Włochy - Transfery (zbiorczy) - Strona 33

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 cze 2005, 15:03

Massimo Moratti rzuca nowe sieci na ocean :!: Chodzi o 18-latka z Barcy Linoela Messiego :D . Pilkarz urzekl wlasciciela Interu podczas meczu MS U20 z Hiszpania. Przyznam szczerze , ze sam ogladalem ten mecz i mi takze bardzo sie podobala jego gra , wiec nie mam nic przeciwko :twisted:

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 26 cze 2005, 15:18

Z tego co pamiętam to Dalmat radził sobie całkiem dobrze w Interze. Zawodnik ten jest dobrze wyszkolony technicznie i moim zdaniem mógłby on występować w pierwszym składzie klubu z Mediolanu.

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 26 cze 2005, 15:23

Alkoholiko pisze: Juve zamknął swoje okienko transferowe,
:? :? :? :? :? :? że co ?

To moze przytocze "krótką" wypowiedz Moggiego :P
"Chiellini od nowego sezonu będzie w pełni graczem Juventusu, Maresca będzie nadal naszą współwłasnością, a Miccoli odejdzie już definitywnie do Fiorentiny. Mutu? Zostaje w Turynie, aby powrócić do wysokiej formy. Oferta Chelsea za Trezeguet to prawda, ale już nieraz powtarzaliśmy, że nie jest on na sprzedaż. Podobnie jak Emerson i Buffon, o których jakiś czas było głośno. Mancini nas interesuje, nie zaprzeczam. Jednak sprowadzenie go to będzie trudna sprawa. Giallorossi oczekują oferty pieniężnej, a my jesteśmy w stanie zaoferować w zamian innych zawodników. Montero odejdzie do jakiegoś hiszpańskiego klubu. Olivera był blisko Sieny, ale jego agent - Paco Casal - uważa, że lepiej byłoby gdyby jego klient spróbował swoich sił w Hiszpanii. Zalayeta? Rozmawiał z nami. On kocha Juventus, ale chciałby grać więcej. Rozumiemy go, ale trudno nam będzie pogodzić się z odejściem zawodnika, który czy siedział na ławce, czy na trybunach nie skarżył się nikomu i w każdej chwili był gotowy pomóc drużynie... Viera? Prawdziwy mistrz, o jego klasie nie trzeba dyskutować. Gdyby Arsenal chciał go sprzedać, to od razu byśmy go kupili, ale londyński klub nie pozwala mu odejść. My pozostajemy cały czas nim zainteresowani. Jesteśmy zainteresowani Cassano, ale on zostaje na razie w Romie. Jeżeli do 31 sierpnia Giallorossi nie obniżą ceny z 20 milionów euro, to zasili on nas dopiero w innym oknie transferowym."

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 26 cze 2005, 15:24

Radeek pisze:
Alkoholiko pisze: Juve zamknął swoje okienko transferowe,
:? :? :? :? :? :? że co ?

To moze przytocze "krótką" wypowiedz Moggiego :P

"Chiellini od nowego sezonu będzie w pełni graczem Juventusu, Maresca będzie nadal naszą współwłasnością, a Miccoli odejdzie już definitywnie do Fiorentiny. Mutu? Zostaje w Turynie, aby powrócić do wysokiej formy. Oferta Chelsea za Trezeguet to prawda, ale już nieraz powtarzaliśmy, że nie jest on na sprzedaż. Podobnie jak Emerson i Buffon, o których jakiś czas było głośno. Mancini nas interesuje, nie zaprzeczam. Jednak sprowadzenie go to będzie trudna sprawa. Giallorossi oczekują oferty pieniężnej, a my jesteśmy w stanie zaoferować w zamian innych zawodników. Montero odejdzie do jakiegoś hiszpańskiego klubu. Olivera był blisko Sieny, ale jego agent - Paco Casal - uważa, że lepiej byłoby gdyby jego klient spróbował swoich sił w Hiszpanii. Zalayeta? Rozmawiał z nami. On kocha Juventus, ale chciałby grać więcej. Rozumiemy go, ale trudno nam będzie pogodzić się z odejściem zawodnika, który czy siedział na ławce, czy na trybunach nie skarżył się nikomu i w każdej chwili był gotowy pomóc drużynie... Viera? Prawdziwy mistrz, o jego klasie nie trzeba dyskutować. Gdyby Arsenal chciał go sprzedać, to od razu byśmy go kupili, ale londyński klub nie pozwala mu odejść. My pozostajemy cały czas nim zainteresowani. Jesteśmy zainteresowani Cassano, ale on zostaje na razie w Romie. Jeżeli do 31 sierpnia Giallorossi nie obniżą ceny z 20 milionów euro, to zasili on nas dopiero w innym oknie transferowym."

dino marino
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 27 cze 2005, 13:20

hah! ta plota! Salgado w Interze!!!! hehe :wink: dawno nic lepszego nie słyszałem!!!! przecie ż jest J. Zanetti, Ze Maria, poza tym to jest taki słabiak!!! nie nadaje sie

dino marino
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 27 cze 2005, 13:22

nie chce Samuel w Interze!!! tylko nie on!!! jest tylku lepszych stoperow!!!!!!

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 27 cze 2005, 13:49

dino marino pisze:hah! ta plota! Salgado w Interze!!!! hehe :wink: dawno nic lepszego nie słyszałem!!!! przecie ż jest J. Zanetti, Ze Maria, poza tym to jest taki słabiak!!! nie nadaje sie
hm...Salgado to juz rok tenu był podobno dogadany z Manchesterem Utd ! A w Interze jest Zanetti, Cordoba, Ze Maria....i Burdisso tez moze grac na tej pozycji! Niepotrzebny im Salgado! A jak Real kupi Ramosa to salgado miejsca juz nie bedzie miał!

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 27 cze 2005, 14:07

Co do Salgado to jest kompletna bzdura nikt o zdrowych zmyslach by go nie kupował, a Samuel moze sie okazac trafnym zakupem ostatnio zaczał grac lepiej w Realu choc chetnie bym widział w koszulce Interu kogos bardziej "sprawdzonego"

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 27 cze 2005, 17:47

Słyszeliście o tym, że Juventus interesuje się Vieirą??

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 27 cze 2005, 17:58

Ja słyszałem ale przed chwila wyczytałem takie cosik:

Wenger: "Henry, Vieira i Pires zostają w Arsenalu"

Arsene Wenger, menedżer Arsenalu oświadczył , że Thierry Henry, Patrick Vieira i Robert Pires, gracze o ktorych zabiega kilka klubów europejskich i także włoskich, będą piłkarzami Arsenalu także w przyszłym sezonie.

Powiedział to do brytujskiego dzienika "News of the World"
Mowił rowniez ze zamierzaja dokupic jakis piłkarzy jeden z wymianianych to Jon-Dahl Tomasson piłkarz Milanu.

Takze chyba nie bedzie Juventini chyba ze to jakis taki dzineik jak marca badz nasz Fakt nie znam tego dzienika wiec nie mam pojecia kto chce sobie to poczytac oto link:http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 84134.html

pozdro.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 27 cze 2005, 18:11

No sport.it , masz racje tto coś podobnego jak Mraca i Fakt polski

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 27 cze 2005, 20:00

do alkoholik-dalmat, morfeo, farinos zostaną prawdopodobnie sprzedani a nie wypożyczeni. co do semioliego to juz został odkupion od interu definitywnie. napewno nie mozna powiedziec ze samuel i solari sa na 99% w interze ja daje 70% na solariego i 40 % na samuela. oprócz tego napisales ze gilardino na 99% do milanu-chyba se zartujesz teraz to on sam nie wie gdzie pójdzie, a to że chce go milan to jeszcze nic nie znaczy i to tylko twoje przypuszczenia ze tam pójdzie , ami sie na przykład wydaje ze on zostanie w parmie bo nikt za neigo nie da 35 mln. i jeszcze sie wykłucasz i piszesz o spekulacjach jak o podpisanych transferach. naprawde nie moge z tobą

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 27 cze 2005, 20:38

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Ja słyszałem ale przed chwila wyczytałem takie cosik:

Arsene Wenger, menedżer Arsenalu oświadczył , że Thierry Henry, Patrick Vieira i Robert Pires, gracze o ktorych zabiega kilka klubów europejskich i także włoskich, będą piłkarzami Arsenalu także w przyszłym sezonie.

Mowił rowniez ze zamierzaja dokupic jakis piłkarzy jeden z wymianianych to Jon-Dahl Tomasson piłkarz Milanu.

Takze chyba nie bedzie Juventini chyba ze to jakis taki dzineik jak marca badz nasz Fakt nie znam tego dzienika wiec nie mam pojecia kto chce sobie to poczytac oto link:http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 84134.html

pozdro.
Juve Vieirą to sie interesi od jakichs 3 lat! W zeszłe wakacje nawet byłł bliski przejscia!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2005, 20:50

Alkoholiko pisze:
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Ja słyszałem ale przed chwila wyczytałem takie cosik:

pozdro.
Juve Vieirą to sie interesi od jakichs 3 lat! W zeszłe wakacje nawet byłł bliski przejscia!
bliski przejścia to był do Realu Madryt (na szczęście został i mam nadzieję, że teraz też zostanie)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 cze 2005, 0:29

Chiellini

AC FIORENTINA - JUVENTUS TURYN :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”