Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 cze 2005, 15:03
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 26 cze 2005, 15:18
Txp1986

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 26 cze 2005, 15:23
Alkoholiko pisze: Juve zamknął swoje okienko transferowe,
'Del Piero'

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 26 cze 2005, 15:24
Radeek pisze:Alkoholiko pisze: Juve zamknął swoje okienko transferowe,
'Del Piero'

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 27 cze 2005, 13:20
dino marino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 27 cze 2005, 13:22
dino marino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 27 cze 2005, 13:49
hm...Salgado to juz rok tenu był podobno dogadany z Manchesterem Utd ! A w Interze jest Zanetti, Cordoba, Ze Maria....i Burdisso tez moze grac na tej pozycji! Niepotrzebny im Salgado! A jak Real kupi Ramosa to salgado miejsca juz nie bedzie miał!dino marino pisze:hah! ta plota! Salgado w Interze!!!! hehedawno nic lepszego nie słyszałem!!!! przecie ż jest J. Zanetti, Ze Maria, poza tym to jest taki słabiak!!! nie nadaje sie
Alkoholiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 27 cze 2005, 14:07
internista1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 27 cze 2005, 17:47
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 27 cze 2005, 17:58
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 27 cze 2005, 18:11
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 27 cze 2005, 20:00
fuss22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 27 cze 2005, 20:38
Juve Vieirą to sie interesi od jakichs 3 lat! W zeszłe wakacje nawet byłł bliski przejscia!Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Ja słyszałem ale przed chwila wyczytałem takie cosik:
Wenger: "Henry, Vieira i Pires zostają w Arsenalu"
Arsene Wenger, menedżer Arsenalu oświadczył , że Thierry Henry, Patrick Vieira i Robert Pires, gracze o ktorych zabiega kilka klubów europejskich i także włoskich, będą piłkarzami Arsenalu także w przyszłym sezonie.
Powiedział to do brytujskiego dzienika "News of the World"
Mowił rowniez ze zamierzaja dokupic jakis piłkarzy jeden z wymianianych to Jon-Dahl Tomasson piłkarz Milanu.
Takze chyba nie bedzie Juventini chyba ze to jakis taki dzineik jak marca badz nasz Fakt nie znam tego dzienika wiec nie mam pojecia kto chce sobie to poczytac oto link:http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 84134.html
pozdro.
Alkoholiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 cze 2005, 20:50
bliski przejścia to był do Realu Madryt (na szczęście został i mam nadzieję, że teraz też zostanie)Alkoholiko pisze:Juve Vieirą to sie interesi od jakichs 3 lat! W zeszłe wakacje nawet byłł bliski przejscia!Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Ja słyszałem ale przed chwila wyczytałem takie cosik:
Wenger: "Henry, Vieira i Pires zostają w Arsenalu"
Arsene Wenger, menedżer Arsenalu oświadczył , że Thierry Henry, Patrick Vieira i Robert Pires, gracze o ktorych zabiega kilka klubów europejskich i także włoskich, będą piłkarzami Arsenalu także w przyszłym sezonie.
Powiedział to do brytujskiego dzienika "News of the World"
Mowił rowniez ze zamierzaja dokupic jakis piłkarzy jeden z wymianianych to Jon-Dahl Tomasson piłkarz Milanu.
Takze chyba nie bedzie Juventini chyba ze to jakis taki dzineik jak marca badz nasz Fakt nie znam tego dzienika wiec nie mam pojecia kto chce sobie to poczytac oto link:http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 84134.html
pozdro.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 cze 2005, 0:29
Sawyer
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio