Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 14 mar 2012, 17:42
dexter12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 mar 2012, 17:55
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 mar 2012, 19:07
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 mar 2012, 19:41
Poczekaj rok. Robi błędy jeszcze. Ucz go grać na OŚ, chłop wymiata.THEMANIEK pisze:Kara u mnie w Udinese gra z lawki, ale calkiem calkiem. Po sezonie go ocenie.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 mar 2012, 20:09
Mirek15 pisze:Poczekaj rok. Robi błędy jeszcze. Ucz go grać na OŚ, chłop wymiata.THEMANIEK pisze:Kara u mnie w Udinese gra z lawki, ale calkiem calkiem. Po sezonie go ocenie.
THEMANIEK, pytałeś się czy ktoś grał na nowym patchu. Poczytaj sobie moje poprzednie posty to zobaczysz jaką mam karierę Villarreal
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 mar 2012, 21:19
Po sezonie sprzedałem piłkarzy za 180 mln zł jak grałem Udinese. Nikogo z pierwszego składu, więc o kasę się nie martw.THEMANIEK pisze:Wzmocnie sie w lecie pewnie odpadami z wolnych transferow i tyle, miesiecznie zarabiam po 200 tysiecy a w kasie dziuraaa przez duze dlugi klubu.
Czyli w tym patchu za często bramki padają. Tak jak mi się zdawało.THEMANIEK pisze:Ja po 15 meczach w lidze 16 goli straconych i 37 strzelonych.
Dobry pomysłTHEMANIEK pisze:EDIT. obralem nowy cel transferowy ! Eva Carneiro ! slaba w medycynie ale moze ma jakis ukryty atrybut mobilizacji
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 mar 2012, 21:38
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 mar 2012, 21:46
Nie licz na nich.THEMANIEK pisze:Duze nadzieje pokladam w naborze juniorow. Kiedy we Wloszech nowi sie pojawiaja?
Wejdź w Udinese II i zobacz co tam maszTHEMANIEK pisze: Co do sprzedawania pilkarzy, to lubie robic rewolucje ale wiem ze to mi na dobre nie wyjdzie,
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 mar 2012, 14:30
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 mar 2012, 11:20
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 16 mar 2012, 11:24
Spróbuj go po prostu zaproponować innym klubom. Tylko odznacz "wystaw na listę, ustaw jako niepotrzebny"ryba_82 pisze:Mam takie pytanko jak sprzedać zawodnika,który jest czołową postacią w drużynie?Chciałbym uniknąć sytuacji gdy po wystawieniu na listę transferową zawodnik zacznie stroić fochy i nie będzie z niego ani kasy ani pożytku dla drużyny.Jeśli ma to jakieś znaczenie gram Porto w FM 2011.
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 mar 2012, 11:26
Czyli w ten sposób zawodnik nie będzie wiedział iż chcę go opchnąć i nie będzie robił głupich jazd?NoName1989 pisze:Spróbuj go po prostu zaproponować innym klubom. Tylko odznacz "wystaw na listę, ustaw jako niepotrzebny"ryba_82 pisze:Mam takie pytanko jak sprzedać zawodnika,który jest czołową postacią w drużynie?Chciałbym uniknąć sytuacji gdy po wystawieniu na listę transferową zawodnik zacznie stroić fochy i nie będzie z niego ani kasy ani pożytku dla drużyny.Jeśli ma to jakieś znaczenie gram Porto w FM 2011.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 mar 2012, 11:27
Nie chce odchodzić z klubu
Jak to się może odbić na jego grze, zależy od cech mentalnych.Pragnie udowodnić swoją przydatność do drużyny
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 mar 2012, 22:53
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 16 mar 2012, 22:56

JestemHardcorem
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio