obys maial racje...Oby ta euforia nie skończyła się na następnym emczu Realu...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 kwie 2005, 20:15
obys maial racje...Oby ta euforia nie skończyła się na następnym emczu Realu...
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 20:27
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 22:21
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 22:45
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 kwie 2005, 12:07
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 kwie 2005, 16:32
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 17:56
Nihat gra w Sosiedat co nie ?? Jego neiobecnosc bardzo pomoze Realowi ale nie moga zapomniec o tej dtzuynie ale zaloze sie ze jak pokonali Barce to jzu mysla ze juz korki same beda graly i se odpuszcza .. barca wygra .. i wszytko wroci do normyFigo11 pisze:Ja i tak uważam R. Sociedad za cięzkoiego rywala...Blancos zawsze mają znimi problemy
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 13 kwie 2005, 18:59
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 19:12
Nigdy nie byłem świadkiem takiej sutuacji aczkolwiek nie przypominam sobie. Barca w takiej sutuacji zostałaby... nawet nie wiem jak to nazwać... duma katalonii zostałaby potwornie upokorzona wręcz schańbiona! Heh, ale należałby się im taki prysznic, są poprostu za bardzo zakochani w sobie. A jeszcze trzy lata temu ci kibice jakoś cicho siedzieli, za miesiąc znowu ucichną i zrobi im się "łyso", że stracili 14 punktową przewagę. HeheMazi pisze:Real teraz zdobędzie te 21 punktów i mistrzostwo;] yo byłoby piekne:D
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 13 kwie 2005, 20:59
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 13 kwie 2005, 21:11
Jaka tłumaczke co ty gadasz człowieku , juz mineło tych kilka chudych lat teraz i Barca musi cos zdobyc, a co ty o tym myslisz to twoja sprawa ale nie bede mówił jaki jestes bo juz mam obciazone konto ostrzezeniamiCorinthians pisze:Nigdy nie byłem świadkiem takiej sutuacji aczkolwiek nie przypominam sobie. Barca w takiej sutuacji zostałaby... nawet nie wiem jak to nazwać... duma katalonii zostałaby potwornie upokorzona wręcz schańbiona! Heh, ale należałby się im taki prysznic, są poprostu za bardzo zakochani w sobie. A jeszcze trzy lata temu ci kibice jakoś cicho siedzieli, za miesiąc znowu ucichną i zrobi im się "łyso", że stracili 14 punktową przewagę. HeheMazi pisze:Real teraz zdobędzie te 21 punktów i mistrzostwo;] yo byłoby piekne:D
W ostatnich dniach przestałem lubić Barcę, zaczeli mieć charakter jak Anglicy, których nienawidzę! Chodzi mi oto, że na każdy błąd, na każdą porażkę czy stratę punktów a nawet gola mają jakąś wyssaną z palca tłumaczke. A oni po prostu tracą formę tylko wstyd im się o tego przyznać! Przecież to najlepszy klub świata
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 21:14
To dobrze, że nie będziesz pisał jaki jestem napisz swoje własne zdanie bo ja swojego nie będe zmieniał.kulekfcb pisze:Jaka tłumaczke co ty gadasz człowieku , juz mineło tych kilka chudych lat teraz i Barca musi cos zdobyc, a co ty o tym myslisz to twoja sprawa ale nie bede mówił jaki jestes bo juz mam obciazone konto ostrzezeniamiCorinthians pisze:Nigdy nie byłem świadkiem takiej sutuacji aczkolwiek nie przypominam sobie. Barca w takiej sutuacji zostałaby... nawet nie wiem jak to nazwać... duma katalonii zostałaby potwornie upokorzona wręcz schańbiona! Heh, ale należałby się im taki prysznic, są poprostu za bardzo zakochani w sobie. A jeszcze trzy lata temu ci kibice jakoś cicho siedzieli, za miesiąc znowu ucichną i zrobi im się "łyso", że stracili 14 punktową przewagę. HeheMazi pisze:Real teraz zdobędzie te 21 punktów i mistrzostwo;] yo byłoby piekne:D
W ostatnich dniach przestałem lubić Barcę, zaczeli mieć charakter jak Anglicy, których nienawidzę! Chodzi mi oto, że na każdy błąd, na każdą porażkę czy stratę punktów a nawet gola mają jakąś wyssaną z palca tłumaczke. A oni po prostu tracą formę tylko wstyd im się o tego przyznać! Przecież to najlepszy klub świata
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 kwie 2005, 21:40
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 13 kwie 2005, 21:44
Ja nie mowie zebys ty zdanie zmieniał, bo jak ty bys miał swoje zdanie a ja bym ci cos powiedział i ty bys te zdanie zmienił na takie jak ja chcem to bylbys frajerem.... Moje zdanie jest takie, że Barca powinna wygrać La Liga nie mówie że juz wygrała, nie gra juz może tak jak na początku sezonu ale obecna forma pozwoli na zdobycie tytułuCorinthians pisze:To dobrze, że nie będziesz pisał jaki jestem napisz swoje własne zdanie bo ja swojego nie będe zmieniał.kulekfcb pisze:Jaka tłumaczke co ty gadasz człowieku , juz mineło tych kilka chudych lat teraz i Barca musi cos zdobyc, a co ty o tym myslisz to twoja sprawa ale nie bede mówił jaki jestes bo juz mam obciazone konto ostrzezeniamiCorinthians pisze: Nigdy nie byłem świadkiem takiej sutuacji aczkolwiek nie przypominam sobie. Barca w takiej sutuacji zostałaby... nawet nie wiem jak to nazwać... duma katalonii zostałaby potwornie upokorzona wręcz schańbiona! Heh, ale należałby się im taki prysznic, są poprostu za bardzo zakochani w sobie. A jeszcze trzy lata temu ci kibice jakoś cicho siedzieli, za miesiąc znowu ucichną i zrobi im się "łyso", że stracili 14 punktową przewagę. Hehe
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 kwie 2005, 23:56
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio