Real Madryt (zbiorczy) - Strona 66

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 12 kwie 2005, 20:15

Oby ta euforia nie skończyła się na następnym emczu Realu...
obys maial racje...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 20:27

Mi się wydaje, ze Real nie powinien lekcewazyć żadnego rywala do końca tego sezonu zostalo ich 7 siedem emczy zagranych na 100% mozliwosci dał by nam pewnie tytuł...Powinien wychodzić tak zmotywowany jak na mecz z Juve czy barca...Wiekszasc meczy przegrywanych z druzynami typu Gatafe byly przez z lekcewazenie a przeciesz mamy jeszcze trudne mecze z Sevilla czy z R.Sociedad...
Teraz mecz z Levante :?

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 22:21

ja chce Real dogonić jeszcze Blaugranę, to muszą się skupić na każdym meczu,np. czy z Valencią, czy ze słabą Numancią

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 12 kwie 2005, 22:45

Z Valencia Real nie gra zaś barca gra...Z Niumancia tez nie graja...ale mamy Villarreal, Sevilla, R.Sociedad będzie cięzko...

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 13 kwie 2005, 12:07

Sevilla i Villarreal mają największe szanse na odebranie Realowi punktów... Co do meczu z Sociedad to również będzie ciężko, ale oni grają bardzo nierówno w tym sezonie... :?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 kwie 2005, 16:32

Ja i tak uważam R. Sociedad za cięzkoiego rywala...Blancos zawsze mają znimi problemy :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 17:56

Figo11 pisze:Ja i tak uważam R. Sociedad za cięzkoiego rywala...Blancos zawsze mają znimi problemy :wink:
Nihat gra w Sosiedat co nie ?? Jego neiobecnosc bardzo pomoze Realowi ale nie moga zapomniec o tej dtzuynie ale zaloze sie ze jak pokonali Barce to jzu mysla ze juz korki same beda graly i se odpuszcza .. barca wygra .. i wszytko wroci do normy :D:D:D:D:D:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 13 kwie 2005, 18:59

Real teraz zdobędzie te 21 punktów i mistrzostwo;] yo byłoby piekne:D

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 19:12

Mazi pisze:Real teraz zdobędzie te 21 punktów i mistrzostwo;] yo byłoby piekne:D
Nigdy nie byłem świadkiem takiej sutuacji aczkolwiek nie przypominam sobie. Barca w takiej sutuacji zostałaby... nawet nie wiem jak to nazwać... duma katalonii zostałaby potwornie upokorzona wręcz schańbiona! Heh, ale należałby się im taki prysznic, są poprostu za bardzo zakochani w sobie. A jeszcze trzy lata temu ci kibice jakoś cicho siedzieli, za miesiąc znowu ucichną i zrobi im się "łyso", że stracili 14 punktową przewagę. Hehe
W ostatnich dniach przestałem lubić Barcę, zaczeli mieć charakter jak Anglicy, których nienawidzę! Chodzi mi oto, że na każdy błąd, na każdą porażkę czy stratę punktów a nawet gola mają jakąś wyssaną z palca tłumaczke. A oni po prostu tracą formę tylko wstyd im się o tego przyznać! Przecież to najlepszy klub świata :x

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 13 kwie 2005, 20:59

Gravesen skrecil sobie prawa kostke dzisiaj na treningu i nie wiadomo czy zagra przeciw Levante. Szkoda... :(

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 13 kwie 2005, 21:11

Corinthians pisze:
Mazi pisze:Real teraz zdobędzie te 21 punktów i mistrzostwo;] yo byłoby piekne:D
Nigdy nie byłem świadkiem takiej sutuacji aczkolwiek nie przypominam sobie. Barca w takiej sutuacji zostałaby... nawet nie wiem jak to nazwać... duma katalonii zostałaby potwornie upokorzona wręcz schańbiona! Heh, ale należałby się im taki prysznic, są poprostu za bardzo zakochani w sobie. A jeszcze trzy lata temu ci kibice jakoś cicho siedzieli, za miesiąc znowu ucichną i zrobi im się "łyso", że stracili 14 punktową przewagę. Hehe
W ostatnich dniach przestałem lubić Barcę, zaczeli mieć charakter jak Anglicy, których nienawidzę! Chodzi mi oto, że na każdy błąd, na każdą porażkę czy stratę punktów a nawet gola mają jakąś wyssaną z palca tłumaczke. A oni po prostu tracą formę tylko wstyd im się o tego przyznać! Przecież to najlepszy klub świata :x
Jaka tłumaczke co ty gadasz człowieku , juz mineło tych kilka chudych lat teraz i Barca musi cos zdobyc, a co ty o tym myslisz to twoja sprawa ale nie bede mówił jaki jestes bo juz mam obciazone konto ostrzezeniami

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 kwie 2005, 21:14

kulekfcb pisze:
Corinthians pisze:
Jaka tłumaczke co ty gadasz człowieku , juz mineło tych kilka chudych lat teraz i Barca musi cos zdobyc, a co ty o tym myslisz to twoja sprawa ale nie bede mówił jaki jestes bo juz mam obciazone konto ostrzezeniami
To dobrze, że nie będziesz pisał jaki jestem napisz swoje własne zdanie bo ja swojego nie będe zmieniał.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 kwie 2005, 21:40

Każdy ma parwo do wląsnego zdania...i nie musi pytać się kogos czy się ono komuś podoba...niepodoba się to przemilcz...lub napisz coś tylko tak by uszanowac zdanie kolegi...

Ja też licze an to że Real wygra 6 ptk to dwa mecze a Barca ma Valencie, Seville, Villareal, Sociedad...Real też nie ma latwych meczy.....końcówka PD jest wspaniała rywalizacja emocje...Szkoda ze Gravesen doznal kontuzji ale...Guti :wink: być moze zagramy...w co wątpie pewnie zagra para Samuel- Pavon a przed nią Ivan...I szafa gra gitara tańczy :wink: :lol: 8)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 13 kwie 2005, 21:44

Corinthians pisze:
kulekfcb pisze:
Corinthians pisze: Nigdy nie byłem świadkiem takiej sutuacji aczkolwiek nie przypominam sobie. Barca w takiej sutuacji zostałaby... nawet nie wiem jak to nazwać... duma katalonii zostałaby potwornie upokorzona wręcz schańbiona! Heh, ale należałby się im taki prysznic, są poprostu za bardzo zakochani w sobie. A jeszcze trzy lata temu ci kibice jakoś cicho siedzieli, za miesiąc znowu ucichną i zrobi im się "łyso", że stracili 14 punktową przewagę. Hehe
To dobrze, że nie będziesz pisał jaki jestem napisz swoje własne zdanie bo ja swojego nie będe zmieniał.
Ja nie mowie zebys ty zdanie zmieniał, bo jak ty bys miał swoje zdanie a ja bym ci cos powiedział i ty bys te zdanie zmienił na takie jak ja chcem to bylbys frajerem.... Moje zdanie jest takie, że Barca powinna wygrać La Liga nie mówie że juz wygrała, nie gra juz może tak jak na początku sezonu ale obecna forma pozwoli na zdobycie tytułu

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 13 kwie 2005, 23:56

Promyk nadzieji na mistrza daje także to iż Real w 2005roku jest najlepiej grającą druzyna w PD wygrali 10 meczy 2 porażki i 1 remis...2 jest Villarreal a barca 3 widać jak powoli wysiadają akumulatory :lol:
Ja wciąż wieze ze Real wygra PD to były spektakularny sezon no i przegrana sezonowa barcy :lol: zbyt piękne aby prawdziwe :?: kto wie...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”