Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 cze 2006, 0:17
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 22 cze 2006, 0:41
drugiegoNiggaz pisze:Oranjes z wyjątkiem pierwszego spotkania z WKS nie zachwycają
chyba z przewaga na ten negatywny (wpływ)Niggaz pisze:Olbrzymi wpływ na grę zespołu ma Cristiano Ronaldo. Co ciekawe nie jest to koniecznie wpływ pozytywny.
LAtifa_19

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 cze 2006, 1:09
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 cze 2006, 1:33
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 cze 2006, 8:10
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 22 cze 2006, 9:20
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 22 cze 2006, 9:55
Metal99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 22 cze 2006, 10:03
Metal99 pisze:No ale patrząć na Holandię mają lepszych graczy np. świetny egoista Robben ale bez formy jest ‘Van The Man’ i on powinien siedzieć na ławca a grać musi Kuyt który ma niezłą formę.
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 22 cze 2006, 10:08
Nie powiedział bym czy ma lepszych kto u nich taki lepszy Figo jak dla mnie Rafael van der Vaart jest od niego lepszyLAtifa_19 pisze:Portugalia ma napewno lepszych piłkarzy niż Holandia co ty gadasz
![]()
JakiegoLAtifa_19 pisze:Portugalia tez ma świetnego egoiste
Jakie te linie dla mnie mają tylko lepszą obronę i to wszystkoLAtifa_19 pisze:ogólnie 2 linia Portugali jest obecnie dużo leeepsza niż Holandi
racja Pauleta jest lepszy.LAtifa_19 pisze: Pauleta w przodzie też bardziej do mnie przem,awia niż RUD.
On wcale nie jest taki dobryLAtifa_19 pisze:Obrona z Carvalho na czele czego chcieć więcej
Portugalia nie co lepsząLAtifa_19 pisze:Pozatym jaką formę prezentuje Portugalia a jaką Oranje
Metal99

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 22 cze 2006, 10:35
Ale też zobaczcie jaką grupe miała Holandia a jaką PortugaliaMetal99 pisze:Portugalia nie co lepsząLAtifa_19 pisze:Pozatym jaką formę prezentuje Portugalia a jaką Oranje
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 cze 2006, 10:42
Dajcie spokój z przytaczaniem nazwiska van Perisego obok nazwiska Robbena kiedy piszecie o egoistycznej postawie. To, że komentatorzy wygadują takie głupoty to nie znaczy, że jest to prawda. Robin czasem przesadza, ale względnie rzadko w porównaniu do Arjena.Messi E2 Ronaldinho pisze:skrzydlowi Robben i van Persie graja bardzo egoistycznie
Nie widzę niczego zaskakującego w tym, że Portugalia pokona Holandię. Oczywiście o ile tak się stanie.pizmak pisze:coś czuje że Portugalia znów zaskoczy i pokona Oranje
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 22 cze 2006, 10:48
Przede wszystkim wszyscy środkowi pomocnicy w kadrze Portugalii sa w formie - w Holandii tylko Cocu na dzień dzisiejszy prezentuje swój zwykły poziom. Sneijder, van der Vaart i van Bommel są tak dalecy od formy jak Kaczyński od poprawnej dykcji.Metal99 pisze:Jakie te linie dla mnie mają tylko lepszą obronę i to wszystko
Figo to skrzydłowy. Van der Vaart - środkowy pomocnik ew. mediapunto. Raczej trudno ich porównać. A jeżeli już koniecznie chcesz porównywać jakichś zawodników, to porównuj takich którzy grają na takich samych pozycjach.Metal99 pisze:Nie powiedział bym czy ma lepszych kto u nich taki lepszy Figo jak dla mnie Rafael van der Vaart jest od niego lepszy
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 22 cze 2006, 10:49
Metal99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 22 cze 2006, 10:58
No tak gdyby zostały podyktowane te 2 karne dla WKS to nie wiem kto by teraz grał z Portugalią, WKS bardziej na to zasłużyło ale to Holandia wygrała mecz. WKS zaprezentowało sie lepiej z tym ze niesłusznie przegrało mecz z Holandią.Metal99 pisze:Fartem nie wyszła była drużyną lepszą od WKS i Serbii nawet dużo lepszą bo wiesz nic się samo w przyrodzie nie dzieje tak jak mówią a Holandia miała dużo trudniejsza grupę
co chcesz wygrali 1:0 to tak samo jak Holandia z SerbiąMetal99 pisze:no a Portugalia szczególnie pokazała formę a Angolą
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 cze 2006, 11:06
Czemu? Bo tak sądzą koledzy z czwartej klasy?Metal99 pisze:On wcale nie jest taki dobry
A co van der Vaart zrobił takiego niezwykłego na mundialu?Metal99 pisze:Nie powiedział bym czy ma lepszych kto u nich taki lepszy Figo jak dla mnie Rafael van der Vaart jest od niego lepszy
Corinthians
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio