymi miejscami od kilku sezonów: Real, Barca i... Getafe.

Ligę Mistrzów wygrało PSG. W ogole francuskie zespoły w LM reguralnie grają w finale/półfinałach.

W prowadzonej przezemnie pobocznie reprezentacji Francji zostało już tylko 2 nie-regenów. Vernane i M'Villa.

UWIELBIAM TĄ GRĘ.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 08 mar 2012, 11:50

Ok, u mnie startuje sezon 2017/2018 - Mój drugi sezon w którym prowadzę Atalante Bergamo.

Po zakończeniu poprzedniego sezonu, przyszedł czas na zmiany personalne, pomimo faktu wygrania Pucharu UEFA i Mistrzostwa Włoch, to myśląc o wygraniu LM - musiałem wzmocnić swoją ekipę.

Z klubu odeszli :

Amr Solaya - do Novary za 3,5 mln zł
Davide Bassi - do Betisu za 4,8 mln zł
Jerry Akaminko - do Cagiliari za 12 mln zł
Aboubakar Oumarau - do Ascoli za 4,2 mln zł
Nicolo Cherubin - do Celty za 2,3 mln zł
Andrea Conti - do Ascoli za 3,5 mln zł
Arkadiusz Gierszewski - do Bologny za 10 mln zł
Sebastian Gallegos - do Padovy za 14 mln zł
Oupa Manysa - do Bologny za 11 mln zł
Andrea Dell'Ovo - do Padovy za 2,7 mln + przyszłe korzyści finansowe.
Marco Motta - wolny transfer

Do klubu przybyli :

Giacomo Magli z Bari - wolny transfer - Magli to utalentowany 19 letni napastnik lub prawo skrzydłowy, niestety okazuje się, że zawodnik nie mal w pełni rozwinął już swoje umiejętności i nie ma co liczyć na progres, u mnie puki co grywa w kadrze U21 z czasem rozważę czy go nie sprzedać.

Nicolo Seghi z Piacenzy - wolny transfer - analogiczna sytuacja co przy Maglim, Seghi to 19 letni środkowy pomocnik, podobnie jak Magli przejawia ogromny talent ale okazuje się, że również rozwinął się już nie mal całkowicie i nie ma co liczyć na progres, kolejny nietrafiony transfer, gdzie młody zawodnik wykazuje cechy olbrzymiego potencjału a okazuje się, że z dużej chmury mały deszcz. Również gracz kadry U21

Esteban Granero z Realu Madryt - wolny transfer - O tym 29 letnim obecnie pomocniku raczej nie muszę się rozpisywać, Granero przyszedł do mnie za friko, ale się skubany ceni jeśli chodzi o pensje. Jednak na celu miałem ściągnięcie klasowego defensywnego pomocnika i Granero spełnia moje oczekiwania, do tego zaoszczędziłem kupę kasy.

Ahmed Ashour z Haras El Hodud za 2,4 mln - ten 18 letni środkowy pomocnik podobnie jak Magli czy Seghi, jak na swój wiek, jest już w pełni rozwinięty, nie ma szans na większy progres, ale w jego wypadku, to go nie skreśla, Ahmed mimo niskiego potencjału, ma bardzo dobre statystyki, żeby powiedzieć, ten zawodnik obecnie jak gram sezon, jest kandydatem do nagrody na najlepszego obcokrajowca Serie A, najlepszego gracza Afryki a także jest najefektywniejszym środkowym pomocnikiem w mojej kadrze, zbierającym wiele cennych asyst... PA tego zawodnika to jedynie 127 - co świadczy, że jest to pod tym względem najsłabszy piłkarz w mojej kadrze, a jednak jeden z najcenniejszych.

Lebogang Makhwanazi - Ten 18 letni reprezentant Republiki Południowej Afryki - jest prawdopodobnie jednym z najzdolniejszych lewych/prawych obrońców w grze. Puki co zmienni Van Kampa i El Kadouriego w mojej kadrze, ale z czasem, może być to jeden z największych filarów mojej defensywy.

David Bruni za 16,5 mln z Empoli - Bruni to 18 letni napastnik, został mi polecony przez agenta i odrazu złożyłem ofertę, zawodnik musiał wybrać między mną a Valencią - która miała prawa do pierwokupu zawodnika, na szczęście Bruni wybrał mój zespół, dzięki czemu do klubu dołączył najzdolniejszy młody napastnik we Włoszech (nie licząc Angiusa z Romy) - Bruni jednak ma mocnych rywali w kadrze, bo Rochina i Ahmed Ali to również klasowi napastnicy, jednak zmierzam do tego, by nie co "Zintanializować" kadrę - Tak więc Bruni z czasem będzie pukał do pierwszego składu.

Ali Benali za 64 mln z Cagiliari - Ali Benali to 24 letni środkowy pomocnik/prawo skrzydłowy z Maroka - Można spokojnie uznać, że Benali to aktualnie jeden z najlepszych środkowych pomocników w grze. Gdy go kupiłem, media uznały, że przepłaciłem, lecz Benali aktualnie, to zawodnik o takiej wartości dla mojej drużyny jak Xavi czy Iniesta dla Barcelony.

No i skończyło się, miały być wzmocnienia dające realne szanse w LM a za to nabyłem kilku młodych zawodników, jacy raczej nie zaistnieją klubie a także młodych graczy jacy zaistnieją dopiero z czasem a jedynymi zawodnikami jacy odrazu mogą dać jakąś wartość drużynie to Ashour i Benali - Nie tego oczekiwałem, w drużynie mam jeszcze sporo dziur.

Miałem ambitne plany ściągnięcia innych graczy, Angiusa z Romy, Gotze z Dortmundu czy Durana z de Bilbao - Tak jak pierwsza dwójka, była dla mnie niedostępna, tak Durana nabyłem, ale transfer został odwołany, jako iż zawodnik przed transferem został kontuzjowany na ponad 5 miesięcy. Duran, to cholernie dobry środkowy obrońca, pomimo 18 lat, miał by pewne miejsce u mnie w pierwszym składzie, ogromny talent.

No ale nic, nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... Jedziemy z sezonem.

Okres przygotowawczy - jak zawsze 45 min pierwszy składa a drugie 45 min drugi skład :

Towarzyski - W - Stcokport - 4-0 - Ahmed Ali (27), Schelotto (31), Rochina (40), Slimani (58)
Towarzyski - W - Blackburn - 0-3

Superpuchar Włoch :

D - Atalanta vs Cagiliari - 3-1 - Rochina (19), Schelotto (87), Calderoni (samobójcza w 90+1 min)

Mecz o superpuchar Włoch znowu wyskoczył jak filip z konopi i miałem problem, bo znowu kadra nie jest ograna, takie dejavu z poprzedniego sezonu gdzie do meczu z Juventusem również bez ogrania przystąpiliśmy. Ale podobnie jak wtedy, tak teraz też udało się wygrać, ale emocji nie brakowało jak widać, decydujące bramki padły w końcówce meczu i dobrze, bo mój zespół z braku ogrania by raczej kondycyjnie nie wytrzymał dogrywki. W każdym bądź razie, Cagiliari to nie jest jakieś wielkie wyzwanie i oczekiwałem wygranej, no ale urodziła się po mękach.

Wracamy do okresu przygotowawczego :

W - AlbinoLeffe - 2-0 - Bazzanella (18), Rossi (45)
W - Xerez - 5-1 - Rochina (6, 24), Schelotto (37), Slimani (57, 65)

Mecz z AlbinoLeffe graliśmy właściwie kadrą U21 - był to termin gdy grały reprezentacje i praktycznie posucha była w pierwszym składzie, termin tego meczu nie mógł być odwołany, jako iż był to wymóg kontraktu zawartego z jednym z byłych zawodników AlbinoLeffe a aktualnie graczem Atalanty.

Superpuchar Europy :

Stadion Felixa Bollaerta w Lens :

Atalanta Bergamo - Sevilla - 3-2 - Santos (25, 49), Slimani (113)

Nie lukam wyników innych rozgrywek, dlatego zaskoczony byłem, że przyszło mi grać z Sevillą która jakimś cudem wygrała LM - aktualnie 4 pod względem drużyna w Hiszpanii była dla mnie raczej wymarzonym rywalem, jednak sam mecz był bardzo wyrównany, był to pojedynek schematów taktycznych, jako iż moja taktyka ma jokera w postaci killer rogów tak Sevilla miała killer rzuty z autu - Jak mój zespół strzelił dwa gole po rzucie rożnym, tak Sevilla mi strzeliła dwa gole po rzucie z autu - genialny Azpilcueta potrafił nie mal z połowy boiska wrzucić piłkę w moje pole karne. Ostatecznie doszło do dogrywki, gdzie wyciągnąłem kolejnego asa, Ahmeda Aliego zmienił strzelec wyborowy z ławki rezerwowych - Slimani i Algierczyk w drugiej części dogrywki dał mi bramkę na wagę zwycięstwa i zdobycia Superpucharu Europy !

Czas na Serie A :

W - Sampdoria - 1-0 - Schelotto (5)
D - AS Roma - 4-0 - Schelotto (22, 26), Rochina (63), Slimani (74)
W - Lazio Rzym - 3-0 - Rochina (5), Schelotto (27), Ashour (71)
D - AC MIlan - 3-0 - Slimani (48), Montoya (smobójcza - 67 min), Ahmed Ali (82)

Sam jestem zaskoczony wynikami, o dziwo, najtrudniejszym rywalem puki co była Sampodria a przez takie tuzy jak Milan, Roma czy Lazio pojechaliśmy jak walec... Świetna forma Schelotto, ten sezon może należeć do niego.

W - Inter Mediolan - 1-1 - Schelotto (3)
D - Juventus Turyn - 5-1 - Koman (27), Ashour (31, 82), Schelotto (79), Rochina (90)
W - Torino - 0-0
D - Novara - 2-0 - Dzinovic (samobójcza w 7 min), Koman (75)

Kolejne dwa trudne mecze, Inter Mediolan postawił trudne warunki i po wyrównanym meczu remis 1-1 był sprawiedliwym wynikiem, ale szok miał miejsce w następnym meczu, zdobywca Pucharu Europy z sezonu 2015/2016 i były mistrz Włoch oraz aktualny wice mistrz Włoch, został starty w pył przez Atalante. Po zaciętych zmaganiach z poprzedniego sezonu, nigdy bym nie przewidział, że moja ekipa może tak rozprawić się z Juventusem. To był znak, że źle się dzieje w tym klubie, bo Juventus zajmuje aktualnie miejsce w dolnej części tabeli i można powiedzieć, że już nie liczy się w kwestii walki o tytuł. Co ciekawe, inna ekipa z Turynu była w stanie wykraść mi dwa punkty, Torino ambitnie walczyło stawiając autobus w swoim polu karnym i mimo przytłaczającej przewagi w meczu, nie byliśmy w stanie przebić się przez obronę Torino. Na koniec dość łatwe zwycięstwo z Novarą.

W - Padova - 4-0 - Bruni (1, 27, 48), Schelotto (90+2)
D - AC Parma - 2-0 - Schelotto (20), Makhwanazi (74)
W - Udinese - 2-1 - Benali (11), Slimani (58)
D - Napoli - 1-1 - Schelotto (90)

Okres tych czterech meczy był niefortunny, pojawiła się plaga kontuzji, Ahmed Ali wyłączony na 3 miesiące, Rochina również kontuzja, Slimani z kolei był powołany do kadry narodowej, musiałem postawić na mój nowy nabytek - Bruniego i miał wejście smoka do zespołu, bo w debiucie strzelił hat tricka i do tego już zapisał się w historii klubu, strzelając najszybszego gola w historii klubu (27 sekunda). Później doszła masa innych absencji, Ashour, de Kamp, Koutari, Ramzy - w dużej mierze rezerwy grywały - mimo to udało się ograć Parmę w meczu z Udinese już część graczy wróciła ale tylko na chwilę... Z Napoli znowu nie miałem kadry a był to arcyważny mecz, bo Napoli jest jedyną drużyną jaka depcze mi po piętach w lidze, o problemach kadrowych niech świadczy fakt, że cała moja ławka rezerwowych składała się z graczy U21 - w pierwszej drużynie z konieczności grali nominalni rezerwowi z pierwszego składu z kolei na prawej pomocy miejsce swoje znalazł 17 letni Arrigoni jaki był tak miły, że zaliczył w meczu z Napoli czerwoną kartkę w 55 min meczu. Przegrywaliśmy 1-0, graliśmy w osłabieniu, ja kopnąłem z nerwów w szafkę za tą bezsilność w tak ważnym meczu i poszedłem do kuchni zrobić herbaty, gdy wróciłem mecz był już skończony a wynik końcowy to 1-1 - Schelotto uratował mi dupę strzelając gola przed końcowym gwizdkiem - ten zawodnik naprawdę gra wspaniały sezon i co jak co, ale na nim mogę polegać.

W - Fiorentina - 3-3 - Rochina (47, 69), Santos (73)
D - Casena - 3-0 - Rochina (48), Schelotto (57), Santos (68)

Mecz z Fiorentiną był niezwykły, po pierwszej połowie przegrywaliśmy 0-3 - nie miałem pojęcia co się dzieje z moim zespołem, na drugą połowę nie robiłem zmian, ręce mi opadły, wrzasnąłem w szatni jedynie k*** wy Ch*** pie**** co wy K**** robicie, do lunaparku ku*** już ze mną nie pójdziecie jak to przegracie !!!!!!!!!! - Poczym wyszedłem, trzasnąłem drzwiami, wsiadłem w samochód i wybrałem się do kuchni robić kolację zostawiając zawodników swojemu losowi. Gdy wróciłem z kanapkami, okazało się, że mecz już się skończył a ostatecznie padł wynik 3-3 - po tym stwierdziłem, że częściej muszę wychodzić do kuchni a zawodników do lunaparku i tak nie zabrałem, może i zremisowali, ale skoro stać ich było aby strzelić 3 gole w jednej połowie, to jakim cudem dali sobie strzelić 3 gole w 45 min ? - bez pełnego zaangażowania lunaparku nie będzie i już !

Po 14 kolejkach zajmuje 1 miejsce w lidze. Na drugim miejscu jest Napoli mające do mnie 3 ptk straty, na trzecim miejscu AC Milan, mojący już straty 7 ptk a na czwartym miejscu Udinese, tracące do lidera 9 ptk.
W dolnej połowie tabeli w strefie spadkowej jest Parma, Casena i Fiorentina (jaka w poprzednim sezonie walczyła o mistrzostwo). Tuż nad strefą spadkową natomiast Plarmo, Lazio, Roma i Juventus hyh...

Liga Mistrzów :

Niestety, miałem pecha w losowaniu fazy grupowej i wpadłem do grupy śmierci... z Manchesterem City i Olimpique Maryslia oraz outsaiderem Standardem Liege... Czemu grupa śmierci ? Atalanta to zdobywca Pucharu UEFA, Manchester City to finalista Pucharu UEFA a Maryslia moim zdaniem, to zespół z jakim rozegrałem przedwczesny finał Pucharu UEFA - Zarówno Maryslia jak i Manchester City jest napakowany gwiazdami i tak jak ja mam ambicje by wygrać LM tak na to samo stać te dwa zespoły. Standard to chłopiec do bicia w tej grupie.

Pierwsze mecze :

Olimpique Marsylia - Manchester City - 3-4
Standard - Atalanta - 0-3 - Bazzanella (14), Rochina (38), Ashour (49)

Druga Kolejka :

Atalanta - Olimpique Marsylia - 2-1 - Rochina (22), Schelotto (59)
Manchester City - Standard - 6-0

Trzecia Kolejka :

Manchester City - Atalanta - 1-0
Olimpique Marsylia - Standard - 3-0

Czwarta Kolejka :

Atalanta - Manchester City - 0-3
Standard - Olimpique Marsylia - 0-0

Piąta Kolejka :

Atalanta - Standard - 4-0 - Rochina (33, 38), Schelotto (36, 45)
Manchester City - Olimpique Marsylia - 0-0

Szósta Kolejka :

Olimpique Marsylia - Atalanta - 3-1 - Slimani (79)
Standard - Manchester City - 1-3

Końcowa tabela grupy :

1. Manchester City 16 ptk.
2. Atalanta Bergamo 9 ptk.
3. Olimpique Marsylia 8 ptk.
4. Standard Liege 1 ptk.

Ostatnią kolejkę z Marsylią zagrałem rezerwami, nie miałem szans na pierwsze miejsce w tabeli a w 5 kolejce po zwycięstwie nad Standardem miałem zapewniony awans z drugiego miejsca, postanowiłem dać odpocząć zawodnikom i do Francji pojechali rezerwowi i młodzież.
Co gorsza, potwierdziło się, że w finale z Manchesterem City chyba miałem więcej szczęścia niż rozumu, bo w rywalizacji w grupie LM pokazali mi, gdzie moje miejsce. Z resztą, City zdeklasowało tą grupę. Przede mną losowanie kolejnej fazy i obym nie trafił na zaporę nie do przejścia, chociaż zespół jaki ma ambicje wygrać rozgrywki, to powinien liczyć się z mocnymi rywalami... Ale zaczynam wątpić... Coś czuje, że w okresie transferowym będzie trzeba wydać nie co grosza na wzmocnienia...

To tyle, po zimowym okienku transferowym może wrzucę tu screeny kluczowych zawodników.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 10 mar 2012, 22:17

Po 7 meczach Villarrealem mam strzelonych 32 gole w 1 sezonie :D Co za tym idzie :?: Kiepska defensywa. W tej grze bez dobrego napastnika na daną ligę(poziom ligi) nie da się nic zrobić :?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 11 mar 2012, 22:43

Jak poprawić grę w obronie :?: W żadnym klubie nie miałem, aż tak słabej defensywy :? Jeszcze jeden ból defensywy. Boki obrony. Zarówno OL i OP są słabi, muszę ich wymienić. Kogo polecacie :?: Gram Villarrealem i nie może to być żaden piłkarz bez obywatelstwa.

Mam 54 gole strzelone po 15 kolejkach.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6305
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 11 mar 2012, 22:48

Pierwsze trenerzy - jak na Villareal to ze 2-3 z defensywą na 20 dasz rade zatrudnić.

Po drugie linia obrony - nie graj za wysoko.

Nic więcej mi nie przychodzi do głowy.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 11 mar 2012, 22:56

Mirek15 pisze:Jak poprawić grę w obronie :?: W żadnym klubie nie miałem, aż tak słabej defensywy :? Jeszcze jeden ból defensywy. Boki obrony. Zarówno OL i OP są słabi, muszę ich wymienić. Kogo polecacie :?: Gram Villarrealem i nie może to być żaden piłkarz bez obywatelstwa.

Mam 54 gole strzelone po 15 kolejkach.
Zalezy jakimi funduszami dysponujesz na tych obroncow ,ale Lee Hodson prawy obronca nie taki drogi 2-3 mln euro ,a w sezonie 2013 jest juz bardzo dobry,co do lewego obrony sam nie mam dobrego(ale mozesz poszukac po rezerwach jakis dobrych klubow ,bo mnostwo graczy sie tam marnuje i latwo ich wyciagnac)

Awatar użytkownika
dexter12
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 11 mar 2012, 23:00

Mirek
A jak tracisz te bramki? Z jakiej strefy boiska?

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 11 mar 2012, 23:10

dexter12 pisze:A jak tracisz te bramki? Z jakiej strefy boiska?
:lol:
Jak tak patrze to różnie, ale przeważnie nie widzę tych goli bo często nie oglądam meczy. Szczególnie w 1. połowie.
sickstick pisze: Po drugie linia obrony - nie graj za wysoko.
Mam ją na "połowie"
sickstick pisze:Pierwsze trenerzy - jak na Villareal to ze 2-3 z defensywą na 20 dasz rade zatrudnić.
Jednego już takiego zatrudniłem, będę szukał kolejnego.

I znów mecz. 5 goli strzelonych, 2 stracone.

Awatar użytkownika
dexter12
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 12 mar 2012, 15:49

Ustaw wszystkim obroncom role na obronę. Spróbuj zagrać z DP jako rygiel defensywy. No ale może po prostu masz za słabych zawodników :D No ale z tego co widzę to przynajmniej ofensywą nadrabiasz ;D

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 mar 2012, 22:14

dexter12 pisze:Spróbuj zagrać z DP jako rygiel defensywy.
Nie spróbuje bo nie gram tą pozycją.
Wg Mnie to jest tak:Wiadomo, że to tylko gra komputerowa. Rozgrywka ułożyła się tak z strzelają mi więcej bramek i więcej tracą.

Może to ten nowy patch :?:

Ściągnąłem J.Rodrigueza z Porto. Kozak 8)

Awatar użytkownika
dexter12
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 12 mar 2012, 22:40

Mirek15 pisze:Ściągnąłem J.Rodrigueza z Porto. Kozak 8)
Tylko niestety dość podatny na kontuzje :/

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 13 mar 2012, 0:12

dexter12 pisze: Tylko niestety dość podatny na kontuzje :/
U Mnie nie miał jeszcze żadnej.

Po moim wczorajszym ostatnim 5:2, przyszedł czas na 4:1 z Valencią i na Calderon z Atletico 4:2(przegrywałem 2:0 do połowy :lol: )

e:Kolejne mecze to 4:0 z Gijon, 4:0 z Barcą(wygrana,CdR), 1:1 z Barcą(liga).

Na półmetku ligi mam 72 gole zdobyte. Ogółem ponad 100.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”