Post Wyświetl pojedynczy post autor: ZatykaczACM » 23 lip 2006, 10:18
ZatykaczACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 lip 2006, 10:26
Jak Milan zagra w Lidze Mistrzow to ja watpie czy we Wloszech panuje sprawiedliwosc. Mowi sie jak na razie conajwyzej o PUEFA. Ale ja watpie w to zeby odwolania podzialaly lagodzaco na Milan. Oczywiscie Milan zostal w to wszystko wrobionyZatykaczACM pisze:Mam nadzieję że Milan zagra jednak w lidze mistrzów bo inaczej będzie lipa.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 23 lip 2006, 11:14
Adek_17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 23 lip 2006, 11:14
1. Jak sie nie znasz na calej aferze to nie pisz takich bzdór o sprawiedliwosciMartinho pisze:Jak Milan zagra w Lidze Mistrzow to ja watpie czy we Wloszech panuje sprawiedliwosc. Mowi sie jak na razie conajwyzej o PUEFA. Ale ja watpie w to zeby odwolania podzialaly lagodzaco na Milan. Oczywiscie Milan zostal w to wszystko wrobionyZatykaczACM pisze:Mam nadzieję że Milan zagra jednak w lidze mistrzów bo inaczej będzie lipa.
peyter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 lip 2006, 11:17
peyter pisze:. Jak sie nie znasz na calej aferze to nie pisz takich bzdór o sprawiedliwosci
2. Nawet jesli Milan nie zagra w CL i to i tak ktos skopie Bayern z taka kadra jak maja to dla nich awans z grupy jest sukcesem
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lip 2006, 11:20
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 lip 2006, 11:23
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 lip 2006, 11:24
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 lip 2006, 11:29
A sad oskarzajac Milan i karzac go -15pkt i -44pkt w tabeli to tak sobie wydal wyrok bezpodstawnieZaza pisze:Martinho czyli jak adwokaci obalą oskarżenia to zrobia to nie zgodnie z prawem ?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 23 lip 2006, 11:29
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 lip 2006, 11:47
Martinho pisze:A sad oskarzajac Milan i karzac go -15pkt i -44pkt w tabeli to tak sobie wydal wyrok bezpodstawnie![]()
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 23 lip 2006, 12:01
Nie wydaje mi się to możliwe. I sądzę, że nie miałeś wglądu w stenogramy z rozprawy a swoją wiedzę opierasz na doniesieniach medialnych i głosach przedstawicieli skazanych klubów.nie mogli się bronic nie z powodu braku uzasadnienie a z braku .. pozwolanieNie było opcji obrano mimo że kluby miały swoje dowody tasmy itd.
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 lip 2006, 12:06
deltinho pisze:Nie wydaje mi się to możliwe. I sądzę, że nie miałeś wglądu w stenogramy z rozprawy a swoją wiedzę opierasz na doniesieniach medialnych i głosach przedstawicieli skazanych klubów.
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 23 lip 2006, 12:13
Zagrać zagracie... jak co rok... ale to by było na tyle... 1/8 i dowidzeniaMartinho pisze:Przynajmniej zagramy w LM
Słyszałem, że Juve zamiast 30 będzie miało 20 ujemnych punktów, Lazio 2, a Viola 3 no i Milan wytarguje 5 punkcików.deltinho pisze:Moim zdaniem degradacje i zmiany w pucharach nie ulegną zmianie. Może zmienią ilość karnych punktów ale nie sądzę, żeby były to zmiany znaczące.
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 23 lip 2006, 12:18
Skad wieszMartin Pellegrino pisze:Zagrać zagracie... jak co rok... ale to by było na tyle... 1/8 i dowidzenia
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio