FMy - Strona 641

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
dexter12
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dexter12 » 14 mar 2012, 17:42

Planuje po sezonie sprzedać m.in Bale'a, Lennona i zacząć grać bez skrzydeł. No ale nie wiem na ile mi to się uda.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8412

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 14 mar 2012, 17:55

Ja gram Borussią i tak genialnego napastnika jak Robert Lewandowski jeszcze w żadnej grze nie miałem :wink:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 mar 2012, 19:07

dexter12 nigdy nie sprzedawaj Bale'a, koles jest genialny. Lepiej go na obronce przerob i tak nie pozalujesz. Na ofensywnym skrzydle jest wysmienity, do tego bardzo oplaca sie grac skrzydlami, duzo bardzo dobrych jest dostepnych.

A co do Fellainiego, to juz pisalem to wielokrotnie to najlepszy pomocnik w grze ! ustaw go obok Parkera i Modricia i masz najlepsza pomoc w grze. ( pozniej Parkera zastap Sandro)

Kara u mnie w Udinese gra z lawki, ale calkiem calkiem. Po sezonie go ocenie.

Ja narazie po 14 meczach jestem drugi z 30 punktami. Chce byc w 4 po sezonie.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 mar 2012, 19:41

THEMANIEK pisze:Kara u mnie w Udinese gra z lawki, ale calkiem calkiem. Po sezonie go ocenie.
Poczekaj rok. Robi błędy jeszcze. Ucz go grać na OŚ, chłop wymiata.

THEMANIEK, pytałeś się czy ktoś grał na nowym patchu. Poczytaj sobie moje poprzednie posty to zobaczysz jaką mam karierę Villarreal :lol:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 mar 2012, 20:09

Mirek15 pisze:
THEMANIEK pisze:Kara u mnie w Udinese gra z lawki, ale calkiem calkiem. Po sezonie go ocenie.
Poczekaj rok. Robi błędy jeszcze. Ucz go grać na OŚ, chłop wymiata.

THEMANIEK, pytałeś się czy ktoś grał na nowym patchu. Poczytaj sobie moje poprzednie posty to zobaczysz jaką mam karierę Villarreal :lol:

Ja po 15 meczach w lidze 16 goli straconych i 37 strzelonych.

wygralem np 0:4 z Napoli, a przegralem z Lecce u siebie 0:1... do tego remisy 3:3 z Juve i 4:4 z Palermo. takie wyniki mnie naprawde wkurzaja :P
Znalazles jakiegos kolesia ciekawego wtym patchu? bo moim zdaniem ci co byli swietni wczesniej, sa i dobrzy w tym. nic nowego. Moze Zouma troche przykoksil.
Nikt niestety to Udinese nie chce przyjsc narazie, wiec musze sie katowac z tymi drutami ktorych mam jak Floro Flores, Beretto czy Basta i Ferronetti, Coda...

Wzmocnie sie w lecie pewnie odpadami z wolnych transferow i tyle, miesiecznie zarabiam po 200 tysiecy a w kasie dziuraaa przez duze dlugi klubu.

EDIT. obralem nowy cel transferowy ! Eva Carneiro ! slaba w medycynie ale moze ma jakis ukryty atrybut mobilizacji :brawo:

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 mar 2012, 21:19

THEMANIEK pisze:Wzmocnie sie w lecie pewnie odpadami z wolnych transferow i tyle, miesiecznie zarabiam po 200 tysiecy a w kasie dziuraaa przez duze dlugi klubu.
Po sezonie sprzedałem piłkarzy za 180 mln zł jak grałem Udinese. Nikogo z pierwszego składu, więc o kasę się nie martw.
THEMANIEK pisze:Ja po 15 meczach w lidze 16 goli straconych i 37 strzelonych.
Czyli w tym patchu za często bramki padają. Tak jak mi się zdawało.
THEMANIEK pisze:EDIT. obralem nowy cel transferowy ! Eva Carneiro ! slaba w medycynie ale moze ma jakis ukryty atrybut mobilizacji :brawo:
Dobry pomysł 8)

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 mar 2012, 21:38

Mirek15 ja gram ta sama taktyka co gralem Tottenhamem, wiec ona jest dosc ciekawa do strzelania dosc duzej liczby goli. zreszta 37 w 15 meczach to nie taka ogromna liczba. Za to twoja przeraza.

Co do sprzedawania pilkarzy, to lubie robic rewolucje ale wiem ze to mi na dobre nie wyjdzie, kupic duzo lepszych narazie nie bede mogl poki reputacja nie wzrosnie, a i niestety zgranie poleci na leb i bede sezon lub dwa w dupie.

Duze nadzieje pokladam w naborze juniorow. Kiedy we Wloszech nowi sie pojawiaja? bo w Anglii to bylo kolo 20 Marca jak dobrze pamietam

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 14 mar 2012, 21:46

THEMANIEK pisze:Duze nadzieje pokladam w naborze juniorow. Kiedy we Wloszech nowi sie pojawiaja?
Nie licz na nich.
THEMANIEK pisze: Co do sprzedawania pilkarzy, to lubie robic rewolucje ale wiem ze to mi na dobre nie wyjdzie,
Wejdź w Udinese II i zobacz co tam masz 8)

e:Skończyłem sezon na 3 miejscu z 103 bramkami strzelonymi i prawie 60 straconymi :roll:

Hoffenheim spadł z ligi, Siguorsson do wyciągnięcia za jedyne 16 mln zł.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 mar 2012, 14:30

Dzisiaj jakas nowa mini latke wypuscili. 40 MB poprawia podobno stabilnosc bo jakies bugi na wegierskich pilkarzach byly i cos tam z prezesem Nottingham Forrest.

No wiec kontynuowalem moja kariere Udinese, drugi mecz i co... Crash DUMP ! :x

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 mar 2012, 11:20

Mam takie pytanko jak sprzedać zawodnika,który jest czołową postacią w drużynie?Chciałbym uniknąć sytuacji gdy po wystawieniu na listę transferową zawodnik zacznie stroić fochy i nie będzie z niego ani kasy ani pożytku dla drużyny.Jeśli ma to jakieś znaczenie gram Porto w FM 2011.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1565
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 16 mar 2012, 11:24

ryba_82 pisze:Mam takie pytanko jak sprzedać zawodnika,który jest czołową postacią w drużynie?Chciałbym uniknąć sytuacji gdy po wystawieniu na listę transferową zawodnik zacznie stroić fochy i nie będzie z niego ani kasy ani pożytku dla drużyny.Jeśli ma to jakieś znaczenie gram Porto w FM 2011.
Spróbuj go po prostu zaproponować innym klubom. Tylko odznacz "wystaw na listę, ustaw jako niepotrzebny"

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 16 mar 2012, 11:26

NoName1989 pisze:
ryba_82 pisze:Mam takie pytanko jak sprzedać zawodnika,który jest czołową postacią w drużynie?Chciałbym uniknąć sytuacji gdy po wystawieniu na listę transferową zawodnik zacznie stroić fochy i nie będzie z niego ani kasy ani pożytku dla drużyny.Jeśli ma to jakieś znaczenie gram Porto w FM 2011.
Spróbuj go po prostu zaproponować innym klubom. Tylko odznacz "wystaw na listę, ustaw jako niepotrzebny"
Czyli w ten sposób zawodnik nie będzie wiedział iż chcę go opchnąć i nie będzie robił głupich jazd?

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 mar 2012, 11:27

Żaden zawodnik nie będzie zadowolony jeśli wystawisz go na listę transferową. Chyba że sam chce odejść. Jeśli ma Porto w ulubionych drużynach, nie przejdzie to bez echa i odbije się na jego samopoczuciu. Będzie coś w stylu:
Nie chce odchodzić z klubu
Pragnie udowodnić swoją przydatność do drużyny
Jak to się może odbić na jego grze, zależy od cech mentalnych.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6332
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 mar 2012, 22:53

czy wasi bramkarze też ustawiają mur na długim słupku przy wolnych z 16-17 metra ? :rotfl4:

Awatar użytkownika
JestemHardcorem
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 16 mar 2012, 22:56

Taka ciekawostka, 15 bramek Damiao w meczu towarzyskim :lol:

Obrazek

Ja moja z mojej Romy stworzyłem w 5 lat kompletnego potwora. Wygrywam lige z 30pkt przewagi, strzelam po 120 bramek, w LM w półfinałach czy ćwiercfinałach rozwalam Reale czy Bayerny po 6-2 itp. Skład może mam i galaktyczny, ale z drugiej strony brak jakiegokolwiek oporu ze strony przeciwników. Jakie szanse ma ta gra ze mna jesli ja sobie kupuje dajmy na to Aguero, a moi najwieksi przeciwnicy w lidze typu Milan czy Juve kupują w tym czasie odpowiednio Lewandowskiego i Rudneva :badziewie:
W pierwszym sezonie zdobyłem 7 miejsce co skłaniało do myślenia, że zbudowanie wielkiej drużyny troche potrwa, a ja pogram sobie tą Romą dłuższy czas. Nie wiem czy w tej edycji Roma jest tak perspektywiczna i łatwa do prowadzenia, czy ta gra jest niepoważna.. Raczej moje umiejętności tutaj nie odegrały wielkiej roli ponieważ jestem laikiem jeśli chodzi o FM'a ( dodam że gram jakąs tam swoja wymyślona mega ofensywną taktyką ) :wink:
Teraz dokończe sezon Romą i mam zamiar przenieś sie na 2 Bundeslige. Nie ukrywam, że licze na bardziej urizmaiconą i pasjonującą rozgrywkę :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”