Kim? Pytam o pozycję,bo piszesz otóż to w odpowiedzi na post o zupełnie innej charakterystyce.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 27 lip 2023, 21:31
Kim? Pytam o pozycję,bo piszesz otóż to w odpowiedzi na post o zupełnie innej charakterystyce.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 27 lip 2023, 21:35
No do czasu powrotu Benka to zostaje z tych "kreatywnych pomocników" Adli, Krunic i...CDK
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 27 lip 2023, 21:39
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enk » 27 lip 2023, 21:39
Ale to w takim razie sprzedać Adliego/Pobege. W chwili obecnej mamy jednego zdatnego DM i jest nim Rade. Ja rozumiem, że chcemy sobie więcej piłeczka pograć ale to jest proszenie się o srogie kontry co przy naszej obronie, która potrafi odwalać komedie po kilka razy w meczu może skończyć się niewesoło.mete pisze: ↑27 lip 2023, 21:26Musah a może inaczej gracz o jego charakterystyce też jest potrzebny. DM powinien być priorytetem i oby przyszedł, ale nie zmienia to tego, że ani Reijnders ani RLC nie mają naturalnego zmiennika, który zapewniłby mniej więcej to samo co oni.
Dużo ryzykujemy przez tą rewolucje i o ile o atak jestem bardzo spokojny tak pomoc mnie na ten moment bardzo martwi.
DM, który czytał grę przeciwnej drużyny, skracał pole, gasił pożar, wiedział kiedy 'skasowac' akcje przeciwnika. Przytrzymać pilke dac sie sfaulowac. No i praca w odbiorze. Tonali byl w tym swietny.
enk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 27 lip 2023, 21:42
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 27 lip 2023, 21:45
Dlatego nie bardzo wierzę że Pioli będzie starał się z niego zrobić dm'a,aczkolwiek wydawanie 20 baniek na rezerwowego ?mete pisze: ↑27 lip 2023, 19:47A może nikt nikogo nie chce stwarzać na nowo tylko po prostu klub widzi, że dla Reijndersa czy RLC nie ma realnych zmienników?
Z opcji rezerwowych na ten moment - Adli, CDK, Pobega żaden nie oferuje tego co ta dwójka. Adli być może mógłby w jakimś stopniu zastąpić Holendra, ale wiemy jak jest.
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 27 lip 2023, 21:48
johny batonik
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 lip 2023, 22:10
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 27 lip 2023, 22:15
Ja nie twierdzę że to nie wygląda obiecująco,że to nie jest bardzo miłe kiedy klub stać na taki luksus,ale przed chwilą musieliśmy sprzedać kluczowego piłkarza żeby ruszyć z mercato,a teraz rzucamy 20 baniek za chłopaka który niekoniecznie będzie grał w podstawie i to w sytuacji gdzie przydałaby się kasa na napastnika ?
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 lip 2023, 22:20
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 27 lip 2023, 22:21
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 27 lip 2023, 22:29
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bebej » 27 lip 2023, 22:55
Bebej
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl