Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 7868

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 22 mar 2019, 11:09

futbolowa pisze: Ja akurat się z nim zgadzam. Tzn. zadziwia mnie, że uznajemy dwóch facetów idących za rękę za "obnoszących się", ale już pary kobieta/mężczyzna nie. Wielu ludzi ma w tym względzie dziwnie podwójne standardy.
Ja też się z nim zgadzam. Obnoszeniem sie to jestem w stanie nazwać, niektóre hardcorowe sceny podczas parad równości, ale na pewno nie to, że dwóch kolesi idzie za ręke albo sie przytula na ulicy. Jak sie kochaja to maja chodzic metr od siebie, albo spotykac sie po piwnicach bo, ktos ma poglady ze sredniowiecza? bez przesady :)
Ilka pisze: No wrzucają. Ale to nie budzi negatywnych odczuć no chyba że u gejów. I nikt mi nie wmowi, że to jest normalne. Nie jest! Gdyby było to by sobie dwóch facetow normalnie dziecko zrobiło. Coz natury nie oszukasz!.
Nawet jeśli to choroba to znaczy, że nie maja prawa być razem? Bo jak ktos twierdzi, że taka jest moda, a sa tacy, to mnie śmiech ogarnia, zwlaszcza biorac pod uwage fakt ze homoseksualizm byl obecny w starożytnej Grecji, a zapewne w ogole od poczatku ludzkosci.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 mar 2019, 11:32

Sawyer pisze: Ja też się z nim zgadzam. Obnoszeniem sie to jestem w stanie nazwać, niektóre hardcorowe sceny podczas parad równości, ale na pewno nie to, że dwóch kolesi idzie za ręke albo sie przytula na ulicy. Jak sie kochaja to maja chodzic metr od siebie, albo spotykac sie po piwnicach bo, ktos ma poglady ze sredniowiecza? bez przesady
No właśnie. Obnoszenie można zauważyć i u jednych, i u drugich. I na pewno nie jest tym zwyczajne trzymanie się za ręce czy nawet buziak dany na środku ulicy.
Sawyer pisze: Nawet jeśli to choroba to znaczy, że nie maja prawa być razem? Bo jak ktos twierdzi, że taka jest moda, a sa tacy, to mnie śmiech ogarnia, zwlaszcza biorac pod uwage fakt ze homoseksualizm byl obecny w starożytnej Grecji, a zapewne w ogole od poczatku ludzkosci.
Pewnie mają prawo być razem, o ile ukryją się w piwnicy :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2405
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 mar 2019, 12:12

Ilka pisze: No wrzucają. Ale to nie budzi negatywnych odczuć no chyba że u gejów. I nikt mi nie wmowi, że to jest normalne. Nie jest! Gdyby było to by sobie dwóch facetow normalnie dziecko zrobiło. Coz natury nie oszukasz!.
Nie jest normalne tylko w znaczeniu takim, że nie jest najczęściej występujące w społeczeństwie. Ty też sobie dziecka nie zrobiłaś, a nie jesteś już młodziutka. To nienormalne. Pewnie jeszcze uprawiałaś seks bez ślubu i stosujesz antykoncepcję. Skończ oszukiwać naturę, Ilka.

Awatar użytkownika
ycu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 67

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 22 mar 2019, 12:47

Ślub nie jest naturą :D

Futbolowa, jasne, ze dziecko zmienia wszystko. Sam tez chcialbym miec i tu sie pojawiaja dwie możliwości. Dziecko urodzone za granica nie bedzie tesknic do reszty rodziny, a dziecko urodzone w Polsce bedzie zal zabierac za granice. Z kolei wyjezdzac samemu, zostawiajac pocieche w kraju to juz kompletna masakra.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8597
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 mar 2019, 12:49

W tej Holandii panie kolego w jakim języku się posługujesz na co dzień?

Awatar użytkownika
ycu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 67

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 22 mar 2019, 12:51

Angielski. Wszyscy Holendrzy swietnie go znaja. No i powoli uczę sie niderlandzkiego.

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2751
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 22 mar 2019, 12:53

Kluchman Sęk w tym że ja sobie mogę zrobić z facetem. Z kobieta nie i nadal dwóch facetów nie może. Ale dziękuję za uswiadomienie tego.

Futbolowa pewnie tak, skoro tak uważasz.

Sawyer nigdzie nie napisałam że nie mogą, nie mają być razem.

Miałam odpisać więcej ale i tak wyjdzie, że to ja jestem nienormalna, no bo jednak wolę facetów i inna. No cóż wolę ta swoją inszosc ...

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6222
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 mar 2019, 13:09

Ilka pisze:Miałam odpisać więcej ale i tak wyjdzie, że to ja jestem nienormalna, no bo jednak wolę facetów i inna. No cóż wolę ta swoją inszosc ...
Typowa kobieta :rotfl4:

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 22 mar 2019, 13:11

sickstick pisze:
Ilka pisze:Miałam odpisać więcej ale i tak wyjdzie, że to ja jestem nienormalna, no bo jednak wolę facetów i inna. No cóż wolę ta swoją inszosc ...
Typowa kobieta :rotfl4:
Typowa, nietolerancyjna kobieta.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 mar 2019, 13:13

Ale się ostatnio wszyscy Ilki czepiacie.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 22 mar 2019, 13:14

Ilka, czy jakiś facet o którego względy usilnie niegdyś zabiegalaś wyznał ci, że woli facetów i dlatego masz teraz taki uraz do gejów?

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6222
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 22 mar 2019, 13:19

Delpiero14 pisze: Ilka, czy jakiś facet o którego względy usilnie niegdyś zabiegalaś wyznał ci, że woli facetów i dlatego masz teraz taki uraz do gejów?
Myślę że może chodzić o clonera - Ilka się do niego czubi, a ten wrzuca pedalskie foty

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 mar 2019, 13:21

sickstick pisze:
Delpiero14 pisze: Ilka, czy jakiś facet o którego względy usilnie niegdyś zabiegalaś wyznał ci, że woli facetów i dlatego masz teraz taki uraz do gejów?
Myślę że może chodzić o clonera - Ilka się do niego czubi, a ten wrzuca pedalskie foty
Oj, poleci wp. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 22 mar 2019, 13:21

Cloner Nic nowego. I tak nie pobija Ciebie ;) Choć ostatnio jesteś nad wyraz miły ;)

Delpiero Nie. Tylko lesbijka się do mnie przystawiala.

A tak na poważnie to niech sobie bada geje. Niech sobie w sypialni robią co chce, mnie to nie interesuje, ale są pewe granicę. Nie muszę być tolerancyjna tak jak Wy. Proste nie?

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 22 mar 2019, 13:22

ja bym pedalstwo zdelegalizował całkowicie, a lesby niech sobie bedą :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”